Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre lettem volna kiváncsi...
végre válasz..

musha
hát igen, ezt a játékot sokáig nem fogja überelni semmi, az tuti!

musha
ápr.28 a megjelenés, rendelni már most lehet külföldrõl, magyar forgalmazó még nincs, de érdeklõdtem, és ha lesz forgalmazó, akkor az 576 is, és a CD Galaxis is fogja terjeszteni (meg még biztos sokan mások is).

azirafael
Sziasztok!

Kiderült már mikor jön ki a végleges verzió, és hogyan lehet rá szert tenni?

Elõre is bocs mindenkitõl a sok képért, de szerintem érdemes megnézni õket, mert egyszerûen csúcs ez a grafika!!!

EmThor
ja thx

musha
Ascalontól kb. északnyugatra jelölték az átjárót a jeges vidék felé.

musha
odáig még nem jutottam el ^^
bár egy letöltött térkép alapján (nem hivatalos) nagyon sok város/hely van Ascalon környékén kívül is.

EmThor
csak ascalon körnéykén lehet tolni vagy van áttörés délre vagy nyugatra?

EmThor
bizony, de aztán ott a full 😄

musha
nálam ez a játék mindent visz...már elõre félek a 3-4 hetes böjttõl 😊

musha
de hát nem lehet csak úgy holmi fórumozásra pazarolni a drága idõt 😊)

EmThor
legalább fórumozni jönnétek 2 játék közt 😄

EmThor
még megy? behalok! GW RULZ! :o)

musha
számomra nem volt egyértelmû, de amikor be akarod írni a koreai kódot regisztrálásnál, akkor (miután telepítetted és átállítottad koreai nyelvre) meg kell nyomni az alt gr gombot, utána tudsz kanjikat írni! nem egyszerû, de nekem azért egy 15-20 perc alatt összejött a kód.
ja és még mindig megy, úgyhogy úgy tûnik nem lesz idõkorlát. és istencsászár a játék ^^

EmThor
szívesen, de nekem nem ment, mármint amikor írtam volna be a kóreai jelszót, ott volt a fehér körben az A betû, aztán nem sikerült kikombóznom, más csinálta nekem is, és úgy csináld akkor, ahogy a fórumon írják!

--------------------
Peace

Köszi, megpróbálom. Ha nem sikerül, megõrülök! Csak az elsõ béta alkalommal sikerült játszanom, mert koleszos vok, de azóta nem bírom ki, hogy ne lássak naponta róla egy videót, vagy képet!! AHHHH.THX még1x!

EmThor
windows cd-rõl vezéárlõpult, területi beállítások, és ott az ázsiai nyelvek hozzáadása vagy ilyesmi...

www.guildwars.co.kr, esetleg ha ide felmész itt rákérdez, DE kell egy windows cd, máshonnan most nem tok bocs...

úgy volt h ma kezdõdik és egy hétig tart, itteni idõ szerint minden nap 9-18ig, de még mindig megy 😊

Ah, honnan tudok letölteni hangul betûkészletet? Hülye Win nem kérdez rá😞((Nincs linked? Egyébként most is lehet vele menni?

THX!

EmThor
http://forum.guildwars.hu/viewtopic.php?t=33

Hi! Tényleg van? Hogyan tudok bejutni????? Nem bírom ki! Játszani akarok vele!!!!!!!!!!!!!! PLs help! Mi kell, hogy bemehessek? THX

EmThor
ja mégis megy 😄

EmThor
szerintem most lett vége 9kor 😞

EmThor
hm csábító a collectors edition is!

nyugi, lesz kis hazánkban is, remélem collectors is, hátha nyuszi is besegít, s lesz rá pénzem 😉

Peace

musha
ehm...még mindig megy, pedig elmúlt 6 óra...ej, ej, lehet, hogy nem fogok sokat aludni egy hétig? 😊

musha
ez a játék ez...emellett hogy van létjogosultsága egy WOW-nak??? ez embertelenül jó! már csak azt nem tudom, hogy hogyan fogom megvenni, mert õszintén szólva jobb lenne boltban megvenni, mint külföldrõl rendelni. mindegy, ez már részletkérdés. megyek is vissza játszani 😊)

dougO
Keresztapa Hun néven keressetek! Aztán nyomulunk. 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

EmThor
Gardan De Thor

EmThor
mûködik 😄 Thor lesz nevem végén mindig 😄

Nah,megy az event!
változás történt, Legolas Hun néven találtok meg
Gyertek játszani!

még negyed óra!!!!!!!!!!!
Remélem menni fog.
Aki jön az játékon belül Zoldlomb Legolas néven megtalál.

musha
jaja, reménykedem ^^

Most újra nem kér kulcsot a koreai acc!
EmThor
de ez egész jövõ hétne menne!

EmThor
de mintha csak azzal menne, de oan hüle az a szöveg az elején...

0Fritz0
Pre orderes key-el nem fog menni?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Azért nem olyan rossz a helyzet, mivel pénteken kezdõdik, tehát hétvége rulz és ugye ott van még a hétfõ is (húsvét vagy mi). 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

EmThor
hát úgy tûnik, pedig kezdtem örülni h 1 hétig kánaán és pont 9-18ig!

brühühüühüh 😞

------------------
Peace

musha
mármint úgy értem, hogy key nélkül nem lehet belépni.

musha
nagyon úgy tûnik, hogy ez a most hétvégi koreai beta is erõs bukta lesz 😞((

0Fritz0
Ascalon ostroma. Az izgága Charr-horda csak nem bírt magával...

Miután meguntuk az állandó kõdobálást (és kissé kitisztult alkoholgõzös agyunk), levonultunk Fort Ranik-ból a Nagy Északi Falhoz és yol felpofoztuk az egész bandát.

Azért a visszaút sem volt unalmas.

Outlander
Foci= Force Of Celestial Insight, szóval igen!😊

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

0Fritz0
Foci? Az valamilyen titkos démonûzõ szeánsz, melyet a nupien-druidák ûznek egrhot vadonjaiban? 😊

Outlander
Üdv dicsõ monk, szép a botod! Hol focizol?

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

0Fritz0
Kicsiny monkom meglepõen táposra sikeredett, meg sem kottanyt neki ez a pár vesekõ-kezdemény. 😊

EmThor
stone golemek? buktad? 😄

0Fritz0

0Fritz0
Bõrfejû "testápoló" barátunkkal készült mai képek 😊

EmThor
jaj te butus hát miért nem ezzel kezded, persze h jövõ hétig még semmi 😛