Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A holnapi nap folyamán hosszabb szünet után végre ismét megyünk klán szinten WvW-re, köszönhetõen az újításoknak. (Mostanában csak páran lézengtünk fent.)
Minden nap megyünk a fractalok különbözõ szintjeire. (Nekem ez a kedvencem a PvE-s tartalomban.)
Szóval ez van nálunk és léteznek nagyobb klánok is, mint a miénk
A farmolás ebben a játékban más, nem vagy rákényszerítve, nekem mindegyik karimon lévõ ruha/fegyverzet eléggé egyszerû (többségében AC és karma szett), mert nem köt le pl CoF run napi 20-30 alkalommal, de ettõl semmivel sem vagyok gyengébb, mint mások, pont ez a jó ebben a játékban.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Never underestimate the power of the dork side!
Természetesen lesz olyan, aki ezzel az állításommal nem fog egyet érteni, dönteni viszont neked kell majd.
Utoljára még a játék megjelenése után nemsokkal próbáltam ki a GW2-t egy ismerõsömnél, és már akkor is nagyon tetszett, de midnenkitõl azt halottam hogy az endgame alulmúlja a játék többi részét, pedig nekem az talán a legfontosabb része egy mmorpg-nek. Azt kérdezném hogy azóta változott e valamit? jöttek be endgmae újítások? vagy ha nem, akkor jönnek? (vannak bejelentve olyan patchek, kiegészítõk amik ezen téren erõsítenék a játékot?)
Jó kis Class de mikor az összes ellen rámugrik és ez gyakori akkor rögtön elmegy a kedvem tõle
Természetesen nem azt mondom, hogy a WvW-n innentõl nincs mit javítani/fejleszteni, de most már ellûtja azt a szerepét, hogy lehet stratégiai manõvereket meglépni, lehet elõre tervezni, mert nincs olyan, hogy a semmibõl a nyakadra lépnek.
pár ezüstért és némi badgért lehet venni arany péncélokat minden fajtából
lehet venni badgért skineket, némelyik egész jó
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Guardiannak sPvpre milyen buildet ajánlotok?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Vicces ez a nameplate-s megjelenítés, hogy elõbb csak a játékos fegyvere jelent meg a levegõben, majd késõbb maga a játékos 😄
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
wvw pontszám reset is lesz egyúttal?
fukyeah, kevésbé leszek frusztrált túlerõ ellen 😊
kíváncsi vagyok milyen új weapon, armor cuccokat raknak be a wvw vendorhoz.
outmanned buff-nál nincs armor damage halálnál és több wxp jön. asszem ez se sokat fog változtatni a dolgokon.
azért kíváncsi vagyok ezekre a world ability-kre, remélem többen jönnek emiatt is wvw-re.
Ennek örülök. Annak viszont nagyon nem, hogy a guardiannál a "Retreat" még mindig nem lett kijavítva, és elkezd autoattackolni. Defensive skill, ami támad. Trükkös.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD