Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

213 óra 4 hónap alatt. Nem vagyok egy überkocka 😊 Ebbõl 196 óra a mostani kari, a többi az egyéb próbálkozások + nyílt béta hétvége.
JaSoN HuNTeR
Hány órátok van a játékban összesen?
ja és karakterenként? 😊

/age

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mc Wolfy
wvwn minden csöpp számít <#violent>

Never underestimate the power of the dork side!

JaSoN HuNTeR
Legszebb MMO. Szebbet nem tudsz mutatni jelenleg. Madár vagy.!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nem akarlak semmirõl se meggyõzni, de 1920*1080-ban közel se olyan kaotikus a helyzet.

Bandee
Hello,

Érdeklõdnék hogy valaki szándékozik-e eladni accountot esetleg 😊 Ha igen jelezzen privátba 😉

Üdv

Mc Wolfy ha jól látom extra alacsony felbontásban játszik low grafikán, ha erre gondoltál.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Guren
azért nagyobb felbontáson nincs így összezsúfolva minden, és van pár kikapcsolható dolog is.

Mire gondolsz? Grafikailag az egyik legszebb MMO. Ha pedig arra, hogy a képernyõ "90%-át" feliratok, ikonok töltik ki, akkor az kb. minden MMORPG-ben így van.
Anthrax
Nehezen ,de túl fogjuk élni, már annyira bele éltük magunkat, hogy végre TE is kipróbálod, de nem. Nehezen ,de megértünk...

zorrobomber
úristen ez a játék (is) így néz ki? asszem el is ment a kedvem a trial-tõl

Ha valakit érdekel, 800 gemért végtelen mining pick van a shopban (orichalcummal megegyezõ szintû). Véleményem szerint nem éri meg, mert a jelenlegi árfolyamon 400 ori picket lehetne venni ezért az árért, ami nekem kb évekre elég lenne. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

JaSoN HuNTeR
Légyszíves kirakhatnátok a fejlécbe 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

semo1
Vasárnap este nem lehet party-t tálálni se COF-a,se AC-ba.
2-3 ember lézeng az insták elött.(Desolation Far Shiverpeaks Underworld) "very high" serverek

Mephike
Erre a story zárásra kíváncsi vagyok. Nem rossz ez a történet, csak ez a három hónapnyi dolog mehetett volna egy hónapba. Kifejezetten örülnék, ha a történet egy új dungeonnal zárulna. Lehet korán van, hogy ilyenekrõl álmodozom? 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Következõ patch 30-án, és végre lezárják a flame and frost storyt 😊

https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/april-30-2013/

Mc Wolfy
warri pven meg wvwn nagyon jó. guardien szerintem szintén jó, hangulatos is

Meg komolyan hülyén érzem magam ha HB-el csak a levegõbe csapdosok mert az elõl kitérni nem igényel nagy tudást CD meg az egekben..
Endure pain meg a másik 4 sec 1.5 percenként,hurrá😊
Tele van a játék mesmer és Thief-el.Mondjuk jobban belegondolok még a végén én is visszatérek ezekhez😄

Warrior-ra mit mondanátok egyébként ha Pvp-röl van szó?Én most játszok vele de nem vagyok elájulva tõle.Gear jól néz ki szinte az összes neki de sokszor papírnak érzem jobban mint a ranger-t.Nem is büszkélkedhetek az eredményekkel sem,alul vagyok pontozva TM-en durván😞
JezuskaDT
Eladnám a guild wars játékomat, akit érdekel irjon rám.

Mc Wolfy
nézz videókat 😊

JaSoN HuNTeR
jelenleg nincs trial.

Sziasztok!
Érdeklõdnék, hogy van / lesz mostanában valami free trial szerûség? Érdekel a játék, de nem akarok ennyi pénzt kiadni látatlanban😞

A necro nekem tetszik hangulatra. Instában se nagyon tudnak megölni (magas toughness és 27k HP), WvW-re nem járok, és elég jó supportot tudok adni a többieknek PvE-ben. Staffal és scepter+dagger kombóval megyek, vagy 2xdagger ha a harc engedi, mert a health transfer healel.

