Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
akkor jatsz az SWG-vel... annak 768Mb RAM kell ahhoz, hogy ne swapoljon 😊
pont akkoriban bovitettem 1GB-ra 512-rol, es durva volt a kulonbseg 😊
egyebkent ha van hely az ember gepen siman fel lehet tolni a virtmemet maxra (pl 1536-3072)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ha esetleg valaki nemtudná: Még 4 guild nevezhet az ESL-re, a versenyen 60 guild indul. A sorsolás random lessz, nem a ladder alapján, 2 fordulós csoportmeccsek lesznek. Az idõzóna szerinti sorsolásról pedig még szavazás van.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

EmThor
3lm0
A swap-ot nem muszáj dinamikusra venni, az a lényeg hogy a mérete minimum a fizikai memoria méretével egyezzen, aki eröteljesebben használja a gépét (pl mi játékosok is) érdemes a swap méretét a fizikai memoria duplájára venni tehát
512 MB memoria -> 1 GB swap.

Amugy az 512 MB memoria nem igazán fogy el, legalábbis én semmivel nem találkoztam aminek ne lett volna elég.(még virtuális gép is szépen döcög vele pedig ott aztán ki van használva minden 😊

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

- okozhatja még, hogy elfogy a memóriája a gépnek; w98-nál szerettem fix méretre venni a swap file-t, azt néhány játék pl. nem nagyon szerette; ha véletlenül fix-en lenne a méret állítsd át, hogy a windows kezelje. Mondjuk esetleg defregmentálás (speedisk), az sose árt
- ha ismered annyira a feladatkezelõt amig játszol, próbálj meg minden más alkalmazást leállítani
- duplázd meg a memória méretét

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

nekem 68 foknál levágja magát, kész lekapcsol, de nem csak a procinál, hanem habármi e fölé emelkedik. Éljen az intel! 😄

Szerintem is vidkari, nekem ilyen akkor jött elö amikor megvettem a hibás vidkarimat, 2 óra játék után ugyanezt csinálta, visszavittem garira, és azt mondták hogy hibás volt a kártyaí és kicserélik. Mondjuk azt is mondták hogyha nem 1 hetes lenne, akkor valószínüleg elporosodott a hütö, vagy pedig elöregedett. Elsö lépésben porold ki a gépet, de a porszívót felejtsd el, van ilyen sürített levegö amivel ki lehet fújni, de ha az drága, vagy nincs akkor egy nagyon finom kis ecsettel csináld, azzal is müxik. Ha a porolás nem jo valszeg máshol van a hiba.

Ilyenkor nyáron van vagy 45 fok a szobámban, én leszoktam venni a gépem fedelét mert külömben 70 fokos procihõmérséklettel nem tok játszani semmivel mert kvalassú, még jó hogy így van megcsinálva az intel, különben már párszor elfüstölt volna a procim <#oooo>

3lm0
Én kapásból a vidkari tulmelegedésére gyanakodnék, lehet hogy más játék nem hajtja ki ennyire a vidkarit. A másik a proci melegedése lehet de ha jol tudom egyenlöre csak az Intel csinálta meg a procinak azt a fajta hövédelmét hogy visszaszedi szépen a proci orajelét és emiatt lelassul a gép nehogy elfüstöljön a proci.

