Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, guildet is alapított Hungarian Elite Triad (HET) néven. Rajta kívül 1 tag van/volt Alexei Harcsa.
Kirugtam a guildböl,töröltem a karikat ígymár újra scogos leszek.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Na, az a jellemtelen senkiházi ezeket a karikat csinálta meg amíg nála volt az accom: Valaki The One, Hegi Sissy, Harcsa Assassin, Deric Hegi
Üzenem neki h egy ekkora lúzer felejtse el a gw-t, ez túl kúltúrált neki, biztos nehéz felfognia h mi az övé és mi nem.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

A jadek nem érnek semmit ha weakness van rajtuk

Sosem próbáltam a bónuszt 😊
Mikor odaértünk, mindig a "ha már eddig eljöttünk, ne csesszük el a bónusszal" hozzáállás volt jellemzö. Azt sem tudom, mindegy-e mikor gyújtjuk meg a fáklyát, vajon elég-e a küldi legvégén, mikot azt a mantle bosst is lecsapta az ember?

Thunderheadbe trapos rangerekkel kell menni,be csapdázzák az ajtokat és már megvan nyerve....Szerintem 😄
Keepen a bónusz mennyivel durvább? Hánnyal jönnek többen és mik?

Persze hogy fontos a csapatfelállás 😊 Mert gyorsan le kell csapni a dögöket, de már nyertem 2E+2R+1W+1N csapattal is, és majdnem tiszta W/Mo-val is...
meg egy kis mák sem árt, mert a W jade boss eszméletlen nagyokat tud csapni, ha véletlenül õ jön...

Nekünk úgy sikerült, csoda folytán, h 2 ember csak a katapultnál volt, egyik én..mákunk volt, ugyanis egy monk boss mindig jön, és nálunk pont megállt a katapult támadási körzetében, így nem is kellett foglalkoznunk velük..mi jeleztünk, ha jön vmi, a többiek futottak oda-vissza. És szerencsére ez olyan jól ment, h egyszer sem értek el a királyhoz! Én most már azt mondom, h a csapatösszeállítástól függ az egész!

Egyébként elöször nekem is nehéznek tünt, mert 1 hülye elég ahhoz, hogy az egész kudarcba fulladjon. De ha nincs hülye, egyébként nem nehéz mission.

Keep
Több lehetõséged is van Keepben. Pl. hogy jó papot viszel 😛 Nekem már sokszor sikerült, 7-en is, illetve 8-an 1 pappal is (a pap én voltam 😛). Esetleg Mhenlo-t is érdemes vinni. Mikor eljutsz az erödig, a kapun egyböl szaladjatok ki mind. Jade-k megölése után vissza, leölni a maradékot és már csak védekezni kell.
Mindegy, használtok-e katapultot, csak arra kell figyelni, hogy NE védjétek két csoportban a két kaput, inkább középtájt maradjatok együtt.
Bosst mindig utolsónak kell hagyni, elöbb a parasztokat kell leütni. (különben a boss soká kitart és erösitése érkezik) Monk boss esetén bevált az egy üti a bosst, a többi az ellenfelet taktika - ilyenkor a boss is inkább magával foglalkozik, nem a támadott társaival.

Ha ma este rámprivizik valaki, talán én is tudok menni monkkal segiteni (ha szükséges).

Poor Beggar/Lana Sharek

Kata
Megint acc lopás? Szomorúan hallom.

[/cserf][/fülünyúl]

Ha minden igaz ma kapom vissza

Asszem pont veled nyertem HoH-ot szoval ismerlek<#vigyor0>,de egy dolgot még nem értek....Lego te most új accot veszel vagy visszaszerzed a régit?

http://pc.ign.com/articles/644/644668p1.html

A frog altal beigert interju.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

hülyültem

Csak hólyóltem ott a smile is 😊

Lord AnonymouS

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Attol, hogy lenyultak az accountjat, termeszetesen meg Lego maradt a vezeto.
A jatekban - visszatereseig - en vagyok leader.

Diam

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Engem csak ne gyanusitgass és becsületes OM tag vagyok<#ejnye1>,amuyg én igy h maxi abszolut nem tudom kiröl beszélsz 😛
Gondolom, csak kíváncsi 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

hmmm, érdekes hogy akkor regeltél ide mikor ellopták az accountom és ennyire érdekel a téma.😛 <#wow1>
1ébként maxit nevezte ki leadernek

Én ugytudom h te voltál a SCOG vezetöje(leadere),most h ellopták az accodat nem hinném h az a gyerek maradt/lett a vezetö aki ellopta,ugye? <#conf>
Nem ingyenes, 6 USD

Atisz
Kösz nekem elég volt a Morrowind + az Icewind Dale I-II <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hmuda
Õõõ...ez most azt jelenti, hogy ingyenessé tették a zenei kiegészítõt?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Guild Wars Special Edition Soundtrack now plays within Guild Wars!

What does this mean?
1. Your Guild Wars game will instantly feature 25% more music.
2. Sample rates have been raised from 32 kHz to 44.1 kHz (full CD audio) with a higher-resolution codec.
3. Music placement has been enhanced.

Once you download the music and support files, launch Guild Wars. You'll notice the opening theme is now "Beyond the Ocean" from the Special Edition Soundtrack. You'll also hear the bonus music as you travel through the realms of Guild Wars.

De vannak demo-számok

directsong.com - csak dombornyomásos kártyával lehet megvenni..

Mi a fene? Ez hol érhetõ el? 😊

Azt hozzáteszem, ez már letölthetõ volt régóta illegálisan, de csak zenecd-ként, most a játékban, javított minõségben (44,1Khz), átdolgozva kerülnek bele ezek a számok, és többször játsza õket a gém..

Van egy mellékszolgáltatás, DirectSong néven, bizonyos összegekért le lehet tölteni új zenéket! Nos, mivel apám fizette, én is befizettem, és el kell, h mondjam, nem csalódtam!!! Sokkal többször szól zene a játékban, változatosabb, ütemesebb!! Mindenkinek ajánlom!!!!! 6 USD-ért letölthetsz összesen 30hamisítatlan Jeremy Soule szerzeményt!

Ráadásul, ha még 2 héten belül megveszed, 4 bónusz számot is kapsz, ami már összesen 34 szám, ami azt hiszem, megér 6 USD-t!
Csak ajánlani tudom!

Vmilyen illegálisabb forrásból is biztosan meg lehet szerezni nagyon hosszú keresés során, de úgy gondolom, ha már megvetted a játékot eredetiben, ez is belefér!
-na, ennyi reklám elég is😛-

ascendálás az 30-35 óra, persze le kell vágni a dzsungelt, de én azt amugyse szeretem. -Mondjuk elég hülyén szoktam kinézni 14-es szinten elona reachbe <#buck>

Johat idomilliomosoknak egy hét, nekem pl, aki napi fél-egy órát játszik GW-szal, ez kb. 3-4 hét 😊

az 1 hét, kb

EmThor
én is dühösvoltam. fame megmaradt, unlock is asszem, de 20as kari fájt 😞

Engem igazából az idegesít hogy kb 500+ platinát nyert ezen, énmeg buktam 3 karit

de az unlockok,fame,stb megmaradtak?

EmThor
én így jártam anno, ill. én is, számla meg cdtok, hátulján a kulccsal beszkennelve, és visszakaptam accomat, új emaliel meg jelszóval, karimat sajna az amcsi rohadék törölte 😞 újra kellett 0ról kezdenem

Nemértem mire gondolsz

És ki lett igy most a SCOG vezetöje?
Igen, de tegnap akkora noob csapatot fogtam ki, hogy no komment. 😄 Köszi elõre is a segitséget. Amúgy szerintem is jók a henchek, az Ice Cave-t egy ismeretlen svéd sráccal és hat henccsel nyomtam végig, mind a ketten elõször jártunk ott.

A Thunderhead Keep is majdnem megvolt, de a végén kiszaladtak Jadékat vadászni, a királyt meg ott hagyták egyedül velem, és hát egy W/Mo egyedül kevés gyógyítónak, hiába volt Orison of Healing, és Heal Other nálam.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Atisz
Ahá, veled találkoztam tegnap...
Nos valójában 7 hench-csel is végig lehet vinni, csak az a lényeg hogy 1 'élõ' monk legyen, aki a királyt gyógyítja.
Holnap este, ok.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ati, szeretném igénybe venni a segítséged. Manoi, várlak téged is, és mindenkit aki szeretné végre letudni ezt a küldit. 😊 Tudom hogy kell megcsinálni, szvsz 3-4 humánnal is végigvihetõ, és még az sem létszükséglet, hogy elsõdleges monkok legyenek, ha a másodlagoson eléggé fel van nyomva a healing prayers, és van legalább két healing skill, amivel a királyt lehet védeni. És persze FEGYELEM és CSAPATMUNKA. Naszóval egyeztessünk idõpontot, én tuti ott leszek holnap este tízkor az English D1-ben, Hattori Ken néven keressetek. Uff.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Atisz
Én is tegnap láttam hogy minden bolond 'békázik'. Vették volna inkább az arany pajzsaimat 😛PPP

Frozensoul
Én ma nagyon fáradt lehetek, mert nem láttam, hogy a Valaki-t nagy V-vel írtad sry.<#vigyor5>

Atisz
Friend listen fenn vagy, majd nézem milyen neveket használ.

Majd az uw-s páncélon meglátom ki volt, talán

Frozensoul
Jah, bocs, hülye kérdés, biztos a supporttól.

Hát a "Valaki" sztem elég magyaros

Frozensoul
És honnan tudod, hogy magyar volt?