63345
-
HyperMonkey #58731 Én ugyan ritkábban tolom, de a Souls Of The Warhorn [War] klán tényleg jó, segítőkész arcokból áll. Ezen kívül nagyon ügyesen tolják (az alakpján amit tapasztaltam), én is csak ajánlani tudom őket. -
#58730 Én imádom a franciákat, mert amikor éppen 2-3 órára nem vagyunk durván outnumbered akkor lootbag eső hullik az égből -
CortezK2 #58729 De jobb ezzel nyugtatni magam :P -
Esmodeus #58728 Az Arenanet-nel dolgoznak hétvégén? -
MaRee #58727 Nem csalás az, szkill :D -
CortezK2 #58726 Kösz, de bőven megfelel nekem a Piken WvWs teljesítménye, a beteg franciákra meg végképp nem vagyok kíváncsi :D Igazából nem vágom a témát hogy miféle csalások vannak/lehetnek (vannak egyáltalán?) a játékban, de pár ember kb terminátorként mászkált itt-ott.. Persze nem vagyok pro 1-1 ellen(meg úgy általában semmiben se), de ha már 4-5en ütünk valakit lassan csak ki kéne feküdnie :D -
#58725 ha jo wvwt akarsz, gyere at desora! fo musoridoben vizut is verjuk :D -
#58724 Azoknak, akik guildet keresnek. -
CortezK2 #58723 WvWn megint megkaptuk Desot.... jó lesz ez a hét is [fejlövésesszmájli] -
fantasy healer #58722 Desolation szerveren keresek guildet :) Kolosz nevu warriorral! Ingame whisper ram pls vagy adjatok nevet akire ra lehet irni. Koszi -
MaRee #58721 Nem megy, fórumban is írták hogy ez egy ismert probléma, a supportos figura is mondta. -
#58720 megy az, de ha barki 2 kattintassal tudna resetelni barmilyen jelszot, akkor az eleg csunya lenne :) -
MaRee #58719 Az egy dolog, hogy én 4 évvel ezelőtti dolgokra nem emlékszem, de egy password reset azért működjön mán! -
#58718 minek kellene megjavulnia? te nem emlekszel dolgokra :p -
MaRee #58717 Írtam de éppen nem emlékszek a titkos kérdés válaszára, úgyhogy ennyit erről :D Majd egyszer hátha megjavul az oldal -
#58716 irj levelet supportnak -
#58715 Az a baj, hogy nálam már az animációknál elbukott, ahogy fut, ugrik, üt... ezt bámulom hónapokig/évekig, és ez kegyetlen szar, szóval nty =/ töröltem is -
HyperMonkey #58714 Csinálj egy új reget. max kezdesz egy karit lvl1-től. -
MaRee #58713 Engem anno nem fogott meg annyira, kb 2 hónap után hagytam. Most kipróbálnám megint, de a franc se tudja már a bejelentkezési adatokat :-\ -
HyperMonkey #58712 Nem?
Majd ha megnézed a talentrendszert hogy egy kasztból 10 féle lehet, másképp gondolod :) -
#58711 na annyit "Hype"-oltad már ezt a riftet, hogy csak kiváncsivá tett :D
Bár Gw2 után videók alapján nem igen fog tetszeni -
TomStorm #58710 Na jöhet is vissza Ranger main karakternek,ez a stealth nagyon megdobta a játékélményt:) -
Strayhand #58709 Ja, mostanában többet vagyok itt, mint a játékban.:\ -
HyperMonkey #58708 Én nem a lootért mennék hanem a mókafaktor miatt :) -
#58707 Hello Strayhand :D Te itt? :D -
#58706 mindig vannak. csak be kell irni guild chatbe. de ha mesz guild missionokre, asszem akar 2 het alatt is meglehet 1 lila, laurerbol is valthatsz ki, hatast craftolsz magadnak. 6 bol csak 2 jon fractalbol. -
Conqvistador #58705 Én még nem, is voltam fraktalba.
