63345
  • rastachris22
    Köszönöm a gyors válaszokat!! :) LeWyTy esetleg nagy szívesség lenne, ha megkeresnéd hogy mi is volt az accountod?? Köszönöm előre is :)
  • Mc Wolfy
    aki szeretne hozzank belepni, azt sajna a heten mar nem tudom bevenni, mert hetvegeig nem vagyok gep kozelben. irjon ra anitababa -ra vagy rtzjjk -ra, vagy valamelyik masik warosra.
  • kastil
    nvm, törölhető
  • kastil
    Elég valószinűtlen hogy kliensoldali hiba lenne, esetleg egy local.dat törlést dobok majd, de egyelőre kutatom hivatalos forumot mert pár napja láttam ilyen topicot.
  • constellus
    Reinstall?:/
  • kastil
    Valaki találkozott már olyannal, hogy nem tudja használni X fegyver utolsó skilljét? Nekem warriornál van ez jelenleg shield és rifle 5. skillen. elvileg 100% unlockolva van, mert már nem írja, és használtam is eleget, szal biztos unlocked.

Akármit csinálok se kattintani se bindelt billentyűvel nem tudom használni, írja már rendesen, hogy mit csinál a skill, mikor használnám nem villog és nem is ír semmi errort vagy akármit. ötlet? váltottam másik puskára, hátha azzal jó lesz, de semmi.
  • LeWyTy
    Ha emlékeznék az accountomra aszondanám próbáld ki de fingomnincs xD
  • MaRee
    Eléggé megoszlanak a vélemények, videón jól mutat és a szintezés is élvezetes, de egy idő után szerintem monotonná és unalmassá válik.
    Jó játék és én is tolom most, de hónapokig nem tud lekötni folyamatosan a zerg után futkározás wvw-ben meg a reward nélküli spvp. Ezeket vedd figyelembe mielőtt megvennéd, igaz folyamatosan jönnek a patchek és fejlesztések hozzá, úgyhogy kitudja mi sül még ki az egészből. Mindenképp pozitívum hogy nincs havidíj, ha lenne én nem játszanék vele.

Az első 10 szint alatt meg tényleg látod nagyjából a játékot, mert itt már tudsz szintezni-eventezni, spvpzni, wvwzni, minden kipróbálható (kivéve talán a dungeonok), ugyan ez a wowról nem mondható el véletlenül sem.
  • Conqvistador
    A belekukkantást youtuben tudod megtenni.
    Én is sokat vaciláltam jó pár videót és fórumbejegyzést olvastam.
    Eddig nagyon jó a játék (2 napja tolom)
  • Mozes
    Én nem tudok ilyenről, de hidd el nagyon jó, vedd meg ;) Mivel nincs havidíj így meg aztán akkor veszed elő amikor akarod.
  • rastachris22
    Üdv mindenkinek!
    Szeretném kipróbálni a játékot, nagyon érdekelne. Az a helyzet, hogy hallok jót-rosszat róla, ezért vásárlás előtt még belekukkantanék. Lenne erre mód valahogy, tud ebben nekem valaki segíteni??
    Előre is köszönöm a választ!
  • erasmus4
    A legegyszerűbb felmérés hog ymilyn klánok vannak a szerveren beállsz LA-ba a mystic forge mellé és ott egy fél órán belül megfordul minden nagyobb klánból legalább 1 ember :)
  • Conqvistador
    Ha tudnám ki az mi az követném.
    Mentem a tömeggel, nélkülük, néhányukkal de általában kampec :D De érdekes...
  • Robe77
    Kövesd a commandert, az a tuti. :D
  • Robe77
    Mindenkinek a neve mellett ott van a guild tag. Pl nekem - Selenarctos [SLMG]. :)
  • Conqvistador
    Hol vagyok én még a Wvw hez? :D
    Azt se tudom miként lehtne ott játszani. Mondjuk elértem a 10es szintet de egyedül elég mókátlan vádorolgatni és lesni mi fog kinyírni :D
  • Mozes
    Lehet hülye kérdés. de honnan látod, hogy WAR-os vagy RESO-s valaki? :)
  • Robe77
    Szerintem csak rossz emberekkel próbálkozol. Én kb. minden nap látok www-n néhány WAR-ost és RESO-st. :)
  • Conqvistador
    Én Deso-n szeretnék de sehol senki :D
    Asszem elkéstünk fél évet :D
  • Mozes
    Sziasztok!

Segítsetek légy szíves, kezdő vagyok még, én is belépnék egy Guild-be. Whiteside Ridge-en vagyok. Mit tegyek?!

Köszönöm,
  • Valaar
    Desolationon a WAR-on és a RESO-n kívül van más magyar guild ?
  • constellus
    En inkabb arra lennek kivancsi hmeg eri e eladni nekik? (Ár amier adjak-jatek ara)/ orak szamaval= tuti hogy nem eri meg akar mennyire is kell a penz a hetvegi pialasra:D mondjuk sajat velemeny..na meg szerintrm bem helyes dolog. Mai napog jatszok egy olyan jatekkal ami 97ben rgyetemi projektnek indult, nincs sok jatekos20000~ osszesen, 2d es ha elvezni is akarod akk5000 3 honapra. Ja es ha mas is jatszik( nem hogyeladod) az accoddal torlik akar mennnyit is fizettel vazy jatszottal vele. Szal en azon alapsontot tamogatok hogy ne adjon el es ne vegyen senki accot/karaktert..
  • Conqvistador
    Hát ez a wowra is elmondható.
    Sőt elég sok játékra.
    Picit off de pl Fifa vagy Autós játékokon is kb ugyan azt csinálják az emberek és mégis élvezik.
    Sőt a való élet szrinted nem unalmas ha nem vagy kőgazdag?
    Egy átlag embert nézve reggeltől estig robot a kevés pénzért utána vásárlás családi viták este tv és kezdődik előlről :D

Nekem az a nézőpontom túlságosan el vagytok MMO sok kényeztetve mostanában.
    Ha úgy hozza a lehetőség akár 15-20 éves gamekkel is el tudok lenni pedig azok hol vannak ezekhez. Az idősebbeknek talán mond valamit a C 64 egyik akkori legendásnak mondható a mai rpg-k elődjének számító Mercenary játék pl. Abban az időben 88-90körül az volt a csúcs aztán jött a nintendo. Most meg olyan szabadságfokkal megáldott játékok vannak, hogy azt 10-15 éve el se lehetett képzelni és ti fanyalogtok. Jó én is időszakosan játszok játékokkal elöbb utóbb jön egy másik de x idő múlva lehet újra játszani vele.
    Azért kíváncsi lennék a nagy GW acc elpasszoló játékosok mekkora hányada tolt ki mondjuk 80ra 3 külömböző fajt és legalább 4 külömböző kasztot?
  • constellus
    Rakj be friendsbe , Erossedori a nevem, human dthief, 26 os bvagyok taqlán :D holnap délelött leszek, és amit mondtál hogy betörnek egy városba, azok eventek pl, van amikor megkell védeni egy falut, vagyok visszafoglalni bányát, stb, de nemárulok el többet, felfedezni sokkal élvezetesebb:D
  • kastil
    Deson [RESO] és [War] tagjai magyarok, sokan vannak. 10. szint elérésére meg kb már mindent láttál, szal ne éld bele magad :P
  • Conqvistador
    Tudom már sokan unjátok a játékot mert a többségetek már 7-8 hónapja is játszik.
    De ez nagyon pazar játék. Pedig még alig láttam belőle valamit de határozottan más típusú játék, mint a wow. Már pedig az is rohadt unalmas egy idő után. Itt úgy fest jóval többet kell fektetni a stratégiára, mint más játékoknál. Egy rossz döntés és máris kampec :D Az elöbb egy nyamvadt szarvas nyírt ki. (micsoda blamázs) Aztán meg egy csapat haramia betört a városon belülre. Iylennel még nem találkoztam más játékban. Gondoltam várfalon belül csak biztonságban leszek 2-3 percig.
    Mire visszamentem a géphez épp valaki újraélesztett.
    Remélem azért lesztek majd a Deso szerveren vagy esetleg guestként valakikhez csatlakozhatok majd egy kis mókára mert eddig nagyon bejön. Igaz egyedül veszélyes.
  • dan5445
    GW 2 account eladó akit érdekel írjon!
  • TomStorm
    Az mitől lehet,hogy leesik FPS 10-re spvp meccs közben?Megakad,fekete képernyő és belassul nagyon.
    Meccs vége,visszarak Mist-be és működik megint rendesen 60 fps-el.
    És ezt minden egyes party-nál eljátsza:(
  • Valaar
    Ne haragudjatok a hangnemért, kissé feszült vagyok mostanában.
  • Conqvistador
    Amúgy az is felmerült bennem, hogy lehet azért látom offline nak a bejelölt embereket mert még nem is tudják hogy bejelöltem Őket. Vagy tényleg akire név alapján rákeresünk annál a valódi on/off állapotot látjuk?
  • constellus
    Csinald a sziveket, azok a questek, na meg a fo szal ami a zold szoveg. Ezen kivul keresd a vistakat, meg undiscovered izeket stb:D. (am nekem is van neha ha elakadok, akkor kell eventeket keresni, es csinalni)
  • Conqvistador
    Írtam neked levelet a játékban még tegnap este.
    Eddig tetszik a játék csak egyedül picit fura.
    Jó persze néha belefutok emberekbe és van hogy többen ütünk egy mobot de mégse csapat :D
    És még a kezdőzónákat nem "tudtam" elhagyni. Ezért több faj/kasztot is indítottam eddig a ranger nagyon bejön :D
  • HyperMonkey
    Én is nagy paraszt vagyok, de ezt az alpári stílust kurva gyorsan fejezd be.
  • CortezK2
    Nah ezt nem tudtam hogy csak 1et lehet magadévá tenni egy mapon. Akkor garri azután lett a tiétek, hogy már leléptünk Én még pont Bay alatt feküdtem ki párszor, közben németék bedarálták vígan a jobb oldalt
  • Mc Wolfy
    ott is volt, de az másik map. egy térképen csak egy helyen lehet. szóval összesen 4 helyen. :)
  • CortezK2
    Az szép, mikor én fönt voltam barátnőmmel még Bay-en volt a zászlótok Aztán nemsokkal utána ki is léptünk, mert olyan tömeg volt hogy nem bírta a gépem
  • Mc Wolfy

ajánlom magunkat :)
  • constellus
    Reggel 9kor vegeztem munkaba most meg 5kor kezdtem megint, es most ertem haza, nem olyan konnyu idot szakitani:D am valameik nap.40+volt online guild tag:DD vagyunk boven, en spec inkabb del elottokon hetkoznap, amikor persze mindenki mas dolgozik vagy suli es ezert nincsenek fenn :D:DD

(nameg visza kene szokni a magyarra mer fortelem ahogy fogalmazok :D)
  • Nephin
    :D Magadat minősíted, jó reggelt.
  • Conqvistador
    Ma senki se Gw zik?
    Ejj...