Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ha van ranger a csapatban mindig azzal kezdem, hogy pindownolja le az utánfutóimat 😊
Mondjuk olyan még nem nagyon volt, hogy egy warrior megölt volna. Ha ketten vannak, az már gázosabb. Fõleg ha van interruptos mesmer is a közelben és rám van izgulva.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
mondják, hogy öljük ugyanazt z ellenséget. jó, mondom xy a monk, vele kezdjük. kinyílik a kapu, erre berohannak a tömegbe, elkezdik ütni a warrirt, jo esetben egyet kezdenek el ütni, de meg veletlenul sem a monkot. aaaaaaaaaaaaa
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A komolyon van a hangsúly, szerintem túljutott a játék azon a státuszon amikor gyakorlatlan csapattal, funból lehet pvp-be szakítani.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Petet lehet vhogy elnevezni?
Köcc
eredetileg 3.szint után lehet csak átmenni. vagy ezt a megkötést eltörölték már? <#confused>#confused>
Eredetileg a Collectors editont akartam megvenni de nem volt rá pénzem 😞
Mindegya a lényeg most újrakezdtem és törekszek arra , hogy az összes küldetést megcsináljam az akadémia elõtt..
lvl 2-es vok és itt tartok de mindenki szarrá ver 😄
tele vagyunk magyarokkal. csak ordísd el magad magyarul, aztan vki biztos valaszol.
Van magyar azért most fent? mert csak egyet találtam az is eltûnt... 😞
porki fagyok fállalon
nemtudja nekem valaki megmondani hogy ez a gém elfut-e,
gef2 mx 440-el?
köszi
Borgi
porki fagyok fállalon
akkor javítok:
mar kesz volt a 10.000xp-s quest, amikor vki a a másik céhbol még ki akarta nyitnia ladat, erre az osszes maradek szorny odajott, es mindenkit megoltek, kivéve engem, aki gyáván elfutott, de azért meglett neki a quest.
remélem, most már nem sértettem meg senkit.