Lehet hogy nem OP (nem is tudom mi az OP most), de nekem tetszik. Elég casual módon játszom, nekem nem kell hogy OP legyen, elég ha bejön a stílusa és a kinézete 😊

Top 1000,frissült a táblázat
Mc Wolfy
pont necire váltasz? akkor már valami opre 😊

neco=necro, az r betû még mindig kómában van a billentyûzeten...

Úgy néz ki hogy váltok neco-ra rangerrõl, amíg a rangert nem rakják rendbe. Van valaki itt aki aktívan és eredményesen spvp-zik necoval?

Jól jönne néhány tipp tõle.

Running
Igazából csak azt találom furcsának, hogy játékon kívül oldották meg. Nekem mondjuk mindegy, csak nem erre számítottam. Gondolom így gyorsabb, és kevésbé erõforrás igényes, már Battlefield 3-nál is bejött ez a webes (battlelog) rendszer.

Mephike
Ez jó kérdés, melóhelyen nem tudom megnézni, hogy a játékban ez megtalálható-e. (Gyanítom nem.)
Mindenesetre összevetettem a két oldal top3 PvP játékosait, és a hivatalos oldal szerint EU-ban más a top3 ember, mint az általad linkelt oldalon. Illetve ott a legutolsó frissítés elvileg február végén volt.

Mc Wolfy

Tegnap este megint a mi zászlónkat lengette SM. 😊
Lassan kezd rossz szokásunk lenni, hogy benézünk Ethernalra és befoglaljuk.

Running
Õõõ, játékon kívül? Erre webes alkalmazás már kb a tavaly október óta fut itt: http://mos.millenium.org/matchups

Mephike
Megjött a ranglista is!
Apránként azért csak alakul ez a játék 😊

Mc Wolfy
jöttél volna desora... 😊

Hi, elkezdtem a gw2-t piken szerveren lf guild neokill hun néven futtatom magam😊
Sokan játszanak inkább,ami fontos azt klánon belül megbeszélik.
GW1 nagyrész játékosai pedig nem olvassák Sg-t vagy nem írnak.Mégis úgy gondolom GW örök,már akinek😊
Nem is kell,hogy chat szinten menjen a topik.
Nem osztunk Build-et mint régen pedig tetszett,hogy vélemények voltak de akkor igazán Cooperative mod volt..
ettõl a "talent" szótól mindig a hideg futkos a hátamon, nem lehetne inkább "build" vagy "trait" helyette? még rövidebb is egy betûvel 😊

Én is tolom, bár közel sem olyan lelkesedéssel mint pár hónapja.
Elvagyok a necro-val így support talenten elég hasznosnak bizonyul.

JaSoN HuNTeR
Wvwrõl ne is beszéljünk. Bese lehet jutni... 😞 xD

Szerencsére a szerverek egyáltalán nem kihaltak 😊
A topic amúgy egyész pörgõs az átlaghoz képest.

JaSoN HuNTeR
Elég sokan játszanak. Full minden szerver.

Azért ennyire kihalt, mert mindenki csak játszik és játszik. 😉 😛
Egyébként szerintem nem nagyon kell fórumokat túrni ehhez a játékhoz.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

*forradalmi

Már nem is nagyon lehet MMO-ban foradalmi újdonságot kitalálni. Minden van már ami lehet különbözõ MMO-kban.

Amúgy ennyire nem játszanak már ezzel a népek hogy így kihalt a topic?

Egyébként ha már úgyis OFF nap volt ahogy nézem, akko már ne maradjak le 😊
Egy bizonyos Blizzard játékokkal foglakozó blogon írtak a Titan-ról. Ha nem áprilisi tréfa, akkor egy idõutazós játék lesz a Földön játszódó történettel és nem sok forradalmi újdonság lesz benne. Nagyjából a wow-ot másolja. Úgyhogy a csoda elmarad, ha igaz a hír.

Most szerintem is GW2 a legjobb mmo, persze nem tetszhet mindenkinek.
Ha indulásnál nem is lenne az, vársz egy kicsit aztán szerintem f2p-re váltanak. Valahogy nem hiszek benne, hogy akkora forradalmi mmo lesz a TESO. Szerintem legjobb esetben is csak egy jó GW2 klón lesz, megfûszerezve még néhány innen-onnan átvett dologgal. Ha hozza a "játszható" szintet, akkor TES fanokból megél, de kb ennyit jósolok neki.