Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
- nem kötözködni akarok, csak bennem már 'lag'-ként rögzült, és hirtelen meriadtam, hogy rosszul
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
lagg: 2-3 napja többen panaszkodnak laggra - amit személy szerint nemigazán értek ugyanis az európai datacenter németországban van. és kb. konstans 20as pingem van oda. Egy valamit biztosan tudok - nekem egy mezei t-online dsl-el sohasem laggolt a játék.
Ezért valószínüleg az a tippem, hogy a netszolgáltatódnak nem megfelelõ a vonala külföldre.. bár amennyi adatforgalmat a gw használ - ez is nehezen elképzelhetõ.
Mindenesetre kiváncsi lennék rá, hogy melyik szolgáltatónál van az aki mostanában lagot észlelt.
De egy valami biztos - nem a datacenterben lévõ serverek lagolnak. Szóval "client" oldali a probléma.. (netkapcsolat - nem megfelelõ külföldi vonal)
- viszont nekem is kellene segítség: infouzolás (tuti rosszul írtam; a lényege, hogy ez is vmi upgrade ami nélkül a pályán levõ szörnyek nagyon gyorsan levernek) Markish-os küldetést tegnap sikerült teljesíteni, és állítólag ez után nekem kellett volna látni, hogy van ilyen tulajdonsága vmely páncélomnak. De én nem látom, a csapat Seer-rel beszélt (én külön nem, mert ez is felmerült, hpgy nekem is kellene), visszavittük amit kért, volt átvezetõ mozi, és állítólag a végén kapok egy választási lehetõséget, hogy akarom-e ezt az upgrade-t, vagy nem.
Engem leginkább az érdekelne, hogy pontosan mit kellene csinálnom, hogy meglegyen ez az upgrade lehetõség. Kezdéskor a leader megmondta, hogy õt Markish elit skill-je (barrage, ha jól rémlik) érdekli (amúgy velem együtt 4 íjász volt a csapatban meg 2 henchmen meg 2 vki más), ezért a végén elõbb nyírjuk ki Markish-t, és csak utána a maradék õröket. Mivel menet közben 'megtanultam' (captured) egy monk elit skill-t (vmi signet), így a végén inkább életben tartottam a capture alatt a többieket, de a skill-ért 1x még visza kellene menni
- más (n00b) : 6 vagy 8 fõs partyknál sajnos gyakran tapasztalom, hogy elkezdjük a pályát, majd a tag 1-2 perc múlva egyszerûen kilép (egyébként õk a leghangosabbak jelentkezéskor. Aki szól, hogy sry, mennem kell, az részemrõl nem ide tartozik). Ennél durvább eddig 1x volt, õ egyszerûen megállt a bejáratnál, hogy õ így teljesíti a pályát (amit persze bebuktunk)
- megint más : az utóbbi idõben party közben egyre gyakrabban kapok lag-ot (nem reagál a játék), mondjuk a legdurvább így is 10-15 másodperces volt (meghalni pont elég). Amin igazán kiakadtam, hogy ezt tegnap henchmenekkel is tudta küldetés közben...
ingame: Lady Phoenix <SCOG>
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
annyira noob volt ma a csapat amiket leltem h iszonyat... 15 éves srác, aki nem tudja h mi a nekrofília, szörnyû, rájuk húztam drake-eket, legalább lesz xp-jük 😛
Eltartott vagy 10 mp-ig, de leesett 😄
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Én is ma egész nap játszottam, pedig holnap érettségim lesz <#pardon1>#pardon1> Nembaj, legalább már közelebb vagyok egy kicsivel a végéhez
- thirsty rivernél pl. az, hogy rád hozhat egyéb patrolt, én meg az íjászommal vagy lövök még 3-at a bossra, vagy megpróbálok menekülni, de sok hasznomat innentõl kezdve nem veszik. Tegnap 2x egymás után nekimentem, mivel szvsz minden kasztnak van ott boss-a, és a másodlagos monk kasztnak lett is egy Word of Heal elit skillje (az elsõdleges rangernek nem adott elitet, csak simát), én meg csak 1 capture signetet vittem az útra 😊
- mivel 2 percenként éleszt újra a priest, ezért az egyik leader rutinosan megvárta a következõ 2 perc leteltét, majd simán ledaráltuk az egészet 😊
De én megyek segiteni ha fent leszel ma olyan du 4 tájékában, majd keresd a monkom (név az aláirásban)
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
egyébként oda sztem mindenképpen kell egy (jó) mesmer (meg 1-2 ele), az nagyon gyorsan kicsinálja a priestet meg a bossokat...
pvp-ben jók a rangerek
Más!
Én ma láttam hogy rangert keresnek hoh-ba, nem is egy helyen, és fõleg méreg speckósokat!
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
- (köszi a pontos nevet, ezek megjegyzése számomra komoly kihívást jelent 😊
- szvsz ma este 8 körül ismét arra próbálkozok Nyilas Tusy (R/Mo20) néven, esetleg összejöhetnénk páran...
- a henchmeneket általában szívesen elfelejteném, de amikor reggel 6-kor összesen 3 játékos van az E.dist.2-ben, az E.dist.1-be meg nem enged be, a többi európai dist.-ben meg SENKI, akkor nagyon sok választási lehetõség nem marad...
na mindegy...