Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én nemkivánok a gyereknek semmi rosszat, csakhogy forduljon el a feje a testéhez képest 180 fokkal
A rankos ötlet meg eleve halott... balance.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
És hogy tudta lenyúlni tõled?
Ma megtudtam hogy az accountomat egy mocskos kis sz-rházi magyar nyúlta le, illetve nála van. Mint megtudtam annak az aberáltnak arra se volt esze hogy normális nevet találjon ki, Valaki The One néven volt ma bent játékba.
Frog: The act of choosing of new appearances is something of which Those who serve this world are keenly aware.
Viszont új szörnyek biztosan lesznek.
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Egyébként jól tudom, hogy a magasabb rank a fénylõ állatkákon kívül semmi extrát nem nyújt? Mert.. ha mondjuk (csak egy ötlet) rank 3-tól 2 Elite skillt, 6-tól 3-at (stb.) lehetne egyszerre equippelni, az PvP-ben és PvE-ben is elõnyös lenne szerintem. Ha valaki összefut a Frog-gal, említheti neki :-D
Látom Tunderhead Keepnél mindenki elég rendesem beszíja!
Én is már vagy 20x nekimentem... még nem sikerült, de majdnem. Csak volt 2 quiter.
Az a pofátlanság, hogy bátyám bement valami teljesen ismeretlen partyval és megcsinálták! (Volt 3 monk) Én meg örülök, ha sikerül monkot találni a pályán. Hát még jót...
Na mind1 lassan kezdem elveszteni a türelmemet! Ennyit nekem ez az egész nem ér meg... 1 mission legalább mésfél óra mire a party összejön és átverjük magunkat a pályán, csak hogy meghaljunk a keepbe, vagy kicsináják a királyt! Grrrrr...
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox