Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Õõõ...ez remélem nem én voltam hajnali 1-kor.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Crewin Tiaren
mehetünk, de kb olyan 8-9 fele logolok csak be mert addig gépet szerelek

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Crewin Tiaren
ha keres valakit nyugodtan tegye...
nem írta hogy bent lenne már egy guilban ezért sztem jogos volt a beszólás...
senki nem mondta hogy akkor nem megyünk el vele ha nem akar csatlakozni hozzánk...

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Banyapapa
Nem értem mi a baj?

Nem akar 1edül játszani, és keresett valakit ^^

"-van itt magyar?
-de van ám
-hello van guilded?
-van, magyar.
-nem jössz át a miénkbe?"

jeee igazi magyar virtus

Bobber
😊
Crewin majd valameik este egy kicsit pvp-n kéne keménykedni de oda még félek egyedül kimenni😊))
igaz még a játékban se nagyon vagyok otthon de azért keménynek érzem magam😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Crewin Tiaren
Hi!
Gyere a guildunkba és ott el tudsz menni akárkivel.
Guild Savaria
írd ide a karid nevét és meginvitállak

Mindenkinek: A Wizards Islanden vigyázzon a hajóról induló csapat, mert a hátsó kapunál a fal bugos. Most GvG-n vettük észre mikor ellenünk használták. Az egyik alkalommal láttam is. A dolgot úgy csinálták hogy mentek a hátsó kapuhoz, az egyik ember a kaputól jobbra elkezdett nekifutni a falnak, nemtudom hogy hogy csinálta, de a következö pillanatban a domb tetején volt, utána pedig a játék bedobta a bázisunkra, majd belülrõl kinyitotta a kaput a 2 társának.
Guild thief a közelbe sem volt, mivel középen harcoltunka többivel és a thief velük volt. Ez sz.tem égbekiáltó k-csögség már bocsánat. Már be-bugoztam, de írok a supportra is.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Ezaaz! Jön a War Machine is az open cupra!
Kezdenek felpörögni a dolgok, de még van pár céh akiknek örülnék, reménykedem benne hogy jönnek.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Hozegrun
Hy All!
Van itt olyan gamer, akinek lenne kedve egy jót játszani, de a nem pvp-ben? Van egy W/Mo 8-as karim, s egyedül nem túl könnyû! Szóval?

Kezdőknek van szerencséjük!

SDana
Én se igazán értem, hogy Kata min akadt ki.
Hiába ismertem és jó játékosnak tartottam az eltávozókat, mégis megértettem, hogy miért mentek el (pont ugyanazért, amiért annó a hunburgersbõl) és csak sok sikert kívánhatok nekik az új társaságban.
Ennyi, nem több.

És mivel jómagam se vagyok manapság túl aktív, ezért fõleg semmi szemrehányást nem tehetek nekik.
A csábítgatással kapcsolatban meg annyit, hogy senki nem birka, oda megy, ahova jólesik. Ha nem akar, hiába csábítják, ha akar, úgyis megy. Ez ráadásul nem is olyan játék, hogy mondjuk egy nagy klán átcsábít más klánból játékosokat azzal, hogy adnak neki x pénzt vagy cuccot, mert az másodlagos szempont itt (vagy ha mégis el lehet csábítani valakit ilyennel, akkor inkább menjen 😊.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Atisz
Én is elnézést kérek, ha vkit/vkiket megbántottam, DE:
tegye fel a kezét az akinek ha a guildjébe aktívan pvp-zõ és szimpatikus egyének csatlakoznak, azzal hárítja el õket hogy "bocs de ide ne gyertek mert az a guild ahonnan jöttök utálni fog minket".
Megjegyzem tõlünk is elmentek már párszor és soha nem éreztem haragot a miénknél jobban preferált guild irányába (talán egy kis irigységet). Ennek ellenére sokan utálják a HunV-t, most pl. az AFK is, nekik ez már a második.
Könyörgöm: ez egy játék és a tagok abba a guildbe csatlakoznak, amibe akarnak.
Most egy picit mi is komolyabbra vettük a témát, de nem kezdtünk semmilyen átcsábító kampányba. A SCOG értelmesebbik felével én pl. kifejezetten szeretek játszani. Az AFK-ban is vannak nagyon jó és rendes játékosok. A bL-lel eddig semmi in-game tapasztalatunk nem volt. Az SP-t csak az imént említett tagok alapján ismertük.
Szóval szerintem mi, magyar guildek tartsunk össze és ne állandóan húzzuk egymást, mert ez már marha unalmas. Mi továbbra is pozitívan viszonyulunk minden magyar klánhoz és szeretnénk ha a mi irányunkba is ugyanez lenne a reakció. További sok sikert és jó játékot minden magyar klánnak!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Laza
nemtudom...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
ha megveszed a gamet 1 honap ingyen game van benne...
elmeletileg meg kell adni a kesobbiekben hasznalt kartyaszamot, de vhogy talan ki is lehet hagyni...
mivel en elo is fizettem, igy nekem nem volt ilyen problemam... talan a WoW forumban kellene megkerdezni...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Crewin Tiaren
ha nyomtad a WoW-ot akkor légyszi segíts:
haver megvette és kapott 10 nap ingyen game-t, de regisztráláskor meg kell adnia valami számlaszámot meg hogy mennyit akar elõfizetni, de õ csak kipróbálná mielõtt elõfizet. meg lehet ezt oldani vhogy?

Laza
erre nem tudok mit mondani...
persze ebben a jatekban is mas a 'merce', tehat ha van egy 20 fos non-stop online guild, azok valoszinuleg nem igenyelnek + embert, v esetleg osszeolvadast...
de az ilyen guild is ritka 😊

nekem ez a jatek kicsit szuk a WoW utan... en meg nagyban gondolkodom 😊

Crewin Tiaren
most már értem mi az köszi
hol lehet megnézni? csak gw.hu-n regisztrált guildok vannak rajta?

dougO
A laggproblémás dolog jóhír amugy. Szar volt 10-20 mp-ket állni csata közben. Monnyuk az elenfélnek még szarabb, mert ha épp úgy jött ki a lépés lagg után egyszerre 10-12 faction is ütötte a markunkat a laggra kidolgozott stratéga segítségével. <#smile>

Nemsoká itt az ESL, akkor meg elvileg vissza kell, hogy lépjetek, azaz majd megint low faction ESL után/alatt (nemtom unratedért jár-e) ---> ? Persze nem minden a faction, bizonyos meccsszám felett biztos megéri...
Meg egy embernek tartania kell a backupot is, mert gondolom amugy megszûnne.
No nem gondolkodom tovább hangosan, inkább huzok vissza dolgozni. <#vigyor2>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Crewin Tiaren
egyetértek veled hogy pikk-pakk meg minden, de egyenlõre csak 4-en vagyunk viszont most csatizna hozzánk még 5 ember. a gond az hogy (velem együtt) mindenki kezdõ még ezért nem jön össze a pvp. viszont abban igazad van hogy a normális játékosok összejöhetnének egy guildba de ezt mindenkienk magának kell eldöntenie hova akar tartozni. amikor kezdtem nem is tudtam hogy vannak magyar guildok, ezért én csináltam egyet ahova lehet jönni. aztán kidült hogy van sok másik guild de akkor már nem volt szívem kitörölni. sztem ezzel sokan vannak így ezért van ennyi alacsony létszámú guild. bár pár napja néztem guildwars.hu-t és láttam hogy van olyan 20 fõs guild ahova nem is vesznek fel senkit...

Kata
Akkor ha még valakit megbántottam, bocsánatot kérek. Nem tetszett a lépés, xarul esett a sok fika, evvan. Majd túlteszem magam rajta. Na, lépek...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
peace, és sorry, csak nem esett jól, hogy most mindenért én vagyok a hülye és én kapom a hideget-meleget...

