Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát azért ez elég blõd következtetés a wow-al kapcsolatban, fõleg hogy 8 millió elõfizetõje van a GW2 pár százezres játékosállományához képest.

Ahogy egy régebbi postomban írtam, ha szereted a wvw-t akkor még el lehet benne bohóckodni egy darabig, más meg nincs. De te RP-t említettél, azért mondtam hogy a legtöbben végigjátszották.
Fractalt is végig lehet játszani, mivel ugyanazok ismétlõdnek csak magasabb szinten. Az egyedüli dolog ami nem lehet végigjátszani az a wvw, ami egyrészt ezer sebbõl vérzik, másrészt egy idõ után dögunalmas.

Nem igaz milyen értetlen népség vagyunk, miért nem értjük már meg hogy abba kéne hagyni a játékot?<#taps>Kezdem is hülyén érezni magam amiért én még elvagyok vele, miközben mindenki más abbahagyta. Csóri Anet meg mennyi BOT-ot berakott, csak hogy azt higgyük van még fönt más is<#kuss>

X

Nem hinném hogy leáldozott. Tegnap találtam egy guildet, 20-30 aktív játékos. A kezdõterületeken állandóan van ember... nem is kevés - a nagyobb területeken még nem jártam -. 😊 és ez csak a Piken Square ami medium populációs szerver... mi lehet akkor egy olyanon ami high ?
Egyedül a PVE-t lehet végigjátszani, személyes történet + dungeonoknek a story modeja... WvW-t, PvP-t hogyan játszod végig ? Sehogy. Fractals-t sem lehet végigjátszani...
WoW-on kezdõterületeken alig találkoztam egy-két játékossal itt találkozol 10-20-al... mindig van ember az eventekre... WoW-ban sokszor azt hittem egyedül vagyok a szerveren, hogy egyedül szintezem... mert volt olyan, hogy két órán keresztül nem találkoztam senkivel. És ez nem csak a low leveles területekre igazak, hanem a 90-esekre is. World Bossoknál szokott nagyobb tömeg összegyûlni, meg néha napizás/farmolás közben találkozok játékosokkal. De akkor sem sokkal. 😊

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Variance/Reloaded esetleg.SG-s Guild is van 2 ha visszaolvasol
Mc Wolfy
rangerednek valami nagyon csúnya szájbetegsége lehet

Never underestimate the power of the dork side!

tegla

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Mc Wolfy
hogy lehet végigjátszani a pvpt?

JaSoN HuNTeR
Neked áldozott le és a hülyeségeidnek 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

spybot919
Úgy érted GW1 nek 😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Tessék megérteni, hogy a GW2-nek leáldozott. Akit érdekelt az már végigjátszotta. Egy kiegészítõ még biztos életet lehel bele, de most nem sokan tolják. Ezt külföldi fórumokon is meg fogják erõsíteni.

JaSoN HuNTeR
Van egy felesleges digitális GW2 accountja a haveromnak akit érdekel írjon. 5000 ft.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

spybot919
GW1 teljesen kihalt 😞 amerikai és inter szerverek üresek. Eu meg már nincs 😞

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Tegnap, nézegettem a WAR fórumot... azonbelül a GW2 Klánok fórumot, találtam is két szimpatikus guildet...az egyik az AOA... amit itt is ajánlott valamelyikõtök a másik pedig a Ködpáholy. Az AOA-sok közül sikerült tegnap felvennem a kapcsolatot az egyik taggal - utólag kiderült, hogy már csak egykori tag -. Megkérdeztem tõle, mi a helyzet a guild-el, aktív-e még, stb. Sajnálattal olvastam a sorokat, melyben azt írta hogy az AOA inaktív, senki sem reprezentál. Amilyen nagy reménnyel indultam, azzal kapcsolatban hogy találok majd olyan játékosokat - magyarokat - akik RP-znek... mára már minden reményem szertefoszlott.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Kata
handsome

[/cserf][/fülünyúl]

Mephike
Itt az én rangerem is, extrát nem kell keresni rajta.

Whiteside Ridge szerverén is akad még pár aktív magyar guild ebbõl 5 alliancet alkot.
Kata
Far Shiverpeaks-en is aktívkodunk páran.

[/cserf][/fülünyúl]

Mc Wolfy
mi deson vagyunk, de máshol is vannak aktív guildek, egész biztos

Nem nagy, hanem aktív guildet keres.

Mc Wolfy
pikenen nagy guild tudtommal variance van. desolationön vagyunk pl mi. minden nap dungeon, fractal, wvw, tpvp

Nem esik le, mire gondolsz 😄

kastil
van valami egyáltalán az utolsó sorban?😄

Üdv.
Néhány hónap kihagyás után, úgy döntöttem visszatérek a játékhoz.
Egy olyan klánt keresek, ahol aktívak a tagok... vannak programok (akár WvW, akár PvP, akár Fractalsok) és nem utolsó sorban szociális tevékenységek/programok (rendezvények: versenyek, fogadások, szerepjátékozás) és nem utolsósorban az aktív és jó fej/segítõkész társaság. TS használata nem akadály, viszont beszélni nem mindig lesz alkalmam. Fontos, hogy a klánnak legyen normális neve, felépítése... és nem utolsósorban története! És egy jól összerakott stabil vezetõség. A guildet a Piken Square szerveren keresem.
Játékban megtaláltok Valaar Rhaeros néven.

Egyetértek, guardian gs skilljei sokkal jobbak. Kizárólag a traitektõl függ, hogy mennyire erõs support kari, lehet kemény dps tankot is csinálni guardianból, persze akkor kevesebb supporttal.

Warriornak amúgy olyan fegyvert adsz, ami tetszik. Fogpiszkálóval is tud ölni. Amikor nincs szükség távolsági fegyverre (pl CoF endboss), akkor váltogatni szoktam a gs-t és sword+axe-t. Sokan használnak dual axe-t is.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Frankó az a vajazókés + jók a színek is <#eljen>

X

kastil
Srácok, guardian dungeonben menynire supportkaszt? Nem tudok dönteni warrior és guardian közt.

Guardian fasza meg minden, de a pure dps inkább bejönne, viszont a warrior gs skilljei meg rohadtul nem jönnek be. Gondolom hammer build pvere warriornál is ki van csukva?!

javitva:

hátul

ha már itt tartunk akkor én is mutatom:

elöl

hátul

fejes nélkül

Már csak Twilight fegyó kéne <#vigyor3>
Szerintem én vagyok a legszebb!

Mc Wolfy

ha már divatolunk

Az a baj hogy úgy általában kevés a normális ruha, van amit megnéztem rajta, és olyan "vastag" lett a csaj, mint egy sumo+súlyemelõ+pankrátor keverék. A Columbo kabátok alja tényleg furán mozog, de legalább ez bejön valamennyire. Amúgyis még csak fejlõdgetek vele, a végsõ cucc még nincs kitalálva<#kacsint> Az engi fickód frankó, van hova rakni a csavarhúzót, meg a szögeket<#smile>

X

Öhm az elsõ képnek nem tudom hova lett az alja, mindegy.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jól néz ki, de nem túl vadászos. Pont ez a bajom a ruhákkal, szinte minden köntös, meg szoknya.

Nekem az engim a legjobb szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez pedig a démoni asura hunterem, hát ez se túl vadászos <#zavart1>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tényleg jó lett <#eljen> Itt a vadász a tegnap leírt cuccokban(ha nem bénázom el a linkelést, ami megesik) :

Rascal:
http://www3.picturepush.com/photo/a/13173776/img/Anonymous/gw026.jpg
Most pedig ez van:
http://www3.picturepush.com/photo/a/13173781/img/Anonymous/gw163.jpg
http://www2.picturepush.com/photo/a/13173780/img/Anonymous/gw159.jpg

X

kastil
Wow! Marha jól néz ki!

Human vagy norn?
Dobhatnátok még képeket egyébként, bejövõsek

Sir Quno Jedi
nemisrossz

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JaSoN HuNTeR
Kinek van legendary iteme?

az igért képek (sajnos kicsit sötét lett, mert a játékban beállított gamma korrekció nem látszik rajta):

Elölrõl

Hátulról

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Képet most nem tudok felnyomni + amúgy is 79-es, még tervezgetem hogy a végén mi lesz, de az eddigi cuccokban is bõven elrohangálnék 80 után is. Fölsõ az Rascal volt sokáig, most épp a Riveted jacket nevû van. Vállvédõ/kupak kilõve, gatyó az valami sima, semmi xtra, cipõ meg amit lehetõleg eltakar a nadrág, és nincs bohóc orra <#vigyor> Még a cultural Tier 1 cucc is bejön (kupak/cipõ nem), abból maradhatna látható a vállvédõ is. Szetteket egyben tuti nem raknék rá, valami mindegyikben hülyén néz ki<#wink> Ezekhez meg ugye nem kell Dungeonban rohangálni és nem kerül 15 aranyba sem, vadásznak nekem bõven jó lesz. Ha oda jutok azért megpróbálok majd képet feldobni, úgyis kevés van itt belõle <#wave>

X

kastil
képet tegyél pls mit sikerült kihozni. néztem armor szetteket de azok...broafok nagyon.

Nekem van egy tulok vadásznénim, szerintem lehet találni hozzá egész normális szerkót (bár kinek mi a normális). A többi kaszthoz sincs több az tuti<#hehe>

X

rage
Van pár gemem, gondoltam, megnézem, mi van egy ládában. Hát, nagyon sok hasznos nem volt :-D
De igazából a többi dolog sem tûnt túl hasznosnak, amiket gemekért lehet venni, viszont minden jó drága.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sir Quno Jedi
Nem jó, ha nõi karin kevés a szabad bõrfelület, mer komolyabb akciókban még beizzad, vagy bõrpír ilyesmi, vagy mi. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kastil
pont emiatt nem kezdek rangert. gw1ben main volt, itt nem lesz. röhejesen néznek ki ezek a szoknyás csávók.

esetleg norn csaj rangert, de még ahhoz is gyõzködöm magam egyelõre

Nekem az Azureflame Longbow nagyon tetszik, meg is fogom szerezni. 😄

Kata
Dettó. Pl. nekem egyik legendary sem tetszik, meg sok drága fegyver és armor is rondább mint az olcsók. Meg ahogy látom, az a divat, hogy a nõi karaktereken minél több bõrfelület látszódjon, nem számít milyen ocsmány a ruha maga. Meg nem szeretem a hosszú szoknyákat, teljesen kitakarják a karaktert, hiába nyitott elõl, meg a hosszú szoknyák mozgása nekem furcsa, olyan mintha merev kereten lennének kifeszítve (abroncsos szoknya).

[/cserf][/fülünyúl]

ok, majd este otthonról

kastil
képet

Nem szeretem az aktuálisan coolnak kikiáltott skineket, amikbõl annyi van, hogy kb minden harmadik szembejövõ emberen azt látom. Ezért sem költök rá, meg azért sem mert orcátlan rablásnak tartom. Ehhez képest én kb 7-8 goldot költöttem az armor és a gs skinemre, valamint 17g-t a festékekre, és sikerült olyan designt összerakni, amibõl még egy sem jött szembe, viszont kaptam már néhány whispert, hogy jól néz ki.

kiserik
Azért drága, mert az aktuális fegyverskinek onnan eshetnek, mint pl a Fused Weapon skinek. Ezekért a nép nagy része elég sok pénzt is elkölt, nem hogy gemet, mert a lángolóvasdarab skin nagyon cool, a cicahátizsák meg mégkúlabb...

kastil
ezek lehetnek benne

ehhez képest sztem röhejesen drága a gemstoreban