Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
semmi 😊 fehér a PCI slot, ilyenbe mennek a hangkártya, hálókártya, sötöbö, barna a AGP, és asszem fehér megint a PCI express, ez az új vidókártya slot, újabb alaplapokban

bocs csak ezt tudni akarom sry többet nem írok ilyet be sztem nem nagy gáz amugy eccer

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

EmThor
omfg 😊 hardware tutorial privibe pls 😄 jójó én se AGP csatival a nyakamon születtem 😉

EmThor
nem veszik el semmi, pillanatokon belül mesterkardosból mester baltás lehecc 😄

nkmn a régi woodoo-m a fehérbe ment bele van 1 barna rajta(ezexerin agp) és más nincs? magyarán szar az alaplapom is mert az új vidkártyáknak más bemenet kell?

mér vanmár másmilyen is?

[Jakuza]
Az attrib pontok ujraosztasanal az eddigi osszes ujrafelhasznalhato, vagy az ujraosztasnal elveszik beloluk ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Banyapapa
csatlakozo tipusa,mint a te mx440-esed is ilyen (gondolom😛).

mit jelent az ,,AGP-s kártya" ??

Laza
off
jah, kb 1 eves 😊 regi szep idok 😊)
on

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Bobber
<#buck>

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Kata
<#puszis>

[/cserf][/fülünyúl]

Bobber
ehhhhh😊))

Kata
ne kérdezz baromságokat... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Bobber
lehet hogy nagy baromságot fogok kérdezni de még nincs esetleg magyarosítás a GW hez??
mert néha jól jönne😊

off
jó régi már az az L2-es kép 😊
on

Laza
nekem R9600Pro-m van... ez szerintem akorul lehet... kb.. 😊
a galeriamban talalsz kepeket, minden MMORPG-s game azon futott, amirol van ott kep (bmp-bol lett jpg-re konvertalva, meg is latszik a kepeken, de egyebkent minden faszan fut... pl GW 1152*867-ben minden fullon)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Banyapapa
Nem nagyon értek hozzá,dee ujrapasztázva nem javulna kicsit?
Vagy egy ilyen "sufnituningal"😊 Plusszventi

Ez nem enyim csak egy forumon láttam régebben,jopofa kis plussz:-o

[Jakuza]
Hat akkor ott valami nagy gaz van ha ennyire melegszik az a VGA, mert egy MX440 nem igazan szokott tuzforro lenni, ha csak el nem szallt rajta, egy ellenallas vagy kondenzator.
Amugy szerintem mar ne nagyon ruhazz be egy AGPs kartyaba 20k folott.
Vagy ha megteszed nezz korbe az aproneten vagy mas hasznaltcikkekel foglalkozo forumon, lenyegesen olcsobban hozzajuthatsz kartyakhoz most, hogy a PCI-E miatt tobben megakarnak a csere miatt szabadulni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

van ventilltora a kárytának és azon kívül van még 1 cooler a gépben errõl már régebbrõl gondoskodtam...

nkm nincs nagy vidkárty igényem mert nem jáccok semmit a gépen csak gw-t és counter strike-ot ami még 1 amígán is fut 😄 szal majd nézegetek ma amit mondtatok...minden új játékot playstation2re nyomatok szal csak a GW 😊

[Jakuza]
Hat attol nem fog lehulni semmi. 😛
Amugy passziv hutes van a VGA-don ?
Ha igen, megprobalhatsz inkabb VGA vetele elott beruhazni egy aktiv hutobe, (vagy a bordakra felcsavarozol egy ventillatort) lehet akkor jo lesz, es megsem olyan draga, mintha vennel egy uj kartyat.

ok kösz ahelpet mindenkitõl

sosem tömödtem virslit a gépbe nem kell oltani és jáccani a gépzsenit, most sem a virslin vot a hangsly, mert csomagolva hidegen odatettem VIDEOÁRTYÁHOZ H HÛLJÖN

ElfQT
cyrus 999: ha máskor is tömködtél már virslit a gépedbe, akkor már meg is van az ok. Ha a jövõben is cselekszel ilyet, nem érdemes beruháznod videokártyába...

Vigyázat, a leopárd harap!

Radeon 9600 XT a faca kártya, nem volt még olyan játékom ami max beállítások mellett 1024 -ben ne menne nagyon jól. Én még anno 50k-ért vettem és csak 128 megás , de már a 256 megás változat is csak 40k körül van, szóval nagyon megéri.

Banyapapa
Valoban,egy INNO3D 6600,igaz nem 25 hanem 27 körül van

- GF6600-t dícsérik nagyon (pár évet talán kihúzna vele), fiamnak van hasonló gépe, neki ATI9550-es kártyával megy szépen (az beleférne a pénzkeretbe), nekem AMD2400+ processzor mellett egy használt ATI9000-s van benne és azzal is jól megy
- GF6600-t olyan 30e-35e körül láttam, de szvsz érdemes rá beruházni, ha meg nincs rávaló, akkor (szintén szerintem) a legolcsóbb akár használt VGA kártyát ami már jobb a GF440-nél

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

monnyuk én a geforce-ot jobban szeretem szal az a lényeg h mondjatok pls 1 olyan vidkarit ami elg jó nem drága

melyik ati radeon az ami jó is és monnyuk 20-25nél nem drágább és ezt a gw-t maximummal simán futtatja?

HAHAHAHA

hát ja le kell cserélni szar ez! 1 HÛTÕBÕL KIVETT FÜSTLI VIRSLIVEL ÉS 1 VENTILLÁTORT ODAARTOTTAM MAX sebességgel, de még így is rohgadt forró lett a virsli langyos lett lol... 😞

- mx440-es kártyának nem kellene annyira melegednie, de nem telne kicsit jobbra lecserélni, mert tudtommal még a GF2-esek is többet tudnak nála?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

bazz leáll megint de rájöttem iszonyatosan forró volt a vidkártya szal most beteszek 1 ventillátort mellé 😄

nah kész vok jöhet a teszt 😊

nah most 1 órán keresztül takarítottam a gépemet! tiszta por volt bazz 😄 megcsináltam a feladat nagy részét, most keresek 1 jó kis drivert a neten majd gw tesztelés....ha nem sikerül esküszöm nyakon szúrom magam 😄DDD

[Jakuza]
Ha jol tudom, akkor a jelenleg upgradelheto fegyverek a Kardok,Fejszek,Kalapacsok es Varazsbotok (Staffs)

Tudja valaki, hogy a tobbi fegyvernel is mint pl a Truncheon varhato az, hogy upgradelhetok legyenek?
Vagy ellehet felejteni ezeket a fegyvereket, mert nem ugradelhetok es nem is lesznek kesobb se azok ?

Banyapapa
De ahogy irta elég egy driverhiba,és tojik menni😛
Vagy mint nekem , Athlon XP mellet nem szinkronban mentek a RAM-ok, elinditottam, egyböl kidobott a GW weboldalra memhibára hivatkozva.

Vagy IRC-es ismerösömet meg táphibára hivatkozva (voltak is érdekes értékek a everest-je szerint😛).

Drivert énis cseréltem (hibás volt a item menü) a 71.89-re, azota semmi betegsége.
Igaz,én ezt a regisztry pucolást nem csináltam meg,hanem egyböl feltelepitettem a gépre.

nem tunningolok semmit! Geforce mx440es vidkari 1.7es proci 512ddr a gépem chello-val

Ezt nem kéne bannolni???

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

köszi a segítségeket télleg rendesek vagytok holnap megpróbálkozok vele ma már álmos vagyok hozzá 😊

dougO
überLOL: www.sissyboys.com

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Laza
szigoruan csak a szemuket 😊

[Jakuza]
En voltam az idiota, megiscsak muxik. 😛

[Jakuza]
Ez biztos ?
Mert a Disease mellett sem csinal semmit az Epidemic.

Próbáld meg újrainstallálni a drivereket ha úgy sem megy akkor legvégsõ esetben egy új windows install lehet segítene.

Valamint vedd fel a support-tal a kapcsolatot vagy küldd el nekem az error logot ( webmaster at guildwars.hu )-ra.

[Jakuza]
Mi a hibauzenet ?
Amugy az uninstallhoz latogass el IDE.
Szedd le a driver uninstall programot, ami teljesen leszedi a VGA drivert es kigyomlalja teljesen a registry-t es system32-t, amit a sima uninstall nem csinal meg.
Utana ha a reinstall nem segit, akkor esetleg meg a winfos ujratelepites segithet.
Amugy, nem tunningolsz es azert van a hibauzenet ?
Ilyenkor a melegben elofordulhat, hogy elojon a hiba, ami huvosebb idokben nem.

3lm0
Probáld meg hogy törlöd a videokártya drivert eszközkezelöben, kikapcsolod a gépet , kiveszed a vidkarit, vársz kb 1-3 percet, vidkari vissza, gép bekapcs, és a legujabb drivert letöltöd és felrakod. A kivenni betenni hatására elvileg teljesen uj hardwareként fogja érzékelni és nem pakolja fel az elözö drivert.
Ha esetleg azota ad hibaüzit hogy drivert frissitettél akkor pedig ajánlom az F8 billentyü nyomogatását a windows indulása elött és ott a kapott menüben "Az elõzõ mûködõ hardwarebeállitások visszaállitása" menüponttal visszateszi a gépet egy elözö állapotba, ez is segithet.
De ha gondolod küldd el e-mailben a hibaüzit hátha ki tudom hámozni hogy mivel is van baja : [email protected]
Nekem akkor csinált hasonlókat mikor melegedett a vidkari (ventillátor szépen beszorult a portól és meg kellett olajozni 😊, vagy kimozdult az egyik memoriamodulom.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

😞 nem sikerült megjavítani a gw.exe-t reinstallal sem áááá máe megörülök 😞((((

dougO
Hát amíg még él a Brand The Boss Contest, addig ne nagyon számíts rá 😛

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever