Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"lol és amikor ti hivogattatok át ez EHun-ból embereket? az nem volt az mi?! 😄D"

Azt írtam, hogy "ti" nem azt, hogy "te". Tanulj már meg értelmezni mondatot...<#action>

Crewin Tiaren
az oké de ha idegenekkel megyek akkor nincs csapatgame...
társaim pedig egyenlõre inkább csak küldiznek...
valaki esetleg eljönne velem?

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

1részt továbbra sem várjuk el, hogy kihírezzétek a vereséget... látom még mindig nemsikerült felfogni, hogy amit írtam poénból írtam 😄
(+ továbbra sem tudom, hogy lol kicsoda... de ha kiderítitek légyszives közöljétek velem mert lenne a guildbe egy üres hely számára 😛 )

másrészt meg nemkell értenetek a backup guild lényegét... mi sem szólunk bele, hogy ti mit csináltok jó lenne ha ti is ugyanezt tennétek. Szóval pl. Lego-nak nemkéne megmondania, hogy a magyar csapatok milyen buildet használjanak ESL-be és hasonló apróságok.
jah és különbenis nemtudom, hogy miért izgat ez annyira titeket - ugyanis nekünk lesz egy "a semmibõl elõbukkanó magyar guildünk" 😄DDDDDDDDDDD

már max. factiont kapunk...
én nemtudok róla, hogy lenne majd ladder reset a közeljövõben...

A laggal kapcsolatos levelet Gaile-tõl kaptam.. és megkért hogy minnél több helyen publikáljam. de Alex is arra kért, hogy tolmácsoljuk az európai közösségnek, hogy dolgoznak a lagg problémán.

Laza
most latom - hogy kicsit elkezdett duzzadni a topic - csomo Lineage 2-es fazon GW-zik 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

azt nem tanulni kell, inkább tapasztalni... Elõszöris menj arénázni.

Crewin Tiaren
Hi!
Lenne egy pár kérdésem :
1. mi az a ladder?
2. segítene nekem esetleg valaki hogy megtanuljak pvp-ni(úgy hogy másik guild leadere vok)

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

<#mf2><#taps><#taps>
wordsworth
GOGO F-L-A-M-E WEHEEEEEEEEE<#mf3><#mf2><#mf1><#gonosz2><#gun><#boxer><#violent><#banplz><#lama>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Kata
Nem tehetek arról, hogy Beast nem olvasta az e-mailt, az õ e-mail címe lett megadva a jelentkezéshez. Ha nagyon hozzánk akartál volna csatlakozni, akkor a fórumunkra is odaírhattad volna, és azonnal tag lettél volna. Szóval ez a szándékos fikázás, hogy birkaként most csatlakozol a csordához, tök szánalmas.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nekem, írta, rólam. Én meg nem csináltam ilyet. Szal te is tehetsz egy szívességet okostojás...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Hááát... nagyon gerinctelen dolog a hazugságod azzal takarni, hogy én hordom magasan az orrom, de hát te tudod...

[/cserf][/fülünyúl]

dougO
Pont ezért nem értem énsem. Nem érdekel a ladder, de azért számít, hogy mi az eredmény.... <#confused>
Ráadásul ha guildet váltasz, faction nem jön úgy egy bizonyos ideig pont a faction farmolás elkerülése miatt...
Meg egyébként is lesz ladder reset, bár lehet errõl te (qkac) többet tudsz 😛

Mi az az All Call? Napi tesztergyûlés informális beszélgetéseel egybekötve? 😊
A laggal kapcsolatos levelet hol közölték? Én csak itt találkoztam vele elõször...

