Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
MC Wolfy jelentkezett a topik házigazda jogára, kérnék tõletek ide, pár támogató hozzászólást a részére, köszönöm.

Én a Piken Square-t ajánlom, szerintem elég jó a társaság (ezt a teljes nemzetközi populációra értem), viccesek a szerepjátékosok beszélgetései, kiegyensúlyozott a wvw viszonylag kicsi sorbanállással, és bõven válogathatsz magyar guildek közül.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Na nagy nehezen de sikerült megcsinálni😊 töröltem volna elözö hsz-t nemtudom hogy kellna mind1.
Kérdésem akkor az lenne melyik szerverre menjek hol van aktiv segitõkész csapat akiknek van ts3 is?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Megvettem letöltöttem, de a belépés kicsit nehézkes elvilg aktiváltam mégis ezt irja hibának:

You are attempting to log in with an account that does not have Guild Wars 2 registered to it. Please
register a Guild Wars 2 serial code to this account.

Ha valaki találkozott már ezzel légyszi segitsetek amit mutat support oldalon hogy regisztrálj add meg a neved codot telefont stb megvolt mégse jó valami:S

Sir Quno Jedi
Én ha jól emléxem a green man gaming-en vettem. Ott vannak idõnként kuponkódok, azzal olcsóbb (akár 20-25%, néha több). Persze biztos ajánlanak még olcsóbb helyet a srácok...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát adok egy esélyt a játéknak és megveszem akkor😊 nemtudom hány szerver van de akkor amelyiken vagytok arra megyek. Még olyan kérdésem lenne, hogy ha digital akarom megvenni tudtok valami olcsó oldalt vagy csak simán az officialon vegyem meg?

Mc Wolfy
viszem, ha kell

Never underestimate the power of the dork side!

SmylE
Itt is van közösség, illetve vannak magyar guild-ek is, attól függ melyik szerverre megy az ember. Természetesen vannak magas szintû insták ahol lehet gyûjtögetni a tokenet. Mindig lesz mit csinálni PVE-ben is, hisz elég sok idõ mire valaki mindenbõl a legjobbat megszerzi, de közbe vagy utána a wvw is jó móka pl, ott is van token és (world) xp. Hála a jó égnek nemsokár új rendszer szerint kerülnek össze a szerverek akik egymás ellen harcolnak 1 hétig.
Running
Mivel a játékkal a közeljövõben nem fogok foglalkozni, így a topikot is alig látogatom, nem látom értelmét annak, hogy továbbra is én maradjak a házigazda.
Ezért megkérném a kedves fórumozókat, hogy aki érez magában valami lelkesedést, az jelentkezzen a pozícióra.

kiserik
Ez azért így elég sarkos. Én kezdetektõl játszom, nincs csak egy lvl40-es altom, ritkán WvW-zem, de teljesen jól elvagyok PVE-ben. Jah, hogy nem ülök a gép elõtt reggel 6-tól éjfélig, nem remegek, hogy még 10 power és akkor én leszek a világmegváltómindenkitleverõistenember. Napközben dolgozom, este barátnõzöm, a kettõ között pedig játszom (itt ezt kiemelném), JÁTSZOM!!! rendszeresen egy-két órát. Casual vagyok, és élvezem a játékot, hiszen nekem/nekünk készítették, casualoknak.

Mc Wolfy
meg legendary, ascended, ilyesmi 😊

De kérdésedre konkrétan válaszolva, az endgame csak a PvP-rõl szól.

Ha visszaolvastál akkor láthattad, hogy nincs PvE endgame. Vannak 5 fõs insták, amikbõl jönnek tokenek amit gear-re vagy fegyverre költhetsz, gyorsan összejön a maxos cucc. Az endgame a WvW, ami egy mass PvP dolog, olvass vissza ha érdekelnek a részletek. WoW, Rift szintû endgame, raid nincs. Ha PvE játékos vagy, akkor a fejlõdés tetszeni fog, de max szinten semmit nem fogsz tudni csinálni.

