63345
  • kastil
    Mi esélyem van a monthly pvp acsira, ha még sosem pvpztem? (wvw nem számít) Esetleg van erre valami olcsó trükk?:D
  • constellus
    Oksa köszönöm az invet holnap del elott elintezem:D
  • Mc Wolfy
    ment a guild invite. g gombnál tudsz joinolni, utána pedig represent gomb. akkor kapod meg a bónuszokat
  • constellus
    Nos ma elkezdtem egy thiefet, mindig is az ilyen stealthes daggeres bökdösős kasztokat szerettem :D
    A jatekrol annyit h 2ora alatt olyan szinten megfogott h az valami hihetetlen :D tenyleg nagyon elvezetes, ezek az eventek és kuldetesek legalabb izgalmasak! Kivancsi vagyok ha most ellonek ilyen otletes kuldijet mint viraglocsolas, bozotmatatas, vagy pok tojas tores, akkor mik lesznek late game? :D. A desolation szerverre mentem. Erossedori nevvel, human thief :D

Ja igen.. Mit kezdek az f1el?:DD mindig mas es veletlenszeru mit ad
  • Mc Wolfy
    pl én zerk ékszerekkel és knight armorban, divinity rúnában tolom, fegyver is zerk
  • kastil
    Akkor celestial lesz, PvE-re elég az exo, köszi
  • Mc Wolfy
    pveben full berzerk a király, wvwn nem ajánlanám, csak ha ilyen magányos vadász vagy, aki az elbóklászott embereket vadássza
  • kastil
    ja, ring statokat írtam véletlen... 72 power, 1-2% crit és 2% crit damage 54 egyéb stat ellenében
  • kastil
    Srácok véleményeteket szeretném kérni, olvasgattam hivatalost és ott nagyon megoszlanak a vélemények;

Celestial amulet vagy zerker? PvE/WvW - ez lesz a build amire most fókuszálni fogok, de nem tudom eldönteni.. végülis mit ad a zerker? 60pwr 1%crit meg 2% crit damage 43vit, tough, condi dmg és healing pwr ellenében. Lehet valamit elnéztem, akkor sry.
  • kastil
    Á csak hirtelen felindulás volt, lvl2 után töröltem is, inkább átszervezem kicsit a buildem, mert a full zerkben egyelőre nehézkes a túlélés számomra
  • HyperMonkey
    Magánvélemény, de szerintem ne azzal told ami épp az OP, mert később fordulhat a kocka. Azzal menj ami tetszik. Ha a mesmer neked bejön, akkor azzal játsz. A mes amúgy egy elég OP kaszt pvp-ben.
    Én pl amikor játszom akkor rangerrel megyek, pedig nem túl erős kaszt ranged fegyverekkel, a melee meg nem jön be. Szóval hála istennek itt nincs e-penis-meter (a'la recount), azt told amit élvezel is.
  • Mc Wolfy
    ahogy tanult kollégám lentebb említette, nem éri meg a saját dolgaidat craftolni, csak szintezni. egy szakma kimaxolása 10 szint. második karakteren érdemes esetleg dobni vele
  • kastil
    prof itt csak akkor éri meg ha fejlődni akarsz vele, egyébként amit ráköltessz a maxolásra valamint a 80as item craftolására annyiból meg is veszed lazán, viszont ha élvezed, miért ne. én azt javaslom, 80-ig ne teheld magad vele
  • constellus
    Igen pont ezer gobdoltam erre a jatekra:D

A profokat erdemes kihuzni? Minjuk ha fegyvereket akarok kovacsolni, megeri hasznalni is? Vannak annyira jok?
  • Mc Wolfy
    wow - gw annyi mint itt a piros, hol a piros - póker
    nincs bennük túl sok közös (szerencsére)
  • constellus
    Hat sokat online nemtudok lenni viszont 7 ev WoW (Guild leader es offi 4-5 evig) Es egyeb mmok alnak mogottem. Szoval tapasztalat van :D
  • JaSoN HuNTeR #58475
    Piken Squaren van a legtöbb Magyar.
  • Mc Wolfy
    első karinál valóban élvezetes a szintezés, ha másik fajt, másik kasztot választasz, akkor a második is egész jó muri. szervernek desolationt ajánlom, nagyon jó kis csapat jött össze itt, akikre szükséged is lesz. gw nem igazán arra való, hogy egyedül bóklássz. a játék pedig már most olyan komplex, hogy igazából az éppen fölmerülő kérdéshez is kell egy guild, hogy meg tudják válaszolni, segítsenek. Ha ide jössz desora, örömmel beveszlek hozzánk. a selejt hamar kikopik tőlünk, szóval sok rendes ember van. :)
  • constellus
    Hali srácok, ma megvettem a játékot, már rég óta sóóvárogtam utána és ma rávettem magam.

Kaphatok valami alap infót hogy, hogy is megy ez az egész? Melyik szerveren vagyok stb..
    Sajnos nem tudok rákockulni a játékra, munka, asszony és a többi, viszont utána jártam és kis szinten is lehet élvezni és nem csak max szinten indul be a játék, ugye jól tudom?:D
  • kastil
    akkor béna volt, mert full zerk mesó vagyok. mindenesetre reroll thief. amig wvwn minden 2. ember thief (zergen kívül) addig nem sok értelme van ezt folytatnom
  • Mc Wolfy
    nem, thiefeket folyamatosan buffolják :D ha csak 9k-t ütött rád, akkor vagy béna thief volt, vagy te vagy agyonpáncélozva :)
  • kastil
    thiefeket nem akarják már nerfelni? kicsit undorító hogy 9k-kat csap belém aztán helló, kb csak onnan tudom hogy thief volt hogy más nem igen képes rá.
  • MrStokes
    Az lehet, de sztem a mozgekonysag, a tobb heal es a lassitas, stun, szoval a ket dagger adta utility-k miatt konnyebben el lehet boldogulni tomeggel is.
    Persze porogsebb jatekmenetet kivan, mint egy staff vagy scepter, de nekem ez meg kimondottan tetszett benne az eddig leirtakon felul.

A legelejen nekem gondot okozott az ele nagyon papir mivolta, ezert en is arcane es water traitekre kezdtem el vele gyurni.
  • MrStokes
    En az elemet staffal kezdtem, de majd bealudtam tole. Aztan gondoltam egyet, es atvaltotam dual dagger-re. Kicsit felporgott tole a jatekmenet, sokkal mobilisabba valt az egesz es nem mellesleg meg a tulelokepessegemen is javitott erzesre.
  • Mc Wolfy
    egy szakma kimaxolása 10-11 szint
  • Valaar
    Level 20-ról hányas szintre tudom magam felrántani azzal a cooking guidevel?
  • Valaar
    Ez a Wind Cather Skin mit ábrázol ? :)
  • kastil
    tripla post, sry

jelenleg elérhető hátasok: TP-ben ezekre keress: charr backpack, quaggan backpack, light/wind/sun catcher. quaggan és charrost ha COVER setet veszel akkor account bound lesz, előny: akármelyik karidra ráteheted. hátrány: nincs stat, transmuteolni lehet (asszem)

Gallery of back items
  • kastil
    Már sehol sem lehet megszerezni csak az egyik változatát TP-ből, holographic dragon wing, 5-6g körül mozog az ára, akárhanyas itemre ráteheted, de 80 alatt nem használnám el (más kérdés, hogy 80on is csak nevetek ha valaki azzal a nagyonbuzis szarral jön szembe) shatered változata meg acsihoz volt kötve, már nincs
  • kastil
    napit nem XP hanem laurel és karma poti miatt kell csinálni, alapanyagokat egyértelmű, hogy szedi az ember, területet 100%-ra meg szerintem megéri, mert sokat dob, és később úgyse lesz kedved visszamenni. Városok is dobnak kb fél szintet. De amennyit itt szenvedtél már rég lehetne egy 80as karid., csak WvW-vel megvagy 10 nap alatt, és ez a lassabb változat.