Tennék én fel, de sajna azon a gépen olyan programok vannak (régi könyvelõ és bérszámfejtõ progi) amik ragaszkodnak az eredeti DOS-os környezethez, és nem mennek a WinXp különféle kompatibilis módjaiban se.
deep
Tegyél fel win xp-t.
Ha már így problémákról beszélünk, akkor én is feltennék egy kérdést. Nálam az történik, hogy 1-2 óra múlva elkezd akadozni a game, majd nem sokkal késõbb szinte le is áll, 1 képkocka/min sebeséggel száguld a játék, és így nem igen lehet jáccani. A legvégén pedig (hogy fokozza az örömömet) szétesnek a texturák, de csak a felsziniek (mármint ahol állok, a karekterek megmaradnak, olyan lesz mint egy rózsaszín sakktábla, rózsaszín fekete kockás izé). Egy restart segít de egy idõ után újra elõjön. Legújabb driver van fent, Gef Ti4200 VGA, CPU AMD 2600Xp+, 512 MB RAM, Win '98. Várom az ötleteket. Bocs az offért, de félig meddig ide tartozik, mert csak ennél a gaménél csinálja.
3lm0
Lehet hogy nálad is memoriaproblémák állnak fent vagy tulmelegedés. Nekem akkor szokott kék halállal leállni de nem csak a játék hanem az egész rendszer.
Viszont abbol amit leirtál szinte bármi lehet a probléma, probálj meg kicsit több informáciot összeszedni és leirni akkor gyorsabb és pontosabb lehet a diagnozis.
Tudod ha valaki csak annyit mond hogy nem megy XY, segitsetek abbol soha nem lesz semmi😄 Tehát ha lehet irj hibaüzenet szöveget, konfigot, ilyeneket.

Laza
ha mar errol szol most a topic..

nekem egyik utobbi patch ota jatek kozben neha fogja magat, es kivag kek kepernyovel 1-2 orankent... nagyon idegesito, mikor eppen partyban vagyok...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

- 'amugy néha magától is leáll a gép'
ez meg hogy a GW kivágott többször elõfordult nem régen nálam is, mondom fut M$ Antispyware mindig, azért még megnézem Spy-bottal meg Ad-awareval is, és tényleg talált valamelyik kémprogramokat amelyek szintén okozhatnak ilyen jelenségeket; ugyanis azóta egyik jelenséggel sem találkoztam (nem mintha hiányozna)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

EmThor
<#eljen>

sikerült nem fagy le jeeeeeeee köszi mindent 😊 s mindenkitõl aki segített

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

nah kivettem a memóriát és betettem 1 másik memória-slotba

most beszéltem 1 gyerekkel...angol geforce 2ese van és maxon tolja a gémet a gyerek...mondom bazzeg akkor ez nem vidkari gond vaze sztem táp lehet már de viszont a táp miatt csinálhat gw.exe-ket is?

Banyapapa
Az hogy leáll, lehet tápgond.
Speedfanal ( vagy más monitorozo progival) meg lehet nézni,és el is menteni a folyamatot logba és meg lehet késöbb nézni, van-e tul nagy ingadozás a tápon.
Pl: a +12voltoson.

amugy néha magától is leáll a gép..amugy régebben nem csinálta ezt lehet h a nagy melegtõl gecizik vlami mert vidkari kap hûtés a szibaventillátortól...

minden ok drivert illetõen...holnap kiveszem a memoryt azt megpróbálom vele...sztem a táp baszakodhat vagy a memória de nem jött rájuk hiba....

Atisz
Mi nem takartuk ki 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
fagy a gém új videókarddal is... alaplapi driver, új vid. kard driver, minden ok???

3lm0
Ha csak egy modulod van az a legjobb, nem tud "összeveszni" a memoria.
Sajnos a tesztprogik nem mindig teljesen megbizhatoak, de sokszor kijön ha van vmi hiba, esetleg probáld meg kivenni és ujra betenni a modult hátha érintkezési gondja van, bár az elvileg a tesztelésnél kijött volna.

Banyapapa
Elég a 512 hogy menjen.
1 napja megy?😊
Akkor lekapcsolhato😛

De ha engedi a gw.com akkor kliensel probáld telepiteni a gamet.

De más játék(ok) jok?

kt tesztprogi mergy y gépen...sztem ha nem talál semmit akkor marad a táp...bár nemtom 😊

a prime95 már fut 1 napjsa de semmi nem talált...

csak 1 512esem van...az gáz?

