Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vége...<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Igen utána olvastam elnézést,már csak az a gondom,hogy xp cd t honnan szerzek,de ha esetleg valaki tud nekem csinálni egy accot a [email protected] ra,annk imába foglalnám a nevét=D
olyanom nekem sincs.
egyelõre a koreai betát toljuk, de annak is ma már vége kellett volna hogy legyen. amúgy megrendelésbõl lehet key vagy ha van haverod, aki megrendelte.
egyelõre a koreai betát toljuk, de annak is ma már vége kellett volna hogy legyen. amúgy megrendelésbõl lehet key vagy ha van haverod, aki megrendelte.
Keyt lehet még valahonnan szerezni?
ma nekem is esett 6 pelt 😊 persze egyszerre egy szörnybõl a sivatagban 😊 ma nem sok, csak 150 shotot csináltam ^^
néhány ízelítõül:

néhány ízelítõül:

még most is megy, és esett 7 db pelt!!! 😊)))))
megyek megcsinálni a rucim 😊)
megyek megcsinálni a rucim 😊)
meddig megy ez most? én ezt nem értem, elvileg ápr.4-ig (ami ha éjfélt veszünk (koreai idõszámítás szerint), akkor ma 4-kor be kellett volna fejezõdnie. Érdeklõdtem máshol, ott azt mondták, 6-kor lesz vége. ehhez képest még mindig megy 😊
hol tudnám ezt a gamet kiprobálni? Lehet hogy nem wow-ot veszek ha ez jobban megfog
bah =(
voltam egy coop mission és az egyik srác lvl 4-es volt és esett neki 7 db pelt!!! =((
Nekem egész játék alatt esett 1 =(((
voltam egy coop mission és az egyik srác lvl 4-es volt és esett neki 7 db pelt!!! =((
Nekem egész játék alatt esett 1 =(((
itt a kis csapatunk 😊

mikor jössz be? van egy 10-15-ös íjjam a számodra! <#vigyor3>#vigyor3>
este szereztem partyba, végig mentünk szinte az egész havas vidéken...
este szereztem partyba, végig mentünk szinte az egész havas vidéken...
lehet, hogy nem fizetem be a WOW-ot és inkább GW-t veszek??<#confused>#confused><#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor5>#vigyor5>
Ha esetleg meg megy ez event es valaki tud kuldeni egy keyt annak nagyon szépen megköszönném =)
én se elsõre jöttem rá, de hasznos tagok <#papakacsint>#papakacsint>
teszem hozzá ezzel együtt sem tudtam eljutni oda velük (kb. 20-30 próbálkozásra), ahova mi ma egy óra alatt eljutottunk kb.
de azért az elég jó, hogy nem csak 3. szintû npc-k vannak, sõt, egybõl 8. szint a következõ 😊
teszem hozzá ezzel együtt sem tudtam eljutni oda velük (kb. 20-30 próbálkozásra), ahova mi ma egy óra alatt eljutottunk kb.
de azért az elég jó, hogy nem csak 3. szintû npc-k vannak, sõt, egybõl 8. szint a következõ 😊
amúgy eddig nem tudtam, hogy lehet npc-ket partyba behívni 😊
ma is tanultam vmit <#vigyor5>#vigyor5>
ma is tanultam vmit <#vigyor5>#vigyor5>
pár kép a mai partyból...

nem jössz már vissza?😊 =(
hát ez nem volt gyenge parti, kár, hogy a végén megint totál behalt nálam a lag miatt, de ez van, szép távolságot megtettünk 😊
holnap (ma) még igyekszem kihasználni a drága idõt, még a tengerpartot jó lenne látni 😊
holnap (ma) még igyekszem kihasználni a drága idõt, még a tengerpartot jó lenne látni 😊
aki akar jönni most gamelni (lvl 8 vgay nagyobb) pm Zum Zum<#vigyor5>#vigyor5>
nice! 😊
voltak egy páran...

voltak egy páran...
lol 😊
most meg beszélek hozzád de te nem válaszolsz 😄
most meg beszélek hozzád de te nem válaszolsz 😄
most jöttem vissza 😊
re^^
re^^
LOL...esett egy Pelt!!! 😄D
Charr Warrior dobta kb fél óra, óra után 😊)
Charr Warrior dobta kb fél óra, óra után 😊)
Basszus nagyon durva ez a W/Mo. Egyszerre 8 Charr-al harcoltam és fél hp-m alá nem is mentem!
Én most Dieassa Lowlands és The Beach között "farmolok" vmi jó kardért (átmegyek DL-be utána rötön vissza TB-be 😊)
Én Pity Pang <#vigyor2>#vigyor2> (R/Mo) és Zum Zum (W/Mo) néven vagyok. Hívjatok ha kellek! Most lépek be! <#wave>#wave><#vigyor5>#vigyor5>
Gardan De Thor és Lyana Kyja, Ascalon Heroes, AsHe, 10es szintû harcosom van, Lyanának meg 10es Ra/El
np 😊
hányasok vagytok? milyen névvel és mivel?😊)
hányasok vagytok? milyen névvel és mivel?😊)
ja félrenyomtam bocsi...
Musha ne add fel, mi a Novi academyt vagy mit fogjuk 3adszor elkzdeni!
csináltunk guildet is 😊
Musha ne add fel, mi a Novi academyt vagy mit fogjuk 3adszor elkzdeni!
csináltunk guildet is 😊
hát én meg kezdek lemondani arról, hogy eljussak a jeges részre, kb. 30-szor futottam neki és mindig behaltam 😞
???
ezt mire érted?<#confused>#confused>
csak azért kérdem mert válaszoltál a #1432-re. vagy csak félrenyomtál?😊
ezt mire érted?<#confused>#confused>
csak azért kérdem mert válaszoltál a #1432-re. vagy csak félrenyomtál?😊