Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Kondíció (condition): blind, weakness, bleeding, burning, deep wound, poison, diesase, crippled. Így most ezek jutottak az eszembe.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

A kondíció az asszem a sántulás, vakság, vérzés meg ilyenek....sztem.

NAggyon durva😊

Én is észrevettem vmit az íjak listáján. A Stormbow a Longbow csoportba tartozik, a shadowbow meg a hornbow kategóriába.

Sztem azért nem volt frissítés, mert esetleg...talán....mivel augusztus közeledik....remélem.....hátha......NAGY NYÁRI ÁPDÉT közeleg?!!!! Kíváncsi vok! AKAROM!

[Jakuza]
Az Epidemic spell mesmer skillrol erdeklodnek.
Ugye ez olyan spell ami hasznalatakor, az ellenséges célpontra ható kondíció átterjed a körülötte levõ ellenfelekre.
Na marmost ez a kondicio mit takar ?
Ugyanis ha valami hex spellt hasznalok az enemy-n, mint pl. a Life Siphon es utana az Epidemicet, hogy a korulotte levo ellenfelekre is ez a spell hasson nem tortenik semmi.
Hogyan kell ezt a skillt hasznalni ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

EmThor

EmThor
nem volt frissítés???

3lm0
Szerintem van némi pontatlanság az adatokban. Árulnak +27 és +30 energys rodot vagy staffot -1 regennel (már nem emléxem pontosan melyik volt és a - regen miatt nem is érdekelt jobban)
Az axe támadosebessége elvileg a kardé és a hammeré közé kell hogy essen, legalábbis mindenhol azt mondják hogy a kardé a leggyorsabb támadósebesség és a legkisebb sebzés, aztán axe lassab de nagyobbat üt és a hammer a leglassab viszont az üti a legnagyobbat, de ez nem biztos csak mindenhol ezt irják 😄

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

kösz asszem megkozkáztatom 😊)))))))

[Jakuza]
Hulye kocka. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szaruman
Érdemes, hidd el😊 600+ óra game megejelenés óta (ápr 28).

ja lehet hogy ez nem nekem szólt .)

kár, sajna nem ismerek senkit aki megvette volna

EmThor
nincs tört, havernál próbáld ki, ingyenes alkalom még nincs

szerintem nincs azért sem érdekel 😊

tört? olyan is van?

Hello !
Tud valaki segíteni bármi érdekel, hogyan lehetne kipróbálni a játékot mert megvenném, de jó lenne elõtte látni.

tört nem érdekel !!!

ty a reinstallal megpróbálkozok

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Banyapapa
Ilyen volt nekem is párszor sajn.
Régi gépemen 2-3szor (rox volt a VGA sajn), mostanin, meg ASUS VGA cuccait se birta egy idö után,igy drivert is cserélnem kellet.
Aztán meg aztse csipi ha a speedfan megy alatta.

De készit valami bejegyzést ilyen bibi után a GW mappájába,de nem sokra mentem vele eddig😛
De ez már jo rég eltünt hálistenek😞koppp-kopp).

Igaz van valamivel pontosabb hibaüzi,mikor weboldalra dob (sajn az is elöjött nálam), pl: memoria beállitások roxak.
Az is volt😛

EmThor
reinstall, ott a 2cd

jaja stimmel
help pls

help kéne: mostanában MINDIG bejön ez a hiba és már nem tudok jáccani rendesen bazz(missionoket nem tok csinálni)
1 kis ablak jön be Gw.exe nével és elküldhetem mindig az arenanetnek...send or dont send áááááááááááá megõrülök tõle már f...om kivan

EmThor
staffom arany volt asszem +10 +4 energy-s nálam eccer...
de amúgy jónak tûnik!!

[Jakuza]
Marmint a max damage es attributumok.

[Jakuza]
Megtudja nekem valaki mondani, hogy ezek az adatok jok e?

Sword: 15-22
Axe: 6-28
Hammer: 19-35
Bow: 15-28
Wand: 11-22
Staff: 11-22
Shield (max defense): 16

Max Energy on foci:12 or +24 with -1 regen
Max energy on staff:10

I have some info that's mostly for rangers too. I'm missing stuff.. like the "Shadow bow"..now, which I wondering if it's a short or long bow. Anyway, here's my info:

This info is posted in the order of fire rate, flight time, and then range.

Composite: 2.5secs, 0.5sec, 80'
Dead Bow: 2.5secs, 0.5secs, 80'
Flat Bow: 2.0secs, 1.0sec, 100'
Half Moon: 2.0secs, 0.65sec, 70'
Horn Bow: 2.7secs, 0.75sec, 80'
Ivory Bow: 2.7secs, 0.75sec, 80'
Long Bow: 2.5secs, 0.75sec, 100'
Recurve: 2.5secs, 0.5sec, 80'
Short Bow: 2.0 secs, 0.65sec, 70'
Ascalon Bow: Can find different types, longbows, shortbows, and so on
Shadow Bow: ??
Storm Bow: ??

Staff: 1.75 secs, 1.0sec, 80'
Wand: 1.75 secs, 1.0sec, 80'

Sword: 1.33 attack/sec
Axe: 1.33 attack/sec
Hammer: 1.75 attack/sec

Szaruman
Direkt csináltam, mert láttam pár embertõl. Gondoltam, akkor már a partyösszeállítást is kitakarom😄 Igérem, h a kövi képen majd a karikat is behomályosítom😄

Kata
<#nyes><#nyes><#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

Laza
tiszta 'Kek Feny' magazin 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kata
Ezek a kitakarások... 😄 Mekkora LOL 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Szaruman
Pedig elég ugyes volt az ürge😊

Leeeeeeroooooy Jeeeeeeeeeenkins!
Azon mennyit röhögtem, istenem 😄D

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Laza
lol, athoztak WoW-bol a Leeroy Jenkins kultuszt, mint karakternev 😊
Mondjuk, mint kultusz, inkabb csak a gyogyosok koreben lehetett 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Faki
Dragon sword

Szaruman
Nah, az AFK-ból is sikerült nyerni a HoHban😊 Tök büszke vagyok magamra😊Persze a sigilt nem én kaptam😞((

Kata
van külön egy olyan kard

[/cserf][/fülünyúl]

Fiery sword? Szerintem ezen a néven található

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

annak a szép lángoló kardnak mi a receptje? Upgrade itemek segítségével lehet felépíteni , vagy van külön olyan hogy tüzes kard?

- amit a gwonline fórumán olvastam abból nekem az jött le, hogy ranger csapatnak le kell lassítani az ellenfelét, ezt pedig csapdákkal és/vagy spiritekkel (mint útakadály) tudja elérni, a hiányzó tûzerõt pedig spiritekkel tudja tápolni (vagy mindenki sebzését csökkenteni), illetve megfelelõ szivatós dolgokkal megakadályozni a gyógyítást illetve res-t. Ugyanitt olvastam kifejezetten tûzerõre összpontosító taktikáról is (Dual Shot-os csapat), amirõl vannak kétségeim, de hihetõnek tûnt. Tény, hogy ranger nem fog berohanni ellen közé (mint teszi azt a harcos), tehát ha bírja a csapat, akkor valóban tovább tart, mint a ki bírja jobban az ütést taktikák. Erre szerettem volna más 'nem undorító' taktikát kérni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- a csapat néhány tagja elõzõleg más felállásban próbálkozott, amit legtöbbször egy ranger csapat vert ki. Mivel a tagok közül sok a ranger így adódott az ötlet egy ilyen csapatra, csak a kivitelezéssel adódnak problémák (nem nagyon akar összejönni a létszám)
- mivel nem éjjel nappal ezzel játszom meg fiammal is osztozom a karaktereken, így csak 1 R/Mo karaktert vittem végig, amivel ezek után szerettem volna pvp-zni, de ez nem igazán szokott összejönni vele

Abban igazad van hoy vszínûleg az eredmény nem változott volna... ezt elismerem

Na szóval...
A tegnap esti bl-afk harcra visszatérve....
Tényleg nem bántani akarlak titeket, de higgyétek el, hogy a mi csapatunknak rosszul esett az, hogy minket támadtatok. Mi komolyan gondoltuk azt, hogy fogjunk össze.
A chatben leíírtakért én kérek elnézést az egész csapat nevében, de szerintem azért érthetõ volt a felháborodáss...
Tényleg nem akarok bántani senkit.
Én már annak örülnék a legjobban, hogy ha a magyar klánok köszti harc nem arra menne ki, hogy mindenki a másik vérét szívja, hanem arra, ha véletlenül egymás közötti harcra kerül a sor, akkor barátságosan teljenek el a mérkõzések.

Atisz
...mindenki másképp gondolkozik a dolgokról, másképp nagyon unalmas is lenne 😊

Így van, ezért unalmas, hogy meglátsz egy koreai csapatot és 80%-ban 5 r, 3 mo a felállás...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Így van ez 1 koreai ocsmányság, ami ellen egy jó csapatnak fel kell készülnie. A gond az, hogy az 5 r, 3 mo felállás a relic-es és az oltáros pályákon arat...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3lm0
Valahogy nem értelek titeket. Sokan annyira komolyan veszitek ezt az egészet mintha véresen komoly dolog lenne nem pedig csak egy játék.

Hogy ki milyen taktikával probál meg gyõzni egy-egy csatában sztem az a saját szuverén joga. Ha ö arra taktikázik hogy huzza az idõt és az ellenfél megunja ezt semmivel sem rosszabb mintha 30 mp alatt leverik az egész csapatot. Ez mutatná meg a csapatok igazi erejét hogy egy adott csapatfelépitésböl mennyire képesek minimális idö alatt a legtöbb és legjobb taktikát kihozni. De ez lehet hogy csak a saját véleményem hiszen attól szép az élet is hogy nem vagyunk egyformák, mindenki másképp gondolkozik a dolgokról, másképp nagyon unalmas is lenne 😊

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

kurvára destruktív vagy, köszönöm a tanácsot

Talán ne csak az 1. két szót olvasd el: "A legundorítóbb taktika, kis odafigyeléssel simán verhetõ, de qrvára idegesítõ hogy nincs támadóereje a teamnek, stb. és csak húzza az idõt a spiritekkel...."
Akkor változtatok az álláspontomon: Minden team jöjjön 5 rangerrel és minimum 5 fertitle-symbosis legyen lent mindig, jó játékot.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

- eddig 1x próbálkoztunk 5ranger 3monk, gwonline fórumán is olvastam róla pro és kontra, de hogy ettõl ez undorító meg nagy égés, azt azért erõsnek érzem. Amúgy te rangereknek mit javasolnál? Felejtsék el a pvp-t, mert a részedrõl kis odafigyelést igényel a legyõzésük?

ha simán verhetõ, akkor mi a gond? a kis odafigyelés?

guild lord mellé 1 monk 1 ranger: fertitle season-symbosis.
A legundorítóbb taktika, kis odafigyeléssel simán verhetõ, de qrvára idegesítõ hogy nincs támadóereje a teamnek, stb. és csak húzza az idõt a spiritekkel....
Sztem ez rohadtul nagy égés, azért nyerjen valaki mert jobb,vagy épen szerencséje van, ne azért mert türelmesebb és a másik team lellép.
Kisseb tanács: spames team nemcsak edge-el verhetõ.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

- 'ne spirit spames teamet hozzon, ne járassa le az egész magyar közösséget ezzel. Köszönjük'
ezt kifejtenéd bõvebben, hogy mi ebben a lejáratás meg ilyenek? Én is köszönöm