Mc Wolfy
desolationrõl tudok nyilatkozni, mi ott vagyunk. az én guildem most 130 embert számlál, a reso pedig 200 környékét karcolja. ez csak egy szerver. mi a magunk részérõl fölosztottuk a hetet. van wvw, pvp, dungeon, fractal és guild mission nap. van nálunk egy party akik folyton dungeonokat farmolnak. ma este spec pont a 80-as endgame dungeon lesz terítéken.

Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy aki most venné meg a játékot annak érdemes e belekezdeni van még élet van jó segítõkész magyar közösség? ja és end game csak a pvprõl szól vagy vannak instancék ahova lehet menni haverokkal bossolni vagy ilyesmi?

A karakterlapodon felül van egy szinezõ, ott látod a palettát. Amit unlockoltál az bekerül a palettába, nem kell megvenni újra.

kastil
Valaki elmondaná, hogy hogyan megy itt a dyeolás? Azt írja ugye, hogy unlockolom a karinak, viszont az nem tiszta, hogy az unlockolt szinek között hogy válogathatok? Valamint az sem, hogy ha unlockolom X dyet, aztán Y-t, akkor bármikor szabadon váltogathatok a két szín között, és nem kell újra szereznem olyat? (és hogyan változtatok a színen, ha így van?)

kastil
egyébként köszönöm mindenkinek

kastil
nightfall<#wave>

Igen, szerencsére bármikor válthatsz 😊 Ettõl függetlenül armorsmith és weaponsmith a legjobb guardiannak, én is azt vettem fel. Ha netán egyszer szeretnél legendary greatswordöt, ahhoz pont ez a két szakma kell hozzá.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Mc Wolfy
van egy zerg, van 2-3 partynyi csoport, akik campeket, suply karavánokat szednek le és páran egyedül, párosával vadásszák a magányos embereket. ez háború

Mc Wolfy
csak az pénz

kastil
nvm, látom felvehetem mindet és válthatok h melyik legyen aktív.

kastil
Értem köszi.

Annyira mondjuk engem PvE-ben nem zavar, legalább nem döglik le a gép. WvW meg pont hidegen hagy, high ra tolva a 2 wvw-s dologgal 4 fps-em volt zergnél. Szóval.. majd megnézem lehuzva, ha ugy jobb akkor lehet adok eg yprobát wvwnek még.

egyébként ez ebbõl áll? zergelni orrbaszájba, vagy azért elvétve lehet találni kissebb groupokat is?

más, guardiannak mit érdemes, armor és weaponsmiths, vagy van valami, amivel jobban járok?

Sir Quno Jedi
Rohattak. Nekem ne õk döntsék má el. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez ilyen by design. Ezt hivják cullingnak. Elvileg majd javítják pve-ben is, wvw-ben már jó.

Sir Quno, a memóriának ehhez semmi köze. Nekem 16GB memóriám van, amibõl eddig max 6GB-t használt a GW2. (Valamint i5 3570k proci, SSD, meg ilyenek.) A culling a géped teljesítményétõl függetlenül döntheti el, hogy mit láss és mit ne, mert a sávszélesség használatát is optimalizálni akarja.

Sir Quno Jedi
Memóriát nézd meg. Nekem csak akkor kezdenek popupolni az emberkék, mikor már túl sok memóriát akar magának foglalni (Lion's Arch fõtér stb. maxon pölö).

kastil
Srácok itt állok behemoth elõtt és össz 20 embert látok, viszont vagyunk vagy 50en.

max éés min grafon is ilyen, ahogy megyek arrébb ugy popupolnak a népek.

a game ilyen, vagy nálam tré valami?

Kreeder44
mûködik a client nektek?

maffi
a variance guildrõl tud vki vmit? mármint, hogy van-e üres hely, vesznek-e fel tagokat. a fórumon azt írják megteltek, de az már egy több, mint fél éves poszt.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

okok😊 sztem átsiklottam a megjegyzés fölött😊

Így van, ezt írtam én is. Aki nem szereti a WvW-t annak nincs endgame.

azoknak nincs endgame, akik nem szeretik a pvp-t

a tengerparty móka 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ha a WvW-t megtaláltad, akkor nem jártál messze a PvPtõl sem, mellette van az ikonja( 2 kard) , és már ugrasz is a Mistbe.