[/cserf][/fülünyúl]

Laza
ladder = letra 😊
szoktak erteni rangletra, ranglista, helyezesi lista, stb.

Igen, ennyi idõsen csak ennyi eszem van, de ezt inkább ne firtassuk tovább, mert a végén kiderül hogy tényleg egy primitív paraszt vagyok hozzád képest, és akkor fülemet farkamat behúzva elbujdokolhatok. De úgy látom a magas lóról továbbra se akarsz leszálni, és aki nem ért egyet veled az már nem is lehet okos, max birka. Ezzel zárnám is részemrõl a vitát, mert sok a dolgom még. Részemrõl nincs tovább harag, mert ahogy jön, úgy megy nálam, és visszaolvasgatva a topicba, nem is vagy annyira szörnyû mint elsõre gondoltam. További jó játékot neked és peace.
Laza
sztem ez pont az a jatek, ahol kvara nem szamit ki mennyit van fent, mikor pikk-pakk fel lehet huzni egy karit... segitseggel v anelkul...

az mar mas kerdes, hogy megis miert nem tud osszejonni 8 ember egy pvp-re guilden belul?!
talan nem kellene 20x 5-10 fos Magyar guild, hanem a normalis jatekosok tomorulhetnenek egybe v kettobe...

Crewin Tiaren
megkaptam a kérdéseimre a választ egyet kivéve ezért megkérdezem külön mert nagyon érdekel...
mi az a ladder és hol lehet megnézni? vagy hogy mûködik?
(láma vok)

dougO
Bocs, nem volt túl poén szaga 😛

Már hogy a faxba ne izgatna, ezek szerint ti tudtok valamit, amit mi nem. <#csodalk>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Kata
np, kicsit elragadtattam magam én is, sry...
Nem szeretem, amikor birkaszindrómaként mindenkinek ilyenkor jut eszébe minden fikázás vagy mondvacsinált beszólás, leszólás... Ha valakinek gondja van, mondja akkor, amikor aktuális, ne akkor jusson eszébe, amikor valaki nekikezd fikázni... Ezt én speciel olyan gerinctelen dolognak tartom. Pláne, ha még az illetõ felháborodik, amiért ezt közlöm vele...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem tudom hogy mi lesz, de nekem nagyon xarul esett a dolog... Persze én csak egy vagyok a sok közül.

[/cserf][/fülünyúl]

most így még1x átolvasva, igazad van belátom, rosszul olvastam, megesik, elnézést stb...
én legalább vállalom, ha hibázok<#vigyor5>

Köszönöm szépen, és neked is hasonlókat kívánok, remélem nem lesz harag ebböl, ha igen kár érte de ezen már nem lehet változtatni.

Kata
Én sajnálom a legjobban... Na mindegy. Akkor jó játékot nektek.

[/cserf][/fülünyúl]

Crewin Tiaren
nálunk is volt olyan hogy vki nem volt egy hétig de az szólt hogy ki kell mennie németbe ezért nem lesz

Az 5-6 nap azért volt mert hazaköltöztem nyárra és a gépet kellett feltuningolni a gw-hez. Elötte 12 óránál régebbi idöpont hogynem voltam fent nem volt. A hunburgerböl mi azérrt jöttünk át hozzátok mert ott nem volt csapat 4-5-en voltunk fent állandóan, 1.5 hónap után ugyanaz a 4-5 ember volt fent az sp-ben mint a hunburgerben, ez azért kicsit idegesített, másra számítottam mert az elsö hét tényleg jól ment. Mást nem tudok mondani mint sajnálom hogy ígyalakult!

Kata
olvasd végig a mondatot, te igen idióta... nem tudsz szöveget értelemzni?

Pont az a lényeg, hogy csíptem a búrájukat, de nem mondom, mert felesleges, nem lett volna visszatartó erõ... SF...

