Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és karakterenként? 😊
/age
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Érdeklõdnék hogy valaki szándékozik-e eladni accountot esetleg 😊 Ha igen jelezzen privátba 😉
Üdv
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
2-3 ember lézeng az insták elött.(Desolation Far Shiverpeaks Underworld) "very high" serverek
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/april-30-2013/
Never underestimate the power of the dork side!
Endure pain meg a másik 4 sec 1.5 percenként,hurrá😊
Warrior-ra mit mondanátok egyébként ha Pvp-röl van szó?Én most játszok vele de nem vagyok elájulva tõle.Gear jól néz ki szinte az összes neki de sokszor papírnak érzem jobban mint a ranger-t.Nem is büszkélkedhetek az eredményekkel sem,alul vagyok pontozva TM-en durván😞
http://www.zam.com/story.html?story=32156
http://www.buffed.de/Guild-Wars-2-PC-169660/News/Guild-Wars-2-20000-Trial-Keys-1064066/
Érdeklõdnék, hogy van / lesz mostanában valami free trial szerûség? Érdekel a játék, de nem akarok ennyi pénzt kiadni látatlanban😞
Lehet hogy nem OP (nem is tudom mi az OP most), de nekem tetszik. Elég casual módon játszom, nekem nem kell hogy OP legyen, elég ha bejön a stílusa és a kinézete 😊
Jól jönne néhány tipp tõle.
Mindenesetre összevetettem a két oldal top3 PvP játékosait, és a hivatalos oldal szerint EU-ban más a top3 ember, mint az általad linkelt oldalon. Illetve ott a legutolsó frissítés elvileg február végén volt.
Tegnap este megint a mi zászlónkat lengette SM. 😊
Lassan kezd rossz szokásunk lenni, hogy benézünk Ethernalra és befoglaljuk.
Never underestimate the power of the dork side!
Apránként azért csak alakul ez a játék 😊
GW1 nagyrész játékosai pedig nem olvassák Sg-t vagy nem írnak.Mégis úgy gondolom GW örök,már akinek😊
Nem is kell,hogy chat szinten menjen a topik.
Nem osztunk Build-et mint régen pedig tetszett,hogy vélemények voltak de akkor igazán Cooperative mod volt..
Elvagyok a necro-val így support talenten elég hasznosnak bizonyul.
A topic amúgy egyész pörgõs az átlaghoz képest.
Egyébként szerintem nem nagyon kell fórumokat túrni ehhez a játékhoz.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Amúgy ennyire nem játszanak már ezzel a népek hogy így kihalt a topic?
Egy bizonyos Blizzard játékokkal foglakozó blogon írtak a Titan-ról. Ha nem áprilisi tréfa, akkor egy idõutazós játék lesz a Földön játszódó történettel és nem sok forradalmi újdonság lesz benne. Nagyjából a wow-ot másolja. Úgyhogy a csoda elmarad, ha igaz a hír.
Ha indulásnál nem is lenne az, vársz egy kicsit aztán szerintem f2p-re váltanak. Valahogy nem hiszek benne, hogy akkora forradalmi mmo lesz a TESO. Szerintem legjobb esetben is csak egy jó GW2 klón lesz, megfûszerezve még néhány innen-onnan átvett dologgal. Ha hozza a "játszható" szintet, akkor TES fanokból megél, de kb ennyit jósolok neki.