Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Never underestimate the power of the dork side!
Utoljára szerkesztette: torrente111, 2016.07.08. 14:01:49
metabattle.com -ra nézz rá buildekért, és hogy biztos jó-e abba ajátékmódba az, amit választottál
lv80 alatt kb mind1 utána meg gyorsan összerakható a gear
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ha adsz egy ingame nevet, adok egy kis pénzt, ami elég lesz 80-ig
Régóta nézegettem ezt a játékot, de csak most jutottam addig hogy bele is kezdjek.
Indítottam egy rangert aztán olvastam itt a hozzászólásokat és váltottam warrior-ra. Eddig tetszik! 😊
TTSS ha van kedved keress meg játékban, én is kezdő vagyok lv 10 környékén.
A kezdő rész környéki questeket csinálgatom, így fejlődgetek.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Az lenne a kérdésem, hogy most ugye free lett, ez mivel másabb mint az eredeti?
Ez is olyan mint az aion pl, hogy nem lehet tradelni?
Szint is korlátozott?
A fő küldiken indultam el, ezek szerint nem csináltam hülyeséget. Közben 10-es lettem, szóval az exp is szépen csordogál, igaz az egyik küldin egyelőre nem jutok túl (Nolani Academy). Lehet, itt már nem elég az elején kapott armor és fegyver? Utána kell ennek is néznem, ezen a téren mi van. Amúgy egy wari/ele karitval tolom, még a skillek negyedét sem használom. Zabálják az energiát és ennek sem olvastam utána (build, új skillek, rota stb.)
Szóval lenne mit tanulnom, kár, hogy ennyivel később kezdem a játékot. Nem csak az eltűnő leírások miatt, de a játékos társak alacsony száma miatt is.
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2016.06.20. 14:53:28
Fejlődni első karakterrel úgy tudsz gyorsan, hogy megcsinálod a szíveket, becsatlakozol a környéken lévő küldetésekbe, és dungeonozol, ha elérhetővé válnak. Ha adsz egy fórum nevet (azt aminek a végén a 4 jegyű szám van, hogy pl verpistike.8264) akkor küldök pár aranyat, amivel vidáman elvagy 80-ig. azokat a cuccokat hordjad, ami sebzést ad. trading postrol ( O-betűt kell nyomni) vedd meg a szintedben lévő zöld cuccokat.
ha jót akarsz, ne ranger legyen az első karaktered, mert könnyen meg fogod utálni az egész játékot. azzal játszottam én is 2 évig, tudom mit beszélek 😛 indíts elsőnek valami heavy karaktert.
Mintegy 7 hónapja játszom a második résszel, 6 napja HoT kieggel. Kedvenc karakterem a ranger és szeretnék minden petet megszerezni neki, így pár napja az első részt is megvettem Platinum kiadásban. Ebben viszont eléggé el vagyok tévedve. Ascalon környékén mászkálok, de baromi lassú a fejlődés. Több féle megoldást olvastam a gyors fejlődésre, mint death leveling- lövésem nincs, ezzel hogy fejlődök; a Northlands rész okés lenne, ha lenne legalább egy karakter a környéken, aki kaput nyit. Egyszer bejutottam ide valakivel de sajna mint kiderült, nem tudtam újraéleszteni, így inkább kilépett s ott hagyott. Olvastam olyat, hogy ne küldizzek, csak 9-10 között, de olyat is, hogy a küldikkel gyorsabb.
A lényeg, el kellene érnem a lvl 10-et, utána az Eye of the North húzna tovább gondolom. Lövésem sincs, melyik küldiket kellene csinálnom, ami előre visz a sztoriban és melyik az ami csak mászkáltat. Ezekre van valami tipp, leírás valahol?
ranger az még mindig elég másodrangú, kivéve pvpben a bunker druida buildje
Utoljára szerkesztette: torrente111, 2016.06.17. 05:39:08
Egyébként longbow használható endgame? Raid nem érdekel, casual fractal meg dungeon, vagy azonnal elmehetek picsába, ha archerkedni akarok?
Valaki elmagyarázná ranger opening strikeot? elvileg nem ír cd-t se ingame se wikin, mégis combat után valamikor azonnal felkerül, valamikor 5-6mp de már volt, hogy fél perc után rakta csak fel icont. Bugos, vagy mi?
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
wvw-n meg jön a szintes könyv mint állat
Nagyon eltalálták.Bele a közepébe😊Gw1-es Ritualist nyomokban,vagyis éppen annyi,hogy érezzük igen,hajaz rá.
Instant max.szintre gondolkozok még mert ugye ismeret nélkül nem biztos jó ötlet játékosok ellen.Ráadásul kihagytam 2 évet😮
Vagy hogy működik ez a dobozos verzió?
Utoljára szerkesztette: Tommy H, 2016.05.10. 09:54:40
Mondjuk itt meg Revenantot találták ki jól és még bármi jöhet ezen kívül is
Már írtam semmi reakció.
Mondjuk van 1000 kérdésem és nem szoktam írogatni. Ts kell meg egy klán
neci nem support. ha healt akarsz, akkor guardian, vagy a kiegészítős specializációja a rangernek, bár ebben a játékban annyira nem lényeges a heal.
tank support meg guardian, bár arccal tartani valamit se szokás erre. inkább kimozogják, és skillel hárítják a nagyját
Egy ts szerót tud javasolni valaki ahol fel tudnám tenni a kérdéseimet???
Most kezdem a játékot és egyrészt keresem magyar 20 év feletti átlagéletkorú aktív ts használó klánomat.
Valamint lenne pár kérdésem mielőtt komolyabban belefognék.
Szuport típusú karaktert csinálnék ami lehet aoe tank vagy sima hiller. Mit ajánlatok?
Vagy teljesen mindegy? tudok váltani és karaktert átvinni?