Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Meg. Azt már nem tudtam mire vélni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

és a small girls cap-et megtaláltad fisher közelében?

Crewin Tiaren
Tuzes Viz - nak gratulálok a gyõzelemhez

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

SDana
Nálam a searing utáni ascalonban a törött furulya leginkább arra volt jó, hogy marhára feldühített, hogy kedvenc utánfutómmal valami baj történhetett a mocsok monszták miatt <#ticking>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

ez nekem bonyolult, mert pre searing ascalonba small girls capet nem találtam, mondjuk nem is kerestem, viszont fishermensnél találtamami ugyebár nem lehet elérni pre asc-ból, meg a törött furulya mire valo? nem egészen értem

EmThor
pre searing ascalonban odadod a red irish flowereket, small girls cape-et meg új furulyát, cserébe gyógyít +20-hp-kat ha magaddal viszed, de anyja állítólag UW-ben van...

Ez a küldi az egész játékon áthúzódik? Mert gwennek én még a tutorialba adtam 1 furulyát, aztán találtam 1 töröttet lerombolt ascalonba és a smal girls cape-t pedig fishermens heavennél, de mivel nem tudtam mire valok eldobtam öket. Namostaz 5 virág nem tom hol van, de lehet hogy csak szedni kell mind1. Ha az egész vagy a fél játékon áthúzódik az a küldi és még fél uw-t is ki kell irtani érteakkor eléggé tápos cuccot kaphatunk érte! Vagy ha rossz az egész elgondolásom szóljatok!

EmThor
nem nem, furulya vissza, small girls cape, új furulya, +5 virág, erre ad egy quest itemet, amit állítólag UW-ba kell vinni... ez igaz-e, ha igen mi a jutalom? thx

nem muszáj meg csinálni a küldijét de aszt kéri hogy a folyó tulso oldalán valamit el vesztet aszt kell meg találni és oda addni neki<#love12>
Noszi
print screenel,de ez csak a 3D-s elemeket fényképezi le,ha a kiírásokat is látni akarod látogass el a fraps.com -ra .

Dinas Dinas Mo/E lvl 20 Eagleeye Ramirez R/Me lvl 20 A Kurafi csak egy pvp kari :P

hogy lehet a játék ba fény képezni? hogy lehet a játékba fényképezni?
hogy lehet a játékba katogtatni a fényképezö gépet?<#kerdes><#kerdes><#kerdes>
Hali! én és testvérem fájó szívvel megválnánk a Guild Wars-unktól. Netmentes helyre költözünk 😞
7-10 szintû karaktereink vannak az accon... [email protected]

EmThor
Gwen-nel mit lehet kezdeni??? tapestry shed quest item amit végül ad, télleg UW-ben levõ anyjának kell vinni? és?
thx

Noszi
Én nem bizom a nerfelésben 😊 Talán meg kellene próbálni valami ésszerü taktikét a spirites team ellen.Igen szükül a kör , ugyanis a spiritek miatt csak korlátozott tipusu skilleket lehet bevetni.Mindenesetre már órák óta a skilleket lesegetem és még nem találtam olyat ami megfelelne.

Dinas Dinas Mo/E lvl 20 Eagleeye Ramirez R/Me lvl 20 A Kurafi csak egy pvp kari :P

SZEG007
Namost amit itt tölnk spirit spammröl papol az nem teljesen igaz.
A bl jo buildet használt,és nem csak ranger volt a csapatukban, nem is minden spiritet dobáltak ész nélkül.
Ugyanugy használtak warriort, necrot, monkot stb....
A bl jobb volt, és néhányunknak ez nem tetszett, tehát itt és most felszolitanám a SCOG-os embereket hogy viseljék el a vereséget.
És Lego te meg 2x olvasd el mit irsz a forumra.

Sztem teljesen igazad van...És itt jegyezném meg hogy a sprites buildhez nem kell tul sok taktika,(itt persze nem a scog-il dolgoba akarok beleszolni,csak ugy általánosságban)azt akárki, még 1 random csapat is meg tudja csinálni, ehhez nem kell ts vagy vent, nem kell összedolgozni, elöre megbeszélik ki mien spritet rak le és kész! A 2 éves kisöcsém is megtudja csinálni, hogy 20 mp-enként lerak 1 egyet...
Nah csak ennyit akartam hozzáfüzni a dologhoz...

Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]

Atisz
Nincs. Õk sajna olyan hülyék mint a tetü. Szerintem jobban jársz ha valami csapathoz társulsz, persze nem árt elvégeztetni velük 1 IQ tesztet.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
ez javítás akart lenni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
...hogy belegondolt-e már valaki abba, mi lenne ha mindenki ezt játszaná?...

Atisz
Ühüm. Hatásos a ranger team valóban, de itt jegyezném meg, hogy belegondolt-e már valaki abba, ha mindenki ezt játszaná? Meglehetõsen unalmas és egyhangú lenne a játék. Szerintem megérett a nerfre a full ranger build. Ha van eszük az Arenaneteseknek, akkor megteszik a szükséges lépéseket.
Mi egy meglehetõsen átlagos builddel nyertünk 2 HoH-ot tegnap. A harmadikat is megnyertük volna, de 1 noob csapat közbeavatkozott, így végül az a csapat nyert aki már a halálán volt.

dougO
Én kérek elnézést, hogy nem ölettük meg magunkat korábban.

Nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de én azért játszom, mert jó. Ez az irány amibe most halad a GW minden, csak jó nem.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

A 45 percet ti vártátok meg, 20 percnél ottálltatok a kapunk elõtt.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

<#nemtudom>

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Banyapapa
Lehet valahogy a henceket irányitani?
Aurora missioban rohadt idegesitöek a végén,azt hittem ha a kis térképre kattintok és jön a jelzés oda jönnek,de követik a kristálycipelöjét (mind1 ki az, mert menetközben cseréltünk de semmi változás).

És mit mondjak elég uncsi 😞

Jah és igen mi inkább leégetjük magunkat (meg a magyar csapatokat ahogy te mondanád) a szánalmas spirit buildünkkel, mint hogy veszítsünk.

Plusz az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha tudnád milyen buildeket használnak a ladder elején akkor lehet teljesen másképp vélekednél az egészrõl.

cya.
qKaC3K (Aki Megmondja a FrankóT!)

EmThor
kapu az új mapra? gyanúsan középen van, mineral spring alatt, és iron mines-tól balra
kép

"A legundorítóbb taktika, kis odafigyeléssel simán verhetõ, de qrvára idegesítõ hogy nincs támadóereje a teamnek, stb. és csak húzza az idõt a spiritekkel....
Sztem ez rohadtul nagy égés, azért nyerjen valaki mert jobb,vagy épen szerencséje van, ne azért mert türelmesebb és a másik team lellép.
Kisseb tanács: spames team nemcsak edge-el verhetõ." - LegoTGR

Kedves Lego akkor most megszeretném kérdezni újra a véleményedet... meg, hogy mi a helyzet a kempeléssel?!

Jah és mégvalami! Volt értelme megvárni a 45 percet?
Köszi. Szia. Jah és köszönjük, hogy végre elismertétek, hogy jók vagyunk.

Banyapapa
Nem hiszem, igaz nekem adsl van,de nem zavarja a gamet ha le vagy fel töltök.
Vagy volt hogy a kedves tonline leszabályozta ISDN szintre, még ugyis ment😛

De most ami igy hirtelen eszembe jut ( ha még nem nézted meg), memteszt,prime95.
Ezek segitettek nekem is hogy mi a bibi.

Gondolom a rendzsert ujraraktad, meg a gamet párszor

EmThor
format gép, windóz felrak, gw kari angliában tárolva nem veszik el no para, megvolt?

a netnek ehez nem lehet köze? chello-m, van (fasz kérdés de feltedszem azér)

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

vettem 1 új videokardot amin elvileg futni kellene a gémnek de ígyis kapom a gw.exe ablkokat(magyarán a fagyásokat) szal feladom 1 lúzer vok lol... 😞

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Banyapapa
jé ilyet még nem láttam😛
Nekem a guild táblán van gubics, bennt vagyok de nem jelez,tegnap 3an voltunk abbol a jelzés szerint csak én:o

De hibáztál, nem fehéritetted ki a skilleket!!!!!!!!😄

Banyapapa
Nemáááááááááár:/

Megfagyott pontokra vissza,én vottam a fax 250 EXP-ként kaphato 1 "esély"😛
Szal enyim elfogyott,most szereztem 1000, egybül lehet 4ccer variálnom yippika

Gratula a gyõzelemhez HunV...😊

EmThor
nem lesz szintemelés! chapter 2-ben sem (ne legyen igazam, de eddig úgy néz ki)

BRAND THE BOSS contest ma éjfélig, hajrá www.guildwars.com

Banyapapa
És még arra lennék kiváncsi lvl20 vagyok, és ha megvan a kellö EXP pont a 21-es (ami ugye nem lépek meg😛), akkor ezeket nyilvántartja a gép?
Mármint ha jön ( ha jön) az uj lemez vagy frissités, hogy emelkedik a lvl szint,és akinek josok EXP pontja van az egyböl 21-22-23 lvl lesz?

Ez meg hogy a pontjaim "befagytka" érdekes,pont LAZA ur kérdezte lehet-e,én is azt hittem lehet eddig tudtam váltani, mány nem.
Marad a fire,kár de nem értem:-o

Banyapapa
Nálam most éppen a pontokat nem lehet se le-se fel vinni a hero menüben:|

Banyapapa
Nem láttam pöttyöket.

EmThor
haha, viccen kívü csekkold Te is! 😊

Banyapapa
Magas vérnyomással😛

EmThor
fehér pöttyöket láttam chat-ben , azt hogy lehet csinálni?

Látom miután még mindig nem apadtak el az "átcsábítás" témáján csámcsogó hozzászólások, úgyérzem van 1-2 dolog amit megoszthatok a nagyérdemüvel... Kezdjük talán azzal az egyszerü ténnyel, hogy ez egy játék, itt Kata nem rabszolgáid vannak, hanem max tagok akik szeszélyesek és az ég világon semmi nem köti öket a guildhez, max a barátság (ha kialakul) vagy a lelkiismeret, amit te most épp ki akarsz használni, mert elmentek. A Hunv-ból is elmentek páran az idõk folyamán (többek között egyszer én is... de ez egy másik történet) és senki nem ment utánnak pocskondiázni. Mindazonáltal ha a nem tudod lenyelni a dolgot, a kilépésük okát alaposan félreismerted. Az alapkoncepció szerint Taranával és az SP-sekkel ígyis úgyis alapítottunk volna egy új klánt, pont emiatt, hogy ne legyen ebbõl vita ki olvadjon be kibe... (Bár csöndesen megjegyzem a HunV nemegyszer elõrukkolt már egy guildgrouppal, spsek nélkül is) Fura volt, hogy naponta 5 órát játszogatunk együtt de valahogy más a klánjelzés... Még ATI!!! is benne lett volna az új klánba, csak hogy létrehozhassunk egy erõs pvp guildet. Az egy más kérdés, hogy megértették, nem a név számít, és attól mert összehozunk egy új csapatot, az még hunv marad... Csupán ez a gesztus mentett meg minket az új klántól, de így sokkal könnyebb, többen maradtunk.
Ne ird le a guilded bármi megtörténhet 😊
Jah, a War Machine ellen az utolsó dolog amire gondolnék az a nyerés<#smile>/vereség lenne. Sztem az 1ik legszerencsésebb guild lessz aki velük kerül össze.

Én a színvonalas teameket várom. 1ébként , ha ilyen kiváncsi vagy: a Valandornak és a Negative Zeronak örülnék.

Neem? A francba...aszittem😄D
EmThor
tûzfalam tiltja le 😉

jó a banner, piros X illik a játék hangulatához 😄 Vagy csak a tûzfalam tiltja le? <#fejvakaras>

Sztem lego nem a bL-re gondolt...

Gondolom minket vársz, nyugi megyünk. 😊 Mondjuk a nyerési esélyeinket a War Machine szintû csapatok erõsen a nullára redukálják...
Egyébként érdemes elolvasni pontosan mit is ír a hozzászóló, pl. DaRks7aR azt írta hogy egyenlõre nem érdekel minket a ladder...