Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hátrányként azt értem, h ha ezt megteszem, akkor szinte csak az 1. kasztomat használom....ettõl függetlenül még lehet igen ütõképes kari is, ugye?

ez hülye kérdés de ti melyik karakter tartjátok a legerõsebbnek? ne kezdjétek felsorolni az elõnyt hátrányt csak mondjátok!! 😊

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Attólfügg mire szeretnéd használni a karaktered és milyen skilleket használsz..
Sztem egyébként már ígyis túlsok mindenbe pakoltál.

Hátránya 1ébként ugyanannyi lenne mint elõnye... >]
Fire gyengül - WildS. Exp. javul...

Tipp: kevesebb attrib-be pakolj és meglátod sokkal hatékonyabb lesz a karaktered :-] (Persze így kevesebb skill közül válogathatsz)
Én általában egy attribot kimaxolok 16 és mellette még kettõbe rakok vagy max. háromba pl. 16-10-10-5

R/E-s karim van...Marksmanship 12, Beast Mastery 6, Wild. Surv 5, Expertise 6, Fire Magic 10...Az lenne a kérdésem, h szerintetek lenne-e vmilyen hátránya annak, ha átpakolnék a Beast M-rõl, Tûzrõl pedig 3 szintet a Wild S-re és az Exp-re? Ranger skillekbõl vhogy sokkal több nekem tetszõt találtam....

EmThor
mit vártok egy alphatestertõl? RISZPEKT 😄

aztarohatt 😄DDDD

már 200dmg-nél tartassz kiváncsian várom a következõ lépésed :-]

3lm0
Amugy sztem PvP-röl több száz oldalt lehetne irni stratégiáktol kezdve a csapatösszeállitásig és mégsem irnának le mindent. Naprol napra ujabb kombináciokat találnak ki hogy hogyan gyözzék le az ellenfél csapatát. Sosem tudja az ember hogy mire készüljön és hány csapat ellen kell majd harcolnia (HoH-ban) pont ez adja meg a szépségét és izgalmát a PvP résznek szerintem.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

3lm0
A ranger pedig bármivel szivathatja a monkot, poison arrow hogy fogyjon az élete, spin down hogy ne tudjon elszaladni és leüthessék, stb. De sztem felesleges egy egy karira alapozni, pont az a lényeg hogy olyan csapatstratégia legayen kidolgozbóva ahol minden karakter ellen megvan a felállás mert nagyon ritka PvP-ben hogy leállnak 1v1-ezni 😄

3lm0
Ha tudom hogy warrior ellen kell védekeznem akkor a 4 skill ugy alakul hog 3 heal és 1 protect vagy 2-2. Pl healing touch, és healing breeze, protective spirit és shielding hands. Ezzel 3-4 warrior ellen sztem a végtelenségig ki lehet tartani. De sok értelmét nem látom hogy én életben maradjak ha a csapat kihal és soha nem lehet ugy számolni hogy most csak warriorokbol fog állni az ellenfél csapata 😄

SDana
Nem kiabálok, magamra teszem a prot spiritet <#beka3>
Csak idõben vegyem észre <#vigyor3>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

majd akkor kiabálj, ha kapod a 100as dmg-t folyamtosan :-]

ez papiron jol nez ki, de szerintem akinek egy maroknyi esze is van hagyja a francba a monkot, ha nem mozdul a hpja, es leoli a tobbit, akiket a protection monk nem bir annyi ideig megtartani mint egy healinges
igy alakul ki az a helyzet amit lentebb irtak
AZ maga a csapatjáték. Amig az ellenfelek próbálnak megölni, addig a csapattársaid leszedik a téged támadókat.

hm? akasztani?? azt hogy<#fejvakaras>

SDana
Akasztani bármit lehet, aminek van nyaka...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Brutal
Azt értem de olvastam valami olyasmi - ha igaz - hogy ezt akasztani is leht....

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

SDana
???
Mmorpg szerûség ez is...

