Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott van az aláírásában <#idiota>

Gladiator
de mi a neved?

Atisz
Lag egyébként csak update-ek bevezetése elött szokott lenni, azonkívûl még nem tapasztaltam...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Tökéletes észrevétel. Továbbá a helyes kiejtése "leg", nem pedig lag.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Játék közben írjatok és ha nem éppen az új guild tagoknak segítek, akkor megyek.

wordsworth
Nekem soha nincs semmi bajom lag sem szokott lenni... nagyritkán eddig talán 3szor volt kiseb lag de az is alig észrevehetõ..

PSP user n\' soon ps3 user too :)

- a 'lag' szót szerintem egy g-vel kell írni (lagg angol szót a szótáram nem talált), ez jelenthet pl.: késlekedik, késés, késik
- nem kötözködni akarok, csak bennem már 'lag'-ként rögzült, és hirtelen meriadtam, hogy rosszul

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- köszönöm az infót, lag-ra játékon belül külföldiek is panaszkodtak, bár olyan modemes is volt akire kb. 1 percet vártunk míg megjelent, és utána jött simán 😊 Amúgy Kapos-NET (kábelTV-s hálózat), és elég megbízhatónak tûnik eddig (április óta van netem)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

EmThor
nem tom nagyon úgy tûnik ez az anti bot update nagyon elnyomott vmit... lag volt tegnap ja, pedig napokig semmi, hibák, monszták ugrálnak mapon... update óta!

infouse - beszélned kell a seer-el leölitek a bosst -> vissza seerhez - infouse-oltatod vele az armorod. (2x kell beszélned vele)

lagg: 2-3 napja többen panaszkodnak laggra - amit személy szerint nemigazán értek ugyanis az európai datacenter németországban van. és kb. konstans 20as pingem van oda. Egy valamit biztosan tudok - nekem egy mezei t-online dsl-el sohasem laggolt a játék.

Ezért valószínüleg az a tippem, hogy a netszolgáltatódnak nem megfelelõ a vonala külföldre.. bár amennyi adatforgalmat a gw használ - ez is nehezen elképzelhetõ.

Mindenesetre kiváncsi lennék rá, hogy melyik szolgáltatónál van az aki mostanában lagot észlelt.

De egy valami biztos - nem a datacenterben lévõ serverek lagolnak. Szóval "client" oldali a probléma.. (netkapcsolat - nem megfelelõ külföldi vonal)

- #5111-be írtam, most írom újra: ma este 7 körül benézek a fórumba, ha itt látok olyat, hogy te (vagy vki más) XX.XX idõpontban szeretne valamelyik pályán átjutni, akkor megpróbálok odaérni és segíteni (persze ha ma is fát vágok, akkor már az eset 11 órai idõpont is késõ 😊

- viszont nekem is kellene segítség: infouzolás (tuti rosszul írtam; a lényege, hogy ez is vmi upgrade ami nélkül a pályán levõ szörnyek nagyon gyorsan levernek) Markish-os küldetést tegnap sikerült teljesíteni, és állítólag ez után nekem kellett volna látni, hogy van ilyen tulajdonsága vmely páncélomnak. De én nem látom, a csapat Seer-rel beszélt (én külön nem, mert ez is felmerült, hpgy nekem is kellene), visszavittük amit kért, volt átvezetõ mozi, és állítólag a végén kapok egy választási lehetõséget, hogy akarom-e ezt az upgrade-t, vagy nem.
Engem leginkább az érdekelne, hogy pontosan mit kellene csinálnom, hogy meglegyen ez az upgrade lehetõség. Kezdéskor a leader megmondta, hogy õt Markish elit skill-je (barrage, ha jól rémlik) érdekli (amúgy velem együtt 4 íjász volt a csapatban meg 2 henchmen meg 2 vki más), ezért a végén elõbb nyírjuk ki Markish-t, és csak utána a maradék õröket. Mivel menet közben 'megtanultam' (captured) egy monk elit skill-t (vmi signet), így a végén inkább életben tartottam a capture alatt a többieket, de a skill-ért 1x még visza kellene menni

