63345
  • PiszkosFred
    "Pl ha jól emlékszem dnd-ben varázsló is hordhatott heavy armort"

Kapott is miatta nem kevés büntetést, de minden további nélkül hordhattad.
  • Robe77
    Most komolyan egy 3 seces stealth miatt kell nyávogni? :D
    A warrior meg elég op alapból is. :P
  • MaRee
    Sosem szerettem az ilyen megkötéses dolgokat már pnp rpg-ben sem, úgy lenne a normális, ha minden kaszt hordhatna mindenféle armort meg fegyvert, csak ugye hátrányokkal, meg külön meg kéne tanulni minden fegyver használatát, mint anno wow-ban. Végülis az életben sincs megtiltva, hogy ha én orvgyilkos vagyok akkor ne hadonászhassak csatabárddal, az már más kérdés, hogy mekkora sikerrel :D

Pl ha jól emlékszem dnd-ben varázsló is hordhatott heavy armort, csak kurva lassan és nehezen castolt benne, meg stb. Valami ilyesmi mmo-nak örülnék, vagy egy kaszt nélkülinek, ahol a karakter által választott skillek határozzák meg a játékban betöltött szerepét (tudom hogy GW-ben is így van nagyjából, de itt vannak kasztok és megkötések).

A rangerrel meg nem tudom mit sírtok megint, a selfheales párducos BM ranger még mindig kurva jó, és én örülök a stealthnek is.
  • HyperMonkey
    CRIT
  • kastil
    Rendben végülis akkor nyugodtan törölhető a thief vagy ranger mert minek? De légyszi másold már be amugy akkor a thiefes rövid leírást is, kiváncsi vagyok ő mit tud, heavy armorban tolja és buzogánnyal terelgeti a minionjait?

De giazad van, attól hogy én warrior vagyok miért ne vehetnék fel light armort és használhatnék staffot, mint közelharci fegyvert.. Vannak azért korlátok amiket nem kéne átlépni mert összefossa a rendszert. Mondom, warriorként kérek blinket mert az öreganyám egy mesmer volt és megtanított, bullshit.

komolyra: tökmindegy
  • Terensz
    *A light armor az AD&D-ben a leather és studded leather volt.
    Mivel a köpeny az nem armor.
  • Terensz
    "ez a ranger stealth meg loál. warrinak is adjunk mondjuk blinket "

Kb 25 éve kezdtem az RPG-vel foglalkozni, még a jó öreg TSR-os időkben, akkoriban volt új az AD&D second edition. Ami ott le van írva, az az etalon, hozzátenni szabad a későbbi RPG-knek, elvenni belőle nem érdemes, mert átgondolt és működő szabályrendszer volt. Ezt az Anet is tudja, nyilván tele vannak soraik régi szerepjátékos arcokkal.

"...Rangers could still wear any armor, but several of their new abilities required the use of light armor, including the skill to use two weapons without penalty and the thief-like abilities of move silently and hide in shadows..." Lopni zárat nyitni, csapdát keresni, magasról leesni, tolvajnyelven kommunikálni továbbra sem tudott a ranger. </történelmi visszatekintés>
  • Conqvistador
    Persze ez egyértelmű, hibák mindenhol vannak.
    De ha tényleg szép lassan dolgozzák fel Őket az már jó.
    Talán eljutnak a Rangerig is. Nekem is az egyik kedvenc kasztom a vadász külömböző játékokban így itt is foglalkozok vele. Bár átálltam a Guardienre és eddig nem bántam meg.
    Amellett, hogy so so változatos még látványos is és bár párszor meghaltam az nem a kaszt hibája hanem még a rutintalanságom oka.
    Arról nem a kaszt tehet amikor level 5ösként beleszaladtam 4db 8-9 es erős banditába :D

A játék irányítását még mindig szokni kell néha olyan mint egy túlkormányzott kocsi, vissza kell igazítanom az irányt mert túlhúzom, ami ugyebár időveszteség.
    De a grafika, és az eddig még izgalmas küldik kárpótolnak.
    A Vista-kkal van még komoly problémám, sokszor leesek még és ez nem fog kedvezni a Puzzle nél :D Összességében sokkal jobb a játék, mint számítottam rá a videók alapján is.
    A más kérdés hogy pár hónap után unalmasak lehetnek a dolgok, de annyi mindent lehet csinálni szóval nem félek attól, hogy legrosszabb esetben egy kisebb szünet után ne fojtatnám majd :D
  • kastil
    Hát azért manapgás a 4 ranger és 1 meso is 5-6 perc alatt pakolja ki cofot szal annyira tré csak nem lehet :D Bár nemtom előtte mi volt.
    LFG tool elvileg idén jön, persze, soon, de eddig ahogy tudom még csak listán sem volt