szerintem ami gyors: kezdőzónák, asura norn human, amig nem vagy 15, pöcsölős heartokat skippeled, eventekbe mindegyikbe belenyúlsz kb 30%-ig aztán tépés következő hearthoz. 15 után jöhetnek a 15-25 zónák, mindegyikbe belenyúlsz, pikkpakk megvagy 20. 20on fogod magad rászánsz 5g-t és felrántod mcwolfy által linkelt guide alapjána cookingot, fast, no heart változatot, barátnőm accountjára ma csináltam így egy 20as mesmert lvl1ről, pedig max 2 órát voltam vele. 30-tól meg felgyorsul minden, megvan utility meg elite. Mighty cuccot mindenből, legalább zöldet, ha van. Amint elérhető, rámész a Strong cuccokra, azok már precisiont is adnak és foyltatod a heart/eventezést, ennél gyorsabb CSAK a szakmázás van, azzal 3 óra alatt emgvagy, de jelenleg kostál vagy 70 goldot ha TPzel. Salvageal nem buziznék, max havi maitt, de azt is inkább wvw, 2. nap meglett úgy hogy észre se vettem. 30 körül amugy megcsinálhatod story questeket is ha akarod, az is dob majd 2-3 szintet sztem.

100%-al sem feltétlen tökölnék, egyik heartról a másikra és ami event útba esik abba belepiszkálni, ennyi. ha sokat tudsz játszani 3-4 nap a 80 max
  • Valaar
    A sárkány szárnyat ami jó sok embernek megvan... csak 80. szinten lehet megszerezni ? vagy valamilyen achievementet kell teljesíteni ?
  • Valaar
    Egy olyan kérdésem volna, hogy:
    Hogyan érdemesebb egy karaktert szintezni?
    Jelenleg ezt a "felépítést" képzeltem el:
    - Szedegetni az alapanyagokat, a mobokból eső ruhadarabokat ill. fegyverdarabokat saválzni.
    - Minden területet ahol szintezek felfedezni 100%-osra
    - Csinálni a napi feladatokat.

• Tuvok #58459
    Szerintem main hand-ben a dagger nincs olyan hatásos és gyors, mint a scepter, utóbbival sokkal nagyobb sebzéseket viszek be, meg a skillek is jobban tetszenek. Off hand-ben jónak találtam, de nem vagyok meggyőződve, hogy annyival jobb a focusnál.
    A "buildet" azért raktam a tűzre és levegőre, mert azokat használom a legtöbbet, a vízre meg csak az ally gyógyítás miatt, mert ott nincs is hatásos támadó varázslat, földnél is csak az 5-ös ér valamit. Számok szerint fejből nem tudom mire mit raktam, de olyanra ami ér is valamit.
    A warrior meg ranger ég és föld ehhez képest, azokkal nincs semmi problémám, tized ennyiszer pusztulok meg, pedig azokkal közelharc is van..
    Championokat békén szoktam hagyni, 1-2-en csak tüskék vagyunk a talpukban. Rászoktam, hogy írok chatbe waypointot, aztán ha jönnek páran akkor megütjük, ha senki, akkor marad ott ahol van, úgyis esélytelen.
    Konkrét sorrendem nincs. Mindig az adott szitunak megfelelően szoktam a mobnak menni (mozod-nem mozog pl.), a Shield+Earth5 páros megvan nekem is, de aki immunis az elrugásra (oakheart pl.) az ellen az Air 4-5 már eleve nem jó. Elitnek a Fiery Swordom van, na az brutális, főleg hogy kettő van belőle.
    De hangsúlyozom nem a támadással van a problémám, előbb-utóbb minden mob elfogy. A probléma ha többen vannak és nincs mód elszaladni, akkor 1-2 ütés és vége... és ez a sztoriban sokszor előfordul, eddig valahogy megoldottam, de a tegnapi után befejeztem (pedig 30-as csak).
  • Ati810
    *A negyedik bekezdés eleje (2. vesszőig) nem rád vonatkozik, azt hittem Valaar-nak írok.
  • Valaar
    Oké. De most ez egy BOT karakter volt tulajdonképpen ?
  • kastil
    írj supportnak, kamuzd be hogy pár hete (amikor vetted) feltörték és annyi, ezért lett megváltoztatva email ilyesmi, csak azt ne, hogy vetted
  • Ati810
    Hello

