Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Dinas Dinas Mo/E lvl 20 Eagleeye Ramirez R/Me lvl 20 A Kurafi csak egy pvp kari :P
hogy lehet a játékba katogtatni a fényképezö gépet?<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
7-10 szintû karaktereink vannak az accon... [email protected]
thx
Dinas Dinas Mo/E lvl 20 Eagleeye Ramirez R/Me lvl 20 A Kurafi csak egy pvp kari :P
A bl jo buildet használt,és nem csak ranger volt a csapatukban, nem is minden spiritet dobáltak ész nélkül.
Ugyanugy használtak warriort, necrot, monkot stb....
A bl jobb volt, és néhányunknak ez nem tetszett, tehát itt és most felszolitanám a SCOG-os embereket hogy viseljék el a vereséget.
És Lego te meg 2x olvasd el mit irsz a forumra.
Nah csak ennyit akartam hozzáfüzni a dologhoz...
Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mi egy meglehetõsen átlagos builddel nyertünk 2 HoH-ot tegnap. A harmadikat is megnyertük volna, de 1 noob csapat közbeavatkozott, így végül az a csapat nyert aki már a halálán volt.
Nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de én azért játszom, mert jó. Ez az irány amibe most halad a GW minden, csak jó nem.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Aurora missioban rohadt idegesitöek a végén,azt hittem ha a kis térképre kattintok és jön a jelzés oda jönnek,de követik a kristálycipelöjét (mind1 ki az, mert menetközben cseréltünk de semmi változás).
És mit mondjak elég uncsi 😞
Plusz az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha tudnád milyen buildeket használnak a ladder elején akkor lehet teljesen másképp vélekednél az egészrõl.
cya.
qKaC3K (Aki Megmondja a FrankóT!)
kép
Sztem ez rohadtul nagy égés, azért nyerjen valaki mert jobb,vagy épen szerencséje van, ne azért mert türelmesebb és a másik team lellép.
Kisseb tanács: spames team nemcsak edge-el verhetõ." - LegoTGR
Kedves Lego akkor most megszeretném kérdezni újra a véleményedet... meg, hogy mi a helyzet a kempeléssel?!
Jah és mégvalami! Volt értelme megvárni a 45 percet?
Köszi. Szia. Jah és köszönjük, hogy végre elismertétek, hogy jók vagyunk.
Vagy volt hogy a kedves tonline leszabályozta ISDN szintre, még ugyis ment😛
De most ami igy hirtelen eszembe jut ( ha még nem nézted meg), memteszt,prime95.
Ezek segitettek nekem is hogy mi a bibi.
Gondolom a rendzsert ujraraktad, meg a gamet párszor
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
Nekem a guild táblán van gubics, bennt vagyok de nem jelez,tegnap 3an voltunk abbol a jelzés szerint csak én:o
De hibáztál, nem fehéritetted ki a skilleket!!!!!!!!😄
Megfagyott pontokra vissza,én vottam a fax 250 EXP-ként kaphato 1 "esély"😛
Szal enyim elfogyott,most szereztem 1000, egybül lehet 4ccer variálnom yippika
BRAND THE BOSS contest ma éjfélig, hajrá www.guildwars.com
Mármint ha jön ( ha jön) az uj lemez vagy frissités, hogy emelkedik a lvl szint,és akinek josok EXP pontja van az egyböl 21-22-23 lvl lesz?
Ez meg hogy a pontjaim "befagytka" érdekes,pont LAZA ur kérdezte lehet-e,én is azt hittem lehet eddig tudtam váltani, mány nem.
Marad a fire,kár de nem értem:-o
Egyébként érdemes elolvasni pontosan mit is ír a hozzászóló, pl. DaRks7aR azt írta hogy egyenlõre nem érdekel minket a ladder...