Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, Gm Laura már intézi elvileg.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Supportnak már írtál? Amennyiben bescanneled vagy lefényképezed a cdkeyedet visszaállítják az accountodat..

Ez 20.-án történt, énmeg Hajdúszoboszlón voltam, tegnap jöttem haza.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Atisz
Ez hiba. Sztem új karakterosztály, pl. bárd jöhetne. Az új fajokról nem is beszélve...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Frozensoul
Skill calculator vagy Dye Color calculator.. hasonlók mind trohant tartalmaznak..

Az a másik amit nemtudok, az accot még senkinek sem adtam oda, nemszedtem le semmi gw-s cuccot amiben keylogger lehet.
Én nemkivánok a gyereknek semmi rosszat, csakhogy forduljon el a feje a testéhez képest 180 fokkal

A békának meg nehiggyetek hülyeségeket beszél 😛

A rankos ötlet meg eleve halott... balance.

Atisz
Tegnap még fenn voltál ts-en. Akkor ez vmi újkeletû dolog, nem?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Frozensoul
Valamilyen trojan-t használt? Töltöttél le mostanában valami gyanúsat?

Sajnos nincs <#falbav>

lol! >]
És hogy tudta lenyúlni tõled?

Atisz
Azta mindenit! Lenyúlták a accountod? Van vmi sejtésed hogy ki lehetett?

Nah, hajrá magyarok!!!!!!!
Ma megtudtam hogy az accountomat egy mocskos kis sz-rházi magyar nyúlta le, illetve nála van. Mint megtudtam annak az aberáltnak arra se volt esze hogy normális nevet találjon ki, Valaki The One néven volt ma bent játékba.

Frozensoul
Kai Razorwind: will we be able to choose new faces and/or character models?
Frog: The act of choosing of new appearances is something of which Those who serve this world are keenly aware.

Viszont új szörnyek biztosan lesznek.

Atisz
Amúgy van 1 prot monkom, ha jönne még vki monkkal, akkor segíthetek a rászorulóknak Thunderhead-nél...

Nem lesz, nem is tervezik, még chapter 2 ben sem!

Atisz
Lesz-e új faj és karakterosztály, mert elegem van már a sok kamából...

Frozensoul
Jó, igazad van. De mondjuk, ha nem Rank 3-tól, hanem magasabb ranktól lehetne 2 Elite? Egyébként nem hiszem, hogy gyakori a Rank 12-es player😊 A béka is csak egy nyamvadt tiger-ért könyörgött. 😄

3lm0
Sztem ez nagyon nem lenne jo ötlet, ha csak pl 2 Rank 12-es van egy partyba akkor a 4-4 elittel kiirthatnának szinte mindenkit, rettenetesen elvinné a balance-ot, ráadásul a kis fame-mel rendelkezö vagy a PVP-vel most ismerkedök kedvét és lehetöségét venné el.

Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20

Frozensoul
Van egyébként valakinek bármi jó ötlete, amit fel lehetne vetni a Békának? Esetleg össze lehetne gyûjteni. Aztán elkapni, Greetings from Hungary és nyakába zúdítani az összeset.<#nevetes1>

Frozensoul
Hehe, ezen valamiért nem csodálkozom<#smile>

Én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😄DDDDDDDLOL

dougO
ehh....Elõször úgy olvastam a nevedet, hogy Frozensoil. =)

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Ez nagyon jó ötlet!😊 csak azt mondtanák, h a játékbalance miatt inkább nem raknák be...de ki tudja, talán vmi hasonlót kitalálnak.

Frozensoul
Szerintem EmThor azt akarta írni, hogy 2 Fame és 0 Rank 😊

Egyébként jól tudom, hogy a magasabb rank a fénylõ állatkákon kívül semmi extrát nem nyújt? Mert.. ha mondjuk (csak egy ötlet) rank 3-tól 2 Elite skillt, 6-tól 3-at (stb.) lehetne egyszerre equippelni, az PvP-ben és PvE-ben is elõnyös lenne szerintem. Ha valaki összefut a Frog-gal, említheti neki :-D

Hi all! Nemrég megismerkedtem a WoW-al és nagyon teccett! A kérdésem az h Guild Wars mennyiben más mint a WoW? Nemt azt kérdem h melyik jobb mert azt eldöntöm majd én ha jáccok ezzel is csak egyáltalán a különbségek hasonlóságok stb érdekelne
Ne add fel! Én június végétõl (!!!!) oott szenvedtem, csak szombaton sikerült túljutnom! Korán reggel menj oda, mert akkor kevesebben vannak, és mindenki arra törexik, h átvigye...nekem ezzel a reggeli 7-8 órás taktikával már pár pályát sikerült teljesítenem! Kitartás!!Nekünk 2 monk elég volt, de tény, h jó taktika és ügyes játékosok kellenek!

Manoi
Sziasztok!
Látom Tunderhead Keepnél mindenki elég rendesem beszíja!
Én is már vagy 20x nekimentem... még nem sikerült, de majdnem. Csak volt 2 quiter.
Az a pofátlanság, hogy bátyám bement valami teljesen ismeretlen partyval és megcsinálták! (Volt 3 monk) Én meg örülök, ha sikerül monkot találni a pályán. Hát még jót...

Na mind1 lassan kezdem elveszteni a türelmemet! Ennyit nekem ez az egész nem ér meg... 1 mission legalább mésfél óra mire a party összejön és átverjük magunkat a pályán, csak hogy meghaljunk a keepbe, vagy kicsináják a királyt! Grrrrr...

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

honnan van rankod ha nincs fame-d?
EmThor
most megyek haverokkal szerepjáccani, majd késõbb, rank 2-m vna, majd azt tuningozom, gondolom Tomb-ban, Fame meg 0 😞 na pá, thx

modom, ha ráérsz most mondj 1 helyet és megmutatom a szarvast
EmThor
/fame, /rank, oké és? akkor mi lesz? thx

mellesleg /rank is müködik😄
Emthornak szántam, bocs

nekem világos
gyûjtesz 3 cagy több rankot, akkor beírhatodf emotion-nek hogy /fame..

ha ráérsz most a szarvasom megmutatom, még csak az van
rank6 farkas rank9 a tigris
EmThor
rank wtf? ki tud varázsolni? mit tud varázsolni?

Ha van rank 3-ad, szarvast tudsz varázsolni, ilyen fény-effekt....rank 6- tigris, rank 12- sárkány..sztem errõl beszélt

Tigris már van, sztem a rank-fényekre gondol, arra értette..

EmThor
arenanetesekkel lesz ma egy interjú, az ign.com-on!

EmThor
szent Mazsola!! Tigris? palást eltávolító? ajándékok? PvE-seknke nem egy hónapon nem heteken belül , hanem már a héten valami!! Van isten!

EmThor

EmThor
hát hallod PvP annyira nem izgat, hogy még 😞 Farmolás alatt csomó rúna meg upgrade ki lett unlockolva, csak pár nagyon rare nem... hö megyünk gyakni feelning most nem fog meg, PvE-t a népnek! >:Ð

Lehet, h van isten, de van BÉKA is!😊

EmThor
azaz vasárnap? hétfõ? van isten!!

Sziasztok! Volt több érdeklõdõ is a Thunderhead Keep küldire, szervezzünk meg egy idõpontot, amikor megcsináljuk. Én holnap este 10-kor ott leszek az English D1-ben, szóljon aki jön.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Frog azt írta, új PVE rész, vagyis SUMUP 6 nap múlva!

EmThor