Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
ez régi gw? ja aszittem WOW 😄 😛

lol...jó régi kép lehet 😄DD

EmThor
még a szép ascalonban találtam ilyen katakombákban, de csak végig rohantam!

Köhi

Valami halott fõmufti. Elég hülyeség a küldetés ami hozzá kapcsolódik.

EmThor
ez ki lehet?

EmThor
megújult a www.guildwars.com

EmThor
LOL

hol kell a patchekért fizetni?<#fejvakaras><#hehe>

EmThor
igen de ez a patch-elés dolog is már, ugye amíg jáccol úgy jön le a frissítés, nem kell külön töcsölni vele!

Már jó az irc.

musha
köszi ^^

zsirak a képeid 😊

musha
ja és a patch-ek természetesen ingyenesek lesznek (csak a kiegészítõk nem).

musha
ezt így találták ki...elvileg (gyakorlatilag is) chapter-ök lesznek, amik kb. fél évente jelennek majd meg, nem kötelezõ megvenni õket, csak így fog folyamatosan bõvülni a játék új kasztokkal, fajokkal, helyszínekkel. azt írták a hivatalos oldalon, hogy nem lesznek attól még erõsebbek a játékosok ha megveszik az új részeket, csak szélesebb palettáról válogathatnak - példának a Magic: The Gatheringet hozták fel, hogy ha új paklit vett az ember, akkor is ugyanannyi lap lehetett a kezében, csak több dologból válogathatott.

musha
úúúú, ez nagyon jó lenne <#taps> ennyit simán megérne nekem a collectors edition (art book + soundtrack + Logitech headset + TeamSpeak elõfizetés 1-2 hónap) jajj, csak lenne már magyar forgalmazó...

Sziasztok, tényleg szép ez a játék, meg biztos jó is, én csak azt nem értem hogy lehet az hogy nincsen havidíj? Mibõl tartják akkor fenn a szervereket ill. mibõl fejlesztik tovább magát a játékot (pl. hibajavítások, user suppport stb.)

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

A német ár az teljesen szokványos, csak hogy a legközelebbit említsem, ahonnan lehet rendelni. Olyan tizenegy-két ezerbe fog szerintem elõreláthatólag kerülni. A collector meg nyílván 15-6 ezer táján lesz. Ez is szigoruan külföld alapján.

musha
tényleg, valaki aki megrendelte (vagy aki csak szimplán tudja) írja már meg legyen oly kedves, hogy mennyibe fog kerülni a játék! esetleg azt is, hogy a collectors edition mennyi <#vigyor2>

nézem..

EmThor
+r vagy mi kell h joinoljak..

EmThor
nekem is azt irja 😄

Aki látja az üzimet,az lépjen már be irc-n a #guildwars.hu csatira és mondja már meg hogy legolas nem tud belépni,ezt irja ki:you must be authed to join.
thx annak aki szól

emthor,szolj már nekik pls ha ittvagy

EmThor
azé vágod nekró alatt már kivan taposva a föld 😄

EmThor
ja nekró pogózott, én doboltam, más gitározott, nagy volt az is 😄

Aki látja az üzimet,az lépjen már be irc-n a #guildwars.hu csatira és mondja már meg hogy legolas nem tud belépni,ezt irja ki:you must be authed to join.
thx annak aki szól

Dance forever!^^

nem találkoztam még olyan MMORPG-vel ahol nem lehetett volna magadnak összerakni cumót^^

EmThor
na akkor 3 hét hibernáció, www.guildwars.hu a magyar fan oldal! kibírjuk! Elõre.... 😄

musha
nem beta hétvége volt,inkább beta HÉT, sõt konkrétan 10 nap.
és egyetértek a WOW-al kapcsolatos meglátásodban. meg úgy egyáltalán szerintem semmilyen online játék a nyomába sem ér.

Na bakker most olvastam vissza,m már megint volt Beta hetvége, és errõl is lemaradtam mint a ahogya márciusiról is.
De februárban voltam, ha lesz magyar forgalmazó 1000% hogy én is megveszem, a WOW ehhez képest.............
Akkora fasza hogy saját magadnak kell összerakni a cumót.
Kawai!!!!!

musha
már most elvonási tüneteim vannak <#wilting>

Sugam
en latom de komolyan 😄

musha
szarul linkeltem, most már jó ^^

fasza...
amugy a képek nekem nem jönnek be az oldaladon..

musha
én számítok egy 13-15-re.

ezt jó lenne tudni mert én megvenném ha lenne magyar forgalmazó, remélem lesz is.

csak hát nem tudom az árát.. remélem olyan 7 ezer körül lesz.

musha
és egyáltalán mennyi a külföldi ára? ^^

musha
akit érdekelnek az általam készített shotok, ide raktam fel:
http://shinjin.uw.hu/gwshots.htm

mennyi lesz a magyarországi ára?

EmThor
látjátok mozogni a felhõket? <#idiota>

EmThor
/me GW addict <#buck>... ez a játék mászthev <#wow1>

musha
én tuti ^^

0Fritz0
Nálunk még nincs hivatalos terjesztõ (valszeg lesz, most folynak a tárgyalások), de már jópáran elõre megrendeltük a gémet külföldrõl.

Több infó a GUILDWARS.HU-n.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Devil_Gy
Itt nálunk elõ lehet rendelni valahól a játékot?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

mennyi magyar fogja megvenni a GW-t szerintetek??<#conf>

nem tudom, de nagyon elgondolkoznék^^

musha
ha most kérdeznének meg Guild Wars vagy WOW témában, mit mondanál? 😊

musha
akkor most bõ 3 hét böjt 😞

musha
ja, látom én is 😞((

=((