Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
random grouphoz képest istenek voltunk és ha az elején ha nem kapunk koreát az elsõ körben mindenkit letettünk volna
az a baj random groupal hirtelen 8 sec alatt kitalálni összeszokot játékosok elleni hasznos taktikát igencsak nehéz
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
- pvp-re van valami bevett forma, hogy hogyan (meg hol) jön össze egy csapat mert ki szeretném próbálni, pl. a Droknar's Forgei arénában tegnap elég nagy tolongás volt, de a R/Mo20 nem igazán kellett senkinek se. Én konkrétan pve-s karakterrel próbálkoznék, persze a skilleket kívánság szerint átrendezem, az attrib-ek átrendezését inkább máskorra hagynám 😊
- Nyilas Tusy amúgy a karim neve
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Köszi a játékot mindenkinek. hajrá magyarok! 😊
The Godfather
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Amugy egyelõre án valamiért jobban szeretem a story részét, várok még a pvp-vel😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Nézz körül az ncsoft.comon a boltban, lehet így neten, fotelbõl vásárolni serialt. (persze ahhoz meg hitelkártya kell és nem is tom, hogy olcsóbb-e)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Bármilyen tapasztalatot szivesen vennék=)
Nem hiszem el.Menj be a mocskos CD Galaxisba és vedd meg a játékot 8000 Ft-ért, az isten szerelmére.
Elnézést a kiakadásért, de olyan értetlen vagy.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
kóreai béta alatt ekkora lagok is voltak...
Ascalonból jöttem ki idáig<#hehe>#hehe>