63345
  • Mc Wolfy
    desolationon vagyunk, szerintem arra gondolsz :) főleg wvwzek a játék eleje óta. számomra a játék legélvezetesebb része.
    nekem kb olyan gépem van mint neked. pve-ben max felbontás gyönyörűen megy, wvw-n leveszem árnyékokat és tükröződéseket :P
    a játék erősen multi. a personal storydat elvileg akár egyedül is lenyomhatod, de a játékot úgy találták ki, hogy ha el akarsz valamit érni, kell egy csapat.
    bányászat: a nem jön vissza azt jelenti, hogy kell minden kis anyag forrásnak több-kevesebb idő amíg resetelődik. a legmagasabb szintűek asszem 1 nap alatt, a kicsik pár perc. matikat kapsz ha betöröd a tárgyakat, amiket az ellen dob. a terület szintje határozza meg a matit, amit ott szedhetsz
    a játék hatalmas! és egyre nagyobb.
  • Conqvistador
    Szóval neked mint újoncnak nagyon bejött.
    Az irányítás ahogy nézem inkább diabló és klónkai (drakensang)féle ugye?
    De remélem azért egérrel is lehet aktiválni azt a 10 billentyűt nem kötelezik az embert folyton bill-re.
  • constellus
    jah igen, nekem kb mid-high grafikán van, 1600-900 ban, és orgazmikus:D
  • constellus
    hát én 3 napja játszok, és közel nincs annyi nyersanyag(gondolok itt pl ércekre) mint ott, viszont amit már irtak, ha valaki kiszedi a melletted lévö blueberry bokrot, te ugyanugy kiszedheted, nincs hatással másokra.

A terület pedig kb azeroth (ugye kalimdor meg eastern) viszont nem kell aggódni hogy 76oson kinkeservesen unatkoznál a kis szintü területeken, mivel már irták ugye, ugymond "lenerfel" midnen eggyes terület(nem csak régió, régión belül is) szóval lehet hogy alapbol 78os vagy, de ahol 15ös lények vannak, ott 18as leszel(kivéve az geared)

mellesleg engem nagyon megfogott a játék, igaz nem egy wow, de ha be akarod fogadni amit nyujt, sokkal élvezetesebb is tud lenni mint egy unalmas rota lics king közben..

(helyes irásér utólagis bocsánat:D
  • Conqvistador
    Jujj a 2. mondatod picit fájt :D
    1280x1024be játszom nem full hd be. A skyrim közel ultra beállításon a Crysis is max közeli grafon megy :D Sajnos atomerőművet nem áll módomban használni. De feltételezem nincs mindig 50-100 ember a wvw pályákon se mindenhol. A jó ideig nem jön vissz amit takar?
    Ha mondjuk megyek egy nagyobb fordulót mondjuk 1-2 pályárészt és visszamegyek már ott lesz? mondjuk 1 óra múlva? Ja és ezek szerint it tis szintezve vannak az ércek mint a WOW ba? x-y ig ezt y-z ig azt?
    Amúgy köszi a választ :D
  • Cobra.
    Ha nem mész PvP-zni, akkor is elég sok játékórát ad a pénzért a játék. A géped elég karcsú, WvW-n valószínűleg diavetítés lesz, de PvE-re se tudod feltolni max közelébe a grafikát.
    Gathering elég jó, annyi az extra, hogy kell venned a 3 különböző anyagtípushoz különböző felszerelést (sickle, pick, axe) és mellé jön a különböző szintű anyagokhoz való felszerelésszint. Persze a magasabb szintűvel tudsz bányászni alacsonyabb anyagot, csak a magasabb szintű felszerelés drágább és nem mindig éri meg azt használni. Alapanyag vegyesen elszórva van a pályán, amit felszedtél, az jó ideig nem jön vissza, viszont nem kell mással osztozni rajta, mindenki felszedheti ugyanazt. A crafting (lvl60-as felszerelésig tudom) nem olyan vészes nyersanyagigényben, nincs az, hogy fél napig az alapanyagot craftolod csak a tárgyhoz, plusz a fejlődés is gyors.
    Bejárhatő terület elég nagy, 60-as területig viszonylag könnyű az élet, magasabb szintű részeken is inkább az a probléma, hogy egyszerre több ellenség jön, ami néha eléggé fáj. Cserébe bűntetlenül tudsz farmolni kezdő területen is, mert a játék lefelé leviszi a szintedet a területnek megfelelően, ami csak az alap statokra van hatással, a felszerelésre nincs.
  • Conqvistador
    Sziasztok!