[/cserf][/fülünyúl]

<#taps><#taps><#eljen>

Kata
És te ki a fenének képzeled magad? Na mindegy, úgy látom felháborodásod oka, hogy rátapintottam az igazságra... 34 évesen több eszed is lehetne, Mr. Okosság, lehet, ott is elférne egy kis önvizsgálat. <#sniffles>

[/cserf][/fülünyúl]

<#wow1><#wow2>
"Azt nem mondom, hogy nagyon csíptem a búrátokat..." ez mekkora LOL

akkor csak azért tûrted meg õket, mert nélkülük nem lett volna meg a csapat PVP-re??!! <#conf><#kuss><#levele><#ejnye1><#gunyos1><#idiota>

Crewin Tiaren
tudod annak idején egy sráccal megbeszéltem hogy felveszem a guildomba amiben egyedül voltam még akkor, de miután felvettem láttam olyat is hogy: 3 WEEKS ago

Figyelj Kata, kezdõ játékos voltam (és vagyok most is), nem volt nekem arra idõm hogy mindenhol mindent elolvassak (34 évesen 3 gyerek mellett nincs annyi idõm nekem mint egyeseknek). Írtam egy mélt, nem válaszolt senki ennyi, erre még te vagy felháborodva. Ne haragudj, de te egy arrogáns beképzelt nõ? vagy. Nem csoda ha kezdenek tõletek elszivárogni. Viszonylag normális hangnemben írtam neked, erre te meg elkezded verni a nyálad, meg szánalmasozni. Kevés vagy te ahhoz hogy engem oktass. Ki a fenének képzeled magad mégis, te mondod meg hogy ki a birka meg ki nem, ki a szánalmas és ki nem? Ritkán húznak fel ennyire, de neked sikerült. Ha meg tényleg lány vagy, akkor meg még szánalmasabb. Tarts egy kis önvizsgálatot mielõtt oktatsz másokat okostojás. Bocs az offért.
Kata
Ma éjjel HoH-nál egy akkora noob csapatot sikerült kifognom, hogy a bevezetésnél, a mobok irtásánál defeat-et nyomtak... 😊 Hihetetlen, de sikerült nekik. Mindenki teljesen más célpontot támadt, kár hogy nem csináltam screenshotot. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Crewin Tiaren
eddig csak párszor próbáltam pvp-ni arenaban de mindig vesztettünk mert mindenki önállóskodott...
tudom hogy balf..szok mindenhol vannak de azt nem lehet kikerülni...
de a jó tanácsoknak mindig örül az ember...

te osztod az észt, te vagy itt csak (ha jól tudom) SP-bõl, neked vannak bajaid, te vagy a nagyokos, akkor meg kinek írjam?
Attól még, hogy neked válaszoltam, nem csak neked szólt...
Ha meg nem tudsz róla akkor kérdezd meg a lííídered <#lama>

Kata
Tudom, hogy kik vagytok, hisz együtt játszottunk. Az 5818-ban leírtam, miért kattantam ki a dolgon. Az a helyzet, hogy ha meg tudjuk beszélni a dolgot, lehet nem ez lett volna a vége. Azért 1-2 naponta én is felnéztem, ha tudtam, másik meg hogy ott az a szájbaszekszuált fórum, amin lehet üzenetet hagyni, és az konstans marad. A kilépésetek idõpontján most ne lovagoljunk, most néztem át a névsort és fedeztem fel a hiányt, tökmindegy most elõtte mennyivel mentetek el. Ami a legrosszabb, hogy most 0 pvp csapatunk maradt, és ezzel okoztátok a legtöbb kárt. Azt nem mondom, hogy nagyon csíptem a búrátokat, és jó lett volna, ha maradtok, de ez úgysem lett volna visszatartó ok...
Az uborkaszezonról meg nem tehetek, hogy sokan nyaralnak. Én is gyakran belépegettem, és gyakran alig fityegtek benn egy-ketten, és sokszot a ti neveitek mellett is az szerepelt, hogy 5-6 napja voltatok online...

[/cserf][/fülünyúl]

Laza
lehet randomban is csapatjatekot osszehozni...
de balf..szok mindehol vannak...

multkor idiota gyerek inkabb egyedul kuzdott 3 ellennel, minhogy a mellette fekvo hullamat gyors reselte volna a Res Signettel (ezt vidd, kell 😊

Kata
Én arról sem tudok, hogy más hívott volna el direkt tõletek anno embert.

Mondatot értelmezni tudok, de nekem szólt, nekem írtad, nem az egész céhnek. SF...

De tudom, te fontos ember vagy, és mindenbe bele kell ugatnod... én kérek elnézést.

[/cserf][/fülünyúl]

Sajnálom, ezt az egész ügyet, rosszul sült el, de Kata nem napok óta léptünk ki hanek én és tara konkrétan tegnap dél körül. Ha jól tudom Elmo vmikor este jött utánnunk, vagy délután. Amikor kiléptem egyböl mentünk pvp-zni, csak hogy kipróbáljuk magunkat 1-ütt. Aztán mentem ebédelni, és egyébb bokros teendöimet intézni. Amikor ezzel este végeztem,akkor gondoltam hogy a forumban is elköszönök, ahogy azt a játékban is megtettem,de amikor felléptem ts-re jött az info hogy megint pvp, mentem mert kellett az ember. Amikor szünet volt Ati mondta mi van sg-n. Éppen akkor kezdtem el gépelni a sindicatus forumába, hogy én elmegyek bizonyos okok miatt, amiket már Dana is leírt pangás stb. ha gondolod kicsit hosszabban kifejtem öket egy másik üzenetben. Szóval a dolog tisztázása végett, nem volt semmilyen genny dolog, nem napk óta tüntünk el, csak olyan 24 órája ehhez a üzenethez képest. Nem személyes okok miatt léptünk ki, mert azt biztos leírtam volna. A sindicausba forumába pedig azért nem fejeztem be az üzenet gépelését, mert megláttam hogy idekint botrány van. Ja és még vmi!!! Engem senki sem csábított el. 3 napja vagyok fent újra a játékban géphibák miatt, és azt hittem hogy lesz vmi játék de csak ugyanazt találtam ami az elötte levö másfél hétben volt, fent volt tara, jahm,elmo akik pvp-ztek, a többiek meg meg sem szólaltak, ja ésa többiek az 2 olyan amber akit még nem is láttam. Beasttel amióta felvett nem tudtam beszélni, és tégedis kb olyan régen láttalak online, pedig elég gyakran voltam, minden éjszaka 4 órát tuti. Ezeket meg szerettem volna beszélni, de az emailozgatás lassu, élöbe meg nem voltatok. Így elhatároztam hogy elmegyek. Atival nem is beszéltem. Tara kérdezte meg hogy nem lenne-ekedvem új klánba menni, erre mondtam neki hogy én is ezen gondolkozom. Az egész kicsit hirtelen jött és nem volt idöm normálisan elköszönni sanálom, ez az én hibám, de ati-t és a hunV-t ne okold, mert ha a scog-tól vagy a bL-töl jön ilyen ajánlat akkor azt is elfogadom. Ha vki-t baszogatni akarsz az legyek én meg tara. Ha így jobban tudod Mort Svengar és Tarana Whisperwind. Igaz tara okait nem tudom, szal bocsi tara ha rosszat írtam javítski kérlek!

csbazz óóóó régi szép idõõk >]

Crewin Tiaren
köszi szépen ezt fogom tenni
jó látni hogy néhányan segítenek a rutintalanabb GW-seknek
<#nevetes1>

Bucser
Hehhe csak kicsit olvastam vissza és kezd olyan lenni mint a CSbazz topik az indexen😄 Jó játékot mindenkinek😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Laza
menj olyan arenaba, ahol random csapatokat rak ossze a gep...
tolts el itt jopar orat...

aztan szedj ossze meg par havert, es mehet a team arena...hogy szokjatok egymast...