Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A thristy rivert azt úgy kell csinálni hogy kb 10mp-vel elöbb kezdtek mint a 2. perc, levertek 2-3 védõt, és utánna mindenki a boss-t gyakja, mert, ha nem ütitek le 2 perc alatt a boss-t akkor mindenki újraéled, és óriási kulimászban vagytok, mert hirtelen körülötte lesz minden védõ. Az elején még talán megy hogy a védõket veritek le, de a késöbbi monsztáknál, mindenképpen a bossal kell kezdeni, mert különben levernek, ja és nem elcsászkálni mert az külön gáz ha más csapatok is odatévednek, ja és a hencseket felejtsétek el ennél a küldinél, mert túl buták hozzá, ha nincs monk akkor talán a healer hencs mehet! Én 4 napig szívóztam állandóan a küldivel, addig megtanultam mit kell csinálni, a legjobb felállás 2 mo, 2w, 2ele, a másik 2-õ meg szabadon, én még 1 rangert és még 1 w-t javaslok, nekem ezzel sikerült, igaz ezek végre halgattak, rám, mert itt fontos az összhang, ha nincs meg az egy vezetés, qakkor szinte biztos a halál!

Gladiator
mi úgy csináltuk tegnap, hogy elõszõr az elsõ 3as õrség, aztán priest. aztán a maradék. és így halál nélkül lazán meg lehet csinálni. csak az utolsó csapat a nagyon kemény. azt sose tudtuk megölni. de nem értem olyankor a csapatot, teljesen széthúz. mindenki mást üt, pedig elõtte tök jól össze tudtunk dolgozni.

- kár, hogy henchmenbõl (szép magyar szó 😊 nem lehet mondjuk 2-3 harcost (warrior) választani, Dirty River (ha jól emlékszem a névre) küldetését szvsz simán lehetne venni (eddig az elsõ ellenséges csapatig jutottunk), elsõ körben legyakni a 2x3 fõs védõket, a maradék 10-20 másodperceben nekiállni leverni a 'sátorban' lévõ gyógyítót (priest boss), aki a 2 perc leteltével újraéleszti a teljes védõcsapatot. Hencsmen varázslókaszt mit csinál? 1 beáll az ajtóba, a többi meg vár mögötte türelmesen (rangerként én is beragadok mögé). IQ bajnok csapat mit csinál? Összes warrior támadja boss-t, a maradékot meg ledarálja az õrség. Persze biztos megint bennem van a hiba ...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

SDana
Engem mindig elkezdenek bezzeg ütlegelni a harcosok...
Ha van ranger a csapatban mindig azzal kezdem, hogy pindownolja le az utánfutóimat 😊
Mondjuk olyan még nem nagyon volt, hogy egy warrior megölt volna. Ha ketten vannak, az már gázosabb. Fõleg ha van interruptos mesmer is a közelben és rám van izgulva.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Gladiator
??? hozzád szoltam?

Gladiator
es amr emgint. nicns egy ertelmes csapat sem, amelyik a monkot kezdene el utni. EGY SE! lehet, hogy en vagyok a hulye, es nem is azzal kene kezdeni?

azé mer vip vagy ne keménykedj....

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Gladiator
faszom, ennyi balfasz loosert!
mondják, hogy öljük ugyanazt z ellenséget. jó, mondom xy a monk, vele kezdjük. kinyílik a kapu, erre berohannak a tömegbe, elkezdik ütni a warrirt, jo esetben egyet kezdenek el ütni, de meg veletlenul sem a monkot. aaaaaaaaaaaaa

wordsworth
Guildwars support..

PSP user n\' soon ps3 user too :)

nem tudja valaki az alul emlitett ügyben kinek tudnék irni aki tudna esetleg segiteni?
Atisz
Mad Pig-tõl elnézést kérek, hogy nem tudom átküldeni a mesmer fissure armor képeket. Nincs képátkonvertálóm, a messengerben pedig nem mûködik a fájküldés funkció.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Bocs ebben nem tudok segíteni. Ilyen még velem sem volt...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A Hungarian Virtue pvp-hez keres aktív játékosokat. TS nem árt, új taktikákra nyitottak vagyunk, monkok, mesmerek, elementalisták elõnyben.

nagyon nagy bajban vagyok áthelyeztem a gépemen a GW-t csináltam neki másik könyvtárat a karaktereim megmaradtak de minden cuccom ami volt eltünk és minden várost ujra tölt a gép fogalmam sincs mi a baj plz segitsetek
EmThor
héh csak hülyülök te, itt mindenki függõ 😄 csak annyit akartam h van más játék is amiket hiányoltál, az abban benne van 😊

Gladiator
majd én eldöntöm. nemtom minek okoskodsz. azt modntam, ami nem tetszik, nem azt, hogy az egész játék szar. de ha az lenne, akkor se adnám el azért, mert te azt mondtad...

wordsworth
cyrus majd fogsz talalni felesleges venni 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

nincs ilyen megkötés mert a gép dönti el h hova menj elõször és engem pl nem izga h hová tesz be szem hülyeség amit kérdezel de sztem az 1esen v 2esen mert ott elég sok ember szokott lenni

elad valaki olyan axe-t ami maxot üt 6-28? megvenném!!!

