Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy egy régebbi postomban írtam, ha szereted a wvw-t akkor még el lehet benne bohóckodni egy darabig, más meg nincs. De te RP-t említettél, azért mondtam hogy a legtöbben végigjátszották.
Fractalt is végig lehet játszani, mivel ugyanazok ismétlõdnek csak magasabb szinten. Az egyedüli dolog ami nem lehet végigjátszani az a wvw, ami egyrészt ezer sebbõl vérzik, másrészt egy idõ után dögunalmas.
X
Egyedül a PVE-t lehet végigjátszani, személyes történet + dungeonoknek a story modeja... WvW-t, PvP-t hogyan játszod végig ? Sehogy. Fractals-t sem lehet végigjátszani...
WoW-on kezdõterületeken alig találkoztam egy-két játékossal itt találkozol 10-20-al... mindig van ember az eventekre... WoW-ban sokszor azt hittem egyedül vagyok a szerveren, hogy egyedül szintezem... mert volt olyan, hogy két órán keresztül nem találkoztam senkivel. És ez nem csak a low leveles területekre igazak, hanem a 90-esekre is. World Bossoknál szokott nagyobb tömeg összegyûlni, meg néha napizás/farmolás közben találkozok játékosokkal. De akkor sem sokkal. 😊
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Never underestimate the power of the dork side!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Néhány hónap kihagyás után, úgy döntöttem visszatérek a játékhoz.
Egy olyan klánt keresek, ahol aktívak a tagok... vannak programok (akár WvW, akár PvP, akár Fractalsok) és nem utolsó sorban szociális tevékenységek/programok (rendezvények: versenyek, fogadások, szerepjátékozás) és nem utolsósorban az aktív és jó fej/segítõkész társaság. TS használata nem akadály, viszont beszélni nem mindig lesz alkalmam. Fontos, hogy a klánnak legyen normális neve, felépítése... és nem utolsósorban története! És egy jól összerakott stabil vezetõség. A guildet a Piken Square szerveren keresem.
Játékban megtaláltok Valaar Rhaeros néven.
Warriornak amúgy olyan fegyvert adsz, ami tetszik. Fogpiszkálóval is tud ölni. Amikor nincs szükség távolsági fegyverre (pl CoF endboss), akkor váltogatni szoktam a gs-t és sword+axe-t. Sokan használnak dual axe-t is.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
X
Guardian fasza meg minden, de a pure dps inkább bejönne, viszont a warrior gs skilljei meg rohadtul nem jönnek be. Gondolom hammer build pvere warriornál is ki van csukva?!
elöl
hátul
fejes nélkül
Már csak Twilight fegyó kéne <#vigyor3>#vigyor3>
Szerintem én vagyok a legszebb!
X
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nekem az engim a legjobb szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez pedig a démoni asura hunterem, hát ez se túl vadászos <#zavart1>#zavart1>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Rascal:
http://www3.picturepush.com/photo/a/13173776/img/Anonymous/gw026.jpg
Most pedig ez van:
http://www3.picturepush.com/photo/a/13173781/img/Anonymous/gw163.jpg
http://www2.picturepush.com/photo/a/13173780/img/Anonymous/gw159.jpg
X
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
X
X
De igazából a többi dolog sem tûnt túl hasznosnak, amiket gemekért lehet venni, viszont minden jó drága.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
esetleg norn csaj rangert, de még ahhoz is gyõzködöm magam egyelõre
[/cserf][/fülünyúl]
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox