Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kirugtam a guildböl,töröltem a karikat ígymár újra scogos leszek.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Üzenem neki h egy ekkora lúzer felejtse el a gw-t, ez túl kúltúrált neki, biztos nehéz felfognia h mi az övé és mi nem.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Mikor odaértünk, mindig a "ha már eddig eljöttünk, ne csesszük el a bónusszal" hozzáállás volt jellemzö. Azt sem tudom, mindegy-e mikor gyújtjuk meg a fáklyát, vajon elég-e a küldi legvégén, mikot azt a mantle bosst is lecsapta az ember?
meg egy kis mák sem árt, mert a W jade boss eszméletlen nagyokat tud csapni, ha véletlenül õ jön...
Több lehetõséged is van Keepben. Pl. hogy jó papot viszel 😛 Nekem már sokszor sikerült, 7-en is, illetve 8-an 1 pappal is (a pap én voltam 😛). Esetleg Mhenlo-t is érdemes vinni. Mikor eljutsz az erödig, a kapun egyböl szaladjatok ki mind. Jade-k megölése után vissza, leölni a maradékot és már csak védekezni kell.
Mindegy, használtok-e katapultot, csak arra kell figyelni, hogy NE védjétek két csoportban a két kaput, inkább középtájt maradjatok együtt.
Bosst mindig utolsónak kell hagyni, elöbb a parasztokat kell leütni. (különben a boss soká kitart és erösitése érkezik) Monk boss esetén bevált az egy üti a bosst, a többi az ellenfelet taktika - ilyenkor a boss is inkább magával foglalkozik, nem a támadott társaival.
Ha ma este rámprivizik valaki, talán én is tudok menni monkkal segiteni (ha szükséges).
Poor Beggar/Lana Sharek
http://pc.ign.com/articles/644/644668p1.html
A frog altal beigert interju.
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
A jatekban - visszatereseig - en vagyok leader.
Diam
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
1ébként maxit nevezte ki leadernek
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
What does this mean?
1. Your Guild Wars game will instantly feature 25% more music.
2. Sample rates have been raised from 32 kHz to 44.1 kHz (full CD audio) with a higher-resolution codec.
3. Music placement has been enhanced.
Once you download the music and support files, launch Guild Wars. You'll notice the opening theme is now "Beyond the Ocean" from the Special Edition Soundtrack. You'll also hear the bonus music as you travel through the realms of Guild Wars.
Ráadásul, ha még 2 héten belül megveszed, 4 bónusz számot is kapsz, ami már összesen 34 szám, ami azt hiszem, megér 6 USD-t!
Csak ajánlani tudom!
Vmilyen illegálisabb forrásból is biztosan meg lehet szerezni nagyon hosszú keresés során, de úgy gondolom, ha már megvetted a játékot eredetiben, ez is belefér!
-na, ennyi reklám elég is😛-
A Thunderhead Keep is majdnem megvolt, de a végén kiszaladtak Jadékat vadászni, a királyt meg ott hagyták egyedül velem, és hát egy W/Mo egyedül kevés gyógyítónak, hiába volt Orison of Healing, és Heal Other nálam.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Nos valójában 7 hench-csel is végig lehet vinni, csak az a lényeg hogy 1 'élõ' monk legyen, aki a királyt gyógyítja.
Holnap este, ok.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox