Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
Na, délután kettõkor meghozta a futár, feltelepítettem, és csak most realizálódott bennem, hogy ez egy komoly, mély szerelem kezdete 😊 Mjuk csak 7es vagyok, de nagyon élem, olvasok mindent, megnézek mindent, megcsinálok mindent.

Pikenre mentem, elsõ 2 percben kaptam is a "cs, kövess" szöveget, na mondom akkor ink nem lesz magyar név 😄.

Faszán fut egyébként a 4 magos amd prockón, 40et tartja med shaderrel/shadowal 1600x1200ban, meg is nyugodtam 😄 Divinitys reach és LA-ban esett csak 30 környékére. Ami kicsit zavaró hogy területtõl függõen 40-80 között ingázik. Majd limitálom 40-50-re.

Õõ WvW hogy van? Mikor? hánykor melyik hónapban?😊

Valamint amit még szeretnék kérdezni, használok pl greatswordot, kitolom pár mobon ugye az 5 skillt, lesz még rá több, vagy ennyi?

x4 wvw tömegben lehet problémás, azon kívül elvagy vele.

wxp
geart nem vehetsz rank pontokért.

Sir Quno Jedi
Nos championok ellen jó a fáklya+scepter kombó, mert ha közel mész, a durvábbak egy-két csapásból elintéznek. Nagy tömeghentekhez is jó, vagy ha fut az ellen. Azonban sima kolbászoláshoz én kétkezes kard és egykezes kard+fáklyával nyomulok (pedig már 54-es vagyok). Ugyanis mindkét kardnak van közelkerülõs skillje (leap és teleport), meg még egy utility skilled lesz teleportálós. Na ezek bõven elegendõek, hogy mindég az ellenség nyakán legyél. A nagykard amúgyis brutáljó, ha sok ellent magadra húztál, mert hullanak mint a legyek. Rá kell tenni trait-bõl késõbb a 20% skillfeltöltés gyorsulás, az 5% +kétkezes kard sebzést stb. és a legvégén 60-tól majd a gyógyulgatok ha kétkezes karddal vágok trait-et.

Pajzs DPS-nek nem jó semmire, mivel az egyik skilljével kilököd a mesmer+ele fókuszából is az ellent és elküldenek anyádba (fõleg hogy vannak ellenfelek, akikre meg nem hat és beszopod), a másik meg gyengusz. Viszont a fáklya igen hasznos, mert akik égnek, mint a rejsztág, azok gyorsban halanak csoportosan. Csak a tûzes és tûzimmunis lények ellen szar (szoptam is vele a flame legion-nál).

Tegyél trait-et vitality-re és power-re, meg a felszerelésed is mindenben a vit+pow legyen (vigorous névkezdetû páncéldarabok pl.), többi nem számít PvE-ben eleinte. DPS-sel jobban haladsz és még PvP-ben sem kell többnyire tankolnod (sajnos), nekem asszonták a profik. Ugyanis nem tudod a szörnyek aggroját tartani és simán rátámadnak azokra akiket védenél. Így értelmetlen a tank build, pedig én született tank vagyok... 😞

Jómagam idõnként felöltözöm újra és újra az AH-ból, mert szánalom ami esik cucc, vagy vehetõ honorból. Azokból nem tudsz egységes karit építeni egykönnyen. Ha full vit+pow cuccban vagy, akkor hullanak a mocskok, mert durván sok HP-d lesz és akkorákat sebzel, mint ááállat a nagykarddal. (kardot is érdemes Ah-ból venni, de legyen minimum RARE, páncélból elégséges a MasterWork, az ócsóbb és pont olyan jó)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kastil
1200Ft

kastil
Váó, visszaolvastam pár oldalt, öcsém miken le tudnak akadni emberek, most éppen a 10 skill részt nézem 😄

Mi olyan mocsok nehéz ezen? Vettem pár hónapja egy filléres egeret, talán 100Ft voolt, semmi nagy szám, 2 extra gomb van rajta hüvelykujjnál, ez MÁR 6 skill a legtöbb MMOban, és akkor le sem kellett vennem kezem se WASD se egérrõl, mivel ugye mouse3-4+shift/ctrl. Aztán nem tudom itt mennyire lehet bindelni, de shift/ctrl görgõ fel/le. WASD folyamatos, egér jobbgomb kemérának folyamatos. strafe A,D, - Q,E meg megint skill. bumm, én kurvára örülök, hogy csak 10 skill van. Más gammákban van kicsit eltúlozva szerintem, hogy polipnak kell lenni és még az is kevés a 20+ bindeléshez makrókhoz stb.

Mondjuk Tera nekem nagyon bejött, idegbajt kaptam a chaineléstõl. Az azért mennyire buta már, hogy katt katt katt spacespacespacespace, hálistennek nem sok értelmes chain volt slayernek, ami meg volt azt is a megszokott kis beállításaimmal használtam.

Mjuk a gamepad feeling nálam nagyon adta, jó lenne még több játékban, bejött teljesen korrektül Xpadderrel (a default szar volt, inkább beállítottam magamnak) ágyból. BEverwinter szintén ok volt így, szal nálam nagy plussz ez a fast-paced újítás.

Negtigris köszi, akkor nem leszek ideiglenesen 80as, hanem marad 11es, csak a hp/stat változik.
Pontot meg azért írtam, mert nem tudtam, hogy mit kapsz WvW miatt, honor vagy bármi ugye.

Kérdés, valaki tolja itt 4 magos amd prockóval? konkrétan x4 965, annó trialt egy 2 magos e7500as próbáltam, fogjuk rá, hogy elfogadhatóan futott, viszont most csekkolom nagyon yt videókat procimról meg karimról GW2-ben, de annyira más mindegyik, hogy nem kapok normális képet.

Másik, Guardiannak mi szakmát ajánlanátok?

Elõre is thx és bocs a sok kérdésér.

melyik pontra gondolsz?
a wvw xp-t nem tudom

az honor-t tuti h be lehet gearre cserélni, és a karmát is

az acc bound cuccot lehet pakolászni, de a WvW-ben akkor is 11es vagy, ha a statjaid (és pl hp-d) fel van szorozva, ergo 11es cuccot tudsz rátenni max, a 80ast nem fogod tudni

de a WvW és PVE gear ugyanaz elvileg

én is nemrég kezdtem guardiant, pár oldallal visszább van leírás (nem figyeltem 😄)
én wand+torch combót tolnék a range miatt és GS-t meleebe

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kastil
Srácok pár gyors kérdés!

Ha kis szinten megyek WvW-re, ott kapott "pontból" (vagy bárminek hívják is) vehetek geart?
Ezt a geart a kis szintû karimra rátehetem WvW-n kívül, PvE zónában is?

Valamint tegnap egy youtube videó alatt azt írta valaki, hogy a PvE zónás deleveling kijátszható, ezt valaki megerõsítené?

Másik kérdés, Esetleg van driver AMd karihoz, amit kifejezetten ajánlanátok? (ugye nem feltétlen a legújabb a legjobb, 5700as szériához kellene).

Ami még érdekelne, mivel nem sikerült szerver-ügyben döntenem: Ha High-ra megyek, onnan Mediumra váltáshoz is csengetni kell, vagy csak nagyobbra váltásnál kell tejelni?

Na és egy utolsó: Mindenképpen Guardiant fogok csinálni, mert annó trialban az fogott meg nagyon, viszont PvE-re (elsõsorban) melyik fegyvert ajánlanátok, Greatsword vagy Hammer? Illetve másodlagos fegyót mit éri meg? Buildet nem kérek köszönöm, annyira sablonosan azért nem akarom, 80-ig szerintem úgyis "soloban" tolom majd.

Elõre is köszi

Köszi!!
JaSoN HuNTeR
Jól játszható vele a játék. 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Üdv!
Noti VGA ügyben érdeklõdnék.Valaki használja Nvidia Gt630 vagy GT730-al a játékot?Érdekelne FPS mennyi vele.Vagy úgy általában egy ilyen 200ezres Notival mennyi Fps van.THX!
igazából az ugrálós bugok is idegesítõek
de van 1-2 skill challange ami néha bugos és pl WSR-n a Dissau Plateun az ágyús view is bugos volt múlt héten
de ezek ált 3-4 nap után megjavulnak

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Pikenen eddig nem tapasztaltam semmi negatívumot a magyar közösséggel kapcsolatban. Deson nem tudom mi a helyzet, de õk sem szoktak ilyesmire panaszkodni. Tehát nem egy Bloodscalp egyik sem. (mellesleg ott is csak 1-2 tucat hangoskodóval volt baj mindig, akik miatt égett az egész szerver)

Persze aki nagyon finnyás az kerülje nyugodtan a magyarokat, de meggyõzõdésem, hogy a külföldiek közt is ugyanannyi a hülye, a különbség csak annyi, hogy õk angolul hülyék.

GW1-el nem játszottam, így abban nem tudok segíteni, de vannak itt akik igen, valaki biztosan tudja.

Linkelni most hirtelen nem tudok, szerintem találsz ha rákeresel. Röviden összefoglalom amit kritizálni szoktak.
Nincs raid. Tehát aki wow2-t vár/várt az csalódott és ez szokott a fõ bánatuk lenni.
Nagyon casual barát a játék, mindenért jutalmaz, nagyon küzdeni, farmolni nem igazán kell semmiért. A gear csak kinézetében különbözik, a statok ugyanazok. Szerintem ez pozitívum, de sokan emiatt hiányolják a kihívást. (nekik javasolnám bármely koreai grindfest mmo-t)
Nincs group finder. Speciel én megvagyok nélküle, de van aki más mmo-ban már annyira hozzászokott, hogy nem tud nélküle létezni. Ha aktív a guilded, vagy kellõ számú ismerõsöd van akkor ez nem jelent gondot. Aki egyedül játszik, vagy inaktív guildben van, annak biztosan jól jönne.
Saját észrevétel:
Van pár bug, nem sok, de adott helyzetben idegesítõ tud lenni. (pl mikor ugrás után visszadob, annyiszor míg végül meghalok)
A pvp-t eddig nem nagyon fejlesztették. Sem wvw-t sem spvp-t. Elvileg hamarosan fogják, meglátjuk.
Hiányolok valamilyen housingot. Már minden újabb f2p játékba is belerakják, nem értem egy GW2-bõl hogy maradhatott ki?

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ezek egy részét szerintem javítják/pótolják még.

kastil
WvW annyira nem érdekel, szóval szerintem Piken lesz, az legalább ismerõs hely GW1bõl 😄

WvW már csak azért se érdekel különösebben, mert x4 965 4GB ram és egy már satnyácska 5770-en fogom tolni, és amennyire utánnajártam lenne vagy 5-15 fps-em, szóval inkább elPvEzek magamnak 😊

kérdés, van GW1 accom is, minden kieggel, annó volt téma, hogy ha "összekapcsoljuk" a kettõt, akkor lesz valami extra cucc GW2-ben. Na most én már nem emlékszem, hogy mi volt az accom, melyik email stb, viszont ha megéri, akkor supportonál igazolom hogy az enyém, és kisírom az adatokat (párszor már megtettem, mert mindig elfelejtem)

Szal, mi ez az extra cuccos?
Esetleg valaki tudna linkelni nekem egy magyar vagy angol negatív kritikát? Mindenhol csak pozitívum van a gépigényen kívül, és szívesen olvasnék már egy eklgedetlent is.

Köszi

Sir Quno Jedi
Nos, akikkel játszom pont azért vannak másik szerón, mert ott nem tobzódnak magyarok ezrével (így azért kevesebb a vérnõszõ elmebeteg, mint HZ flottadmirális, Flotta fõparancsonok, vezetõ bíró, Kiképzési részlegevezetõ, vezetõ tanácstag 😄DD) . Mink is egy nagy nemzetközi klánban vagyunk. Asszem nagyrészt skandinávok, meg ilyesmi...