Remélem Wolfy-ék majd eljönnek párra. :D -
HyperMonkey #58704 Wolfy vannak olyan játékosaitok akik még járnak alacsony szintű fractal-ba? Nekem sajna pontosan nulla agony resistem van. -
#58703 igy is vannak merchantok, akikhez event kell. ne is beszeljunk olyan chainekrol, mint mondjuk balthazar templom... -
#58702 meg mondjuk marhára örülnék neki ha divinitys reachben mindig másik sarokba kéne mennem a laurel merchanthoz, pl -
#58701 annyi van, mint égen a csillag. ha mindegyiknek saját kis útvonala meg tevékenysége (példád: kocsma) lenne szkriptelve, akkor kb az idei e3 lett volna az első, ahol bemutatják a játékot. -
Conqvistador #58700 "vki ismer olyan mmot ahol setalnak az arusok pl?"
A Wowban stormwindben és Dalaranban láttam már olyan árúsféleséget aki fel alá sétált :D
Te se szeretnél mondjuk futás közben vásárolni :D
Gondold el Usain Bolt épp futna és közbe árúlná a Puma armur szettet te meg loholnál utána... :D -
constellus #58699 Sracok, miert allnak az bpck minden jatekban? Marmint trainer, arus meg ezek? Olyan nehez egy utvonalat beprogramozni nekik? Szerintem sokkal hangulatosabb lenne ha mondjuk a thief trainer mondjuk kocsmazna eggyyet es mivel reszeg, olcsobban arulna?:irjunk peticiot forumra!:D(am vki ismer olyan mmot ahol setalnak az arusok pl?) -
Strayhand #58698 Régebben pont ilyen volt a stealth, pár hónapja változtatták meg. De ahogy írod is, inkább rossz volt, mint jó, ha pl. cloack & daggereztél thieffel, imádkoznod kellett, hogy ne reseteljen a mob. -
#58697 plussz ehhez le kéne szedjen minden condit is -
#58696 persze, pvpben (is) meg 12 secenként fullon lenne hp-d healing skill nélkül, bs.. -
HyperMonkey #58695 A vanish/stealth pont jó (lenne) hogy megússz egy wipe-ot. Ha már mindenki halott, lősz egy HS-ot, és kikerülsz combatból. És a mob visszamenne a helyére. Te meg életben maradnál. Ez lenne a jó. -
#58694 még jó, hogy nem lehet. utáltam wowban hogy ha elstealthelek mob fullhp és visszamegy helyére soloban, csak a gyors ambush vanish ambush fért bele de marha gyorsnak kellett lenni. tök kellemes meglepetés volt amikor thiefet kipróbáltam és láttam, hogy itt nincs offcombat tőle -
HyperMonkey #58693 Hm... nem is lett olyan rossz a ranger. Cursed Shore-ban tesztelgettem. Az elit nagy mászkálós komát sokkal könnyebben vágtam le mint eddig, és a champion HP-ját is levittem félig szólóban. Nem hittem volna hogy ilyen sokat jelent az a 3 sec stealth.
Kipróbáltam hogy lehet megúszni egy wipe helyzetet, sajna nem jött össze. Mistben a két nagy boss-nál próbáltam hogy mennyire lehet elmenekülni, combatból kikerülni de sajnos nem lehet. Ha a pet elő van véve (és combatban előjön ha akarom ha nem), akkor nem tudom lerázni mert rámegy a petre. Ha a fekete párduc stealth-jét használom, akkor is. Az lett volna a terv hogy betámadom, párduc stealth, én stealth és visszamegy a helyére a boss. De nem, amíg stealth-ben vagyok addig csak áll, de amint megjelenek azonnal rámjön újra. Olyasmit akartam csinálni mint a wowban a vanish vagy a feign death. De nem lehet sajnos. -
#58692 Sehogy! Max olyan dps-t tolsz ki amit a warrior már 50-en kitol :D