63345
-
NiceScream #62945 Oké.
Viszont én MOST fogom kitépni azt a kevés hajamat, ami még megmaradt.
Ezeket az ugrálós szarokat hogyan kell vagy hogyan lehet használni? Meg van és elkezdtem csinálni a Gates of maguuma sztorit.
Ez rögtön az elején van - mit vagy hol vagy merre hány méter??
-
#62944 igazából én barátnőmmel dungeonoztam, bossoltam, és pár hónap alatt valahogy lett mindkettőnknek több ezer goldja + matik, pedig oda se figyeltünk és főleg wvwztünk, ahonnan meg nem jön pénz -
#62943 400 gem az kb. 110-115 gold most, 1600 gem az 20 euró, szóval 2,5 euró egy epizód (ami azért 1-2 órát ki szokott tartani). Akciók idején 160 gem szokott lenni egy epizód, de egy-egy szezon csomagban néha még olcsóbb is.
Ha mindhárom daily-t megcsinálod, az 2 gold, plusz ami még jöhet pl. nyersanyagokból, world boss train-ekből, dungeon-ökből, miegyébből, szóval, ha türelmes vagy, kb. 1 hónap alatt nagyon ráfeszülés nélkül is meg lehet keresni 2-3 epizód árát anélkül, hogy bármit is fizetnél. Én mondjuk egyszer vettem egy 20 eurós pakkot, amihez raktam még gem-et goldból és 2000-ért (illetve akcióban néha olcsóbban) nagyon megéri megvenni az Account Jump Start csomagot.
(Délutánonként fent szoktam lenni, ha gondolod, vegyél fel. ID a weboldalam első posztjában.) -
NiceScream #62942 Áhh, értem. Nincs ezzel semmi baj, csak kérdeztem.
Én abszolút nem vagyok ellene, ha valamiért fizetni kell, hisz' nekik sem adnak semmit ingyé a boltban.
Meg hát ez a 200 gem nem is valami egetverő összeg. -
#62941 Persze, hogy vannak fizetős tartalmak. :) A játékot másképpen nem lehetne fenntartani. A Living World sorozatok konkrétan a Personal Story folytatásai, amiket epizódonként, gem-ekért lehet megvenni - kivéve a megjelenés napján, amikor ha belépsz, ingyen megkapod az aktuális részt (látszik is a képen, hogy az LW 4-5. epizódjai megvannak neked, mert beléptél aznap, amikor megjelentek). Ezek az epizódok kb. 2 havonta jöttek/jönnek ki. Elvileg az LW3-ból a 6. rész lesz majd az utolsó, aztán valamikor ősszel egy új kieg várható (a pletykák szerint). Szoktak lenni akciók, amikor ezeket is olcsóbban lehet megvenni (nekem pl. az LW2 első két része hiányzik). -
NiceScream #62940 Bocsi, már megint én :D :D
Ez most WTF? Megvettem ugye a GW 2 HoT Deluxe cuccot.
És akkor még vannak fizetős tartalmak? Azt hittem, hogy ezzel megvan minden cucc és mégsem?
Merthogy a képen ott az a 200 gem.
-
#62939 Ezek random anomáliák, elég sokfelé előfordulnak. Pontos magyarázatuk még nincs, valamiképpen kötődnek majd a történethez, vagy csak az ANet szórakozik mindenkivel. :) -
NiceScream #62938 Volt vagy 280 HP-m és gondoltam először, hogy azzal kimaxolom az elit cuccot - hát nem :D :D
Időnként látok egy ilyen izét.. ez mi ez vagy ki ez??
-
#62937 Yup, addig az elite "zárva" van, míg ki nem maxolod a többit. -
NiceScream #62936 Igen :D -
NiceScream #62935 Ahhoz, hogy az Elite Specializations elérhető legyen az össze, előtte lévő Skills-t és Specializations-t meg kell "tanulni"? Szóval nincs oylan, hogy valami nekem nem kell - nem pazarlok rá Hero pointot? -
#62934 Értelemszerűen a full-ra letöltött érdekelne -
Negritis #62933 folyamatosan nő a foglalt hely, attól függően mennyi területet jársz be -
#62932 Valaki meg tudná mondani, hogy GW1 összes kieggel mennyi helyet foglal? -
#62931 Nos kell 150LI és még pár apróság, ami úgymond nyújtja a kraftolási időt. Egy héten én kb 4-6LI-t szerzek, szóval ebből is látszik, hogy egy esténél többet ritkán szánok a dologra. Egy profi természetesen összeszedi mind a 13LI-t (ha jól számolok most fejben) egy héten, szóval ő bármit összerak mostanra már. Nekem egy armorra való LI-m lesz, gyanítom a heavy armort fogom kivenni.
Amúgy megéri raidelni, jó a loot, és kellően nehéz tud lenni egy-egy harc, szóval élvezetes. Nekem pl az armor másodlagos, mert 2 banktab tele van ascended ládával és egy tonnányi ékszerem is ott figyel. Szóval a társaság + a kihívás nekem fontosabb a raidben, mint az armor. -
#62930 Most ne engem nézzünk, hanem akik raidelnek. Biztos nem 1-2 hét... inkább hónapok. -
#62929 Hááát eléggé sok minden függ attól, hogy mennyi időt tudsz szánni a raidre, van-e valaki, aki megtanítsa az alapokat, stb... -
#62928 Heavy jó, többi gagyi. Amúgy hány év lesz egy ilyet kifarmolni? -
#62927 A legendás páncélzat animációja minden fajon. -
#62926 Még mindig döglött a TP. -
Negritis #62925 akkor most épp nem megy, de valszeg megjavítják hamarost
de amúgy igen, ha viszonylag sok cuccot adsz el gyors egymásutánban akkor tud hasonló előjönni
az nem feltétlen bug, bot elleni védelemnek is lehet tekinteni -
NiceScream #62924 Itt most valami más hibáról van szó. Ezt írják a twitteren:
We are aware of the current issues with the Trading Post. We are investigating a solution. Thank you for your patience and understanding ~RD -
#62923 ha sok cuccot adsz el egymás után akkor bedobja ezt -
NiceScream #62922 Közben olvasom az off fórumon, hogy sokaknak van ez. -
NiceScream #62921 Ez valami szerveroldali hiba? Vagy mi van? Semmit nem tudok eladni.
Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2017.04.28. 11:56:34 -
#62920 Minden dye account-wide, azaz minden karakterre megszerzed és "örök" életű.
Ahogy torrente is írta: van outfit és van skin, külön füleken.
- Az outfit egy teljes készlet, szabadon ki/be kapcsolható és az egész külsőt átalakítja (egyedül a sisak kapcsolható le). Ez nem kerül semmi charge-ba, viszont az outfit-ek gemstore tárgyak, igen-igen-igen ritkán esnek a játékban (két év alatt egyszer kaptam egyet Black Lion ládából).
- A skinek tetszőlegesen pakolgathatók a tárgy slotokra, de a slot változtatás véglegesítése egy-egy transmutation charge-ba kerül és csak az adott tárgyra vonatkozik, nem a slot-ra. Tehát ha felveszel valami mást, az felülírja a kinézetet. A skineket fegyverek/páncélok "megismeréséből" szerzed, ha pl. szétbontol egy unlocked tárgyat, vagy felrakod a karakterre, vagy jobbklikk és "unlock skin" (de ezek soulbound-ok is lesznek). Fontos még, hogy fegyver/armor skinek csak megfelelő típusra rakhatók, nincs cserebere (pl. nem lehet kardra fejszét rakni, vagy bőrpáncélra plate armort). A charge sok helyről jöhet: bár alapvetően gemstore tárgy, napi login-okkal, map teljesítésért, meg egyéb helyekről is lehet szerezni. (Lvl 80 alatt szerintem pazarlás, gyorsabban kipörögnek a tárgyaid, utána is csak akkor lehet érdemes, ha már bevált cuccaid vannak.)
Az outfit minden esetben elfedi a hozzá tartozó skin-eket, de az aktív outfit és a skin egyaránt színezhető (outfit-en csak a négy fő szín, skin-ek slot-onként szabadon). -
#62919 1:a festékeket bármikor.
