Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crewin Tiaren
én most csináltam egy ranger/monkot...
és mi kellene egy csapatba? hogy vmelyik caspattal elmehessek?

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

dougO
Ezaz!! Tûzijáték!! Ott leszek! Ez alkalommal nem hagyom ki!

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Miért nem ajánlod neki a pre-made-eket? Azok nagyon is jók. Én úgy kezdtem el necrot játszani, hogy bejöttem egy minion masterrel, nekiálltam PvP-zni aztán szépen lassan unlockoltam a dolgokat. És nemsokára már egy enchant remove-os putrid-os taintedes curses necro (ami éppen kellett) teljhatalmú ura lettem 😊 ...és nem kellett 30 órát rászánnom a PvE részére...azalatt sok fame-t össze lehet ám szedni 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

K, én bent leszek egész nap, Tomb, Engdist1! Gyertek!

Srácok, hozzunk már össze egy normális magyar csaaptot, hihetetlen noobok vannak most bent. Egyrészt normális csapattal ingyenfaction, ezekkel meg 1 óra alatt 5 évet öregedtem <#falbav><#rinya><#shakehead><#rinya><#falbav>

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Nice Pics^^

EmThor

<#vigyor3>

EmThor
Gardan De Thor nevem a gémben, Ms. Gaile Gray-rõl pedig már szóltam, megyek képeket szerkeszteni 😄

EmThor
Gaile Gray, PR kapcsolatokért felelõs, ha jól tudom, az Arenanetnél, most hagyta el Lions Archot, postolok képeket, lesz PVPX végén tüzijáték, hétfõ reggel 9, náluk vasárnap este

Crewin Tiaren
Az az igazság hogy Superior rúnám és elit skillem nincs, de van major rúnám meg sztem elég jó skilljeim... Igazából nem nagyon tudok pvp-zni, de tényleg szívesen elmennék egy csapattal HoH-ra...

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Atisz
Így van tudsz 'csak' pvp karit csinálni. Ebben az a jó hogy rárakhatsz minden cuccot, amit már valaha is unlockoltál. Vannak elõre generált karakterek is, de én, önnek, ezt nem ajánlom 😊
Szóval nem árt ha van 1 adott attribute-hoz tartozó superior rúnád, és szintén az adott att-hoz tartozó elit skilled. Ha ezek megvannak a páncél az nem gond, a pvp-s karinak a maxos jár. Ha nincs, akkor tényleg csak pre-generált karit tudsz hozni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Crewin Tiaren
Nagyon örülnék ha veletek vagy mással elmehetnék mert szeretek játszani... persze a sigil is jól jönne...

az aláírásom mostmár frissítve van... de ettõl még lvl15-ös vok(csak a Tibiás szokott gyorsan változni)... De lehet lvl20-ast csinálni pvp-re ahogy néztem, mert arénára van egy lvl20-om... Vagy ez nem így megy?

Crewin Tiaren
szia! ha esetleg vmikor elmehetnék veletek annak nagyon örülnék...

Király a PVP Extreme, egy aréna gyõzelemért 25, Tournamentért 100, gvg-ért akár 2000 faction is járhat!! Asszem tudom, mit csinálok a hétvégen😛

Halál a spirit teamekre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lord Maelstrom
Üdv! Már régebb óta meg van a játék de igazából csak mostanában kezdtem el vele normálisan játszani (eddig csak diablózgattam vele)

Szóval most újra kezdtem. Szóval magyar Guildet keresek. RP-be aztán késõbb majd pvp-be is szívesen.

dougO
Több magyar guild rendszeresen Tombozik és sokan GvG-znek is már.
A fõbb magyar guildek akikkel héba-hóba összefutunk (vagy együtt megyünk) és érdemes velük PvP téren számolni: HunV, IL, OM, WSS, TMT, esetleg Hun, de õket ritkán látni mostanában....
bocs ha valakit kihagytam, akkor ordibáljon 😊
ja mi meg a SCOG vagyunk

Amugy lvl20 alatt nem érdemes nekivágni (vagy az aláírásod csak nincs frissítve?)
Meg kell sok-sok unlockolt cucc is (fõleg a skillek), mert nem biztos, hogy a te PvE karid épp beleillik egy aktuális buildbe...

Sigillt amugy elég sokan árulnak, mostanában stabilizálódott az ára. Volt nagyon olcsó meg nagyon drága is. Perpill nemtom mennyibe kerül, mert vagy egy hete néztem utoljára 😄

Csapat mindig van szerintem, mi is mindennap megprobáljuk 😊

Crewin Tiaren
vagy nincs esetleg vkinek eladó?

Crewin Tiaren
Lesz vmikor egy magyar csapat aki elindul? elmennénk velük ha lehet...

Crewin Tiaren
thx
akkor egy darabig még nem lesz...
😞

dougO
Tiaren: Ha a Hall of Heroesben nyer a csapat ott 3 sigil a jutalom, random h ki kapja meg. A Hall of Heroes (HoH) a Tomb of the Primeval King Tournament legutolsó pályája.
Grusi: hajrá^^

No, indulok a nagy útra Yak's Bend-bõl Droknar Forge-ig... Szép túra lesz, rámegy a délutánom 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Crewin Tiaren
Hali! Csak venni lehet a guild szigethez kellõ sigilt? vagy máshol dobja vmi?

Kira, remélem tovább egyenlítgetik...ez a Natural Renewal módosítás jól jött..

