63345
-
#58771 ok, nem vitázok veled. soraidból azt veszem ki hogy mindegy milyen szart, csak valamit tolhass -
Conqvistador #58770 Ja és természetesen az utolsó mondat a Guild Wars ra vonatkozik :D -
Conqvistador #58769 És még mindig játszotok innentől nem hiteles a dolog.
Ismered a Drally nevű játékot?
DOS módban is futott 386os gépen. Van 10-12 pályája és 5 fajta autó.
De ha most csak azzal játszhatnék pár napig akkor se bánnám.
Nem érdekel ha unalmas a látvány mindent visz. A feladatok megfelelnek és ha nagyon bele is unnék, pár hét után bármikor lehet folytatni. -
CortezK2 #58768 Nem merek :P Amúgyis még csak 50es, és WvWs armorban feszít szegény :S -
#58767 nemtom, képet :) -
CortezK2 #58766 Akkor én mit mondjak a Sylvari guardianomról? :D -
#58765 na jó vékony lett bassza meg, most cseszhetek el újabb 13g-t =/
-
#58764 ja, és nem ettineket meg jotunokat fogsz ölni hanbem riseneket orrba szájba kemény 1 mapen, esetleg 3, de oda is csak meta miatt mész majd -
#58763 random dungeonozok, raidelek, napizok, PÉNZT FARMOLOK, hogy tudjak is venni valamit, erre gw2ben nem igen van lehetőség. 64 millió acsi közül válogatok, bgzek, arenazok, kraftingolok, world pvpzek... folytassam?
nem végtelen lehetőség, hanem kurva sok lehetőség>kurva kevés lehetőség, de ja, az is unalmas, csak azt 3 év alatt untam meg, gw2-t már most kezdem, 2 honap utan, asszonnyal tervezzük is hogy visszamegyünk wowozni
nemtom hanyas vagy, 20-30, de most megsugom, hogy ENNYI a gw2 tartalma. nincs tovább, 80on ugyan azt fogod csinálni amit most, csak más armorod lesz, meg szebb fegyvered, csókolom -
Conqvistador #58762 Mért wowban mit tudsz?
Esetleg BG vacakolni mert az állandó idióta instázás sokaknak a bögyében van.
De más játékoknál is mit lehet többet csinálni?
Egy autósnál egy Fps nél egy MMo nál?
Egy idő után mindennnek unalmasnak kell lennie mert nincsenek végtelen lehetőségek. -
Esmodeus #58761 Én lennék a legboldogabb ha napi 10-12 órát csak játékra tudnék szánni. Nem, nem megy 10-12 órában! Mellette dolgozom és élem az életemet is! Összesen 2-3 órát WoW-ozom naponta és van amikor még ennyit sem. -
#58760 senki, még a fejlesztők sem, elhiheted, sajnos -
#58759 mondjuk azzal vitáznék hogy hol mit lehet csinálni, majd 80on rájössz hogy wvw/pvp és a wownál is agyatlanabb instázáson kívül nem nagyon van mit csinálnod :D -
Conqvistador #58758 Na de gondolom nem egyfolytában wow-oztok?
Vagy napi 10-12 órában megy?
Hol ez hol más megy éppen.
És ki tudja mit fognak még kihozni ebből.
-
Esmodeus #58757 Nem hinném hogy a WoW-ban kevesebb dolog volna.
Én nem pártolom egyik játékot sem. Igen, lehet új társaságot keresni/találni DE ha van egy megszokott, összetartó csapat azt már nehéz überelni. -
Conqvistador #58756 Lehet új társaságot is keresni/találni.
És a WOW mellett is játszható a játék.
Bár a Wow is agyatlan játék, Csodálom, hogy nem unják mikor ott sokkal kevesebb dolog van.
Méghogy endgame :D Agyatlan instázásokon kívül más nincs. Kurvára unalmas az is.
De te/ti tudjátok. -
Esmodeus #58755 Úgy írtam ahogy akartam. -
#58754 Ha nincs társaság úgy akartad írni!. x) -
Esmodeus #58753 Jó játék meg minden :) Jobb is mint a WoW de! nincs társaság úgy meg unalmas. -
Esmodeus #58752 Pár ismerős akikkel már évek óta játszom visszamentek WoW-ra... úgyhogy megyek én is :) -
#58751 wut happened -
Esmodeus #58750 Guild Wars 2 ELADÓ!