@Conqvistador

Akkoriban sem az egész játék volt lehúzva, csak megemlítésre kerültek a hibák amiket leszarnak. Mások sírógörcsöt kaptak negatív véleményünk miatt, ebből lett a vita, ezért tűnhetett úgy hogy fossa fikáztam/fikáztuk. De majd te is találkozol a problémákkal, nyugi :D

Ja és nem, nem elvakult wowos vagyok, csak példaként lett felhozva mint akárhogyis, sikerjáték.
    Esetleg felhozhattunk volna valami fieste onlinet, persze
  • HyperMonkey
    *marksman
  • HyperMonkey
    Nem jelenik meg semmi.
  • HyperMonkey
    Hát max szinten valóban dögunalom ha nem szereted a wvw-t (én nem szeretem). Az íjász kasztot szeretem úgy unblock, azért figyelem hátha csinálnak vele valamit és akkor felhúzok még1 rangert. De úgy látszik marad egy fos az egész kaszt. Már az is vicc kategória (bár a gameplay-t nem befolyásolja), hogy nincs nyílvessző animáció. Pontosabban semmilyen nyílvessző nincs, az űres íjat rángatja. Minden játékban megoldották, itt nem tudják valamiért.

Szóval érdeklődéssel figyelek minden olyat ami a rangert érinti, de összes jelenleg futó MMO közül a GW2-ben a legrosszabb az íjász/ranger/hunter. Minf animációban, petek tekintetében, sebzésben és használhatóságban. Emellé jön a dögunalom lvl80-on. Ezért húztam le, és a leírtak miatt nézem a változásokat, de nem jönnek normálisak. A Rift-el most jól elvagyok, ott fasza a ranger/marsman.
  • Conqvistador
    Ahhoz képest, hogy az előző oldalakon mennyire leszóltad a játékot eléggé oda vagy érte :D
    Nem sok kellett, hogy a negatív írásaitok kapcsán mégse vegyem meg a gamet.
    Aztán rájöttem biztos elvakult wowosok vagytok :D
    Mivel mindigis herótom volt az állandó raideléstől meg nem vagyok wow-őrült így nem bántam meg.
  • kastil
    na akkor proba aztán ha megy és akarod bedobom őket spoilerbe

axe
    a pengék pörögnek mint egy flexen, lol

• HyperMonkey
    Ha direkbe tolod akkor valószínűleg igen (bár van amit nem jelenít meg). De linket nem sajna...
  • kastil
    Mindeg, hogy hanyadik kari, szerintem a lényeg hogy fejlődés közben minél több meglegyen, mert 80on dögunalom (legalábbis számomra, nem motivál semmi)
  • HyperMonkey
    Egyébként ez a Remorseless trait melyik ágon hol van és mit csinált eddig?

Rémálom hogy minden ilyen oldal tiltva van és semmit nem tudok megnézni csak este. De ki akar addig várni nem? :)

Kellene még egy opció hogy kikapcsolható legyen a pet neve és HP csíkja, és egy LFG tool (jah majd egyszer lesz...).
  • kastil
    képet meg tudsz nézni ha ide dobok be?
  • HyperMonkey
    Hát sajna nem tudom itt megnézni a skineket, de amik eddig vannak benne az valami borzalom. A store-ba rakhatnának sokkal több armor vagy weapon skint, biztos sokan vennének.
  • Conqvistador
    Szóval azt mondod az összes kezdőhelyet érdemes megcsinálni első karival?
  • kastil
    egyébként mi történt ezekkel a srácokkal? szavazás szerinti olcsóbb key vagy wp, tradeable skinek, orrba szájba eső support token/reminder, utobbiban van 2-3s.. valakinek születésnapja van devéknél...
  • kastil
    pveben minden lehal pillanat alatt vulnerability nélkül is, ha meg groupot tolsz, akkor ugyis full stack van rajta. de nemtom, nem értek rangerhez, örülök hogy warrim healjét buffolták meg kijavították traiteket
  • HyperMonkey
    A leírás szerint a hunter shot nem rak vulnerability-t. A rapid Fire rak. Ez azért rosszabb szerintem, mert eddig a hunter shot felrakta a 10 stacket (ha jól emléxem), és a Rapid Fire már a gyengített targetbe ment. Most a RF rakja, ergo amikor a RF-t tolod még nincs gyengítve. Nem tudom meddig marad fent a vulnerability, de a köv RF-re már tuti lejár. Így sajnos a vulnerability-ből max az 1-es skilled (nem tudom már a nevét) profitál, az meg lópöpöst sem ér. Ez a változtatás pvp-re lehet hogy jobb, de pve-ben ez egy újabb kurva erős nerf.

Nem tudom, a fejlesztők ennyire utálják a rangert? Miért nem lehet normális dolgokat adni neki? Pl mikor akarják megoldani hogy a pet érjen is valamit ha már petes kaszt? Vagy valami DPS növelés is ráférne, mert jelenleg a ranger sebzése kb vicc kategória.