Éljen a Balance: Blance Lista

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Csak én nem tok bejelentkezni, vagy karbantartás van?

"E:\Guild Wars\Guild Wars\Gw.exe" -password"ideírd a jelszavad"

Oda írtam, de nem akarja elfogadni. Küldjetek egy cél sor copy-t a pass helyére meg írjatok hogy ide(-password"ide". THX

Nekem mûxik, és tök jó..

Ne az "indítás helye" részbe írd, hanem a "cél"-hoz....

Nekem valahogy nem akart menni a shorcutos izé, el se fogadta hogy beirtam.

értem..köszi
A jelszónál nekem mûxik a másolás-beillesztés, én is txt fájlba írtam be, de ez a shortcut módosítás sem rossz, kipróbálom.

Keepen a bónusz mennyivel durvább? Hánnyal jönnek többen és mik?
- 1x csináltunk bónuszt, akkor kicsit aggasztott, hogy hova szaladgál az a jóember; úgy rémlik jade-k meg mursaatok jöttek kb 3x annyian, mint az átlag. Mivel akkor épp 4 elével voltunk, ez valahogy nem tûnt nagy problémának...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Frozensoul
Ha mûködne a Ctrl+C, Ctrl+V, akkor elég lenne a jelszót egyszer beírni mondjuk egy fájlba. Minden GW indítás elõtt megnyitod a fájlt (aminek a shortcut-ját mondjuk asztalra vagy quicklaunch-ba teszed) és Ctrl+C. Aztán GW login: Ctrl+V. És így még gyorsabb is mint begépelni😊 Az ember fájljait pedig remélhetõleg nem nézi át egyenként senki a jelszóért...

Ötlet a jelszóval kapcsolatban. Gondolom a nagyrészünk shortcuttal indítja GW-t, amit kicsit meg kell szerkeszteni.
Jobb egérgomb -> Tulajdonságok -> elérési útvonal az exe-hez, itt nyomunk 1 space-t utána és a következõt kell beírni: -password"jelszó"
A játék nem kér jelszót (és gyorsabban válthatunk karaktert is), így max csak olyan program tudja megszerezni, ami valahogy hozzáfér a shortcut elérési útvonalához. Persze ennek vannak hátrányai is, hogy bárki elindíthaja a számítógéprõl, szóval bosszúálló családtagok veszélyeztethetik a karaktereink épségét.

Frozensoul
Akkor... ez van<#szomoru1>

Egyébként nálam a GW login-nél nem megy a Ctrl+C Ctrl+V. Nálatok engedi?

minden betüt rögzit, de nem csak az abc-t. Tehát Win, stb. gombokat is képes, az Alt-okat is megkülönböztetheti, stb.

Ha vkinek keep kell, 22:15-ig ott ugribugrizok, ha kell segitek...

Frozensoul
Tudtommal a keylogger minden lenyomott betût rögzít. (ezért ez a neve) A kérdés csak az, hogy az abc betûin kívül mást is rögzít-e? Mert így sokkal egyszerûbben kivédhetõ lenne a jelszólopás, és nem is kellene soha megváltoztatni😊

Sztem a legvégsõ eredményt nézi, szal ez nem jó megoldás😞

Frozensoul
Hmm.. lehet, hogy hülye kérdés: A keylogger progik feljegyzik a backspace-t és hasonlókat? Mert ha nem teszik és ha loginnél a jelszó írása közben begépelsz néhány fölös karaktert amik után rögtön backspace-t nyomsz, akkor a "szerencsétlen" tolvaj csak egy értelmetlen betûsort kap. (Fejtse meg a jelszót, ha tudja!) <#vigyor2>

Tehát mondjuk a jelszó: almaslepeny
Amit te gépelsz: alfg(bs)(bs)mashht(bs)(bs)(bs)leg(bs)pengzx(bs)(bs)(bs)y

Elnézést az agymenésért<#wilting>

Elhiheted h énis szeretnék "találkozni" vele ^^

Én már lassan rettegek, hisz nem ez volt az elsõ alkalom.....hú, ha én vesztenék el egy 20as karit, nem tom mit csinálnék....áá...belegondolni is rossz. de az tuti, ha megtalálnám a tettest, inkább megyek dutyiba elégedetten, mint h hagyjam a dolgot.

a ctrl+c megoldás nem is olyan rossz ötlet.
Lego, tuti hogy semmilyen cuccot nem szedtél le, akár zipben, akár máshogy? Aggaszt a dolog...

Én arra vok kíváncsi, hogyan csinálta.....illetve mégsem, akkor csak még többen tennék ezt. Most pár biztonsági lépést én is tettem a védelem érdekében:
1. Minden 3. nap kódváltás
2. a címem benthagyom, a kódot pedig ctrl+c, ctrl+v módszerrel adom meg, így nem láthatja.
mást nem hiszem, h lehetne ellenük tenni...

thx, majd utánanézek

Lego:

Hegi eddig 4.118 karakternyit csevegett kommentelés közben!
Honlap: http://gameland.try.hu
Város: Szeged
Születési év: 1989
Érdeklõdési kör: Informatika

Hátha segít...

mégse rúgom ki, kiváncsi vok mia--sz volt ez.

nem,de az a legkevesebb: Ez a senkiházi lúzer meghagyott 80 platinát, 34 ektót,55 obszidiánt, 5 monk superiort, stb.
<#taps><#taps><#taps><#taps>

EmThor
na visszakaptad jóvan, karid akkor nem maradt meg? 😞