Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a torrent amit megadtam az egy video,amit megnézve(KB 5PERC!!!) es már lass csodát láttam aHoht😛PPPPPP
gondolom nem töltötted le....😛PPPPP
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
De egyvalami biztos így kéne mûködnie és az esetek 99%-ban így is mûködik..
A matchmaking system ugyanis elõször a pve rész után ami legjobb esetben is 30sec... egy lowlevel és egy highlevel tomb mapra rak be.
Low level mapok: underworld burialmounds scarredearth unholytemple dragontower
High level: crossyards, relicrun, és még1 1v1 pálya aminek nemjut eszembe a neve..
Szóval legjobb esetben is 2 meccset kell nyerned a csapatoddal.. ha nincs enemy a serveren akkoris. Ez meg valljukbe elég nehezen teljesíthetõ 5 perc alatt.
Ui.: "végignyomni az utat" nemnagyszám... ^^
PALO és WANG ellen 2 henchmennel.
sB-tõl (ladder #3) kaptunk ki 4x-e úgy hogy 1 monkunk volt, de még ígyis majdnem nyertünk.... >]
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Azt tudtam hogy mindkettõ területrõl kell alapanyag (jó sok sajnos: 105 ecto és 105 obsidian), csak azt nem tudtam, hogy uw-crafter is van-e. A fissurosnál már jártam. Esetlag, ha vkit érdekel, hogy mi kell az elementalistnek, akkor szóljon, mert csináltam róla screenshotot.
persze,persze,csak te vagy kisse eltévedve....
HoH-ig kétlem, hogy 5 perc alatt jutsz el.... egyetlen kivétel létezik.
Ha nincs Vaultba és a HoH elötti mapokon gyõztes csapat... Ebben az esetben van esélye általában egy csapatnak arra, hogy kapásból a HoH-ba kerüljön.
De ez is megvalósíthatatlan mivel az idõeltolódások miatt mindig játszik valaki azokon a mapokon.
1:10000
Ui.: szándékosan már nemlehet kihasználni...
[/cserf][/fülünyúl]
és ne bocsánatot kérj hanem kapcsold ki a capslockot!<#banplz>#banplz>
2 full healinges monk és két ele, egy rakás harcot lenyomtunk így, és soha senkinek nem tudták életerejét a felére levinni 😛
Na most lehetett ilyet Reed Bog-ban csinálni, meg sivatagban, de azóta az ott lévõ szörnyeket a készítõk, hm, "kiherélték", mivel eljárt a farmolók szája és a szintén játszó/fórumozó fejlesztõk kicsinálták ezeket a helyeket, de van még <#wave>#wave>
Egyébként mit jelent az, hogy "farmolás"? És hol lehet eme tevékenységet ûzni? <#vigyor3>#vigyor3>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pontosabban a Barradin Estate-t keresem, de valahogy nem talalom, meg a terkepeken sem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mert annak a pontjait noveltem, viszont az elejen csak tuz varazslatot adnak a trainerek.
Palásthoz menj a Guild Registarhoz, jegyeztess be egy Guildet, és mellette lehet palástot készíttetni ez után 2000 aranyért
- a játékban amúgy Nyilas Tusy néven játszok, és ma este olyan 8 körül már elvileg elérhetõ leszek a játékban
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ja, és milyen árban mozognak? 😊
Válaszokat elõre is köszi! <#smile>#smile>