Nem tudom mi nem tetszett a D/D-ben, de szerintem egy kis gyakorlással az egyik legjobb (ha nem a legjobb) PvE-s karaktert lehet kihozni belőle.
    Én tegnap vittem fel 80-ra az elémet és kb. ezzel volt a leggyorsabb és legizgalmasabb is, nem is nagyon értem azokat, akik szenvedésként élték meg az egészet (vagy csak nem D/D-t használtak?).
    Fejlődésnek én egy nagyon alap 0-10-0-30-30-es buildet használtam és szerintem ez továbbra sem rossz a trait változtatásoktól eltekintve. Traiteknek: Air-I, Water-III-V-XI, Arcana-V-VI-XI. Lényegében ezt a guide-t követtem (az első posztban van frissített build, de lentebb megtalálod amiről én beszélek).
    Gearnek, ha megteheted nyugodtan vehetsz 4-5 szintenként újat, de szerintem nem olyan fontos, én eddig mindig elvoltam azzal amit küldikből, mobokból kaptam.
    Emellett, bár látom, hogy még nem nagyon tudod milyen kaszttal játssz, javaslom különféle leírások elolvasását, mivel így sokkal könnyebb lesz a kaszttal játszani. Ez különösen igaz az ele-re, mivel szerintem ez jóval nagyobb "tudást/ügyességet" igényel mint a többi kaszt. Kezdésnek a fentebbi linkben lévő guide is sokat segíthet, illetve az első postban lévő Youtube csatornán is vannak hasznos dolgok (ezt és ezt feltétlenül nézd meg).
    Illetve még pluszba leírok ide egy alap D/D skill használtai "sorrendet", mert bár igazából nem nagyon van ilyen "sorrend", hisz mindig a feladatnak megfelelően kell cselekedni, de nagyjából én ezt használom: még harc előtt Air-3 majd Air-4-5, Fire-3-4-(itt jöhet 2, 5, vagy esetleg mindkettő), Earth-4-5-2 vagy Earth-2-4-5 (4 és 5 nem muszáj ha csak pl. egy mobot támadsz, én általában soknál szoktam) ezek után vissza Air-re és mehet az egész előröl, vagy csupán Air-1. Ennyitől már a legtöbb mob meghalt, de veteránnál vagy championnál előröl kell kezdeni. Ha szükséges bármikor válts Water-re condi leszedés illetve heal miatt. Ezt javaslom, hogy gyakorold és csupán idő kérdése és nem lesz olyan mob aki megállítana.
    Utility skileknek én Mist Form-ot, Arcane Shield-et (Earth-5 használatánál nagyon hasznos, mivel így nem tudnak knockolni a mobok) és Signet of Air-t használtam (ezt csak a gyorsabb futásért). Healnek Signet of Restoration, Elitnek Glyph of Elementals.
    Ha továbbra is ele-vel játszanál akkor szívesen segítek, persze én sem vagyok benne profi, de azért egyszerűbbé tudom tenni néhány tanáccsal a játékodat.
  • hunterrop
    Hali,
    lenne egy kis problémám. Eddig mobil hitelesítőt használtam, és soha nem mondtam neki, h jegyezze meg az adott hálózatot. Most új mobilom van, de még előtte beállítottam a gw2 oldalán, h kapcsolja ki a hitelesítőt. Ugye az új mobilra most megint letöltöttem a hitelesítőt, de nem tudom működésbe hozni. A gw2 oldalára sem tudok belépni, mert kéri a hitelesítő kódot (pedig mondom kikapcsoltam). Szóval hogyan tudnám beállítani? A mobilon lévő hitelesítőnél megkéne adni a felhasználónevet, meg vmi kódot amit látnom kéne itt a neten. Valaki segítene mert most nem nagyon tudom h mivan:S
    köszi:D
  • Valaar
    A Desolation szervert választottam. :)
    Még annyit hogy az accountomat - mint már írtam korábban - vettem! A probléma az hogy az accounton volt egy level 2-es ranger Iidifjkjk.... néven. Egyik ismerősöm azt mondta hogy BOT karakter. Én meg eléggé beparáztam hogy mi van HA tényleg az és bannolnak!
    Ötlet?
  • Valaar
    Seafarer's Rest szerver hogyan produkál mostanában ? ill. vannak rajta magyarok ?