Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a játék is olyan, hogy ha játszok az egyik karimmal akkor mindig olyan fegyver esik amit a másik karimnak tök jó lenne olyan meg sose ami annak a karimnak kellene =(

musha
inkább örülök, már azt hittem én tudom rosszul. így még van esélyem eljutni a jeges vidéken túlra ^^

EmThor
jó ha ápr 4 akkor 4, én tom rosszul, ne hari

majd New Ascalonban lesz egy Skill trainer ott vehetsz mindenfahta skillt.

Devil_Gy
Mikor tudok töb skillt tanulni?? mármint az alapoknál többet?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

honnan lehet szerezni serialt?

Devil_Gy
Ja még valami: van raktár vagy csak annyi cumóm lehet amennyit elbírok?

Devil_Gy
Én is úgy tudom hogy áprl 4 ig tart!

Azi: csak a városon belûl lehet partykat szervezni! ha kimész egyedûl akkor egyedûl kell tolnod de attól még ott lehetnek veled csak nincs party!
de az elején sztem jobb ha 1 edûl mész nekem úgy jobban bejött!
több drop + gold + ilyesmi és az elsõ pár q-t lehet egyedûl is simán tolni!

azirafael
Jól értettem, hogy a városon kívül mindenki single player módban nyomja, csak akkor találkozik más playerrel, ha közös partyban hadják el a várost, és így nyomulnak együtt?

musha
nem arról volt szó, hogy április 4 ?????

Devil_Gy
Tökéletes volt!

Devil_Gy
Váo váo zsír!!
Köszi az infót!

ha "átmentél" Ascalon Academybe,akkor nem tudsz visszamenni.
Ennek egyszerû oka van, amíg nem mentél át, addig Old Ascalonban játszottál, ez még a felperzselés elõtt volt; de mikor átmentél(mint ahogy azt a videóban is láttad: Ascalont felperzselték,az épületek nagy részét lerombolták) akkor New Ascalonba kerültél,ahol immár a Charrok invázióját próbálod megállítani,harcostársaiddal egyetemben.

Suliba vok,úgyhogy ezért lett regény.

Devil_Gy
Hello!
Lenne 1 kérdésem! Átmentem asscalon Academybe! a kérdés hogy hogy jövök vissza??? Láma kérdés de még csak tegnap kezdtem 😛!
thx
amúgy nagyon fxa a game 😄😄

EmThor
ja megy tök jó 😄 uccsó nap 😞

musha
jaja, nekem is õk tettek be általában. na majd holnap (vagyis ma) 😊

de egy ilyen "kavics boss-t" így is kinyirtam =)

én is arra próbáltam elmenni, de a kavics elementalok hármassával vannak =(

musha
én is azt keresem ^^ szerintem valahol a jeges részen lesz valami olyan ellenfél, akibõl kihull, de ma egész nap arrafelé próbáltam elvergõdni, de akárhányszor nekifutottam mindig levertek (a gyári harmadik szintû partival persze).

musha
néhányszor csináltam küldetéseket koreai arcokkal, éd azzal együtt is nagyon élveztem, hogy egy mukkot nem értettem abból, amit beszélnek ^^
de amúgy többnyire igen, szólózom.

musha
nekem nem volt még ilyen, pedig már jónéhány éve benne vagyok az iparban 😊 most pl. megint nem jó 😞

nem tudja vki mibõl szerzek Pelt-et?

te solozni szoktál?

szolgaltató miatt van valszeg, nekem is szokott ilyen lenni, egy idõ után nekem mindig megjavult

musha
OFF:
hm...létezhet olyan vírus, ami megakadályozza, hogy külföldi címekre csatlakozzak? mert minden magyar site megy normálisan, de SEMMILYEN külföldire nem tudok csatlakozni 😞

musha
én Shinjin Leafwalker néven vagyok (már ha beenged). ja és R/E 10 😊

EmThor
nem meg tudunk keresni, Gardan De Thor leszek, de holnap melózok, este remélem tudok még tolni kicsit...

EmThor
azaz nekem is, meg külföldi oldalak se jönnek fel... ápr. 1 van? 😛

THX...én még a legelsõ bétánál játszottam, azóta sajna a kolesz miatt csak most. Már akkor is kiemelkedõ játéknak tartottam, de most!!! Ahh, már vagy 30 képet készítettem!Hatalmas...
Remélem még nem vették ki azt az opciót, de ha bent vagytok, keressetek rám a lent leírt néven!

musha
nekem se megy most...csak connecting felirat és semmi. remélem hamarosan orvoslják a problémát.

EmThor
hát én már jáccottam februárban, meg utóbbi pár napban is, csak épp most nem indul el 😄 amúgy megy 😄 és télleg gyönyörû!

shift+print screen! aztán lesd meg a gw könyvtáradat! mit gondolsz miket használok háttérképnek? 😄

egyébként: forum.guildwars.hu, mi volt ma a gw-ban címmel, topic, elsõ oldal alján van térkép, lehet h oda a felfedezés öröme, de csak szólok h van 😉

Sajnálom......próbálkozz, ne add fel, nekem is sikerült, pedig már hétfõ óta kerestem a megoldást!
Ez a játék hatalmas! Még mindig ugyanott vok, mióta elkezdtem...Nem tok betelni a látvánnyal...
Nem tom a WoW-ban hogy van, de nem is érdekel: tetszik, hogy szerkeszthetõ a menü, ez nagyon bejött....De akkor is a látvány mindent visz.....FELÜLMÚLHATATLAN!!! Nincs rá szó!
Remélem sikerül bejutnod!

