63345
  • Kryon
    A karka event az tényleg durván kifektette a szervereket, de azóta nem szoktak olyan vészesek lenni.
  • kastil
    mindig utaltam ezt a "lehetne rosszabb is" hozzaallast, ettol meg nem tokeletes, es asszem mostmar meg is valaszoltad magadnak #58872 egyik szarnal kicsit jobb, de attol meg szar marad - keretik nem azt hinni, hogy az egeszrol beszelek, mert kezdodik csak elolrol
  • Kryon
    Relatív. Ahhoz viszonyítva, hogy más játékokban hasonló eseményeknél fél percre megállt a kép (esetleg dc is befigyelt), diavetítést (vagy inkább képregényt) nézhettél az esemény végéig, nos ahhoz képest 1-1 sec akadásnak szinte már örülsz.
  • kastil
    mondjuk metak szempontjabol relativ, mert ha elkezdek 2seces skilldelayeket eszlelni akkor legalabb gw2stuff nelkul is tudom, hogy beindult a meta mehetek lootolni
  • kastil
    o, hat en nem vagyok ilyen elnezo mint te, ha valamiert penzt adok elvarom, hogy mukodjon is, nem csak felig, az teljesen mas lenne, ha nem lenne wvw mert nincs meg a megfelelo technologia, de szerintem egy kicsit atbaszas olyasvalamivel reklamozni a dolgot, ami csak felig mukodik. es ez nem csak wvw, szinte akarmelyik meta event kiakasztja servereket
  • Kryon
    Értem, még mindig a működéssel van a gond. Akkor írj egy mmot ami egy kis területre összezsúfolódott mondjuk 200 karaktert a legkisebb akadás nélkül lekezel miközben aktívan aoeznak.
    Ugyan nem értek a technikai részletekhez, de van egy olyan érzésem hogy amit elvársz az ma még egyszerűen megvalósíthatatlan.
  • kastil
    "Szerintem attól, hogy akad (akármilyen gépen) még a játszhatóságon belül marad. Zergnél amúgy se sokat számít az egyéni teljesítmény csak a létszám. Az ellenfél pedig ugyanúgy laggol."

• TomStorm
    GW ellenesek,lépjetek már be egy másik baszott mmo-ba.Fogad majd a nagy üresség vagy a pay2win meg az 5-8 éves grafika+animáció és még fizethettek is érte!!
    Ez a játék megéri az utolsó forintig.Van minden ami kell én úgy gondolom egy átlagos játékosnak és ez csak bővül,ingyen.
    Lag általában hétvégén van de akkor se zavaró mert csak néha fordul elő.Pénzt nem kell bele tolni csal login és játszik akkor amikor akar az ember.
    Guild mindenképp kell mert egy idő után a sok Solo ill.pug-tól kb el is megy az ember kedve(tapasztalatból).
    Aki ezt a játékot lehúzza az biztos nem épeszü vagy csak nagyon meleg van:))
  • Kryon
    Ez a hasonlat nem egészen értem hogy jön gw-hoz.
    Inkább azt mondanám, hogy autót is aszerint vesz az ember, hogy mire akarja használni. MMO esetén sincs ez másképp. Ez egy kellemes kis casual játék azoknak akik szertnek mászkálni a világban meg zergelni wvwn. Aki mást vár az eltévedt.
  • kastil
    végülis gw2vel is el lehet lenni meg szép is, csak a működésével vannak gondok, még a végén egyetértünk
  • PiszkosFred
    Hat, ha csak arra "fussa", akkor A pontbol B pontba azzal is el lehet jutni.
  • kastil
    jólvan akkor gondolom ha veszel egy olyan autót ami gyorsabb/biztonságosabb mint bármelyik másik akkor pont nem foglalkozol vele, hogy be kell huzatni hogy elinduljon és még akkor is olyan hangja van mint egy vadászgépnek, nem így működik
  • constellus
    én kb 1 hete kezdtem a játékot, vagy másfél, de nekem nagyon bejön. igaz rákockulni nem tudok(lehet akkor már meguntam volna) viszont munka, család melett el lehet vele szórakozni, ha nem az a célod h 3 millió emberböl rank1 akarsz lenni.. a fejlődés nekem nagyon tetszik, dinamikus küldik, tábort, falut meg kell védeni stb, nekem tetszenek ezek, a pvpröl annyit h kipróbáltam a spvpt(remélem jórol bezsélek) inta 80 fullos gear midnenkinek, nos ezzel az a baj hogyha egyedül vagy, mer akkor sanyi, premade csapatok levadásznak. Wvw-t még nem próbáltam, de annyira nem is izgat hogy 100 ember aoe dmge öljön le. Amit hiányolok a játékbol(amit a wow megtudott adni annó) az a world pvp, hasznosabb prof rendszer és horgászat! :DD Ezektöl eltekintve én élvesem és ajánlom!
  • Kryon
    Szerintem attól, hogy akad (akármilyen gépen) még a játszhatóságon belül marad. Zergnél amúgy se sokat számít az egyéni teljesítmény csak a létszám. Az ellenfél pedig ugyanúgy laggol.
    Nem egyszerű ekkora tömeget kezelni. A legtöbb mmoban meg se próbálkoznak vele, ahol eddig próbálkoztak, később feladták. (a wowban 2 kiegen át reszelgették, aztán hagyták a fenébe)
    Itt ezekhez képest egész jól eldöcög.
  • Kryon
    Nem miattad van, csak a szokásos. Nincsendgame, laggol, meg amúgyis sz@ar az egész mert pistike is ugyanolyan gearben van mint lacika, pedig pistike 10x akkora kocka. Semmi szokatlan...
  • kastil
    azt hittem, emberekre gondolsz, mint tömegre, és a caompanyre, hogy kezelni. abba csúnyán belekötttem volna

de akkor; #58860 -> #58862. nem képes rá, úgy ahogy kellene, semmiképpen sem, se gép, se engine/server. ugyebár arról szól hogy 3 server háborúzik, gondolom te is voltál már sc-ben mikor mind3 zerg ott van, nem kell elmagyarázni mi zajlik, és ez egy alapköve a jateknak, nem pedig a solo roaming
  • Kryon
    Arra, miért te nem?
  • Padmah
    Üh most olvasok vissza csak kérdeztem ezt-azt de miattam ne veszekedjetek pls.
  • kastil
    wvw-re gondolsz?
  • Kryon
    Még nem találkoztam mmoval, amely ekkora tömegeket képes volt ilyen szinten kezelni. Nem tökéletes, de mihez képest nézzük?
  • Robe77
    Akinek nem inge... :P
  • kastil
    ja hogy valaki rinyált, k
  • Robe77
    Kb 1-1,5 hónapja Rifteztem, de csak 2-3 hétig mert meguntam az egészet. Még csak nem is húztam fel maxra a karakteremet. Mégse megyek a Rift fórumra rinyálni, hogy egy "unalmas szar" az egész stb. Elfogadom, hogy van akinek tetszik és tovább lépek. Ennyi.
  • kastil
    nem értem miért kellene a feketeét pirosnak hívni

vagom en, hogy sokszor csak belekezdek a fikazasba, mert epp kijott az aranyerem, de nem szoktam valotlant allitani. persze,
    ettol lehet szeretni, lol soha egy szoval sem mondtam senkinek hogy minek jatszik ezzel a fossal, de ha nincs endgame, nincs endgame, ha nincs ertelmes craftinbg akkor nincs. nem a csucsszuper hasznos kraftingot vagy a rohadt valtozatos endgamet fikazom halomra.
    kiváncsi lennék ezekre a kérdésekre ti mit válaszolnátok, de igazából csak annyira volt képes egy gwbetyár is, hogy a kastilfélér enem kell hallgatni és jó játék ennyi, emellett engem ugatott. végülis a srác csak KONKRÉT kérdésekkel jött ide de szarjátok le.

ja igen ez az sfg, már majdnem elfelejtettem a sok hivatalos forum utan
  • kiserik
    Én EZT használom, bár mostanában nem fractalozom, de a heal mindig jól jön. WvW-n meg elég mobilis, jó védelem és a longbow is egész jó, persze oda veszek fel más ruhát.
  • PiszkosFred
    Oke, de neked se fajjon, ha veled ellentetben valaki elvezi a jatekot, es talal benne szorakoztato tartalmat. Te meguntad, hanysz tole, az ellensegeidnek sem kivanod - mas pedig szereti, jatszik vele, es szeretettel ajanlja masnak is kiprobalasra.

Abban igazad van, hogy minden jatek topikjaban kellenek a dacos megmondo emberek, akik esetleg csakazertis megmondjak a frankot, nehogy a szerencsetlen jatekos a vilagvalsag kozepette a devizahitel torlesztese helyett GW2-re koltse a penzet. De, ha felvallalod ezt a kellemetlen szerepet, akkor ne lepodj meg azon sem, hogy lesz, aki nem ert ezzel egyet.

Mert beulhetsz te dozsa mezben a fradi b-kozepbe, szived joga, de ne lepodj meg, ha a meccs vegere tobb lyuk lesz rajtad, mint amennyit az Isten adott szuletesedkor.
  • kastil
    szóval akkor azt kellene mondanom, ami a te véleményed a játékról, nem pedig azt, amilyen valójában, mkay.

pontosan azokra a dolgokra reagáltam, amikre kérdezett. pve, gear, pvp, grafika, lag.

melyikben hazudtam?

HIBÁK! IGEN HIBÁK! melyik játékban nincsenek? ha ezektől eltekintesz/eltekintünk akkor a GW2 igen is jó játék és tök jó minden

Én ezt leírtam, megéri az árát és jó játék, 80ig ettől függetlenül hamar unalmassá válik, lagos, a hivatalos gépgény egy vicc, pvp elcseszett, unbalanced, pve endgame nincs, kasztok build szempontjából egyáltalán nem változatosak, mindenhova van max 2 build.

Ennyi erővel a perfect world is jó, viszonylag ok graf, van pvp, lehet mobokat ölni, van acsi, krafting, az meg hogy ez mennyire fosomul van megvalósítva kit érdekel...

neked alacsonyak az igényeid, ettől a gw2 még nem jó játék másnak. mégegyszer leírom; pontosan azokra a kérdésekre válaszoltam, amiket ő feltett, és amig nem mondod meg, hogy mi valótlant állítottam, addig csak egy trollkodó fanboy vagy számomra
  • Esmodeus
    Közel sincsen HIGH END PC-m és mégis elfut a WvW MED beállításokon és nekem az teljesen elég! Nem szép és nem is csúnya a grafika! Eleve egy MMORPG-nél kit érdekel a grafika ? Elég csak megnézni a WoW-ot... az sem azért HŰ DE JÓ JÁTÉK mert szép a grafikája.
  • Esmodeus
    Igen.
    Azt kellett volna mondanod hogy
    "*****jó game tök király minden ***** fillért megér? "
    Ha eltekintesz attól hogy nincsen benne PVE ENDGAME és hogy vannak benne HIBÁK! IGEN HIBÁK! melyik játékban nincsenek? ha ezektől eltekintesz/eltekintünk akkor a GW2 igen is jó játék és tök jó minden. Főleg ha az árát nézzük! Ennyi pénzért nem kapsz olyan játékot amit hónapokig tudnál játszani! Kivéve ha olyan amihez van MP és tényleg leköt... de azok elenyésző mennyiségűek! GTA, BF, COD az amit ide lehet sorolni és szerintem ennyivel ki is fújt a lista... talán még a Sims az ami hosszútávra leköti az embert.
    Guild Wars 2 egy olyan MMO ami jó és kész... és nem vagyok fanboy! csak annyit teszek hogy nem a hibákat helyezem előtérbe... mert tudom hogy előbb-utóbb úgyis javítva lesznek! hanem azt helyezem előtérbe hogy ÉN miért szeretem a játékot.
  • kastil
    erre még mindig csak azt tudom mondani, hogy erre épült a játék, wvw és pve terén is, hatalmas tömegekre, vagyis akkor csak ha tényleg high end pcd van akkor vag yképes normális grafon élvezhetően futtatni, ez is csak a játékot/fejlesztőket jellemzi
  • kastil
    Hallod, folyamatosan szídom a játékot, ezt mindenki tudja (pedg általában csak rávlágítok a kurva gyenge pontjaira, mert megtehetem) egy oylan kérdésre válaszolok, hogy milyen a game, spoilerbe is teszem, mi a fasznak olvasod el? nem neked ment, írtam bármit is, ami nem fedi a valóságot? nem, akkor szia

egyébként meg nem értem, hogy mi a lófasz közöd van hozzá, hogy én mit csinálok, mivel játszok és mivel nem, végig se olvastam a hsz-ed, leírtam a tényeket a játékról, mond meg nekem, mi nem fedi a valóságot és kussolok. vagy esetleg azt kellett volna monodanom, mint itt egyes bologató majmok tennék; kurva jó game tök király minden kurva fillért megér? hagyjál már

igazából megint csak annyi van, hogy leírtam tényeket a játékról (KÉRDÉSRE) és te/ti megint beleugattok, mint fanboyok ebből jön az off. huzzafaszba játszani, azt kész
  • Mc Wolfy
    a lag eléggé viszonylagos. itt akkor van lag, ha 300 ember egyszerre csatázik. azt pedig egy mai játék sem bírja :)
    ha kerestek guildet deson, ajánlom magunkat
  • Esmodeus
    Én azt mondom játssz a Guild Wars 2-vel! Jó játék és nem kell a kastil félékre hallgatni! Azért mert neik nem jött be a játék ezért meg azért vagy szidják ezért meg azért... neked még tetszhet! sokan játszanak vele. A másik baromság meg az hogy haldoklik... nem, nem haldoklik! Minden MMORPG haldoklik ennyi erővel de leginkább az MMORPG-k "királya".

Nekem nem kell az hogy a városban álljak és villogjak az armorommal hogy HUH nézzétek + 12-vel nagyobb a strength-em!
  • Padmah
    1-2 rossz lotroban pl. pvmp (ettenmoors) szép jó 24vs24 raid Atom lag 4-5 fps esek örülsz ha 10fps, néha 5-10seces skill lag szóval imádom a pvp-t de ilyen lagba élvezhetetlen.Insták raidek 3/6/12fós t1/t2/t2hm, sok skálázható elég sok van de ha megvan ami kellett nem nagyon van miért odamenned többért max alttal vagy funból, de ha már voltál 100-150szer hogy kiesen a gold item a 151. már nem fun :(.Kb jelenleg csak pvp-zek lotroban is van 1 main karim burgi meg 6 altom ,burgi atom gear ,altok so-so, burgival is csak a rankra haltok de hogy tudjak pvpzni az havi 4000ft amiért lagot kapok :(.
  • Esmodeus
    kastil: Egy olyan kérdésem volna hogy: miért vagy még mindig itt ? miért játszol még mindig a Guild Wars 2-vel ? Ha ez véleményed a játékról meg az Anetről miért nem fogod meg magad és mész vissza WoW-ozni a barátnőddel együtt ? Hidd el, megkönnyítenéd az életünket és még a sajátodat is! Aztán ott válogathatsz a 64.000.000 achi közül, repuzgathatsz, raidelhetsz, dungeonozhetsz orrba-szájba. Ha neked ez kell akkor hajrá! PiszkosFred-nek igaza van... ez egy játék és nem életre szól mint egy házasság. Meguntad nem találod fel magad... ennyi, lépj tovább menjél WoW-ozzál. Az a neked való! Én tökéletesen el vagyok a Guild Wars 2-vel ... néha munka után egy-két hideg sör mellett jó szórakozás! Pár napja én is azon voltam hogy visszamegyek WoW-ozni de minek ? Életelszívó. Ráadásul már rég kinőttem abból a korból hogy achikat farmolgassak meg raideket és dungeonoket! Inkább játszom a GW2-vel néha WvW meg ilyenek. A játékhoz meg lesz kiegészítő... ha nem is mostanában de biztos hogy lesz!
  • MaRee
    Igen, a magyarok nagyrésze is Desolationön van.
  • kastil
    viszont nehogy azt várd, hogy itt majd kasztonként 1-2 használható buildnél több lesz, vagy hogy a pvp annyira jó a gw2ben hogy hosszútávra lekössön, esetleg hogy itt nincs op kaszt, mondom, balance nincs, de ugye ez a game nem is 1v1re van tervezve, persze nem kizárt. mondom, pve endgame viszont nincs, ja, és közelében sincs a tökéletesnek sajna
  • Padmah
    Kastil,Maree ti a Deson vagytok?
  • kastil
    hát akkor hajrá, desolation szevert javaslom, nem a gear teszi a karit, hanem a skill. deso szeron sok jófej magyar van, főleg WAR guildben. vedd meg
  • MaRee
    "keresem azt ahol nem a gear teszi a karaktert hanem a játéktudás, a játékos aki irányítja"

akkor ez a te játékod, de valószinüleg mint a nagytöbbség, te is meggondolod majd magad.