Amúgy ez a "Far Shiverpeaks" szeró.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Piken Square-n van legtöbb magyar, "normál" népességû, wvw-re szokott sor lenni, de tûrhetõ. Érdekesség, hogy sok az RP-s.
Desolation-on is sok magyar van. Legfõbb vonzereje a T1-es wvw helyezés, annak minden elõnyével és hátrányával. Akkor érdemes oda menned, ha mindenképp T1-ben akarsz wvw-t játszani, vagy van ott ismerõsöd.

kastil
Na úgy döntöttem nem pöcsölök használttal, szal inkább megrendeltem a dobozost. Holnap vagy holnap után hozza a futár.

Melyik szeróra érdemes menni?

Anthrax
Emailt csak supporttal,de nekik ne mond,hogy használtan vetted 😄
És ha használtan veszed kérd el a cd kulcsokat is mindenképp
Használtan meg fb-n bimbigametime-nál szoktak írni, megbízhatóságról nem tudok nyilatkozni, változó

kastil
Csáó!

Mennyibe fáj most a dobozos verzió? Valami olcsóbb hely kellene, nem ilyen 15k-s.

Valamint ha használtan veszek, account átírás hogy megy? Emailt és minden egyebet is meg lehet változtatni?

JaSoN HuNTeR
Lent látható kb középkategoriás gépenem minden Highba/1440x900-be leesik az FPS 3-4re is. De amikor ilyen 100vs100 ütik egymást.

Szerintem jelenleg minden személyi highend PC-n akad ekkora csatánál.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sir Quno Jedi
Nem, de együtt megbarátkozhattunk volna a fõnökkel. Felidegesítjük, hogy kiálljon velünk, aztán te meg elkened a száját mesivel, míg én elvonom a figyelmét a haldoklásommal. Ezt addig csináljuk, míg agyvérzést nem kap és goto 10. 😄 Tök jó móka.

Kata
Miért, már unod a pofám? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Mc Wolfy
amikor SM lord roomban mindenki összecsap... szerintem valami olyasmi okozta a japóknál az erõmû katasztrófát

Never underestimate the power of the dork side!

mondjuk egy telített eternal BG-hez nem tudom milyen erõmû kéne

én olyankor csinálom azt h Thief - bow - auto atk 😄
ha nem halok akkor szépen jön az xp 😄

Mc Wolfy
amikor mind3 szerver egy helyen van, akkor minden lagzik. de úgy, hogy a kezdõ helyen se tudsz skillt nyomni 😛

Sir Quno Jedi
Én az egyik BOSS-nál jártam úgy, hogy elsõre szépen ment, másodikra szinte diashow. Megnéztem, a hülye gw2 felzabálta a memóriát fullra. Onnantól HDD-rõl ment 😄. Sajna nem az SSD-re installáltam. Na ahogy a BOSS meghalt és elkezdtek elpárologni a júzerek, szépen lement a memfoglalás és megéledt a játék.

mit értesz hatalmas csata alatt? nekem a laptop viszi viszonylag tûrhetõen 15-25 közöttivel az ostromokat, de azért ott is van h full beakad

az asztalinál már ilyen 20v20 csata is leesik 0 fpsre kb, de ez kényelmesebb 😄
és õsszel valszeg frissítem is a gépem ha azután se viszi rendesen falnak megyek 😄

Sir Quno Jedi
Na én most nem magyarlakott szerón vagyok, szal. nem fogok találkozni a vezéróbersturmanführeradmirálissal?!?!?! Ójaj...

JaSoN HuNTeR
WvW-n nektek hatalmas csatánál hány FPSre játszotok? Nálam volt már olyan hogy 3-4FPSre is leesett.
Esetleg van-e olyan konfig ami elviszi stabil 25fpsel?

nyílván 😄 sõt én tag is voltam a VARba még az elején, csak hát teljes joggal kitettek inaktivitás miatt
most meg ugye másik szerón vannak, ergo míg WSR-en vagyok addig skip 😄

Mc Wolfy
azért gw2ben nem nehéz variance közelinek lenni, de ez így kellett estére 😄
komolyan érdekel, hogy kik ezek a srácok.

nah igen nem gyenge, ráadásul a folytatásban kiderült hogy a Variance-hoz közeli guildbe tolja a gw2-t 😄
ami persze semmit nem jelent, sõt ilyen hülyék mindenhol vannak

Oh God... 😄 😄
Szegény Hans Zimmer flottadmirális, Flotta fõparancsonok, vezetõ bíró, Kiképzési részlegevezetõ, vezetõ tanácstag olyan szinten kretén, hogy az valami hihetetlen. 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

http://frostshock.eu/offtopic-2/2013/05/06/azt-akarom-latni-ha-allandoan-offline-vagy/

kegyetlen jó 😄 van is apropója ide is 😄

Este sajnos elõfordul, mert magán tárhelyen van az oldal, az egyik klántársunk intézte.

tegnap mikor FB-n ki lett írva 2bõl 2x nem akart bejönni amúgy 😄

Idézek a Klánról részbõl:

"A guild eredetileg a The Lord of the Rings (Snowbourn szerver) játékban jött létre sok évvel ezelõtt. Idõközben lett egy The Old Republicos (The Red Eclipse szerver) és Star Trek Online-os szekció is, legerõsebb jelenlét napjainkban a Guild Wars 2 játékban (Piken Square szerver) van."

Ugyebár ezért kérjük, hogy mielõtt valaki jelentkezik, ezt az oldalt mindenképpen olvassa el, hogy tisztább képet kapjon a dolgokról. 😊 Ez jó egyfajta szûrõnek is.

sztem egy szerver nevet azért írjatok be 😄

Jaja, Én sem értem miért szarakodnak vele...
Családias klánunk szeretettel várja új jelentkezõit. Tagjaink többsége dolgozó, család ember, így általában esténként vagyunk aktívabbak, valamint több tagunk is 4-5 éve ismeri egymást. Folyamatos klános eventek (dungeonok, guild bounty, WvW-zés, sPvP), amiket az oldalon a Plannerbe kiírva láthattok is. A Klánról rész elolvasása és elfogadása után a fórum Jelentkezés/Bemutatkozás részébe a már ott lévõ jelentkezõk írásai alapján pötyögj be néhány sort magadról, majd felvesszük Veled a kapcsolatot. 😊 Köszönöm a figyelmet!

http://supperisready.battanet.hu/

dan5445
GW 2 acc eladó 7000-8000 FT akit érdekel írjon.

Köszi szépen jobb mint a semmi bár nem értem miért nem tudják megoldani 😞 vagy tán nem akarják....
Ati810
Hello

Ez a legjobb módja a party keresésnek amíg nem építenek be egy LFG rendszert (nem csak instákhoz találhatsz vele partyt). <#kacsint>
Sziasztok!

egy ideig nem voltam ha igen akkor is csak kis karival most talán több idõm lesz és az lenne a kérdésem, hogy van gyorsabb módja annak, hogy partyt találjak vmilyen instára? LFG system gondolom még nincs és nem is lesz sajnos viszont lions arch-ban álldogálni kicsit unalmas
Mc Wolfy
távolról belenyomod az íj-balta/kürt skilljeit, farkasod ledönti, közben nyomsz egy feart. átmész közelre, fegyver-pet váltás, sick em, F2. mindent dodgeols, evaidels amit csak tudsz, közben bízol a legjobbakban. 😊

Köszönöm a segítségedet, kipróbálom.
azért ha ez sexi akkor vannak aberrációid 😄

http://kepkezelo.com/images/86ja2pj5ww60tgbxs11.jpg

szexi karakterem,Csubakka néven! <#integet2>