Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
azaz a regisztráció sikerül, csak a játék nem indul el (csak jövõ pénteken elvileg)

musha
pedig nem.

EmThor
pedig de!

EmThor
akkor bebuktad!

Van 1 lehetõség amivel talán elérhetjük hogy felfigyeljenek ránk!
Van itt egy petíció szerûség,tessék nevet beírni,mail címet és települést.
Ha sokan aláírjátok talán elérünk valamit!

http://loa.gwunderground.com/config/vote.php

musha
sajna nem mûködik az a koreai regisztrációs trükk 😞

Azért kell túlbonyolítani a kulcs kérdést mert nemsok van belõle. A kérdések azért kellettek hogy akit tényleg érekel a játék az megkeresi a válaszokat akit meg nem az nem keresi meg. A válaszok amugy megtalálhatoak voltak a Guild wars Hungarian arena oldalán.
0Fritz0
A US verziót rendeltem meg ITT.

Máshonnan is be lehet szerezni, bõvebben ITTEN.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Oszd meg velünk légy szíves, hogy hol is rendelted meg..?

az igaz hogy a SOE átvette a játék feljlesztését,????? mert hai gen az übergáz úgy

SentikeAe0n
Húúúú.....naon bejön a játék valaki nemtudná nekem megmondani hogy honnan lehet elõrendelni a játékot? cdgalaxis vagy valami hasonló?
plz help valaki <#help>
Thx de ott sincs semmi kokrét infó. Csak egy nyereményjáték melynek a díjja a key. Szal azzal nem megyek sokra. Nem értem, hogy miért kell ennyire túlbonyolítani ezt a "kulcs" kérdést?! Igy, hogy a fenébe próbálhatja ki a nagyközönség aki most kapcsolódott be???

\" örökké nem eshet.... \"

0Fritz0
Már elõrendeltem a játékot, de a kulcsot még nem küldték el. Ha pénteken sem jön meg, akkor reklamálni fogok (Mondjuk németül érdekes lesz... <#wink>).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nekem sincs még, de sztem erre a betara nem is lesz. 😞

nem jo a multkori kulcs? majd azé megprobálom azt még, ha nem lesz...

Outlander
Fricci neked van kulcsod? Mármint a bétára, mielõtt másra gondolnál..

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

0Fritz0
Látogass el a hivatalos magyar weboldalra ( #1313-as hozzászólás ).

Szóval senki sem tud egy key-t kipróbálás végett???

Hali skacok!

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy miképp is tudnék egy key-re szert tenni a béta teszt kipróbálása végett?

Elõre is thx!!
Dem

woá<#eljen>

0Fritz0

Hamarosan elindul a guildwars.hu addig is a forum.guildwars.hu üzemel az oldal indulásáig.

0Fritz0
Na de elvtársak, egy ilyen kommunában komcsizni... 😊

már 2002 óta 😛

Banyapapa
Röhej, mivan itt?
Kommunizmus?😛

biztos jómunkásember 😄D

Es az NCsoft is tud rola?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

most olvasom haverom gémsztárját, febr. 1-re van irva a megjelenés. 😄

hát ok, mind1, meglátjuk mi lesz.

hát kösz felhívtam az egyik magyar online játékboltot és azt se tudták hogy mi az a guild wars...
A CoH-ot meg még elõ se lehet rendelni pedig már pénteken megjelenik és azt is az NCsoft adja ki...
Outlander
Megoldjuk okosban<#nyes>

erröl már mintha lett volna szó, és azt mondták hogy mo az eu tagja szal ... ?

onnan tudom hogy az NCsoft-nak nincs magyarországi kapcsolata emiatt a City Of heroes se jelenik meg magyarországon...
Ezt hol olvastad?

Amugymeg ha nem, valamelyik EU-s online shopbol meg kell rendelni.

az igaz hogy Magyarországon nem jelenik meg a játék?😞
February BWE News

The next Beta Weekend Event will begin at approximately 12:01 a.m. PST (08:01 GMT) on Friday, February 18th. We are expanding what we offer in this event to include something fresh and novel: A new region of Tyria. We know that the chance to see, explore and play in this new region will answer a lot of the feedback we've been receiving, both about content and the gameplay experience. And as always, we will look forward to fan feedback on our fansite forums about the new region in the form of comments, suggestions, and bug reports.

So, what's cool about this new area? You get to see Ascalon as it existed before it was decimated by the Charr. You get to learn more about the backgrounds of characters who will play important roles in the storyline. And the region is very free-form, with a lot to explore and a large number of quests in which to participate. In this region, the player has the option to race forward quickly to get to the main story, or to stay and linger, making friends with villagers and discovering lots of hidden content. We're excited about this new region and can't wait for everyone to see it!

Naturally, the best way to be assured of participating in the Beta Weekend Events is to pick up a copy of the Guild Wars Preorder Package. But there are other means as well. While we will not be partnering with gaming sites or magazines for any large distribution of BWE access keys, several gaming sites will have a modest number of keys, and our Guild Wars fansites will also offer keys through various contests.

The list below will be updated as we learn which sites are presenting contests that offer Guild Wars Beta Weekend Event keys as prizes. We look forward to seeing you in Guild Wars on February 18th!

<#eljen>

Outlander
Sokan vagyunk, de nem elegen<#vigyor2>

csak nem gyarapodunk? 😊

0Fritz0
Nézz el ide is: http://guildwars.try.hu/

Tepet
ööö béta fázisba van és kb április környékén jelenik meg (reméljük hamarabb) és általába havonta egyszer van egy beta event ami 3 napos, a következõ febr 18-20ig lesz

raziel.
hali nem követtem ezt a topicot... és az lenne a kérdés hogy ez a game milyen állapotba van? meg ha van bétája és még lehet vele nyomni akkor pls adjatok

thx

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

bammeg 😞

Outlander
Csúszik a köv béta, 4.-e helyett 18.-án lesz.

SRobert
Ugyan mibõl? 😛 😄DD

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Ha tudnam, boldog lennek 😊

Amugy ircnet, #diablo2.hu a nickem meg kitalalhato 😊

Reg volt az, hogy feb4 a kiadas. Ezt mar az NCSoft isirta, hogy tevedtek, nem lesz kesz, ezert feb 5 nem megjelenes, hanem csak beta. Majd marciusba valamikor megjelenik. Szoval lehet meg marcius elso hetvegeje is beta lesz.

toMpEr
biztos vagy benne, hogy az beta lesz? tobb boltban februar 4 van release datenek irva

Outlander
Nem gondoltam komolyan(csak a helyszínt)<#vigyor2>

MuldR írd meg melyik szobában szoktál lenni (szerverrel együtt) meg milyen néven, és hogy mikor leszel ott legközelebb. THX
SRobert
2 dolog:
A kezében nincs fegyver és feltámasztásnál nem szorítja így ökölbe a kezét (a nõi karakter legalábbis).
Ráadásul ez egy elég tipikus, akciófilmek által is elcsépelt kung-fu mozdulat.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...