Az elmúlt napokban komolyabban kezdett foglalkoztatni a játék, hogy érdemes lenne e megvenni?
    A fórumokon pro és kontra olvasható sok minden. Picit el is bizonytalanított pár dolog. pl (sokan írták eléggé akad a játék bizonyos helyzetekben (4magos Amd x631 es procim van 4gb rammal Hd 6670 2gb DDR 3as VGa val) normál csatákat vajon bírná?)

Amiről nem találtam pl leírást sehol: Bányászat/Herba és egyéb gather típusú cuccok farmolása.
    A másik játékban aminek nem mondjuk ki a nevét :D és egyéb helyeken is rendkívül szerettem bányászni érceket stb. Itt van e rá komolyabb lehetőség?
    Aztán: A teljes játéktér hozzávetőlegesen mekkora?
    Erről sincs konkrét infóm pl egy Skyrim nagyságrendő terület bejárható vagy Egy easter kingdom féle?
    Sok helyen olvastam egyedül ha nem is esélytelen de hosszú távon nehéz boldogulni.
    Itt elég sok bejeygzést átfutottam és a Desolace szervert javasoltátok.
    Szoktatok e járni ezekre a wvw s harcokra mennyire élvezetes látványos? (tudom sokan lehúzták meg írkálták 2 hónap alatt megunták a játékot stb meg hogy zűrzavarosnak tűnik a harc de jó volna egy 5-10 soros pozitív kritikát is olvasni mert az általános leírás szerint nagyon érdekesnek tűnik)

Ha van rá időtök és kedvetek megosztanátok velem a tapasztalatotokat? érdemes e?
    Ja és a fő kérdés első karakternek Guardian vagy Ranger? E kettő szimpatikus nagyon.
    Bocs a hosszú terjedelemért de szeretnék tisztábban látni a kérdéskörben hisz azért nem olcsó a cucc hogy 1 hét után csak porosodjon (bár ezt kétlem)
  • Mc Wolfy
    500-as craft bekaphatja
  • kastil
    főküldetések egy része, más tudtommal nem
  • constellus
    Csináltam egy necro-t full aggresszivra nyomtam mindent amit tudtam a karakter választásnál, akkor elméletileg más lesz a fö küldetés? vagy ás is ?:D
  • kastil
    Csak pár fontosabb dolog. Ha para, akkor kékretik spoilerbe tenni.

Looking Ahead: Guild Wars 2 in 2013

-New Skill and Traits

-Champion Reward chests will contain things like crafting materials, skill points, unique skins, lodestones, and more.

-Dungeon Complete Bonus Rewards

-We’ll give you a bonus gold reward for each dungeon path you complete each day. Coins will be removed from the current bosses (replaced by the champion reward box listed above)

-Account Magic Find: As such, we’ll be removing magic find entirely as an item stat and turning it into account stat that improved the odds of rare drops for all your characters.

-Salvaging Fine and Masterwork Items: When the account magic find system is implemented, there will be a chance you can acquire account magic find consumables from salvaging both fine and masterwork items.

-Crafting Taken to 500! At 500, crafters will be able to craft ascended weapons and armor.

-Legendary Gear and Precursors. You’ll see new legendary weapons and new types of legendary gear in 2013. In addition, we’ll also improve the functionality of legendaries, allowing you to set their stats when out of combat to any stat combo available

-LFG tool

Lesz még tutorial, 1-2 új story quest, meg wvw cucc. Trait és skilleket várom nagyon, bár félő, hogy ez inkább 2015-re lesz csak meg, illetve fizetős kieg.
  • Terensz
    Karma boostert tedd el, majd jó lesz a félmillányi karmaital megivásakor. Jó lesz majd együtt a "15% Karma for 24 hrs" guildes hókamókával, a heroes bannerrel és a legolcsóbb candy corn kajával. (50+15+10+5=80) Majd jól beboosterezve idd meg a 8-féle löttyödet, és Orr-ban vegyél sok-sok jewelry boxot. 1 óra klikkelgetés után lesz sok szép lodestone-od, goldod és nem utolsósorban egy rakás kis cukker risen priest of Balthazar-od.
    Nekem átlagosan 20 gold szokott összejönni 600k karmából. A karma szerintem minden másra teljesen haszontalan.
  • kastil
    Netartogasd csak a karma meg estleg mystic forge dolgokat mert ugy jarsz mint én :D