Annyiban jó ez a változtatás, hogy így spvp-ben is hasznos lehet a longbow.
  • Mc Wolfy
    azert ez jelentos fejlesztes volt. konnyebb helyezkedni, garantalt kritikus, opening strike ujratolt neked es a petnek is, vulnerability 10%, ha bajban vagy, akkor is elhuzol mint a vadliba :) mondjuk ha hosszabb osszetuzesre keszulsz, akkor most biztos jobban megeri, masfel masodperccel gyakrabban rakod ki, hunters meg +5 stacket pakol, peted detto. pvp-ben egyertelmuen jobb.
  • HyperMonkey
    Köszönöm. Ahogy sejtettem, semmi normális dolog nem történik a rangerrel. Kíváncsi vagyok mikor akarják rendbe rakni már.
  • ezustszem
    Ranger:
    Entangle: Updated the damage and bleeding skill facts to properly display their actual effects.
    Rapid Fire: This skill now applies vulnerability on each hit.
    Hunter’s Shot: This skill no longer applies vulnerability on each hit, but now grantss the ranger stealth for 3 seconds.
    Point Blank Shot: Increased the range from 600 to 900.
    Maul: This skill now applies vulnerability instead of bleeding.
    Counterattack—Crippling Throw: This skill can now be used while moving. Increased the cripple duration to 5 seconds.
    Whirling Defense: This skill now grants 4 seconds of retaliation for the duration of the skill.
    Call of the Wild: This skill is now a blast finisher.
    Remorseless: This trait now reapplies Opening Strike when the ranger gains stealth or kills an enemy.
  • HyperMonkey
    Lennél szíves a ranger változásokat bemásolni ha megkérlek? Itt melóban nem tudom megnyitni és semmilyen más ilyen oldalt sajnos.
    Köszönöm.
  • Szaruman
    A stealth része igen. Ezen kívül 77 balance módosítás van még.
  • HyperMonkey
    Pffff... ennyi?
    Inkább hagyták volna úgy a Hunter's Shotot ahogy volt. Ez inkább egy jó nagy nerf, még szarabb DPS-t tol a ranger. Nem értem hogy egy ennyire elbaszott gyenge kasztot miért kell tovább nerfelni.
  • Szaruman
    Hunter’s Shot: This skill no longer applies vulnerability on each hit, but now grantss the ranger stealth for 3 seconds.
  • HyperMonkey
    Itt melóban tiltott oldal, nem nyitja meg. Mesélj már erről a stealth rangerről plz. Új ability, vagy csak event idejére? Combat közben is eltűnhet? A legjobb lenne ha bemásolnád a link tartalmát, akár PM-ben is. Felcsigázott a dolog :)
  • kastil
    Én így csinálom, városok és 1-17 valamint 15-25-ös területek mind megvannak asura kivételével, az majd most jön. azért választottam ezt a megoldást mert 80-on nincs hozzá kedvem soha, inkább WvW-zek vagy farmolok.

#58619: éln az összes zónát szeretem, nagyon részletes mindegyik, nem csak összecsapott mapek, sylvari és charr meg pláne. Ha választanom kellene akkor charr kezdőhely, valahogy Gw1 pre-searing hangulat fog el mindig.

ez a ranger stealth meg loál. warrinak is adjunk mondjuk blinket
  • Conqvistador
    Ja és mondjuk kinek mi tetszik de az Ember és a Norn kezdőzónák elképezstően szépek hangulatosak. Az Asurát nem láttam a Slyvari meg annyira nem jött be bár szép az is.
  • Conqvistador
    Hát nagyjából én is így csinálom.
    Pár napja kezdtem. Érdemes is 1-2 kezdőterületet kivinni, hogy később mondjuk ne 15ösként kezdd a 15-25ös területet hanem 17-18as ként legalább mert előfordulhat hogy felzabálnak a mobok :D
  • Esmodeus
    Jó reggelt.
    Viszonylag új játékos vagyok a Guild Wars 2 világában. Úgy terveztem hogy fejlődés közben szépen felfedezgetem a területeket. Úgy gondoltam hogy első körben a fővárosokat majd az 1-15-ös szintű területeket majd a 15-25-ös területeket. És így tovább :) Kérdésem hogy érdemes-e így fejlődni ?
  • MaRee
    Jeeeeeeeee megyek ki is próbálom.
  • Mc Wolfy
    aktualis update!
    keszuljetek a lathatatlan rangerekre!
  • MaRee
    Nagyon jól tudod mire gondoltam.

Egyébként meg van kecskénk, kár hogy engem nem inveltek
  • moNTo
    Ha van kecskéd, ebből a rewardból 47+ hónapig is meg lehet élni :P
  • moNTo
    reward nélküli spvp