Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
Sztem egyébként már ígyis túlsok mindenbe pakoltál.
Hátránya 1ébként ugyanannyi lenne mint elõnye... >]
Fire gyengül - WildS. Exp. javul...
Tipp: kevesebb attrib-be pakolj és meglátod sokkal hatékonyabb lesz a karaktered :-] (Persze így kevesebb skill közül válogathatsz)
Én általában egy attribot kimaxolok 16 és mellette még kettõbe rakok vagy max. háromba pl. 16-10-10-5

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Csak idõben vegyem észre <#vigyor3>#vigyor3>
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
igy alakul ki az a helyzet amit lentebb irtak
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Mmorpg szerûség ez is...
Ezt a gammát most lehet akasztani vagy olyan mint a Kalonline vagy a WoW hogy folyamatosan lehet benne nyomulni amíg meg nem unom? <#vigyor3>#vigyor3>
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Ele/monkkal, villámokat szórva ennyi néha elég is, hogy a rám gerjedõ harcost lereszeljem magamról (vagy elszalad, vagy összeesik 😊. Nem gyakori, de volt már olyan, hogy lighting orbbal 400at sebeztem valakire (harcos) :o
jó lehetett az a monk csak az a baj attól hogy magát igy bevédi a csapatnak egyáltalán nem hasznos ugyanis szinte semmit nem tud hozzátenni a csapatjátékhoz azon kivül hogy õt nem lehet leverni.
- köszönöm az elõzõ kérdésemre adott választ (meg az esetleg erre érkezõket is)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
fõleg hogy amugy rajtam volt a mendig azt leszámítva amikor levitte a hp-met
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
- ranger mivel szivathatja meg a monkot? (mert azzal vagyok, de ez a jó tulajdonsága valahogy eddig nem tûnt fel)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Venz The Monk nevû embert 4en gyaktuk és meg sem karcoltuk ez 1 mo/w kari és olyan terminátor hogy beszarás csináltam is screenshotokat 50percig gyaktuk mindhiába...már mindenkit kinyírtunk a csapatjából mi mind életben maradtunk(3 w/mo és 1 mo/n) gyaktuk de semmi...protection skilljeivel amiket használt(tök alap skillek)csinált már mindenki kilépett a végén csak én maradtam vele azt ott dumáltunk még...
..::Borg::..
Arénával kapcsolatban sajna nem tudok segiteni én nem nagyon járkálok arénákba csak a HoH-ba.
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
most tartok a sivatagos résznél ott a jobb alsó sarokban megcsináltam mind a 3 missiont de nem tudok továbbmenni a havasra vagy arra a lávás szigetre...ja és az amnoon oasis arénájába sem tudok bemenni pedig már lvl 20 vok
Berakták a sivatagba a Protector Henchman-t.....már a 2 új térképet várom!