Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ad el vki 1 naon jó focus itemet amihez healin prayer-es req. kell mert vennék csak nehezen találok akit érdekel írjon

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

[Jakuza]
Valaki leirhatna, hogy tudom atvaltani az elementalistot earth varazslat hasznalova, mert mar unom, hogy mindegyik trainer tuzvarazslatot akar ramsozni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kosz
sulyos eset vagy<#falbav><#falbav><#rinya><#rinya>

a torrent amit megadtam az egy video,amit megnézve(KB 5PERC!!!) es már lass csodát láttam aHoht😛PPPPPP
gondolom nem töltötted le....😛PPPPP
Az sb egyre inkább verhetõ, tegnap összefutottam velük egy amcsi randommal és nem mi anyáztunk a végén ^^

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Amennyiben mégsem így van elnézésedet kérem és reportolom ezt a bugot a fejlesztõknek.
De egyvalami biztos így kéne mûködnie és az esetek 99%-ban így is mûködik..

Továbbra sem tudom, hogy mirõl beszélsz legjobb esetben is 10perc felett van szerintem hogy szinte üres serveren eljussál a HoH-ig...

A matchmaking system ugyanis elõször a pve rész után ami legjobb esetben is 30sec... egy lowlevel és egy highlevel tomb mapra rak be.

Low level mapok: underworld burialmounds scarredearth unholytemple dragontower
High level: crossyards, relicrun, és még1 1v1 pálya aminek nemjut eszembe a neve..

Szóval legjobb esetben is 2 meccset kell nyerned a csapatoddal.. ha nincs enemy a serveren akkoris. Ez meg valljukbe elég nehezen teljesíthetõ 5 perc alatt.

Ui.: "végignyomni az utat" nemnagyszám... ^^

PALO és WANG ellen 2 henchmennel.
sB-tõl (ladder #3) kaptunk ki 4x-e úgy hogy 1 monkunk volt, de még ígyis majdnem nyertünk.... >]

edit account->change territory

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Laza
egyebkent ezeknek a draga panceloknak a skinje is mas, v ua mint a tobbinek?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

De most mer nem mondjatok meg?
Kata
ne tõlem kérdezd, nem én járok át...

[/cserf][/fülünyúl]

SZEG007
Nem vágom mért kell amcsi szerveren ektoplazmát meg shardot vásárolni, amikor ugyanolyan drága itt is.....

EmThor
warrior 15k armoromhoz kellett 60k 360 iron ingot, meg vagy 200 hides, szevasz 😛

Hogy lehet atmenni masik serverre?
Kata
Na igen, épp ezért nem is kínlódok vele, hogy valaha is összegyûjtsek rá. Amcsi szerverre se mennék át csak az anyagok miatt.

[/cserf][/fülünyúl]

Én is amerikai szerveren vok. Itt kb. 8-10k egy ecto és 3-4k egy obsidian. Az a baj hogy mikor uw-zik az ember, akkor is csak ritkán esik. Van úgy hogy az egész menet alatt nulla, de pl. nekem tegnap kettõ esett egyszerre. Meg ugyanez a helyzet az obsidiannal. Én is elkezdek gyûjtögetni az armorra, de szerintem sem lehet farmolásból összeszedni. Mindenféleképp kell kereskedni, ill. venni. Ahogy számolgattam kb. 1,5-1,75 milla lenne egy teljes armor. parsze, ha összejön farmolásból az anyag akkor csak 60k. De ennek elég kicsi a valószínûsége

Kata
hja, nem tudom kinek fog összejönni egyáltalán olyan cumó. Amerikai szervereken lehet venni hozzá ectot és obsidiant, de iszonyú darabáron. Bár aki szorgalmasan farmolgat, annak lehet, összejön. Csak most meg már farmoló hely is alig maradt, meg a holmik ára is folyamatosan esik.

[/cserf][/fülünyúl]

Köszi a válszt Kata!
Azt tudtam hogy mindkettõ területrõl kell alapanyag (jó sok sajnos: 105 ecto és 105 obsidian), csak azt nem tudtam, hogy uw-crafter is van-e. A fissurosnál már jártam. Esetlag, ha vkit érdekel, hogy mi kell az elementalistnek, akkor szóljon, mert csináltam róla screenshotot.

én jutottam, be hoh-ba ugy hogy nem volt ellenség és ott egyböl két koreai csapatot kaptunk mindenki nagyon boldog volt 5 perc HoH-ig utánna éltünk még talán 1 percig jó kör volt 😊
<#rinya><#rinya><#rinya><#beka2><#beka2><#beka2><#beka2>
persze,persze,csak te vagy kisse eltévedve....
Sztem elvagy picit tévedve 😛
HoH-ig kétlem, hogy 5 perc alatt jutsz el.... egyetlen kivétel létezik.
Ha nincs Vaultba és a HoH elötti mapokon gyõztes csapat... Ebben az esetben van esélye általában egy csapatnak arra, hogy kapásból a HoH-ba kerüljön.
De ez is megvalósíthatatlan mivel az idõeltolódások miatt mindig játszik valaki azokon a mapokon.

1:10000
Ui.: szándékosan már nemlehet kihasználni...

Kata
elméletileg csak FOW-ban van crafter. De alapanyag kell hozzá FOW-ból és UW-bõl is.

