63345
-
Padmah #58851 Kastil hozzászólásodat nagyon köszönöm valami ilyesmire gondoltam,De ugyan úgy üresség és zavar maradt bennem :(, hogy gw-ben is van lag az szomorú akkor,fő fő problémám igazából még az lenne hogy kis baráti társaság amibe most vagyok 8-10fő abból szinte minden nap itt vagyunk ts-en legalább a fele ki hogy dolgozik és jókat hülyülünk, dumálunk, és hogy őket nem nagyon vonzza a gw2ő így ha elmennék egyedül maradnék :( és bár ez vissza fordítható csak...... nem tudom mi tévő legyek, mint mindannyian a tökéletes mmo-t keresem ami sajna nincs,keresem azt ahol nem a gear teszi a karaktert hanem a játéktudás, a játékos aki irányítja. -
#58850 ja sry tripláér, maradandó contentet nem nagyon szeretnek alkotni a fejlesztők, csak ilyen pár heteset, rendes kiegészítő meg szinte biztos, hogy nem lesz. -
#58849 ja, balanceot meg ne keress, azt anetnél sosem tudnak -
#58848 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De igen, laggol, elég keményen, szerverek nem bírják el, akárki akárki akármit mondhat, ez tény, hivatalos forum elég hozzá.
Eventek vannak, a szokásosak is, és a dinamikusak is, amiről már biztosan olvatsál, elég jó. ott vannak a world bossok, amik elsőre marha jók, 1 hétig még élvezi az ember, aztán amikor már 1-2 hónapja farmolja őket a nagy semmiér (anynira szar a drop) akkor már kevésbé fun.
Pve: karit húzni marha jó, komolyan, kurva izgalmas, amig el nem éred 80-at, ott kb megáll minden, gearelés nincs, megveszed szinte ingyen a legjobb armort aztán onnantól max csak a skinre gyúrsz. insták at kb halomra lehet unni, ráadásul nem is nagyon motivál semmi, mivel nincs gearelődés ugye.
Pvp: van ugye a wvwvw ahol 3 szerver csapja egymás ellen össz 4 mapen, nem fűznék hozzá sokat, jó moka tud lenni, de leginkább kurva repetitív, szerintem. aztán van az arena szerű pvp, ahol mindenki egyenlő, nincs jobb vagy rosszabb gear (ahogy egyébként sehol a játékban 80tól) rank kb semmire nem jó? van 1-2 title hozzá amivel villoghatsz azt csók, hivatalos forumon leginkább azt mondják, broken.
craft: semmire nem jó, csak fejlődni vele
grafika meg lehet hogy szép, csak legyen alá vasad is ám :)
lotro és swtort nem ismerem, de ez biztos, hogy teljesen más.
összegezve ez egy pvp (inkább wvw) orientált játék, ha az bejön, akkor hajrá, ha meg a megszokott kis fejlődés, gearelődés, egyre jobb akarsz lenni dolgot keresed, meg se vedd.
megéri az árát, sokat nyújt, amit más mmo nem, viszont ez szinte semmit nem nyújt, amit más mmo igen
őszintén szólva ha szeretsz 80 után is folyamatosan fejlődni, akkor gyorsan felejtsd el a gw2-t, itt már lvl15-ös szinten láttál mindent, amit a játék tud nyújtani, 80on sem lesz több, -
MaRee #58847 Ajajajjjajajajaj kezdődik előröl. Olvasd vissza az utóbbi 2-3 oldalt, lesz pro meg kontra bőven.
Írok neked privátot inkább, mert nem akarom hogy megint 10 oldalas flém legyen. -
Esmodeus #58846 Warriorok milyen buildet használnak mostanában Fractals-ra és WvW-re ? -
Padmah #58845 Sziasztok! Kis pro-kontrát ha tudnátok írni a játékról megköszönném. Amit rólam tudni lehet 3 éve lotro-zom mai napig aktívan, swtort kezdetektől nyomtam aktívan fél évig, volt 1 kis szünet néha 1-1hónapra visszanézek,meg wot-ot nyomtam jó pár hónapig szintén elég aktívan de az most kispadod van. Olvasgattam, de a ti véleményetekre lennék kíváncsi, GW2-ben Pve/Pvp (szeretem mind a 2őt),insta ,raid craft,eventek, gearelés,van-e valami rank pvp-be?,ilyenekre lennék kíváncsi,és esetleg ezek milyenek lotro vagy swtorhoz képest.Régóta szemezek a GW2-vel főleg a grafikai miatt meg hogy elvileg nem lagol a játék nagyobb létszámnál sem.Előre is köszönöm a válaszokat. -
Padmah #58844 Próba -
Pilutika #58843 faja akkor marad a várakozás hátha javítják..:S -
#58842 ez nem anet, ez mindig mindehol így van, ami a playernek kedvez, azonnal javítva, bannolva ha olyan, viszont ami a playerek életét megnehezíti, az whocares -
#58841 Szeretem az Anet ilyen hozzáállását ezt bírják javítani 1-2 napon belül, de hogy wvw-n kezdetek óta nem lehet kickelni partyból offlineokat, vagy siege építés után van, hogy odaragad az ember 5-10 sec-re azt nem... -
#58840 csak ez is bugos, van pár ami a vízbe is követ, mert kb végtelen aggro rangeje van. jelenleg kurvanehéz így, egyedül vagy groupban -
#58839 Most ellenőriztem és igazad van, ezt bugot javították. Akkor marad a nehezebb verzió, ott is a sziklák körül kell szaladgálni és csak a tolvajokra összpontosítani, utána meg futás vagy a sziklákhoz, vagy a tengerbe... -
Pilutika #58838 hagyom hogy bevigye az első kincset és amikor fut vissza következő adag kinccsel akkor ölöm meg.de utána ugyan ugy jön a többi helyről is a tolvaj :( -
Pilutika #58837 úgy csináltam ahogy mondtad. mégis jön a szokott időn belül a 2. tolvalj majd 3...:S -
#58836 biztos jó, de altruist heal tök fölös, meg a magam részéről jobban preferálom a hosszan tartó buffokat. -
Conqvistador #58835 http://www.youtube.com/watch?v=8Au3E6nDr1Y
És ez? -
#58834 ja és rúnák: 4 altruist és 2 monk. +30% boon duration wooot -
#58833 nekem egyik se nagyon tetszik :D
én egy 0/0/20/30/20-as buildet használok. páncl és fegyver az invaider, az ékszerek pedig power, health, healing power. altruistic healingre sosincs szükségem. értem én hogy nagyot healel, de szerintem tök fölös. -
#58832 Menj egyedül. Amint elkezdődik, azonnal menj a sziklákhoz, ahol a mortarok lesznek, és ne támadjon meg senki, és te se senkit. Az első tolvaj lopja el az első adag kincset, majd mikor jön a második adaggal, akkor öld meg (he lehet messziről), hogy ne támadjon meg más. Ha jól csináltad, akkor csak az az 1 tolvaj fog spawnolni, így csak azt kell ölni és 7 perc laza ácsorgással kb 12 öléssel kész is a T4 :D -
hunterrop #58831 Próbáld meg egyedül, én úgy csináltam. Van is video youtubon róla, lényeg h nagy dmg, meg stun,cripple,imm ilyenek legyenek -
Pilutika #58830 valaki ezt a nyamvadt Ellen Tier 4et végig tudta vinni?? csak én nem találok értelmes partyt? -
hunterrop #58829 És érdemes a healing poweres gear? Mert elég keveset számít, lehet h jobb lenne helyette még vitality/toughness? -
Esmodeus #58828 Inkább a support. Azzal is bemehetsz a tömeg és még supportolod is a társaidat. :) sőt tovább is bírnád mint egy olyannal ami DPS. -
hunterrop #58827 Sziasztok,
Guardianba kérnék kis segítséget, h van két buildem amit csináltam 80ra, és h melyiket lenne érdemes használni, kisebb-nagyobb változtatásokkal? Szóval Pve főleg dungeonok, de leginkább wvw-re használnám.
egyik
másik
Egyik az support, a másik inkább tömegbe bemegy és dps.
Szerintetek melyik a jobb? És amelyik jobb azon mit lehetne még módosítani?
