Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3lm0
Ez a hálozat hibája miatt van. Ha te látod hogy körülötted mi folyik akkor valoszinüleg adatküldési problémád van (ezt hivják egyoldali lagnak), ha nem is látod hogy mi történik akkor teljes az adatforgalom hiánya. Ezt okozhatja rosszul beállitott tüzfal, háttérben valo letöltés, vagy egyszerüen a szolgáltató internetkapcsolata nem elég stabil és un. packetlossok (csomagvesztések) fordulnak elö.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Normál Guild Wars eladó:5000 HUF (1 hónapos,kifogástalan állapotban)

Áhhh eddig még nem volt gondom vele , de mostanában elkezdett olyat játszani , hogy megyek elõre 10 métert, egyszercsak visszadob ugyanoda ahonnan elindultam. Mennék tovább, 20 méter futás után megint visszadob ugyanoda. olyankor se támadni nem tudok , se skill-t használni, csak futni, akkoris visszakerülök mindig ugyanarra a pontra. Körülöttem a többiek harcolnak, meg folynak az események, csak én nem tudok csinálni semmit... és ez így megy kb. 1 percig, aztán megint visszaáll normálisba.
Nincs ötletetek miért van ez?

Minden fegyverbe 2 Upgrade komponens lehet. Íjak: Bow String-Bow Grip. Balták: Axe Haft-Axe Grip. Kalapácsok: Hammer Haft-Hammer Grip. Kardok: Sword Hilt-Sword Pommel. Kétkezes Botok: Staff Head-Staff Wrapping.
Ezek lehetnek bennük, de az identelt fegyvereknek lehetnek egyéb bónuszai is.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

- a fegyverben lehetséges fejlesztések (upgrade) száma állítólag függ a színétöl...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Atisz
Teljes mértékben egyetértek...<#taps>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

- próbáltak magyarázni nekem fegyverekrõl is, de elég reménytelen eset vagyok ezen a téren. Ha adott fegyvernek elég hosszú a neve, meg a tulajdonságai között látsz +HP-t vagy +DMG-t, akkor van esélyed kiszedni VALAMELYIKET belõle (exp.kit). Hogy melyiket, azt nem te, hanem a gép dönti el. Most konkrétan a Tenguises bow of fortitude íj neve rémlik, ebbõl mintha a fortitude jelentené a +HP-t, tehát esetleg ezt ki tudod venni belõle (remélem jól rémlik). A helyzet innentõl egyszerû, ha te vetted ki a megfelelõ upgrade itemet, akkor az ugyanolyan típusú fegyverbe (jelen esetben íj) tudod berakni. A színekkel már bajban vagyok, bár egyszerû (fehér) íjat kék színû upgrade komponenssel feljavítva mintha kéket kaptam volna. Egyféle upgrade elembõl csak egy lehet benne, nekem a HP, DMG, ARMOR pluszok rémlenek, de ebben már bizonytalan vagyok, de mintha 2 féle upgrade komponensnél több nem lehetne egy fegyveren (ha van is, én még nem találkoztam vele)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

jah ok már értem, kösz.

- rúna kiszedésére csak 'expert salvage kit'-tel van esélyed, a normállal nincs

- ha jól számoltam, van 5 ruhadarabod, ez 5 rúnát takarhat
- szvsz minor-ból akár mind a 4-et használhatod
- ha konkrétan a fire magic-os rúnát használod, akkor a major mellett a minor használatának nincs értelme, illetve a superior mellett a majornak és a minornak sincs (mivel csak a legerõsebb superior > major > minor érvényesül)
- arról megsozlanak a vélemények, hogy érdemes-e major-t -50HP-ért illetve superior-t -75HP-ért viselni, a minornak nincs HP büntetése
- vannak még a vigor rúnák, amibõl én a minorral és a majorral találkoztam (van még egy, de annak elfelejtettem a nevét). Ezek +HP-t adnak, tehát ha beesik ilyen, vagy rune tradernél meg tudod venni és van szabad helyed, akkor szvsz mindenképpen érdemes használni
- ezek pve-re igazak, de szerintem pvp-ben is
- ha jól értem az igét, akkor csak az elsõdleges kasztodnak megfelelõ rúna hatása érvényesül, tehát a 2. kasztnak megfelelõ rúnát nem érdemes berakni (én még nem próbáltam de lehet, hogy engedi)
- a berakott rúna kiszedése (salvage) a ruhádból (a ruha mindenképp veszik) kétséges, tehát vagy sikerül vagy nem. Ha jól rémlik, a rúna elvesztésével viszont tudsz másik rúnát rakni adott felszerelésbe

mármint olyan rúnákra gondolok mint amilyen a minor rune of fire magic..,, ami attribute-t növel.

minden ruhadarabba lehet rúnát rakni, de ruhánként csak egyet
Szerintem esélye sincs egy Warriornak 1 vs 1-ben a Mesmer ellen. Persze ez attól is függ, hogy milyen skillekkel megy a Mesmer a csatába. Ált. én pl. inkább varázslók ellen készülök és akkor tényleg nem nagyon tudok semmit csinálni a Warriorok ellen. Valszeg te is inkább ilyen mesmerekkel találkoztál.
van 1 kérdésem: hogyha pvp karaktert csinláok, akkor akár minden képességét növelhetem rúnákkal , vagy csak 1 darab rúnát használhatok fel?
csak hogy tudjam hogy hogyan költsem a faction-t...

azaz mesmert 😊
hát nem tom nekem warriorom van de soha nem okozott még gondot lecsapni a messert lehet hogy nem találkoztam még jó messerrel
Atisz
Akkor az gagyi mesmer, vagy warrior-ok ellen készült...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Persze, ha a mesmer jól használja a skilljeit. de amúgy ötbõl négyszer legyûrök tûzmágussal mesmert, ugyanígy van a nekromantákkal is. Nekem csak a rangerekkel van bajom , mert a túlélést meg regenerálódást szolgáló skilljeik miatt addig bírják húzni hogy ha csak kis életük marad is de nekem elfogy az energiám , és onnantól meg végem van.