EmThor
mennék de a kliens nem akar elindulni... lehet h tûzfalam 😞

Ja, amúgy Lyana Kyja néven indítottam nõi karaktert...Bazz, milyen qrva jól néznek ki a csajok...És milyen bugyijuk van😛PP

Na, úgy van, hogy ami összefüggõ és nagy, az egy betû...Mikor beírsz egy betût, akkor a kurzor elõször nem lép tovább, hanem kijelöli az utolsó beírtat. Ha beütsz még 2-3 jó betût, akkor azok összeolvadnak...Próbáld a kuszábbakat szédszedni, és pl egy karakter akkor ebbõl fog állni: skf.. Egyébként még most is megy!!! Ha van bent vki szívsn találkoznék vele, jöjjön Ascalon Distr. 2-be!

EmThor
több billentyût kell lenyomni, vagy egyenként, egy billentyû, egy koreai karakter?

EmThor
übergratula 😄

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Kiléptem, és újra belépéskor mást adott, azt sikerült kikombóznom!!!!!! YEAHHHHHH!!! THX mindenkinek!!!!!
Ah,nem bírom ki, nem bírom ki!!!!!! EZ AZ!!!!!

musha
dehogyis...legalábbis ha jól tudom ápr.4-ig tart a beta.

SZERINTEM mondjuk a WOW-nál ez ezerszer hangulatosabb és kigondoltabb, de ez az én véleményem (grafikáról nem is beszélek).

EmThor
próbálj bill. kombókat esteleg, de nem tom vki nekem is megcsinálta, örök hála, de már csak holnap lehet jáccani!

Sikerült behoznom a koreai szöveget!!! Viszont 1 hülye betût nem tok megfejteni..Úgy néz ki, mint egy 3-as, vagy inkább egy fordított E.Már végigpötyögtem az egész billt, de nem jön be...egy hármas-fûzésû betûben van, bár nem tom, elõ lehet-e hozni vhogy...ehh, mekkora láma vok...😞

EmThor
ja kösz, láthatatlan fal gáz, de beszélni lehet a többiekkel, nekem is lagol, de amcsi béta jól ment, ja és ilyen kockás textúrák vannak itt soxor 😞 de ez még csak béta, és coop rpg, és télleg fura h csapattal vagy csak a külvilágban, DE így egyedi élmény+haverok!

Peace

Igen, de egyáltalán nem reagál!😞 már azt is megcsináltam, hogy minden nyelvet letiltottam, csak a koreait nem, de még akkor sem...😞(

Alt Gr-t megnyomtad mikor kéri a jelszót?

Ha dönteni kellene akkor WoW, azért az sokkal kidolgozottabb, többen játszák, sokkal több magyarral találkozol mondjuk a fele egy gyökér de akkor is 😊
Ez a game engem nagyon meglepett, máshogy képzeltem el. Fõleg az lepett meg, hogy ha átmész egy ilyen "átjárón" utána te tök egyedül vagy a terepen (kivéve, ha a városból nem partyval indulsz el). Csak városban találkozol másokkal. Ja, meg hogy nincs respawn meg ilyeneke eléggé megleptek.
Az meg megint boszantott a GW-ben, hogy nem lehet pl. dombokra felmenni =(( egy láthatatlan fal mindig ott van. Úszás megint nincs =(
Az meg, hogy soxor annyira lagol, hogy nem lehet gamelni...mondjuk én CSAK a Kóreai bétából ítélek! Biztos jobb lenne a véleményem, ha nem krix-krax nyelvet beszélne a játékosok 99%-a. Partyt tényleg csak a közös questeken próbáltam ki és akkor se tudtam komunikálni a többiekkel =(
De ami a grafikát, a rengeteg skilleket, többkasztúságot illeti le a kalappal! Frankón összehozták!
ennyi =)
majd ha eszembe jut vmi majd írok 😊

Ah, nincs vkinek a mostanira érvényes accountja, amit kölcsönadhatna nekem ezekre az órákra??? (Ha megy most egyáltalán) Esetleg holnapra? Az az átkozott gép nyelvbeállítással sem enged koreai gépelést, de nem bírom ki! Játszanom kell vele! Pls vki szánjon meg!8)

EmThor
melyik tetszik NEKED jobban, WoW, vagy ez?

Most wowozok, csak most nincs befizetve, várom, hogy megcsinálják a kártyám. De majd erre is befizetek az tuti. 😊
Kár, hogy csak a koreain tudtam kipróbálni 😞 még partyzni se partyztam, csak a közös küldiken. Soloban meg baromi nehéz tud lenni =(

musha
nekem tökmindegy milyen edition csak legyen 😊

SDana
Átnyergeltél te is? 😊
Várom már a véglegest nagyon, remélem lesz magyar forgalmazó, jó kis collectors editionnel...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)