Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Végre rájöttem hogy kezdõ helyen hol lehet megszabadulni nemkívánt állatkáktól <#hehe>
Nem farmereket kell zaklatni hanem egy íjász csákót aki ott áll a ranger sec. küldit adó másik íjász csákó mellett <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Crewin Tiaren
Köszi! De õ hol van? PVP? vagy város?

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Gladiator
menj balthazarhoz, aztán tudsz skilleket unlockolni.

Crewin Tiaren
Hiho all!
Lenne egy kérdésem? ez mit jelent?

you gain factionwith the God of War trough kills and victories in competitive mission. Redeem this faction with a Priest of Balthazar to unlock items and skills for your Guild Wars account.you have redeemed 0 of the 20 faction you have earned for your account.

És mit kell csinálni?

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

SRobert
A mesmer ruhája 4es manavisszatöltést ad.
A nekrót nemtom.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

3lm0
A páncéljaikat nem tudom de sztem egyforma a max armourjuk. Az energia viszont minden kezdõ karakternél 20 ami a páncél és fegyverek által feljebb tornászható, kivéve az elementalistát akinek alapképessége a szintenkénti 3 mana plusz.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Természetesen nem csak emiatt, egyébként is ki akarom próbálni. 😊 Magam is a mesmer felé hajlok inkább. 😊
Kérdéseim még mindig:
- a páncéljaik egyforma erõsek?
- ugyanannyi energy-t kapnak?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

SDana
Szerintem meg emiatt nem érdemes új karit. Valamelyik jól bejáratottal csináld meg a második kasztváltókat a sivatagban és rögtön mehetsz elit szkillekre vadászni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SRobert
Én a mesmert választnám elsõdlegesnek, de rám ne hallgass, mert mesmer fan vok. 😊))

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Sziasztok! Tervezem egy új Mesmer - Necromancer kari indítását, hogy azokat a skilleket is unlockoljam. Szerintetek melyiket érdemes primarynak választani? A páncéljaik egyforma erõsek, vagy jobb valamelyiké?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Skillbarokat le lehet menteni valahogy kulon kulon hogy ne kelljen mindig pakolgatni?
dougO
Azon gondolkozom, hogy nem lehet, hogy a kettõ terület közül a második favoros terület lesz, mint UW meg FoW? Nekem elég gyanús a dolog, szerintetek?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Borg87
Szóval most mivan akkor ha van 1 pvp karim az magában nem ér semit?

..::Borg::..

EmThor
2 új INGAMe kép a nyári 2 új pályából! MÁSZTHEV 😄

SDana
Na ja, de a balthazar priestekhez csak RP karakterek juthatnak el...
Kell mindenféle kari akárhogy is, csak egyfajtából nem lehet megélni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Frozensoul
A faction pontokat a Balthazar Priest-eknél válthatod be. Unlockolni lehet velük skilleket, weapon upgrade-eket és minden mást a PvP karaktered számára. De az RP (role-playing) karaktereknek teljesen hasztalan 😊 Ha jól tudom, akkor a legolcsóbb unlock 1000 faction 😊

dougO
köszi 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Gladiator
és mért jó, hogyha nagy a faction pontod?

3 este alatt 1200 faction pont, és 2000 unlockolni a sup vigor runat ha van már majorod és minorod, 400 faction jön kb egy este, ha ebben a tempoban haladok, szal még 2 este és meg is lesz, amúgy a jó csapat a faction pontok növekedésében sokat segít!

Borg87
igen az aból lehet elvileg veni vagy tuningolni a fegyveremet elvileg csak nemtom hogyan

Faction

musha
õõõõ...milyen pontod?

Borg87
nekem már van 200 pontom ami 1 este alatt jött ösze 😄 szerintem ha így haladok akor 1 esetleg másfél hét as lesz 1000 pontom csak közbe megkéne tudnom ,hogy hol tudok fegyvert tuningolni vagy szerezni ha valaki segitene 1 kezdõnek azt megköszönném

Kata
<#eljen> jó képek! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[Jakuza]
SG sajat galeria.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dougO
Néhány kép a tegnap estérõl.....

Szeretteim körében:
1. kép
Mire jó a putrid explosion... (pl. kiírtani a full koreiai teamet, ld a piros életcsíkot)
2. kép
Vajon koreai nevû team fog nyerni??
1. kép
Hm...teli vagyunk esélyekkel... (ld bal felsõ sarok...)
1. kép

Ja és én nem szégyellem a skilljeimet, bár biztos lehet még rajtuk javítani.

Bocs szemétért... grrr atw
UI: nemtod valaki ajánlani vmi jó helyet, ahová belikelnivaló képeket fel lehet tölteni?? <#vigyor2>

[Jakuza]
Esetleg ha valami Szombathelyi arc, megunta a jatekot irjon, atveszem.
Itt sajnos nem lehet venni sehol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dougO
Uhm...dejo lenne ha tudnék szerkeszteni....atw még mindig nem tudja belikelni a képeket, meg az uccso szmájlinak nem is ezt akartam....

dougO
Néhány kép a tegnap estérõl.....