[/cserf][/fülünyúl]

Hali! Csak azt szeretném kérdezni, hogy csak FoW-ban van crafter, vagy van UW-ben is? Ill. ha van akkor hogy lehet oda jutni (melyik questeket kell megcsinálni)?

mareggel 5perc alatt véginyomtam az utat aHOHig,ez meg nem annyira farasztó😊))

Torrent
Mivel monk vagy igy lehet 1 elittel, de tul sokáig nem tudod fenntartani mivel divine favor attributomos, a neve Peace and Harmony. Nah,ez neked 0 mivel warrior vagy, szal ez kb 20 másodperces lessz.

1iknél sem lehet
és ne bocsánatot kérj hanem kapcsold ki a capslockot!<#banplz>

HELP KÉNE! WARRIORNÁL NEM LEHET ENERGY REGENERATIONHOZ JUTNI VMILYEN FOCUS ITEMMEL???? MERT KÉNE A MENDING MIATT!!lécci help elõre is kösz ja és bocs a kiabálásért

megtaláltam a tökéletes aréna összeállítást! 😄DD
2 full healinges monk és két ele, egy rakás harcot lenyomtunk így, és soha senkinek nem tudták életerejét a felére levinni 😛

EmThor
hihihi 😄 szívesen, kedvenc tevékenységem a farmolás , na szal azt jelenti, hogy visszajársz egy olyan helyre bizonyos! szörnyeket megölni, akikbõl tudod hogy jó cucc hullik (arany, lila tárgy) ... idõ megy rá, ez tény, nem könnyû .

Na most lehetett ilyet Reed Bog-ban csinálni, meg sivatagban, de azóta az ott lévõ szörnyeket a készítõk, hm, "kiherélték", mivel eljárt a farmolók szája és a szintén játszó/fórumozó fejlesztõk kicsinálták ezeket a helyeket, de van még <#wave>

farmokon 😛

Flórika
Nagyon köszi!!! <#worship> Akkor már csak a 2000 arany kell. 😛

Egyébként mit jelent az, hogy "farmolás"? És hol lehet eme tevékenységet ûzni? <#vigyor3>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

[Jakuza]
Kozben meglett. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Hogy lehet eljutni a Green Hills Countyba ?
Pontosabban a Barradin Estate-t keresem, de valahogy nem talalom, meg a terkepeken sem.

Atisz
Hát ja hátulról vágják el a torkát, mint a csirkének. De minek kellett neki oda befeküdnie a fa alá?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

😄 Frost Gate-nál (nél) a történet szerint is meghal Rurik. ("Vagy mégsem?") 😄

huhh ilyen jót még nem játszottam. A frost gate mission-t 3-an csináltuk meg 6 helyett. a két társam nem sok semmit ért, a 10-es summit csapatokat kettesével csalogattam és öltük le, így kb. 2 óráig tartott az egész 😄 a bonus meg bugos volt, nem lehetett megcsinálni. rurik-ot is megölték pedig nem lett volna szabad, még az a szerencse hogy az is bugos volt mert valahogy rurik nékül is ment 😛

Banyapapa
Majd késöbb kapni questekért, vagy venni skill-estöl.
Addig meg jo a fire😛

[Jakuza]
Hogyan lehet atvaltani a earth varazslatokra az elementalistnal?
Mert annak a pontjait noveltem, viszont az elejen csak tuz varazslatot adnak a trainerek.

Banyapapa
Ja, hisz ez a topic erröl árulkodik😛

nem,kaki
And5
Hali!
Érdemes ezt a gémet megvenni ? 😊

EmThor
Ja igen.. Celestial Sigil nem a palásthoz kell hanem a Céh-házhoz, ahonnan Guild Vs. Guild csatákat lehet indítani!

Palásthoz menj a Guild Registarhoz, jegyeztess be egy Guildet, és mellette lehet palástot készíttetni ez után 2000 aranyért

Flórika
És... HONNAN szedek össze ekkora összeget? 😞 Olcsóbban nincs is? Még csak lvl 5 vagyok, ilyen nevû hellyel még csak nem is találkoztam... :S

Játékba privizz rám és elmegyünk team arenaba.

EmThor
tomb of primeval kings, 40k

- a guild-unkban nem igazán jön össze a nyolc fõs pvp, ezért ha valakiknek lenne kedvük/igényük/stb. egy R/Mo skilljeit használó karakterre a tomb-os pvp-ben, akkor azok írjanak ide vagy a 'tusy kukuc emil hu' címre. TS most utoljára jól mûködött, de elõtte volt amikor nem tudtam tõle játszani. Szívesebben próbálnám a ranger skilleket használni, a monkét annyira nem ismerem
- a játékban amúgy Nyilas Tusy néven játszok, és ma este olyan 8 körül már elvileg elérhetõ leszek a játékban

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Flórika
Celestial Sigil-t (palásthoz) honnan tudok beszerezni? Hol vannak ilyen árusok?

Ja, és milyen árban mozognak? 😊

Válaszokat elõre is köszi! <#smile>

lyran nekem is r/e karim van és én csak marsmanra wildre és fire dmg-re raktam sztem a wild és a marksmna a legfontosabb de a fire is jó a többi lényegtelen a de a te dolgod 😉

LEGO MONDD EL MELYIK AZ A SUPERTÁMADÁSOD AMIVEL KO-zol mindenkit PLS