X

kastil
Ja még1, másnál is 30 helyett 25-re lockol a vsync?

kastil
Hát akkor gondolom nincs itt jó öreg Fow/UW/Urgoz/deep stb mint amik az elsõben voltak és lekötötték a pve népet, valamint az iszonyat ritka skinek, minipetek.

GvG-t is mi a francér nem rakták bele, elsõben mekkora mocsok nagy sikere volt már.

Egyébként mi itt a pvp reward, ha van egyáltalán? Na WvW nem mintha érdekelne, tegnap volt egy zerg, 4-10 fps között ingáztam, el nem tudom képzelni milyen vassal tolják mások..
Amivel még énszerintem elbaszták, és amiatt nem köt le sok embert, az a skillrendszer. Azért Gw1-ben annyi rengeteg sok skill volt, hogy az unatkozó embereket évekig lekötötte, (nerfeknek is hála) - mjuk én mindig több MMOt tartok, GW1 is volt h egy évig letettem a picsbe, aztán ujra elõvettem és akkor bejöt fél- vagy egy évig.

Spvp érdekelne, mert az nem tünik ész nélküli hentnek, meg mert a gép bírná, csak valaki legyen szives mondja meg, hogy hogy jutok oda, mert csak WvW-re sikerült eddig

Mondjuk, ha lenne klasszikus endgame, akkor még kevesebben lennének a kezdõ/fejlõdõ területeken.
Milyen új terület?
Amúgy ja, én is azt látom hogy lecsengett a game. Ez az eredmény ha nincs endgame.

mondjuk nekem pont ezért nem tetszik az új terület se, mer ott is ha nem 4-5en mentek esélytelen haladni bárhova is

sajnos megint lehet h szüneteltetem kicsit
sok fog múlni a Marvel Heroes-on is

de még így se bánok semmit, mer ami idõt 'rászántam' élveztem
és nem kevés idõ volt az 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sir Quno Jedi
Az a baj, hogy a legtöbb láncevent-be betolnak idõvel veteran-okat, majd utána champ-okat, van hogy hármat is. Nos az még rendes csapattal is durva. Ha viszont nem vered le õket, akkor buktad az event-et és nem megy tovább a lánc.

Meg vannak nagy szörnyekbõl is champok, azokat 5 fõs durva partival is negyedóra legyakni, volt benne részem nem1x. Csak azokra azért lehet szerezni embereket (nem mindig).

én a champnek neki se állok, de igen a láncokat egyedül 'nyitom' meg és tolom majdnem végig
legjobb a foglalós 'group event' ahol folyamat írtod a mobokat

Sir Quno Jedi
Nekem is ez a bajom, hogy a legtöbb eventet (nodepláne lánceventeket) egyedül csinálom végig. Mikor betol kát championt, akkor az onnan néha félóra/champ egyedül + NPC-kkel.

Szaruman
Ez sajnos igaz.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Azért azt tudd, hogy rengetegen abbahagyták a játékot, mert lvl80-on a wvw-n kívül az ég világon semmit nem tudsz csinálni endgame-ként. Nincs endgame, ebben a játékban a fejlõdés és felfedezés a lényeg. Szerintem keress egy klánt, úgy magasabb a móka faktor, és ami fontos, semmiképp ne siess lvl80-ra, mert ott ha nem szereted a wvw-t akkor vége a bulinak.

kastil
Na, átjöttem Desora mert Pikenen Human kezdõhelyen 11-es szintig elvétve egy emberrel találkoztam. Deson sem jobb a helyzet 😄 Van itt district mint annó GW 1 -ben volt? Vagy ennyire kihaltak a kezdõ zónák?

Sir Quno Jedi
azisjóötlet

SmylE
Nem vagyok még túl tapasztalt guardian fejlõdésben, de nekem a másodlagos fegyó az mindig staff, a 3-as Swiftness skillje miatt amit elég sûrûn ellehet nyomni. Fejlõdésnél elég sok idõt tesz ki a mászkálás.
a skillek igen , annyi 😄
össz 10 skilled lehet atkív, ebbõl van a fix 5 a fegyó skillek

wvw nonstop megy 😄
bizonyos szünet van talán mikor a 'váltás' és újra sorsolás megesik de annyi 😄