Szeretteim körében: <#banplz>

Mire jó a putrid explosion...<#mf2> (pl. kiírtani a full koreiai teamet, ld a piros életcsíkot)

Vajon koreai nevû team fog nyerni??<#whatever>

Hm...teli vagyunk esélyekkel... (ld bal felsõ sarok...)
<#banplz>

Ja és én nem szégyellem a skilljeimet, bár biztos lehet még rajtuk javítani. <#buck>

dougO
vki megtudná mondani, hogy hol tom managelni a privát üzijeimet? hiába nézem a felületet már 10 perce, egyszerûen nem találok olyan linket...
köszi!!

STREEX
Látom hogy az arénákba 2 faction jár kinyírásonként..Hogy az istenbe lehet 1000-et, 1500-at összegyüjteni?Mert ez évekig tartana.Van erre valami más mód?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Kata
én is feleslegesnek és szánalmasnak tartom 😊

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
najó Wild Jaguar POWA 😄 agggyá nekik!! 😄 nem adjuk ki a céhes titkokat! HW RULZ 😄

Borg87
ma már 4 mecset megnyertünk 😄 de hol tudok vásárolni mert a ládámon kivül mást nem látok kivéve 1 csajt aki valami papirt osztogat jó drgágán

Borg87
akkor hozámvághatán 1 et eltudnám viselni mert az alap kard se rosz de mivel nem volt más a kezemben ezért nemtudom mihez hasonlítani ja de most 1 óra alatt nyertem 2 mecset 😄 W/Me vagyok aztán alig birtak legyakni igaz volt mögöttem 1 monk ai tápolt rendesen 😄 de nyertünk most van azthiszem 12 pontom aból lehet veni valamit?

felesleges vita,mivel nem erdekel senkit akko tan maradhat satirozva is😊
amugy te platinaert adnal cuccot magyar honfitarsadnak?😛 eddig meg sose fordult elo velem hogy kertem volna valamit barmilyen,akar golden fegyoert😛
Ha golden axe kell szivesen adok egy pár platináért. Hever egy a ládámban már egy ideje.
Nem csak emiatt a kép miatt írtam, hanem már más képeknél is láttam ezt, csak most szántam rá magam hogy leírjam mit gondolok errõl. Annyi skill listát lehet látni mindenfelé, nem hiszem hogy bárkit pont a tied érdekelne. És akkor mi van ha valaki lemásolná? Úgy sem tudná úgy használni ahogy te kigondoltad magadnak.
Na de mindegy, ha te így gondolod akkor titkolózz nyugodtan, többet nem fogom kritizálni.
szerintem nem lehet,max sigilt a favor megszerzesért
gyozelmekert faction pont jar,abbol unlockolhatsz skilleket,fegyofajtakat
lol,ha szanni valo,kerlek szánj meg es dobj mar meg valamivel mondjuk kezdetnek kene egy golden axe
amugy szerinted nem az a szanalmas ha innen valaki kinezi hogy milyen muxo skillosszeallitas letezik?ha guildtag lennel elmondanam mivan ottlent,de masnak mikozehozza?amugymeg biztos lehetsz benne nem valami szuperkombos a skilllista,igyhat aztse akartamhallgatni hogy mitmiertraktam be,a kep nemisa skillekrol szol
Borg87
Az de nembaj legalább van benne kis titok 😊 De pvp ben lehet szerezni cuccokat???????????? és hogyan ?????

lenne egy kérdésem:
Mi értelme van kitakarni ezeken a képeken a skill listát?
Szerintetek hányan olvassák ezt a fórumot és kicsodák? Amiatt a 100 magyar miatt takarjátok ki akik belépnek ide?
Nehogy megtudjunk egymástól valamit, mert esetleg jobban menne a játék a magyaroknak...
Ez kicsit szánalmas szerintem.
huppsz nagylett bocsi
[/img]

na egy pozitv hangulatu kép ama esti pvp vereségek utan😊)
Borg87
ok köszi de amit kérnek alap anyagot azt hol találok? mert a szörnyek nem dobálnak vastam meg hasonlókat de már letudtam bontani sok cuccot de van valami scale bigyó amit nem tudok szétszedni

pancelt csak "nev " armor nevu npcknel tudsz csinaltatni ugy hogy adod neki az alapanyagokat es fizetsz is erte valamennyit, se venni se magad nem tudsz csinalni. Szerintem erdemes az elso setet megcsinalni nala, az nagyobb ugras a kezdo armorhoz kepest, onnantol meg collectoroktol osszeszedni a darabokat, aztan Droknar's Forgeban olyat csinaltatni amilyen tetszik.
Borg87
átmentem az akadémián egészen jól boldogulünk 4 en 😄! De ruhát nemtudom hol kell venni vagy hol lehet csinálni. Vagy ha veszek valami kit et azzl tudok ruhát csinálni magamnak mert láttam sok féle anyagot bõrt meg pamut stb... hogy azok arra valók vagy nem? van 500 manim abból nem tudok venni mert amit láttam az nagyon drága( ezért szeretnék csinálni ha lehet)

Kaplan
Merre találom a Faibles Fair nevü helyet/dombot vagy tudom is én mit?😊
Egy csomó térképet néztem már de sehol nem látom/találom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

EmThor
hohó Sorrow Furnace háttérkép a héten, ebbõl még akármi is lehet 😄

EmThor
LOL

WOTW-t nézte vki? Speilberg lenyúlta a wind ridereket <#crazya><#eplus2>