2:a "ruhás szekrény" nél kétféle van outflit azt akárhányszor és van olyan hogy armor skin.azt rá kell tenni a neked megfelelő "heavy,medium,light" armorra.
3:nem -
NiceScream #62918 Köszi! Ott is tájékozódom, de azért ez más :) Ez közvetlenebb, emberibb.
Éssss... megint kérdés :D
A festék, amit megszerzek és bekerül a palettára, az akárhányszor használható? Nem ilyen "elfogyós", hogy egyszer használom, és pá-pá?
Aztán van a "ruhás szekrény", ahol a felszerelés "kinézetét" tudom megváltoztatni. Ez csak az éppen rajtam levő cuccra vonatkozik?
Szóval: van rajtam mondjuk egy "Linen Garment" nevű felső. Ennek megváltoztatom a kinézetét mondjuk a "Cabalist Coat"-ra.
Akkor bármit veszek fel a Cabalist Coat lesz "rajtam" vagy ... Talán érthető mit akarok :D -
#62917 thief nem egy nehéz kaszt, legalábbis nem wvw-n. egyszer rááll valaki keze, akkor kész. wvw-n csak a béna vagy figyelmetlen thief hal meg. láthatatlanná válik, elugrál a világ másik felébe, vagy onnan ugrik rád... -
#62916 Nem, van egy factor érték is, ami számít és minden condi esetén más. Itt a pontosabb leírás, ha érdekel.
Az ilyesmi kérdésekre egyébként a wiki ajánlott, nagyon részletes és alapos mindenben. -
NiceScream #62915 Amikor valami cuccon, hogy a thiefnél maradjunk - az van, hogy +20 power az tiszta sor.
De mi a helyzet a +20 condition damage-el?
Jól gondolom, hogy ha mondjuk a poison sebez 50-et, akkor ezzel a +20-al 70 lesz? -
NiceScream #62914 Köszi! -
Negritis #62913 trait list
Shadow Arts / Meld with Shadows : Stealth skills last longer. -
NiceScream #62912 Igen, azt olvastam, hogy nem könnyű az élet vele :D De talán pont ez tetszik benne. Egyelőre :D
Meg talán kicsit kevesebb thief rohangál... hisz' minden második ember rangerrel van. vagy nekróval :)
"ki van neki húzva Traiten hogy a stealth tovább tartson" ?? -
Negritis #62911 pisztoly 5s miatt és ki van neki húzva Traiten hogy a stealth tovább tartson
a thief amúgy pont a nehezebb classok közé tartozik imo
viszont megtanít arra hogy már pedig neked dodge-olni kell :D -
NiceScream #62910 Áá, értem! Köszi! Zömmel a tolvajjal játszom és nézem ezt a videót. Nagyon fasza meg minden, de... nem értem, hogy hogy marad állandóan stealth-ben. Jó, én nem vagyok még közel sem 80-as, de a Hide is Shadows nekem csak pár másodpercig tart :(
-
#62909 Olyan ruházat, fegyverzet és kaja, amelyik a condi sebzést (égés, méreg, vérzés, stb) erejét és idejét növeli. Tipikusan ilyen és a legkedveltebb most a viper set. Például ilyen a warriornál. -
NiceScream #62908 Srácok.
Mi az a " full condi build"? -
#62907 Feladnék egy hirdetés szerűséget, meglátjuk mekkora sikere lesz.
Guildet, csapatot keresünk (bnőm és én) raidre, mivel a mostani raides guildünk emberhiánnyal küszködik.
Mindkettőnknél több kari is van, de többségében én druidot játszok. W1-3 jól megy, W4-et ismerjük, de ott kevés alkalommal voltunk az említett okok miatt.
Levélben szívesen válaszolok bármi egyéb kérdésre. -
#62906 csak a ranger van megverve a pettel. tudod mennyit sírtak érte, hogy mindegy, ha nem kapnak helyette semmit, csak had kapcsolják ki, de nem... kötelező lett :(