3lm0
A táp is lehet probléma de azt könnyen ki tudod deriteni, szépen le kell huzgálni rola a fogyasztókat (CD meghajto/iro, másodlagos wincsi ha nem létszükséglet, stb ) egy alapkiépitésü gépnek (videokártya + hangkártya + 1 wincsi) tõkéletesen elégnek kell lennie még akár egy 200 wattos tápnak is.

Szerintem még a memóriáid körül érdemes matatni, fõleg ha két darab (vagy több) van belõlük. Ajánlom a memtest nevü progit (bármelyik linux CD-n rajta van vagy netrõl ingyen letölthetö kb 5 mega) vagy a memóriák egyenkénti probáját, pl ha van 2*512MB akkor kiveszed az egyiket és megprobálod ugy futtatni a GW-t, ha elõjött a hiba akkor memcsere és ha utána megy akkor már meg is van a gond.

Ha jól megnézed, akkor látszik, hogy én ele vagyok. Komoly rangeres csapatban én még nem igazán találkoztam ele-vel.

Köszi!
Nem Ranger teammel voltunk... az ellenfél pakolta le a spiriteket. a Nature's Renewalt õk rakták le. Meg is szenvedtünk a gyõzelemért, de csak legyõztük õket 😄

Grat a gyözelemhez! Ha jól vettem ki a kitakarás ellenére akkor ranger teammel voltatok, ugye?

Én is köszi midenkinek...

Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]

EmThor
jogos, semmi harag Wild, jó volt jáccani, én is filózok h mi legyen mert téllg alig van vmi gémben, kicsi a terület

Ja a skilleket és a játékosokat csak azért takartam ki, mert mások is ezt szokták tenni 😊

HoH gyözelem
Hi mindenki! Az elöbb sikerült nyernünk a HoH-ban<#wink>!!! Kár hogy csak egyet tudtunk... de mindegy. Nekem ez volt életem elsö HoH-gyözelme (ráadásul egy sigil is esett nekem), úgyhogy most nagyon büszke vagyok magamra, és azokra akik benne voltak a csapatban. Ezúttal is szeretném megköszönni azoknak, akik benne voltak a csapatban! Köszi skacok!<#nevetes1>

asszem mostanaba kilépek a HWbol mielött kileszek dobva😊csak azert mondom hogy ne legyen harag,semmi bajom senkivel mindenki jofej csak már nem látok kihivást a játékba,felevig meg semmi uj dolog nem lesz,ezt a ket teruletet is amit igernek ugyhuzzák mint a ragogumit
vegyél új gépet 😄

Atisz
Lehet hogy ratyi a tápod. Nekem is 300 W volt ráírva, de valójában jó ha 200-as volt...A mostani az 400-as és annyit is tud. Esetleg leírhatnád a márkáját.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

dougO
Mi a ponos diagnózis? Hogy szokott leállni a gép?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Banyapapa
Táp értékeit pl: ez a prime 95 közben is, a speedfan-al meg lehet nézni.
Meg ugy egész sok mindent még, hömérséklet, SMART érték, venti fordulatszámok.

De más játékoknál jelentkezik valami hiba?

Bár nem tudom lehetséges-e még,de pl: megprobálni a GW kliensel lekapni a gamet (hátha),irtad chello-d van csak lejönne pikk-pakk.
Most igy hirtelen nem jut más eszembe:-o

Crewin Tiaren
Pvp - Arena, random teamek de jó volt magyar ellen küzdeni<#nevetes1>

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

nah elindítottam a stuffot remélem azidõ alatt nem áll le a gép...

a táp 300wattos kell többet tudnom róla(ja és kösz a linket meg lõre is kösz mindent)

Banyapapa
Milyen táp?
És milyen konfigra?

Banyapapa
elképzelhetõ h a tápegység a xar? 300Wattos

és ezt a prime 95 progit honnan szedjem le? belinkeled léccike!

(emthor: megvolt a format c: fennvanat új windoz...)

Kösz, de hol találkoztunk?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.