Brutal
Egy kérdés...
Ezt a gammát most lehet akasztani vagy olyan mint a Kalonline vagy a WoW hogy folyamatosan lehet benne nyomulni amíg meg nem unom? <#vigyor3>

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

SDana
Én ha monkkal vagyok (mondjuk már minden karimban van egy kicsi 😉, akkor mindig mark of protot használok. Az olyan jó érzés, amikor nekem esnek sokan, magamra nyomom és gyógyítanak minden ütéssel 10 másodpercig 😊 (én meg kiabálhatok kedvemre a sötét szobába, hogy 'üsséb+ hehehe!!!' 😄)
Ele/monkkal, villámokat szórva ennyi néha elég is, hogy a rám gerjedõ harcost lereszeljem magamról (vagy elszalad, vagy összeesik 😊. Nem gyakori, de volt már olyan, hogy lighting orbbal 400at sebeztem valakire (harcos) :o

jó lehetett az a monk csak az a baj attól hogy magát igy bevédi a csapatnak egyáltalán nem hasznos ugyanis szinte semmit nem tud hozzátenni a csapatjátékhoz azon kivül hogy õt nem lehet leverni.
- lenne néhány hülye kérdésem: a 2. kaszt váltása akárhányszor negtehetõ (tudtommal igen)? Ugyanis akkor inkább a 2. kaszt váltása után az lvl20-as karival gyüjtenék elit skilleket pvp-hez, mint (ha jól számolom) 3x kezdeni elölrõl az egészet. Vagy ezt nagyon bebuknám az alapküldetésekben kapható normál skillek és skill pontok hiánya miatt? (lvl20-ként ugye 20kXP +1 skill pont)
- köszönöm az elõzõ kérdésemre adott választ (meg az esetleg erre érkezõket is)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

amugy szerintem egy erõs mesmer /nekromanta simán legyakta voln a a szivatásaival

amugy az volt a baj azzal monk karival hogy alig sebzett direkt hagytam hogy levigye 100ra az életem nagy nehezen aztán pofán röhögtem és 2 mp alatt viszavittem maxra 😄 szal ez csak ilyen atom szívós kari volt szar sebzéssel...
fõleg hogy amugy rajtam volt a mendig azt leszámítva amikor levitte a hp-met

há igazából....nem tuom...nekem is van ranger/ele karim de úgy vetem észre hogy elavult...a fire storm már alig sebez az íjjal viszonlyag jól de kell a wild is a troll ungement és a csapdák miatt..nemtom jó kari sztem de nem a legjobb...ranger/mo-t kipróbálnám kíváncsi vok rá

ja meg a gladiators defense-t néha bevetette de csak néha ha olyan kedve vol lol

kíváncsi vagyok! nem azért mert azt mondom megverelek pvp-ben csak kiváncsi vagyok mert akkor elnézhetem tõled 😄 melyik skillet használod hogyan csinálod

ez egy protection prayeres monk volt ezeket a skilleket nyomnta de ahogy néztem a hero lapján már max volt a protectionje: guardian,shileding hands, az a shield of regeneration-t(az elitet), és a reversal of furtune-t...de ezeket úgy nyomta hpogy ez a három mindig rajta volt és ha kicsit az ép-je lement magára nyomta a sgield of regenerationt és felvitte mondom 2 warrior/m és 1 monk ütötte de semmi ez éjjel 1tõl 2ig volt és már mindenki elhúzott mert álmosak voltunk

😄 Gyenge a warriorod, már bocs. Nekem 10 adrenalint kell összeütni és hulla az ellenfél, ha gondolod meg is mutatom 1x.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

- és melyik az a 4 monk skill? (monkkal még nem mentem de pvp-ben lehet, hogy kipróbálom)
- ranger mivel szivathatja meg a monkot? (mert azzal vagyok, de ez a jó tulajdonsága valahogy eddig nem tûnt fel)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

3lm0
Szerintem ez nem meglepõ, a monk a gyogyitásra és védelemre van kiélezve. Viszont ahogy leirtad nem sok csapatszellem munkálkodott a srácban mert a csapata többi tagját hagyta kihalni 😄 Én monkkal kb 4 skillel szinte a végtelenségig tudnám huzni ha 4-en ütnek is, de ez csak warriorokra érvényes ! Ha mesmer, necro, ranger vagy (air) ele támadja nagyon gyorsan be tudja zuzni a monkot. Ezért is érdemes PvP-ben egy vegyes összeállitásu csapattal menni.