• Mc Wolfy
    hagyd későbbre. 1 millió karma lazán el fog röppenni :D
  • constellus
    Hoppa na ezt nemtudtam :D van karma boosterem is es mar karmas piat is ittam, de persze h nem nyomtam,a boostot :D am xp boostot mikor erdemes elnyomni? Vagy inkabb haggyam nagyobb szintre?
  • Strayhand
    Sőt, érdemes gyűjteni a karmás italt, mert kapsz pár Black Lion Key-t mire 80 leszel, a chestekből meg eshet karma booster, és az másfélszerezi azokat a 4,5K-kat.
  • Mc Wolfy
    ne vegyél még semmit. csinálgasd a napi küldetést, akkor minden nap kapsz egy italt, amit ha megiszol, akkor ad négy és fél k-t :) 80-ig ne nagyon költsed, csak ha a szív olyan cuccot ad, ami épp kell neked.
    wvw-n és a 80-as szintű területeken lehet jó cuccokat venni főleg.
  • constellus
    Sracok a karmat mire es mikor tudom elkolteni? Kozel 10k van.17es vagyok, megeri ilyenkor venni belole valamit?
  • Mc Wolfy
    nem az a baj, hogy egy van, hanem az, hogy kb semmire se jó :P
    nagyon ki kell traitelni, hogy jó legyen
  • Tuvok #58512
    Az hogy van, hogy ranger mellett csak egy állat lehet, a necró körül meg egy egész csipet csapat, pókok-rákok-kukacok és egyéb förmedvények ? Ez csak ideiglenes skill ?
  • Mc Wolfy
    4 jól játszott ranger igen nagy szitkozódást tud kiváltani egy másik TS-en :P
    mieink poénból 5-en mentek be rangerrel, halommá aláztak mindenkit. bár ez a legtöbb kasztra igaz. mivel mindegyik a játék egy bizonyos részét fedi le támadás szempontjából, a játékosok pedig igyekeznek mindenre készülni, ha valamiből sokat kapnak, azt nem fogja bírni a buildjük.
  • Robe77
    Persze hogy nincs annál jobb. Főleg ha 4 ranger 1 mesmer felállással nyerünk. :D Am én is jobban szeretem a tournamenteket, csak Kastil azt írta, hogy még sosem pvpzett. Ezért ajánlottam a simát. :)
  • constellus
    Mondjuk ez lehetséges, fém asztalom van, meg vagy 30 fok a szobába :D
  • TomStorm
    Pedig nincs is annál jobb mikor Pug alázza a Premade csapatot mert biza előfordul igaz,hogy ritkán:))
    Egyébként jogos részedről,hogy RA-t kell nyomatni de én TM-t jobban kedvelem
  • kastil
    overheat? kicsit talán visszavesz
  • constellus
    nem hogy wvw ben, nekimentünk ugy 20an egy eventnek és a 8 mag nembirt kezelni 30 playert mediumon?, na neszopassmár :D (ráadásul fura, mert relog után ismét ment rendesen, 2 óra játék idö után megin fps drop, relog és jobb egy kicsit, de hamar leesik megint..
  • kastil
    Esetleg lehetett volna ezzel kicsit játszani, és in the area rendesen megjelenít mindenkit, in the area- earshot lowest quality, azután meg semmi. vagy iylesmi. bár lehet, hogy engine korlát, de inkább e nemtörődömségre szavaznék

• Mc Wolfy
    ezzel a nearby dologgal az a baj, ha mondjuk 150-200-an vannak azon a területen belül :D
    wvw most szerintem csata szempontjából élvezhető. kis extra loot kellene még, de hátha majd mondjuk ascended fegyverek vagy páncélok innen lesznek kiszedhetőek.
  • kastil
    bocsánat, a lag mostanában javulni látszik talán a 3. kieg után már elég pofás kis cucc lesz belőle
  • kastil
    lolmár, szal ha összedől a 10 emeletes amiben lakok mert nem bírja a szerkezete akkor majd simán ráfoghatják mentségnek hogy hát de ezt nem 250 hanem csak 150 személynek készítettük, persze.

