Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogyan müködnek a portkapuk a sivatagban? -azok a teleporter switch-ek-
vilmoska
Ezért a játékért tényleg nem kell havidíjat fizetni?
Szal megveszem és kész?

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

akkor meg mi a faszért nem csinálod meg mindkettõt???!!!<#falbav><#banplz>

musha
szerintem négynek is <#idiota>

mér ne lenne?

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

van 2 karinak helyed?

nem tom...most nem tom eldönteni mit csináljak ....ranger elementalistát vagy warrior monkot...nemtom melyik az erõsebb...mert mind a 2 bejön de...elvileg a warrior monk erõsebb

Atisz
Nekem is el kéne már jutni uw-ben az armoroshoz...sajnos az a sok szellem mindig ledarál, én meg otthon felejtem a hex breakert <#falbav>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nos én ma este fenn leszek, ha kell segítek. Írj, hogy mikor óhajtassz menni és már ott is leszek. Nevemet lásd az aláírásban...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

harcosé nagyon durva <#wow2><#merges2>

SZEG007
Én a baltát kedvelem legjobban, sebzése nem rossz, gyors is, és még pajzsod is lehet. Szerintem balta az arany középut warrior fegyvereknél😊

ok köszi

SDana
Még mindig nem rekedtél be a sok kiabálástól?

Egyébként meg próbálkozz nyugodtan. Megint csak azt a tanácsot fogod kapni, hogy amelyik jobban bejön neked. Monkból lehetsz healeres, akkor gyógyítod magad, smiteos, akkor sokat sebzel vagy pedig protectionos, amivel rád sebeznek keveset.
Hogy melyik a jó, az a körülményektõl függ. Mert pol hiába raksz swordre, ha tonnaszámra esnek a jobbnál jobb kalapácsok, akkor majd elõbb-utóbb csak felmerül benned, hogy inkább arra kéne tenni pontot.
Ugyanez igaz skillekre is, attól függ melyiket használod sokat. Vagy éppen melyikbõl van értelmes skilled.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

LÉCCI HELP!!! ELKEZDTEM 1 WARRIOR/MONK-OT CSINÁLNI...TUDNA AZ SEGÍTENI AKINEK ILYEN KARAKTERE VAN? MELYIK SZAKÉRTELMEKRE KELL TENNEM? GONDOLOM A SWORDMANSHIP ÉS MÉG VMI A MONK CUCCOK KÖZÜL DE NEM TOM MELYIKRE ELÕRE IS KÖCCE

SZEG007
Pár kép különbözö Fissure armorokrol:
http://img130.echo.cx/my.php?image=necroandwarrior2qp.jpg
http://img52.echo.cx/img52/6291/fissurearmor2rd.jpg
http://img300.echo.cx/my.php?image=gw5110ik.jpg

ugye nem beacon's perchbõl akarsz eljutni oda?

ez droknar's forge lenne sztem

SDana
Ha a dragons lair küldire gondolsz, azt én annó hencsekkel csináltam meg, egész jól nyomták 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

wordsworth
Hmmm egy kerdes... Miert akarsz oda lejutni? A Történet folyamán ugyis oda fogsz jutni a sivatagon keresztül.. Persze Játszhatsz mazot felõlem...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

nagy problémám van szeretnék segitséget kérni plz aki tud segitsen.Sehogy em tok összehozni 4 napja olyan életképes csapatot ami át tud menni dragorans forge-ba max az elsõ portkapuig jutottunk el ami nem kicsit gáz ha esetleg valaki indit oda csapatot megkérném szóljon nekem.A játékban warbar beast néven vagyok bent hajlandó lennék nagyobb összeggel is honorálni a dolgot amugy warrior/elementalist vagyok persze lvl 20 plz segitsetek
wordsworth
szintugy semmi gond

Semmi baj sincs vele, 8 óta jáccok és nincs gáz

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Ja, vmi gebasz van mert a töltõképernyõ után se kép se hang...