vazze most arénáztam az új havas városban( a dragons lair mission után)
Venz The Monk nevû embert 4en gyaktuk és meg sem karcoltuk ez 1 mo/w kari és olyan terminátor hogy beszarás csináltam is screenshotokat 50percig gyaktuk mindhiába...már mindenkit kinyírtunk a csapatjából mi mind életben maradtunk(3 w/mo és 1 mo/n) gyaktuk de semmi...protection skilljeivel amiket használt(tök alap skillek)csinált már mindenki kilépett a végén csak én maradtam vele azt ott dumáltunk még...

A www.guildwars.hu oldalon egy csomó magyar guild fel van sorolva elérhetõségekkel együtt. Onnan ki tudod választani a neked szimpatikusat.
Amnoon oázisban nincsa réna azért nem tudsz bemenni..
Borg87
Valaki segite mert kéne valami magyar klán egyedül uncsi... majd válaszoljatok 7lvl vagyok mo/me

..::Borg::..

3lm0
El kell menned Augry Rockba ahogy mondták és ott lesz egy Great XY Priest azzal kell beszélned akkor kell megküzdened a hasonmásoddal (Doppelganger). Ha legyõzted akkor jutsz tovább a következö havas részre majd. A lávás viszont még jo messze van onnan 😊
Arénával kapcsolatban sajna nem tudok segiteni én nem nagyon járkálok arénákba csak a HoH-ba.

Flórika
Így már én is jártam, igaz csak egyszer... mondjuk városon belül volt, így csak viccesnek találtam, mintsem bosszantónak. <#vigyor3> Fullra a Mátrix 1 macskás mozzanata jutott eszembe róla. <#vigyor5>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Gladiator
elmész nem tom mleiyk városba, ott beszélsz a szellemmel a teleport mellett aki elteleportál és meg kell küzdened a hasonmásoddal.

légyszíves segítsetek!
most tartok a sivatagos résznél ott a jobb alsó sarokban megcsináltam mind a 3 missiont de nem tudok továbbmenni a havasra vagy arra a lávás szigetre...ja és az amnoon oasis arénájába sem tudok bemenni pedig már lvl 20 vok

Kata
http://sindicatus.uw.hu, Guild Wars gomb, ott skillek listája...

[/cserf][/fülünyúl]

SDana
gwonline.net Itt mindegyik képességrõl találhatsz infót.

köszi megvan 😊
elvileg Taltosh(Grendich Courthouse)
hát ezt nem tom használni sajna de kösz a segítséget
Szerezd meg vhonnan a Prima Guide-ot, nagyon sok hasznos infó van benne, többek között a képességek lelõhelyei is. Remélem nem gond,h belinkelem más oldalát, de pl itt van: http://szyl.uw.hu/

tud valaki nekem olyan oldalt mondani ahol bizonyos nem csak elite skillek után lehet nézni,honnan tom beszerezni? konkrétan a wary stance skill után nyomozok valahogy lemaradt és nem tom hogy honnan szerezzem be mert már mindenhol néztem legalábbis azthiszem.
Kira az új frissítés! Új kereskedõ ablak-formáció, és most már annak az ablaknak a méretét is megjegyzi!!!
Berakták a sivatagba a Protector Henchman-t.....már a 2 új térképet várom!

3lm0
Igen annak valoban kifogásize van. Tudtommal az internet egyre inkább üvegszálas adatátvitelt használ ami érzéketlen a naptevékenységre, a végrehajto, erösitõ, stb egységek pedig épületekben (jobb esetben mágnesesen árnyékolt szobában) vannak ami szintén megszûri a zavaró jeleket.

- a jelenséggel sajnos egyre gyakrabban találkozom és nem csak én, adott küldetésben más országból valók is panaszkodnak. Az elmúlt napokban levõ késést a heves naptevékenység okozta távközlési zavarokra fogták egyesek, ami kifogásnak jó ...