- más (n00b) : 6 vagy 8 fõs partyknál sajnos gyakran tapasztalom, hogy elkezdjük a pályát, majd a tag 1-2 perc múlva egyszerûen kilép (egyébként õk a leghangosabbak jelentkezéskor. Aki szól, hogy sry, mennem kell, az részemrõl nem ide tartozik). Ennél durvább eddig 1x volt, õ egyszerûen megállt a bejáratnál, hogy õ így teljesíti a pályát (amit persze bebuktunk)

- megint más : az utóbbi idõben party közben egyre gyakrabban kapok lag-ot (nem reagál a játék), mondjuk a legdurvább így is 10-15 másodperces volt (meghalni pont elég). Amin igazán kiakadtam, hogy ezt tegnap henchmenekkel is tudta küldetés közben...

Ne vicceljetek már. GW be is vannak botok??? Mi értelme van?? Soha nem fogom ésszel felfogni.

EmThor
halljátok az anti bot tegnap elõtti frissítéssel sztem vmit nagyon elcsesztek

dougO
Ja, én vagyok. 😊....és remélem nem értettem el a célzást az oinkról 😄 hm...de lehet <#alien>

ingame: Lady Phoenix <SCOG>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Azt olvastam -asszem a gw.com fórumoán-, h általában azok a n00bok, akik elcsatangolnak szándékosan, meg nem teljesítik a vezetõ parancsait nem is igazi játékosok, csak letölthetõ botok, akik farmolnak neked,ha nem vagy otthon, akkor is! Persze ez egyfajta cheat, úgyhogy a csávó is írta, h lépni fognak ez ellen...sztem úgy lehetne meggyõzõdni arról, h van-e a csapatodba ilyen, h meggyõzöl mindenkit a partydban, h legalább 1x írjon vmit, és akkor kiderül, h ki a kamukari...

EmThor
új szó születik: moink 😄

annyira noob volt ma a csapat amiket leltem h iszonyat... 15 éves srác, aki nem tudja h mi a nekrofília, szörnyû, rájuk húztam drake-eket, legalább lesz xp-jük 😛

wordsworth
dougO?

Anna
Nekem nem 😄

Sin City life don\'t let the system get you down

dougO
oink 😄D
Eltartott vagy 10 mp-ig, de leesett 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Gladiator
vki jön most segiteni thirsty riverbe. légyszi egy magyar csapatot dobjunk össze, mert a külhoniak nem halgatnak senkire.

wordsworth
mikusmate oink vagy? 😄

És akkor mehetek az RPgkarimmal a HOH-ba

Elképzelhetõ <#vigyor3>
Én is ma egész nap játszottam, pedig holnap érettségim lesz <#pardon1> Nembaj, legalább már közelebb vagyok egy kicsivel a végéhez

Nagyon halott a forum! Lehet hogy mindenki játszik?

musha
Atisz bácsi elintézi? <#vigyor3><#vigyor2>

Gladiator
most lehet kérni?

Atisz
Ha vkinek kell segítség írjon nekem nyugodtan. Nem kérek semmit cserébe, csak normális hangnemben jöjjön a kérés...

- szvsz este nyolc körül fent leszek, de elõtte ide benézek; játék közben nem nagyon szoktam fórumozni

Mi a probléma ha egy láma másmerre megy ? 😊
- thirsty rivernél pl. az, hogy rád hozhat egyéb patrolt, én meg az íjászommal vagy lövök még 3-at a bossra, vagy megpróbálok menekülni, de sok hasznomat innentõl kezdve nem veszik. Tegnap 2x egymás után nekimentem, mivel szvsz minden kasztnak van ott boss-a, és a másodlagos monk kasztnak lett is egy Word of Heal elit skillje (az elsõdleges rangernek nem adott elitet, csak simát), én meg csak 1 capture signetet vittem az útra 😊
- mivel 2 percenként éleszt újra a priest, ezért az egyik leader rutinosan megvárta a következõ 2 perc leteltét, majd simán ledaráltuk az egészet 😊

- nejem bejött és meggyõzött, hogy én akkor valami egésen mást akarok csinálni...