lederukáltam = leredukáltam (lecsökkentettem)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- ma reggel 5.20 - 6.45 között és 7.15-tõl a játék nem volt játszható (most meg én nem vagyok a megfelelõ gép elõtt 😉. Más tapasztalt hasonlót?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- erre nem reagál az irányításra 😞

- szerintem lehet játszani minimális angollal is (csak érdekes lesz néhol csapatba menni)
- tegnap örültem, mert volt néhány közel normális csapat, ezért angol tudásomat lederukáltam a felkiáltójeles figurák keresésére 😉 Amikor kicsit csökkent a lelkesedés, akkor meg olvasom a feladatokat, volt köztük egy legfeljebb 5 perces (Report 150XP-ért) is
- (most meg dühöngök, mert 20 perce tölt a játék, de végre ideért)

EmThor
Magyarhonba Nekrócsaj meg Harcosizomagy doboz jött csak Észak Amerikábanvan 6 fajta doboz... de végre nem ratyi slimtok 😄

nekem is harcos van rajta

Egyébként nektek mi van a játék dobozán ?(kép) Mindenhol a Nekromanta van kitéve (boltok.) Ez itt nálam meg Warrioros. Kihajtahtó verzió. Papírdoboz.

thx

Atisz
Igen, megmaradnak. Pontosabban visszakapod õket.

www.guildwars.hu-n megtalálod szinte az összes magyar klánt

Hali, na végre meg van a gama, jól is haladok vele. Már 6.5 szinten állok 😉 Kéne egy értelmes klán, elég sok idõt szeretnék belefeccölni, és nahát értitek. Nincs kedv csak úgy lazáskodni. Komoly tag lennék, aki ha kell a nap 29 órájában ott van. Csak azért hangsúlyozom enniyre, mert eddig csak úgy a semmire 2 ajánlatot tettek, amivel nem lenne baj, ha ismerném õket.

A játékban Princeps Delac néven vagyok.

mi van akkor ha megváltoztatom a másodlagos kasztom de nem jön be vmiért és visszaváltok az eredetire, akkor a skilljeim megmaradnak amit eddig szereztem?

hopssz...tényleg <#vigyor5><#kuss>

EmThor
diabló ment? akkor ez is fog 😄 na jó hát a skillek mit tudnak ahhoz nem árt, ha sztori érdekel akkor se amúgy szerintem lehet

Ezt a játékot lehet játszani minimális angoltudásszinttel?<#conf>
3lm0
Az utolso patch kicsit segit ebben, Az alapskilleket megkapod, a többit vagy skillpontokért és aranyért megveszed, vagy mivel aktiválja a másodlagos kaszt küldetéseit megcsinálod öket és azokbol jutsz hozzá a skillekhez.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Skill trainerektõl meg persze a bossoktól, mint rendesen.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

SDana
És akkor hogy lehet összeszedni?

wordsworth
Nem kapod meg dana

SDana
Kérdés sivatagos kasztváltáshoz:
Ha olyan kasztra akarom változtatni a másodlagost, amit mondjuk már egy másik karival rendesen feltérképeztem skillügyileg, akkor megkapom azokat skilleket, vagy mindent újra össze kell gyûjtenem?
Ha össze kell gyûjteni, akkor a kvesztes skilleket hogy lehet újra megcsinálni?

Babum!
Wizard's Folly-ban van egy collectoros q miszerint vigyek neki 3 "unnatural seeds"-t.
Ez vmi nönény vagy miböl esik??

Köszi a helpet:

Goodwill
mivel júniusi így júni közepén még nem létezik, be kell érni ezzel <#ravasz1>

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Ha tényleg vetted, akkor inkább a Supportot javaslom.

májusi.......

Aha thx a helpet viszem is vissza mint a gép😄
ha meg nem cserélik vissza akkor meg egyik havarom tud valami key dupe technikát majd azzal megoldom thx bye
Fritz,ha ezt látod légyszives lépj be a játékba és keress meg, szeretnék beszélni veled.

EmThor
az a srác én voltam 😄 kép kell cd tok hátáról amin a kulcs van meg számláról meg aktiválás idõpontjáról, 1 hét volt és kész