Kaplan
Melyik szerveren van a legtöbb magyar??

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Aki szeretne a komolyan pvp-zni nyugodtan dobjon nekem 1 pm-et játékon belül.
A komolyon van a hangsúly, szerintem túljutott a játék azon a státuszon amikor gyakorlatlan csapattal, funból lehet pvp-be szakítani.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Müxi bár én csak ezt próbáltam /petname.....

musha
/namepet

EmThor
add el akkor ha nem tetszik, van másik...

Gladiator
a kvesztek túl egyhangúak szentem, es hianyolom a katakombákat, meg az idjárás változását. pl, mindenhol reggel van, kivéve egy missiont, meg egy várost. (mármint ahol eddig voltam)

Kaplan
Amúgy tartalmas gém? Csak mert még nem nagyon haladtam elõre 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Thx a gyors választ=)

Gladiator
/petname aztan neve. asszem. vagy csak /pet

Hali!
Petet lehet vhogy elnevezni?
Köcc

Kaplan
1 napja én vok a legjobb 😄

Gladiator
23 napja, szal nem vagyok egy nagy guru.

musha
de azt hogy?
eredetileg 3.szint után lehet csak átmenni. vagy ezt a megkötést eltörölték már? <#confused>

Kaplan
Mióta játszol a Guild Warssal?
Eredetileg a Collectors editont akartam megvenni de nem volt rá pénzem 😞

Gladiator
csávó(😊) / varázsló

meg mesmer / necro. de ez meg fiatal.

Kaplan
ranger / csávó , és te?

Gladiator
milyen karival játszol?

Gladiator
a déli havas városokba el lehet jutni mission során is, vagy csak legyalogolva beaconsbol?

Kaplan
nem tudom 😊
Mindegya a lényeg most újrakezdtem és törekszek arra , hogy az összes küldetést megcsináljam az akadémia elõtt..

SZEG007
én is 2-es szinten mentem át

Gladiator
hgoy az istenbe jutottal el addig lvl2-n? szép ascalonban nem is csináltál questeket?

Kaplan
akkor kezdjem újra? 😄
lvl 2-es vok és itt tartok de mindenki szarrá ver 😄

Banyapapa
Jó hamar elértél oda😛
Van még elég a gamebol,...asszem:o

Gladiator
de, hallod, 2 ora alatt végigfutottal rajta. ha nagyon sietsz talan 2 het alatt vegig tudsz futni rajta, bar azt is neccesen.

tele vagyunk magyarokkal. csak ordísd el magad magyarul, aztan vki biztos valaszol.

Kaplan
most az académián vagyok lerombolták a várost .... innen még ugye sok van a játékból nem rohantam végig remélem rajta , ugye lesznek még küldetések.
Van magyar azért most fent? mert csak egyet találtam az is eltûnt... 😞

Borgi
jovanna, most egy játékért nemfogok uj videokártyát venni ami 30k forint :/

porki fagyok fállalon

musha
ha el is fut nem lesz valami szépséges. elég necces.

musha
lassan eljutunk a Voodoo 2-ig ^^

Borgi
csõõõ
nemtudja nekem valaki megmondani hogy ez a gém elfut-e,
gef2 mx 440-el?
köszi
Borgi

porki fagyok fállalon

Gladiator
vki szolt, hogy kicsit kocsog ez a hozzászólásom, mert oylan, mintha en oltem volna meg mindenkit, meg egyedul csinaltam volna.
akkor javítok:

mar kesz volt a 10.000xp-s quest, amikor vki a a másik céhbol még ki akarta nyitnia ladat, erre az osszes maradek szorny odajott, es mindenkit megoltek, kivéve engem, aki gyáván elfutott, de azért meglett neki a quest.

remélem, most már nem sértettem meg senkit.

Gladiator
akinek felkiáltó jel van a feje felett az ad vmi küldetést, vagy kapcsolatban van vele.