Teljesen üres az account! Adok hozzá mindent! Az ára 5.500Ft!
Érdeklődni itt PÜ-ben (Privát Üzenet). -
Strayhand #58749 Teljesen jó dungeon-ökben a thief, csak tisztában kell lenni pár dologgal, pl. hogy nagyon sérülékeny, ezért folyamatosan azon kell dolgoznod, hogy lehetőleg semmi ne találjon el. Dodge, stealth, és bizony shortbow, nem szabad erőltetni a melee-t ha nem megy bizonyos fightokon. Amúgy is érdemes a fightnak megfelelően váltogatni a fegyvereket. Nem egy nagy buffoló class, viszont lehet vele folyamatosan osztani pl. a blindot. Sajnos a perma-weaknesst frankón lenerfelték legutóbb... Az initiative miatt meg teljesen más a class a többiek CD-ihez képest, én pl. nem tudok komolyabban játszani mással... de amit olvasok, abból az jön le, hogy a thieffel sokkal többet kell mozogni meg ügyeskedni, bár mivel mással nem nagyon dungiztam még 80-on így nincs összehasonlítási alapom.:) De 20+-os fractalsig élvezetes vele harcolni, afelett meg már úgysem a class miatt fekszel. -
Esmodeus #58748 A Guild Tower Shieldet hogyan lehet megszerezni ? -
CortezK2 #58747 +1 -
#58746 hát kb így néz ki nálam is de ebben a t3ban szerintem nagyon gáz, full skinny lesz a nyerő sztem -
CortezK2 #58745 Itt mintha húsosabb lenne a fickó :D -
#58744 én is, itt kattantam rá a t3 human heavyre abyss színben, de nem tudom eldönteni, hogy melyik testalkattal vannak készítve a képek, vagy a leggízdább vagy egyel izmosabb -
CortezK2 #58743 Itt szoktam nézelődni -
#58742 ja, warrior, szal heavy t3 -
#58741 Van valami 3d armor site ahol minden meg lehet nézni bármilyen karin/testalkazon, esetleg színben?
legfontosabb a a test méret lenne még az se baj ha nem tudom forgatni, ugyanis nem tudom eldönteni hogy human t3 culturalhoz melyik testalkatot válasszam, abyss színt szeretnék és valahogy a legvékonyabb néz ki legjobban szerintem, de bizonytalan vagyok, talán egyel izmosabb? véleményt plzmá' -
Conqvistador #58740 Lehet buta kérdés de tudtok olyan magyar gw2 es oldalt ahol rendesen le van írva a GW2 történelme?
Akár eredeti ANET által készített vagy Lore tipusú játékosok által kidolgozott használható történet is megtenné.
Készülök majd alaptörténetet írni a karaktereimnek én nem lenne jó ha hülyeséget írnék ami totálisan ellent mondana az eredetinek. -
#58739 wvwn ele nagyon tapos. staffal hatalmas aoeket nyom, nem beszelve a kombo fieldekrol, ami nelkulozhetetlen.
es dungeonok jatek nagyon fontos resze! normalis csapattal kell menni, akik eloszor szannak rad 20 percet, hogy adjanak egy rendes buildet.
ha meg hypermonkeynek is megfelelunk, akkor asszem mindent elertem :D -
#58738 minden megállja a helyét mindenhol, supportnak guardian de dpselhetsz is vele ha azt akarsz, legjobb dpsnek warrior a többi meg egykutya, dps azt kész, nincs se tank se heal, mindenhol jó minden, max csak az egyik kicsit jobb mint a másik, ennyi. azt csinálsz amit akarsz -
Esmodeus #58737 És egy Elementalist mennyire állja meg a helyét WvW-n és Dungeönökben ? -
CortezK2 #58736 Azt majd más megmondja :P Én kétszer voltam összesen dungeonban, pont a thief-el, de elég is volt, kell pár hónap szünet a következőig. (nem a kaszt miatt) -
#58735 leginkább downed stateben nyomja :D -
Esmodeus #58734 És milyen a teljesítménye dungeönökben ? -
CortezK2 #58733 Nekem azzal van meg a map 100%ra, úgyhogy jól elboldogul. Orrban pl két tolvajjal átrohangáltunk a zombihegyeken ;) -
Esmodeus #58732 Annyit szeretnék kérdezni hogy a thief mint karakter mennyire állja meg a helyét a játék PVE részein ?