Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont akkoriban bovitettem 1GB-ra 512-rol, es durva volt a kulonbseg 😊
egyebkent ha van hely az ember gepen siman fel lehet tolni a virtmemet maxra (pl 1536-3072)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
512 MB memoria -> 1 GB swap.
Amugy az 512 MB memoria nem igazán fogy el, legalábbis én semmivel nem találkoztam aminek ne lett volna elég.(még virtuális gép is szépen döcög vele pedig ott aztán ki van használva minden 😊
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
- ha ismered annyira a feladatkezelõt amig játszol, próbálj meg minden más alkalmazást leállítani
- duplázd meg a memória méretét
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Viszont abbol amit leirtál szinte bármi lehet a probléma, probálj meg kicsit több informáciot összeszedni és leirni akkor gyorsabb és pontosabb lehet a diagnozis.
Tudod ha valaki csak annyit mond hogy nem megy XY, segitsetek abbol soha nem lesz semmi😄 Tehát ha lehet irj hibaüzenet szöveget, konfigot, ilyeneket.
nekem egyik utobbi patch ota jatek kozben neha fogja magat, es kivag kek kepernyovel 1-2 orankent... nagyon idegesito, mikor eppen partyban vagyok...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ez meg hogy a GW kivágott többször elõfordult nem régen nálam is, mondom fut M$ Antispyware mindig, azért még megnézem Spy-bottal meg Ad-awareval is, és tényleg talált valamelyik kémprogramokat amelyek szintén okozhatnak ilyen jelenségeket; ugyanis azóta egyik jelenséggel sem találkoztam (nem mintha hiányozna)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
Speedfanal ( vagy más monitorozo progival) meg lehet nézni,és el is menteni a folyamatot logba és meg lehet késöbb nézni, van-e tul nagy ingadozás a tápon.
Pl: a +12voltoson.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sajnos a tesztprogik nem mindig teljesen megbizhatoak, de sokszor kijön ha van vmi hiba, esetleg probáld meg kivenni és ujra betenni a modult hátha érintkezési gondja van, bár az elvileg a tesztelésnél kijött volna.
1 napja megy?😊
Akkor lekapcsolhato😛
De ha engedi a gw.com akkor kliensel probáld telepiteni a gamet.
De más játék(ok) jok?
Szerintem még a memóriáid körül érdemes matatni, fõleg ha két darab (vagy több) van belõlük. Ajánlom a memtest nevü progit (bármelyik linux CD-n rajta van vagy netrõl ingyen letölthetö kb 5 mega) vagy a memóriák egyenkénti probáját, pl ha van 2*512MB akkor kiveszed az egyiket és megprobálod ugy futtatni a GW-t, ha elõjött a hiba akkor memcsere és ha utána megy akkor már meg is van a gond.
Nem Ranger teammel voltunk... az ellenfél pakolta le a spiriteket. a Nature's Renewalt õk rakták le. Meg is szenvedtünk a gyõzelemért, de csak legyõztük õket 😄
Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]
Hi mindenki! Az elöbb sikerült nyernünk a HoH-ban<#wink>#wink>!!! Kár hogy csak egyet tudtunk... de mindegy. Nekem ez volt életem elsö HoH-gyözelme (ráadásul egy sigil is esett nekem), úgyhogy most nagyon büszke vagyok magamra, és azokra akik benne voltak a csapatban. Ezúttal is szeretném megköszönni azoknak, akik benne voltak a csapatban! Köszi skacok!<#nevetes1>#nevetes1>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Meg ugy egész sok mindent még, hömérséklet, SMART érték, venti fordulatszámok.
De más játékoknál jelentkezik valami hiba?
Bár nem tudom lehetséges-e még,de pl: megprobálni a GW kliensel lekapni a gamet (hátha),irtad chello-d van csak lejönne pikk-pakk.
Most igy hirtelen nem jut más eszembe:-o
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
(emthor: megvolt a format c: fennvanat új windoz...)
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.