Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana,Sonic13:Köszönöm a válaszaitokat.

koreaiak ellen volt olyan ütközet amit azon buktunk be hogy a necro-juk osztotta az észt zavartalanul hátul ameddig mi vonatuztunk a monkon akit a másik két monk hülyére healelt
random grouphoz képest istenek voltunk és ha az elején ha nem kapunk koreát az elsõ körben mindenkit letettünk volna
az a baj random groupal hirtelen 8 sec alatt kitalálni összeszokot játékosok elleni hasznos taktikát igencsak nehéz
3lm0
Nem tudom hogy az arénában mennyire használható egy Ranger de HoH-ban ahogy észrevettem szeretik. Megmérgezi az ellenfelet a nyilával, ha elfutna lesántitja, stb. szóval igen hasznos társ tud lenni. A nélkülözésük oka szvsz hogy nem tudják beilleszteni a megszokott stratégiájukba a csapatok. Mindenki arra megy hogy a harcos odamegy aztán jól lecsapja, a varázsló rázúdít mindent amije van a monk meg gyógyítja õket, ahogy látom ez az általános harcmodor 😞 Mostanában kezdenek felfigyelni a mesmerekre mert rájöttek hogy mind a monkot mind a varázslót egész szépen tudja semlegesiteni, tehát valószinû hogy a ranger ideje akkor jön el igazából az arénákban amikor valaki olyan kombinációkkal áll elõ hogy a többiek csak lesnek jééé ilyet is lehet csinálni ?

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

- szép gondolat, de valamiért errõl a "két magyar összetart a szélrózsa minden irányába" gondolat jut eszembe...
- pvp-re van valami bevett forma, hogy hogyan (meg hol) jön össze egy csapat mert ki szeretném próbálni, pl. a Droknar's Forgei arénában tegnap elég nagy tolongás volt, de a R/Mo20 nem igazán kellett senkinek se. Én konkrétan pve-s karakterrel próbálkoznék, persze a skilleket kívánság szerint átrendezem, az attrib-ek átrendezését inkább máskorra hagynám 😊
- Nyilas Tusy amúgy a karim neve

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

3lm0
Szerintem a jó monk csak egy dolog, lehet az ember a legjobb monk ha 5 mp alatt leverik 😊 Az igazi probléma forrása hogy talán még mindig nincs meg az összehangoltság, Tombban verbuválódott csapatnál ez nem is olyan nagy csoda, de mikor a csapat fele ugyanannak a guildnek a tagja akkor sincs olyan hogy egymásra épitett kombók. Szvsz a koreaiak azért ilyen erõsek mert kész komplett forgatókönyvvel jönnek be szinte elõre tudva mikor, mit, miért tesznek és jópár ellentámadásra is megvannak az elõre begyakorolt lépéseik. Ha mi magyarok is elkezdenénk aprólékosan kidolgozni ilyen átgondolt egymásra épülõ támadási-védelmi forgatókönyvet szerintem a koreaiak sem lennének ellenfelek. De kiváncsi lennék rá hogy hány magyar játékos van akiben megvan az a tulajdonság hogy minden további nélkül feláldozza magát a csapatért ha ez biztosan a csapat gyõzelmét jelenti, mert hogy a koreai fanatikusokban ez megvan abban biztos vagyok.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Atisz
Csak jó monk kérdése az egész, illetve hogy arra állj rá akinek a legtöbbet tudsz ártani.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hát igen, volt pár szép gyõzelem. De sajna a HoH-tól igen messze voltunk...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

dougO
Ma este igazi tolongás volt Tombban. Tele volt az English district 2 magyarokkal, alig lehetett egy idõben angol szót hallani. 😄
Köszi a játékot mindenkinek. hajrá magyarok! 😊

The Godfather

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

EmThor
2 új pálya? later this summer...

deep
Én eddig egyszer voltam ott, és megnyertük az elsõ két meccset😊
Amugy egyelõre án valamiért jobban szeretem a story részét, várok még a pvp-vel😊
enis orulnek hamar legalabb egyszer nyerni tudnek az arenaba😊majd bemutatok ha sikerul😄
Atisz
Miért van az hogy ha arénában kikapunk 1 csapat ellen, akkor mindig az olt a legjobban aki a legszarabbul játszott az ellenfél csapatából és aki a többi tagnak köszönheti hogy megnyerték a meccset?

Conjure flame/lightning/frost

SDana
Föld szerintem jó, mert ott nem sebzõ, hanem védõ mágiák vannak. Pl egy-egy kinetic armor, vagy ward akármi ellen néha jól jön.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Egyébként tudsz venni csak neten serilat.
Nézz körül az ncsoft.comon a boltban, lehet így neten, fotelbõl vásárolni serialt. (persze ahhoz meg hitelkártya kell és nem is tom, hogy olcsóbb-e)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

R/E vaok tudtok valamit ajánlani az elementalist skillekbõl ami hasznos lehet,vki próbálta pl az Air magic tulajdonságokat,vagy fire föld?Vagy inkább BM-re koncentráljak?
Bármilyen tapasztalatot szivesen vennék=)

deep
ÁÁÁÁ!
Nem hiszem el.Menj be a mocskos CD Galaxisba és vedd meg a játékot 8000 Ft-ért, az isten szerelmére.

Elnézést a kiakadásért, de olyan értetlen vagy.
mi??tudok venni csak serialt?ha igen hol?és menyiért?

Gladiator
szentem vicces

Gladiator
nem, mert akkor én nem tudnék játszani vele. de bármely boltban kaphatsz pár ezer forintért ami egyáltalán nem drága egy ilyen minõségi játékért, ami ingyenesen játszható, és ingyenesek a kiegészítõk is.

El is mondod?

Kéne ide is egy faq, amiben csak annyit írunk le hogy a játékhoz innen senki sem ismer tört serialt, és egyébb müködõ, serialokat, valamint a sajátunkat se adjuk kölcsön, ha van rá igény ezt a pár sort egy fehér noném oldalra fekete betükkel bárki kiírhatná! Engem kicsit idegesít hogy hetente jön 1 ember ilyenekkel.

Gladiator
nekem van egy mûködõ serialom.

deep
Van.8000 ftért vettem.Szerinted megosztom veled? Na ugye😊<#taps>
<#banplz>
Gladiator
nyomd meg a K betût, és onnan húzd ra a skillbarra. de ezt csak vaorsban tudod megtenni.

NEM! nincs mit

van egy müködö seriallod?

deep
<#wilting>
nem tud vki adni egy olyan serialt amivel müködik a játék?elöre is köszönöm!!!

Hogy lehet lecserélni a meglévõ Skill-eket másikra?Válaszotokat elõre is köszönöm!
EmThor
az lesz, kasztfüggõ

frissítések fordítása kész, hamarosan kinn az oldalunkon 😄

lehet kasztfuggo questek,a legutobbi 3 plussz questbol is csak egyet találtam meg
Gladiator
azt írják, hogy vannak új questek sardanec sanatariumban, meg piken squerben, meg FoW-ba, de én nem találom. Vagy ez csak azoknak akik most kezdik?

EmThor
gw frissítve

Gladiator
eh, vazze 3 monszta volt már csak, erre kinyírtak a herot fowban. fasza.

EmThor
2.500xp küldit kell leadni a the falls-ban, de asszem nem jártam be végig... a képen SZERINTEM egy régi druida rom látható, belül egy Balthazár szobor található

Gladiator
es itt van vmi erdekes?

EmThor
húh, na várjál megnézem... ventraris refuge, SW reed bog, SW the falls, leg SW-ebb sarok 😄

Gladiator
ezt meg nem is lattam. ez hol van ez?

EmThor
szerintem fennvagy 😄 de majd csekkolínó 😄

EmThor
kios anisotropic filter meg anti alaising, ja hát ennyi légy nem tévedhet 😄

Cicero
Elég szép grafja van. Azt olvastam, hogy az MMORPG-k között ennek van a legszebb

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

najólenne😊
EmThor
EmThor

EmThor
najó: ??? HW??

musha: 😄

musha
hm...régi szép idõk...😊)

5 napra lelépek aztán meg mindig nem vagyok a klántagok listán,tisztára rontombontom!!😊
EmThor
ja koreai béta végén hozták be az ezüst kezelõfelületet is 😉

lagról jutott eszembe...

kóreai béta alatt ekkora lagok is voltak...

Ascalonból jöttem ki idáig<#hehe>