3lm0
Mi a probléma ha egy láma másmerre megy ? 😊 Mi volt hogy hatan csináltuk meg az utolsó küldit mert az egyik az elsö halála után kilépett, egy másikat meg ledobott a net (legalábbis nem valoszinü hogy önként lépett ahhoz tul jol haladtunk).
De én megyek segiteni ha fent leszel ma olyan du 4 tájékában, majd keresd a monkom (név az aláirásban)

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

most megy oda két haver a nevük krahen Z,shaolin evi
Gladiator
keresek normális társat thirsty riverre.

én a legutsó küldit nem tom megcsinálni mert mindig van egy láma aki ugy dönt szerinte nem arra kell menni amerre a másik 7 megy szal ha valaki vagy valakik beválalják és kell egy W/E utsó questnél felturbózva aoe spell-ekkel légyszi privizzen rám warbar beast a név 😊
Kaplan
Jaja 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gladiator
aze kösz, te megpróbáltad😊

Kaplan
ja akkor sry 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gladiator
khmm... hát te tegnap kezdted, nem hiszem, hogy már ott tartassz. de ha mégis, akkor a sivatagba kéne jönni thirsty riverbe missiont csinálni. de lvl20 minimum.

Kaplan
Ha megmondod hova menjek és mi a neved szívesen megyek segíteni csak az idõpontot is pls

Gladiator
ma reggel veled akartam játszani (lang levente), csak elmentél. de akkor majd este. légyszi jöjjön minél több magyar segíteni, mert a külföldiekkel nem lehet.

musha
hát ez igaz, mint ahogy 6 monk, 6 warrior, 6 mesmer vagy 6 elementalist sem jó.

3lm0
Ejnye még hogy nem keresnek rangert ? 😊 Akinek egy csepp esze van a vulkános szigeten az azzal kezdi a csapatot hogy rangert probál meg hivni és megkéri hogy amikor csak tudja tegye le a spirit of wintert 😊 Bár ki tudja van aki szereti ha többször meghalhat mint bárki más ? 😄

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

thirsty river sztem könnyû küldi, én a mesmerrel +7 henchel majdnem megcsináltam, az uccsó csapat fogott ki rajtam.
egyébként oda sztem mindenképpen kell egy (jó) mesmer (meg 1-2 ele), az nagyon gyorsan kicsinálja a priestet meg a bossokat...

pvp más mint a pve
pvp-ben jók a rangerek

bocsi elfelejtettem hogy 6-an lehettek, én olyan 9-10 fele megunom a tanulást, és fenn leszek Mort Svengar néven, mehetek segíteni, ha rámprivizel.

Más!
Én ma láttam hogy rangert keresnek hoh-ba, nem is egy helyen, és fõleg méreg speckósokat!

- azért ennek a küldinek ne 6 íjásszal álljunk neki 😊

SDana
A monkok szeretik a rangereket... Nem kell utánuk szaladni a tömegbe gyógyítani és pindownjuk is van 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

- nálad hogy jön össze a party, mert ahogy én számolom az 8, a csapat meg 6 fõbõl állhat...
- (köszi a pontos nevet, ezek megjegyzése számomra komoly kihívást jelent 😊
- szvsz ma este 8 körül ismét arra próbálkozok Nyilas Tusy (R/Mo20) néven, esetleg összejöhetnénk páran...
- a henchmeneket általában szívesen elfelejteném, de amikor reggel 6-kor összesen 3 játékos van az E.dist.2-ben, az E.dist.1-be meg nem enged be, a többi európai dist.-ben meg SENKI, akkor nagyon sok választási lehetõség nem marad...

musha
szaros íjász, mi? ettõl függetlenül nem értem egyébként, hogy miért tekintik nullának a rangereket rengetegen... az oké, hogy mindenki monkot akar a partiba, mert gyógyít. de olyat még SOHA nem láttam, hogy `looking for ranger`.
na mindegy...

Gladiator
bazze, most jövök onnan. ilyen közel még soha nem voltam ahoz, hogy megcsináljam. néha komolyan elgondolkozom, hogy beszélnek-e õk egyáltalán angolul. fél perc volt még az ujraéledésig, mondtam, hogy most már gyorsan a priestet, erre azok meg kint két szaros ijasszal baszakottak. ááááá