Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ti mit tudtok a monk pusztakezes harc lehetõségeirõl? Én ezen a hétvégén semmi erre utalót nem láttam. Se spell, se hatékony ütlegelés.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Az ircnetrõl meg kb 5 sec átmenni máshová. 😊
Ez csak tipp, most már befogom. 😉
Irc ok, de en csak ircneten szoktam lenni. DC meg megint olyan, hogy inkabb hanyagoljuk 😊
Majd megnezem mennyire tudom tomoriteni.
Válaszodat elõre is köszönöm 😊
http://web.axelero.hu/tpatyi/ingame1.jpg
http://web.axelero.hu/tpatyi/ingame2.jpg
<- mind ingame shot - gw képlopójával (printscreen)
Nekem nemegyszer volt, mikor megallt a party, es csak akkor vettem eszre, mennyire szep a taj! Csomoszor elgondolkodtam, hogy a grafikusok mennyit gorcsolhettek egy-egy texturan, mi meg csak atrohanunk alatta, es eszre se vesszuk.
A jatek szepsegehez meg csak annyit, hogy a mostani weekenden tulleptem a 300 screenshootot. 😊
amúgy most hogy kihagytam ezt az eventet, a januári átment februáriba ^^ (azazhogy a januárihoz jó volt még egy régi gamespotos^^(viszont abból is kifogytam mindbõl, úgyhogy remélem a februári lesz az utolsó, és utána már a full jön =P)))
De nem homályosítás, hanem magasabb kontraszt.
Ettõl mélyebbnek és élénkebbnek látszik a cucc.
De igazából sztem minimális...
Egy külsõ program screenshotja:

Nem cáfolási szándék kérdése.
Csak soxor használtam "pályafutásom" során homályosítást.
A screenshotokon pedig vannak olyan textúrarészletek, amiken egyértelmûen nincs homályosítás.
A múlt évi (nem a legutolsó) béta alatt tényleg voltak szembeötlõ hibák, de azok nagyrészt mozgás közben lehetett látni, tehát a shotokon nem látszott.
amúgy meg lehetne oldani
(Mármint, hogy eltakarjon dolgokat.)
De berakhatok Neked olyan képet, amit nem a gamma "képlopójával" csináltam. Szép az is.
Sõt, nekem már csinált olyan screenshotot is, ahonnan hiányzott az a glow effekt, ami ingame ott volt.
De lényegtelen...
Ami számít, hogy élvezetes látványt nyújt ingame is, jó a motor, mert hasít rendesen.
Hogy milyen élmény lesz vele játszani azt pedig egyrészt az egyéni ízlés, másrészt a kész változat játszhatósága dönti majd el.
A karakteremrõl a képeket pont azért csináltam, mert szép volt abban a helyzetben/helyen.
Nekem még az is számít, hogy harc közben a mozgás rendben van anatómiailag.
A fileplanet meg írt valami olyasmit, hogy ne keseredjünk el, hogy vége az open beta weekendnek, lesz majd másik, regisztrálj a fileplanetra és kérj kulcsot.
Tehát elvben február 4-én minden gond nálkül bárki játszhat.
Accountot is bármikor gyárthatsz, hétvégétõl függetlenül.
Mert megtetszett a game, még a végén megveszem 😊 csak érthetõ, elõtte kipróbálnám, fõleg h még mmorpg-vel nem játszottam... 😞
Szal letölteni, kulcs megszerez, nyomul az open hétvégén (ha még le lehet tölteni!!) vagy nem tom, csak kell vmit visszajeleznem, mert ugye bétateszt, vagy csak úgy tolhatom?
Thx
Nekem játék közben is tetszik. Ha Neked nem. hát nem. 😊
Amúgy nekem nincs kimaxolva. 😊