tudták, hogy mit csinálnak. azt meg rohadtul más kérdés, hogy pve-ben is elég gyakori a 20-30 ember és fps drop már ott is nagyon van és ha nem képes 500 emberre akkor talán kicsit újra kellett volna gondolni mielőtt kiadják, na de mindegy, kaptunk helyette egy istenkirály low kariminőséget (amiből egyedül akkor javul az fps ha lowestre van huzva, lol) sokkal jobban örültem volna egy annó gw1 NEARBY radiusnak amin belül megjelenít, azon kívül meg csak a nevek, ahogy most, csak most ugyeössze vissza randomra dönti el kit jelenít meg és kit nem. Valamint egy csúszka, ahol beállíthatom szám szerint, hogy az én vasam mennyit bír el, mint más sok 800 éves őskövület szarban.

kurva jó gém, félre ne értsetek, imádom hibáival együtt is, de undorító hogy anet nc kombó mit meg nem enged magának.

egyébként meg valami miatt te nagyon véded a techinkai részét, pedig a vak is látja hogy kegyetlen optimalizálatlan, minden procira terhel, és még egy meta eventet sem bírnak el a szerverek mert fossá laggolják magukat. még jó, hogy nem bírja a wvw-t szinte semmi gép, pedig alapja a jateknak, még jó, hogy nem bírja a 2 óránkénti metákat a szerver, ami szintén alapja. így kell ezt csinálni.
  • Robe77
    Persze, meg lehet csinálni 4 nap alatt tournamentben is, ha van már valamennyi tapasztalat spvp-ben és csapattal megy. Különben elég nagy mázli kell a 20 győzelemhez, hogy ne rakjon össze 10 meccsből 8x premade party-val. És gondolom mindenki tudja, hogy 90%-ban mi az eredménye a pug vs premade meccseknek.
  • Terensz
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1083527989&no=58384]#58384[/URL]
  • Mc Wolfy
    wvwben ne csodálkozz. 500 harcoló embert egyszerre nem tud semmi se lekezelni.
  • constellus
    szerintem eléggé rosszul van optimizálva avagy nemtudom.. elég izmos alienware laptopom van és néha még ez is szenved...
  • TomStorm
    4 nap alatt(mert ugye kell 4×napi pvp is a havihoz) TM-be is meglehet csinálni a monthly-t akár
  • kastil
    nem, nagyon gyenge proci. 2 embernél több van körülötted már 15-re esik fps.. ha esetleg mégis megvennéd akkor accodra majd igényt tartok mikor csalódottságodban féláron adod :)
  • miklos568
    Egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy sztetek megéri e beruháznom a gw2-re egy lenovo g580-as notival (b960 cpu 2 magos, 4giga ram, gt630m vidkari), ezzel a géppel elfutna e normális sebességen a játék A válaszokat előre is köszönöm!
  • Robe77
    Azért a monthly pvp annyira nem nagy kaland. :) Annyi, hogy ha még nem voltál spvp-n akkor ne tounramenten akard megcsinálni, mert ott sokkal nehezebb nyerni.
  • YakHead
    Igazság szerint még mindég nem WoW, szóval ha überbrutálfelveszemésszétpukkanazenemy felszerelésre gondolsz, akkor szerintem nem változott abban az irányban. Dungeon-ök vannak benne dögivel fokozatosan nehezedő szinttel. Jött pár patch, amiben variálták a profession-ök balance-át. De ha már megvetted, akkor az a legegyszerűbb, ha felrakod és belogolsz körülnézni. Pár nap és meglátjátok a haverokkal, hogy jobb lett-e vagy rosszabb.
  • mnorbi2
    Sziasztok! Nem trollkodni jöttem vagy a gamet szidni.... Azt szeretnem kérdezni mit változott a játék? Van mar valami fogható End game? Egy evvel ezelőtt 1-1,5 hónap után meguntuk jó sokan. Került bele igazi End game? Instak, gear itemizacio stb?

Köszi