-
Esmodeus #58826 Jó játék. De én már nem tudnék vele játszani így GW2 után :) -
#58825 Én csak hallottam róla. Híresen balanszoltak a kasztok. Egyszer kipróbálom. -
Esmodeus #58824 Én magam is Lord of The Rings Online-oztam. Az egyik legjobb MMORPG játék lett a szememben! A hangulata oda-vissza ver! :) -
#58823 Lotro f2p bevezetése után többszörösére nőtt a bevételük és a játékosok száma is nagyon megnőtt. Lotronak a f2p rendszere olyan szerintem, hogy ha nem egybe veszel meg nagy packba dolgokat akkor a játék alapárának többszörösét kifizeted.
@MaRee: nagyon brutális amit művelnek. Annyi tartalom van benne, hogy nulláról akarnál mindent felfedezni, akkor nem kevés idő kéne hozzá. Persze szerintem ennek van ára is, mert az a nagy terület elnyeli a játékosokat. (Elméletileg, népes szerveren nem lehet gond.) -
#58822 csak az f2p-re váltás még ha sikeressé is teszi, nem feltétlen jövedelmezővé (legalábbis nem annyira és a kapzsi gcik nem kapnak annyit)
érdekesnek azt tartom nagyon, hogy a gw1-et nem tették teljesen ingyenessé item shoppal (nem tudom már mi volt a neve) ingyenes accot nem lehetne gw2höz csatolni csak ha megveszik azt kész, még mindig több menne be nekik az itemshopból mint a semmiből, kamadanban van vagy 50 ember max azok is csak valszeg gw2 homra gyurnak, többi város full üres -
MaRee #58821 És milyen fasza kis játék lett, pedig már az sem mai darab, mégis lassan az ötödik kieg. jön hozzá. Ebből is látszik, hogy legtöbb játéknál a f2p-re való váltást akármilyen gáznak is tartják egyesek, nagyon jót tesz. -
#58820 Az legtöbb esetben sikeres. Lotro anno elsők között nagyon nagyot kaszált. -
MaRee #58819 Én nem mondtam, hogy haldoklik a GW2, csak számokat mondtam. SWTOR is elég jól el van most, jót tett neki a f2p. -
#58818 Varianceosként is azt tapasztalom, hogy nincs gond. Az természetes, hogy a játékosok egy része eladja az accot. Ismerek nem egy olyan társaságot akik MMOról MMOra vándorolnak és sokáig én is ezt csináltam. Guildünk is többszöri rostálás után kb 280+ főt számlál és már amiből a barmok rég kiestek. (Ez nem garantálja, hogy van 1-2 még. ) -
#58817 most kajak ezért előfizettél?:D -
ezustszem #58816 Most komolyan ezt raguzzuk oke... Szoval most a wowban csaszkaltam kicsit, a serverek amin a karijaim vannak, amikor abba hagytam nagyon nepszeruek voltak most - olyan erzesem volt mintha singlet jatszanek kovetkeztetes.... nincs. A friend listambol 1 ember sem volt online 1x sem atlag utolso belepes 1 ev felett volt ezen tenyleg meglepodtem igen hosszu lista. -
#58815 Azért ugye az sem mindegy, hogy mi a szerverek limitje, (ami valszeg nem sok, ahogy a zonáké sem, mert kb 100 embernél már overflow és foslag van) -
#58814 Ez egy jatek, a szorakozas egy formaja, nem hazassag, hogy egy egesz eletre szoljon. Csak itt paran azt hiszik, ha megveszik a jatekot, akkor onnantol 24/7-ben kell(!) vele jatszani eveken keresztul, anelkul, hogy megunnad, mert ha nem, akkor az bukott/halott/stb. Baromsag. Ha megunod, akkor menj, jatssz massal, majd fel ev mulva visszatersz, es ujra szorakozol vele egy ideig. Egyetlen egy mmot sem lehet vegtelensegig "tolni" nonstop, csak ha valaki nagyon elvetelmult, vagy kinai farmer.
-
Esmodeus #58813 Amúgy meg van bőven játékos a Guild Wars 2-ben.
A szerverek populáció "mérője" is ezt mutatja! Nincsen semmi gond a Guild Wars 2 játékosállományával. -
#58812 új, de nem feltétlen marad hosszú távra