Ezt ki kéne írni a bannerbe 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

musha
nincs trial.

akyyy
msot látom, akkor csak a kipróbálható verzió érdekelne

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Laza
nah, vki este privizzen ram, aki fel tud ajanlani egy helyet vmi Magyar guildben 😊
'Chihiro Chaos Lady' vagyok 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

akyyy
ezt le lehet vhol tölteni, vagy van 10 napos ingyén verzió?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SRobert
😉

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Sámán
Én pl! 😛 <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Gladiator
ja. csak ott tudsz magadnak páncélt csinálni, szörnyek nem fognak dobni.

Laza
lvl 3-as voltam.. azota mar majdnem 6-os vagyok... NPC csapatokkal maszkaltam kuldizni...

van egy rakat crafting materialom, meg egyeb kit-ek... csak meg nem neztem utana mit tudok ezekkel csinlani... kellene mar vmi pancel 😊
azt lattam, hogy ha van vasam + mani, akkor kovacsol az egyik NPC pancelt..

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gladiator
hanyas szinten mentél át?

Laza
de nem jartam volna jobban, ha maradok meg az elejen kicsit?

Atisz
Ha kell egy kis segítség, keress meg online. Attila Mindbender, de már van 2 másik karim is.

EmThor
még csak most kezdõdik a game, csekkold a térképet 😄

Laza
egyenlore nem vagom a gamet... toltam-toltam, csilatam a kuldiket, egyszercsak az Akademianal elteleportalt a cucc, tortentek dolgok, es mar 2 evvel kesobb vagyok a gameben 😊)

pedig az Axe skilleket meg meg sem tanultam, meg meg talan jo par dolgot...

Laza
Chihiro Chaos Lady neven vagyok bent...

megkereshetnenek Magyarok 😊

Laza
a 'farmolas' nem takar mast, mint hogy olod a mobokat veg nelkul a dropok (targy, penz) gyujtesere...
a 'grindeles' ugyanaz, csak ott mindezt az XP-ert teszed...

egyik sem rossz dolog ha nem bottal csinalod... vegulis a te dolgod mit csinlasz, mivel toltod ki a jatekidodet... 😊

EmThor
farmolásról mi a véleményetek? csalás? ha igen miért? ha nem miért? egyébként farmolásért HA JÓL TUDOM letiltás nem jár csak ha botokkal csinálod...

3lm0
Üdv a GW világában. Magyarokat szinte mindenhol találsz, néha át is vesszük egy-egy kerület uralmát 😄 Jól látod a szerverlista változásait, általában igyexik olyan helyre tenni ahol sok ember van. Sajnos külön magyar szervert nem fogsz találni sehol, de ha irsz a közösbe, csatlakozol egy magyar klánhoz, vagy az itt irogato embereknek küldesz privát üzenetet egyböl meg fogod találni a magyarokat 😊

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Laza
sziasztok... en is csatlakoztam 😊

hol talalok magyarokat?! amint lattam a szerver listat bal felul mindig masikra tesz...

SRobert
Jó, hát szivatni egyet én is megtudok, de ha már segíti valaki, akkor bukó...

SRobert
ebben van igazság, mert a mesmer tömeg ellen szinte tehetetlen...

Atisz
Igen, az enyém is csapatjátékos a mostani skill összeállítás szerint. De még így is vihogva bánok el kardos-baltás harcosokkal. A gond a kalapácsnál van...

Atisz
Tévedés...1v1-ben a legdurvább.

Egy mesmer nem is 1v1 harcban remek 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

SRobert
Az én fõkarimat könnyû lenyomni, mert csapattámogatásra van. Õ egy ilyen fazon. 😊

Atisz
Hehe, én most unlockoltam a 2. superior rúnát.
Amúgy eszméletlen hogy mennyi rossz mesmer van...akkor jön ez ki igazán amikor elszakadunk a csapattól (tudom-tudom, ez már eleve hiba,de néha így alakul) és nyomunk 1 frenetikus 1v1-et és úgy leverem az ellenséges mesmert, hogy öröm nézni. A me/w-okon mindig elnevetem magam amikor kiderül hogy nem használnak illusionary weaponry-t...nem is tudom hogy képzelik. <#vigyor3>

SRobert
Miért, ki még? 😛 😊))

SRobert
bazz... bocs. 😊

Kata
végre még egy lány! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Sámán
Np -néhány hete ezzel nyaggattam mindenkit! Persze mindenki osztotta az észt hogy farmereket keressek, aztán meg hogy kezdõ helyen nem is lehet lecserélni petedet stb <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

EmThor
Brand the Boss Contest!

SRobert
upsz...
Ez nem evidencia? 😄
ha kérdezte valaki és nem mondtam, akkor bocsi 😊))