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Nem akarok belepofázni ebbe a vitába, de pl. jómagam több mint egy hónapja jelentkeztem hozzátok egy email-ben, ráadásul mindjárt 2 fõ is, és napokig nem kaptam választ az ímélre. Atiszéknak csak egy szóval említettem hogy szeretnék valahova belépni, rögtön fölvettek mindkettõnket. Szóval azért nem kéne annyira felháborodni ilyen dolgokon hogy átmennek máshova. Ráadásul az egyik haverom is nálatok van még, de át akar jönni teljesen saját elhatározásából, nem tom miért, de biztos oka van rá. Nem szeretném tovább szítani a vitát, de szerintem nem teljesen jogos ez a mértékû felháborodásod. Bocs ha esetleg megbántottalak, nem szoktam nagyon irogatni a fórumba csak olvasni, de ezt nem hagyhattam szó nélkül.
EmThor
a magyarok tényleg mindenen összevesznek <#szomoru1>

SZEG007
Áh értem tehát az a probléma, hogy Lego 15 éves....
mindenesetre ti elvárjátok hogy kihirezük, hogy kikaptunk a bl-töl, de bl néven nem mentek ladderen. Akkor bizony van egy kis gubanc, mert ha nektek annyira nem számit a ladder akkor miért is kell más guildet alapitani?
jah hogy nehogy a bl neve mellett esetleg vereség szerepeljen ohh az milyen szürnyü volna, egy "alfás" guildröl lévén szo hogy nézne az már ki....
Ezekután nekem ne mondja senki hogy nem számit nektek a ladder.

És amig ti nem hirezitek ki a vereségeket minden gvg meccs után, meg eleve álnéven meccseltek, addig ne várjátok tölünk hogy nagybetükkel kiemeljünk egy vereséget, merthogy ellenetek volt.

Banyapapa
Igy visszaolvasva, tényleg megkezdödött a Guild Wars 😄

Lego, örüljél hogy 14 (vagy már lehet hogy 15?) éves létedre klánvezér vagy.
Azt már el se várjuk töled, hogy megértsd a próbaguild lényegét.

ez tényleg lol,nem fogott mellé csak nem te vezeted/vezetted az SPt😊)
3lm0
Én bevallom köszönés nélkül léptem ki, egyrészt mert olyan hirtelen jött a döntésem, másrészt olyan emberek akik annyit nem képesek beirni - mikor az ember belép és köszön nekik - hogy szia ne is nagyon várjanak mást. Tisztelet a kivételnek !

Katátol nagy valoszinûséggel akkor sem köszöntem volna el ha történetesen online is lett volna, olyan ember aki szinte nyiltan a szemembe mondja hogy hazug vagyok mert tévedtem valamiben (és egy darabig kötöttem az ebet a karohoz) ne is várjon mást, ráadásul se a tisztelet se a tolerancia egy szikráját sem láttam megnyilvánulni benne, az orrát viszont kb. 2 km magasan hordja 😞 Biztosan van mire fel ilyen büszkének lennie, ezt neki kell tudnia.

Mindegy én ilyen vagyok, aki elfogad ilyennek elfogad, aki nem az nem.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

biztos én is ezt mondanám ha a te szinteden lennék 😮

Kata
Azért ez nem volt egészen normális és korrekt távozás, de te mint kívülálló, nem tudom mit kotyogsz bele, ha nem látod át a dolgokat.
Ad1. Legalább egyikük hagyhatott volna nyomot a fórumon, nem egy embertõl elköszönni - gondolom leszakadt volna a kezük... Mellesleg a honlap már frissítve lett, mire Dana írt, de a lényegen nem változtat.
Ad2. Tulajdonképpen a legjobb pvp játékosaink mentek el azzal az ürüggyel, hogy nálunk nincs pvp, meg hogy hunv-sekkel, scogosokkal játszottak együtt, és legyen egy céhben... Erre meg ott az #5796 mint tanulságos olvasmány.
Ad3. Amikor én a céhben topogtam, hogy pvp-zzünk, akkor az emberek vagy küldiztek, vagy kis karakterüket húzták felfelé. Meg az volt a kifogás, hogy nincsen sok pvp-re kész kari. Most már lenne, erre elmentek, így megint itt maradtunk a xarban, mert nincs pvp csapatunk, nincsenek olyanok, akik tapasztaltabbak, és tudnának összerakni egy pvp csapatot nálunk. Ennyi a bajom. Ezért nem tartottam fairnek ezt a távozást.
Ad4. a HunV-vel kapcsolatos állítást a fenti 3 pont tekintetében továbbra is fenntartom.

Még valami kötözködnivaló?... Menj inkább játszani...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Tévedésben élsz ember, egy embert sem hívtam sehonnan sehova... Még ha számodra ez a kép is lenne a szimpatikus, sajnos melléfogtál...

[/cserf][/fülünyúl]

most nem azért Kata, de ezt a dolgot nagyon felfújtátok. Tudom semmi közöm a klánotokhoz, sõt már a játékhoz se nagyon, de ezt sztem higgadt fejjel át kéne gondolnotok újra...

"Sajnálatos módon pár ember még annyira sem méltatott minket, hogy közöljék velünk, miszerint kilépnek egy másik céh átcsábítására. A taglistát most frissítettem, aki nem volt fent még, felkerült, és töröltem a renegátokat.
Egyúttal céhünk mindenféle kapcsolatot megszakít a HunV (Hungarian Virtue) céhhel"

Írta Dana is, hogy normálisan elköszöntek...

Hi, all,

We wanted to share a bit of information about a recent problem that has shown itself to some players in the European regions. We have received reports of varying degrees of lag, where previously European Guild Wars players experienced excellent latency and great overall game performance. We are definitely aware of the situation, and are actively working on a solution right now. While we are not able to give a timeline for when the problem will be fully resolved, investigating and correcting this problem is a very high priority for us.

We would like to extend an apology for the current situation, and to express our thanks for your patience as we correct it.

We definitely want our valued European players to know we're working on this right now!

Regards,

Gaile Gray
Community Relations Manager
ArenaNet

lol és amikor ti hivogattatok át ez EHun-ból embereket? az nem volt az mi?! 😄D
ne legyél már szánalmas 😉
kthxbye

Hát ennek nemsok értelme van, ha nemizgat a ladder akkor nemmind1 hogy kikaptok-e GvG-ben bL néven vagy sem? SCOG: 18:4 ennyi, 4 vereség. Így van mit ledolgozni. Ha nemtudod honnan jöttél aztse fogod tudni hova tartassz, nekünk 1elõre itt a 4 vereség amiért harcolunk, ha visszamentek a bL-be nektek lessz 1, a semmibõl elõbukkanó magyar guildetek, ami nyer majd gvg-ket, de 1szer mindenki veszít.....
Lehet hogy lessz felesleges sigiletek és mehet elõröl, de ha már ragaszkodsz a bL megnevezéshez: mostis a bL kap ki ha nemmegy és késõbb is a bL fog. 1 név nem másít meg semmit.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Nevezhetitek próbaguildnek vagy aminek akarjátok.
Nagyon egyszerû... mivel a guildbõl a játékosok 75% nemrég kezdett el gvg-zni vagy egyáltalán nem gvgzett nem szerettük volna a bL statisztikáját lerontani plusz mivel amúgyse izgat túlságosan minket a ladder egyelõre, ezért úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy backup guildet amivel ugyanúgy bármikor lehet gvg-zni vagy unrated matcheket játszani alphas guildek ellen mint a simával.
(vagy akár faction-t farmolni)
Valamint próbáltuk titokban tartani, de mint látjátok ez nemjött össze.
max. csinálunk még1et sigil van.... 😛

Inkább erre válaszolj qkac

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

mit?
még korán van.... 5tõl All call... >]
(imádom az idõzónákat)

dougO
Elég gerinctelen dolog névtelenül írogatni, de ezt most hagyjuk. Megszoktuk már. <#nevetes2> <- akinek nem inge....

Ha már máshol nem, itt megválaszolhatnád mi értelme van, hogy másképp hívnak titeket. Ez egy próbaguild vagy én vagyok ennyire lemradva?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

wordsworth
na kezditek?..<#ejnye1><#ejnye1><#kocsog><#action>

jah látom. haha Lego... ilyenen felkapjátok a vizet?
nemtudom ki írta de tetszik >]
nem is tudtam, hogy vannak titkos rajongóink 😛

PEACE >]

????
IL = bL és tudomásom szerint mi vertünk el titeket. Szóval nemigazán értem, hogy mirõl beszélsz... nah mind1.

