Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Én is észrevettem vmit az íjak listáján. A Stormbow a Longbow csoportba tartozik, a shadowbow meg a hornbow kategóriába.
Sztem azért nem volt frissítés, mert esetleg...talán....mivel augusztus közeledik....remélem.....hátha......NAGY NYÁRI ÁPDÉT közeleg?!!!! Kíváncsi vok! AKAROM!
Ugye ez olyan spell ami hasznalatakor, az ellenséges célpontra ható kondíció átterjed a körülötte levõ ellenfelekre.
Na marmost ez a kondicio mit takar ?
Ugyanis ha valami hex spellt hasznalok az enemy-n, mint pl. a Life Siphon es utana az Epidemicet, hogy a korulotte levo ellenfelekre is ez a spell hasson nem tortenik semmi.
Hogyan kell ezt a skillt hasznalni ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az axe támadosebessége elvileg a kardé és a hammeré közé kell hogy essen, legalábbis mindenhol azt mondják hogy a kardé a leggyorsabb támadósebesség és a legkisebb sebzés, aztán axe lassab de nagyobbat üt és a hammer a leglassab viszont az üti a legnagyobbat, de ez nem biztos csak mindenhol ezt irják 😄
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tud valaki segíteni bármi érdekel, hogyan lehetne kipróbálni a játékot mert megvenném, de jó lenne elõtte látni.
tört nem érdekel !!!
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
Régi gépemen 2-3szor (rox volt a VGA sajn), mostanin, meg ASUS VGA cuccait se birta egy idö után,igy drivert is cserélnem kellet.
Aztán meg aztse csipi ha a speedfan megy alatta.
De készit valami bejegyzést ilyen bibi után a GW mappájába,de nem sokra mentem vele eddig😛
De ez már jo rég eltünt hálistenek😞koppp-kopp).
Igaz van valamivel pontosabb hibaüzi,mikor weboldalra dob (sajn az is elöjött nálam), pl: memoria beállitások roxak.
Az is volt😛
1 kis ablak jön be Gw.exe nével és elküldhetem mindig az arenanetnek...send or dont send áááááááááááá megõrülök tõle már f...om kivan
Sword: 15-22
Axe: 6-28
Hammer: 19-35
Bow: 15-28
Wand: 11-22
Staff: 11-22
Shield (max defense): 16
Max Energy on foci:12 or +24 with -1 regen
Max energy on staff:10
I have some info that's mostly for rangers too. I'm missing stuff.. like the "Shadow bow"..now, which I wondering if it's a short or long bow. Anyway, here's my info:
This info is posted in the order of fire rate, flight time, and then range.
Composite: 2.5secs, 0.5sec, 80'
Dead Bow: 2.5secs, 0.5secs, 80'
Flat Bow: 2.0secs, 1.0sec, 100'
Half Moon: 2.0secs, 0.65sec, 70'
Horn Bow: 2.7secs, 0.75sec, 80'
Ivory Bow: 2.7secs, 0.75sec, 80'
Long Bow: 2.5secs, 0.75sec, 100'
Recurve: 2.5secs, 0.5sec, 80'
Short Bow: 2.0 secs, 0.65sec, 70'
Ascalon Bow: Can find different types, longbows, shortbows, and so on
Shadow Bow: ??
Storm Bow: ??
Staff: 1.75 secs, 1.0sec, 80'
Wand: 1.75 secs, 1.0sec, 80'
Sword: 1.33 attack/sec
Axe: 1.33 attack/sec
Hammer: 1.75 attack/sec
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Azon mennyit röhögtem, istenem 😄D
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Mondjuk, mint kultusz, inkabb csak a gyogyosok koreben lehetett 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- mivel nem éjjel nappal ezzel játszom meg fiammal is osztozom a karaktereken, így csak 1 R/Mo karaktert vittem végig, amivel ezek után szerettem volna pvp-zni, de ez nem igazán szokott összejönni vele
A tegnap esti bl-afk harcra visszatérve....
Tényleg nem bántani akarlak titeket, de higgyétek el, hogy a mi csapatunknak rosszul esett az, hogy minket támadtatok. Mi komolyan gondoltuk azt, hogy fogjunk össze.
A chatben leíírtakért én kérek elnézést az egész csapat nevében, de szerintem azért érthetõ volt a felháborodáss...
Tényleg nem akarok bántani senkit.
Én már annak örülnék a legjobban, hogy ha a magyar klánok köszti harc nem arra menne ki, hogy mindenki a másik vérét szívja, hanem arra, ha véletlenül egymás közötti harcra kerül a sor, akkor barátságosan teljenek el a mérkõzések.
Így van, ezért unalmas, hogy meglátsz egy koreai csapatot és 80%-ban 5 r, 3 mo a felállás...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hogy ki milyen taktikával probál meg gyõzni egy-egy csatában sztem az a saját szuverén joga. Ha ö arra taktikázik hogy huzza az idõt és az ellenfél megunja ezt semmivel sem rosszabb mintha 30 mp alatt leverik az egész csapatot. Ez mutatná meg a csapatok igazi erejét hogy egy adott csapatfelépitésböl mennyire képesek minimális idö alatt a legtöbb és legjobb taktikát kihozni. De ez lehet hogy csak a saját véleményem hiszen attól szép az élet is hogy nem vagyunk egyformák, mindenki másképp gondolkozik a dolgokról, másképp nagyon unalmas is lenne 😊
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Akkor változtatok az álláspontomon: Minden team jöjjön 5 rangerrel és minimum 5 fertitle-symbosis legyen lent mindig, jó játékot.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
A legundorítóbb taktika, kis odafigyeléssel simán verhetõ, de qrvára idegesítõ hogy nincs támadóereje a teamnek, stb. és csak húzza az idõt a spiritekkel....
Sztem ez rohadtul nagy égés, azért nyerjen valaki mert jobb,vagy épen szerencséje van, ne azért mert türelmesebb és a másik team lellép.
Kisseb tanács: spames team nemcsak edge-el verhetõ.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
ezt kifejtenéd bõvebben, hogy mi ebben a lejáratás meg ilyenek? Én is köszönöm