Elkapkodtam az írást, jobban belegondolva nem tartozunk annak semmilyen magyarázattal aki a nevét se meri vállalni. Bocs a helyért.

Az oldalunkra író embernek: Nem bL(black Legion), hanem az iL(Immortal Legion)
vert el minket, ha a bL-tõl kaptunk volna ki akkor a bL fentlenne a ladderen, de nincs. Szal hülyeség amit irtál.
Ez annak az embernek szól aki hülyeséget irt az oldalunkra,senki más ne vegye magára.

Kata
May be illett volna a fórumra beírni, hogy te hülye Kata, törölj már ki minket, márt épp átcsábítottak minket, és kilpénénk ebbõl a xar céhbõl, vagy valami, többieknek pászia, mégiscsak nyoma lenne a dolognak, nem az, hogy pár nappal utána veszem észre, akkor is csak azért, mert átnézem a névsort...
Akkor is genny dolognak tartom, hogy valaki így menjen el, vagy így csábítsanak át embereket...

[/cserf][/fülünyúl]

SDana
Nem igaz, hogy genny dolog volt.
Én épp online voltam, amikor ma kiléptek ppáran és ténleg normálisan elköszöntek. Én meg sok sikert kívántam nekik. Kb 3an voltak épp online, ebbõl kettõ épp távozott, talán ezért nem hallotta senki.
Egyébként meg ténleg pang a klán, köztük én is <#whatever>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

EmThor
pathetic, de poén 😊

wordsworth
<#idiota>

Kata
<#hehe><#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

wordsworth
Kiraly kep mi? hoh mi? nehogy lassatok valamit mi?

Kata
Nem láttam a fórumon a hozzászólását, amiben elköszönt volna... Ahogy a többiekét sem. De meg lehet nézni nyugodtan a weblapunkon.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Megmondom hogyan: sehogyan. Ugyanúgy pvp-ztünk volna tovább külön céhben.
Személyes példát tudok erre felhozni. Céhünkben még nem volt sok tag, és akiknek már jól kifejlesztett karakterük volt, nem értek rá játszani. Engem pl. a SCOG vezetett be a pvp rejtelmeibe, és nagyon sokat játszottam velük. A legelsõ magyar HoH gyõzelem csapatában is benne voltam, pedig fõként SCOG-osok alkották. És érdekes módon, egyszer nem mondta azt egyik SCOG-os sem, hogy menjek át hozzájuk, ha már velük lógok állandóan, és nem zavartak el azért, mert én másik céh tagja vagyok.

Késõbb volt egy nézeteltérés, de az már nem ebbõl fakadt, hanem teljesen más témából...

Szóval valószínûleg én is így járnék el, ha valaki idegenlégiósként velünk pvp-zne. Sõt, ha maga akarna átjönni, én beszélném le róla... De hát különbözõek vagyunk, különbözõek az értékrendjeink.

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
A többiek is, most kérdezgettem.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Mort például elköszönt tõletek és elmondta hogy el fog menni. Õ tehát felmentve.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hát ha ettõl jobban érzed magad...mondhattam volna hogy maradjanak a céhükben, de kiváncsi vagyok ti hogyan jártatok volna el hasonló helyzetben.

Kata
Mindegy, a dolog tovább engem nem érdekel. Céhünket el fogom határolni a HunV-tõl teljes mértékben, ez már hótt biztos. További jó játékot nektek.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nos, egyvalaki köszönt el még július 1-én a fórumon. De akkor még a többiek mind itt voltak. Ezen kívül 6 ember hiányzik most a listánkról.

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
Úgy értem azt hittem elköszöntek, mielõtt kiléptek.

Atisz
Na figy, mi nem csábítottuk át õket. Kétoldalú megegyezés volt. Azt hittem így történt. Ha nem, az tényleg szomorú...