63345
-
Padmah #58931 Későbbi server váltás fizetős vagy ingyenes? -
Padmah #58930 Fizu volt ma, már töltöm a gamet :) -
#58929 szövegdoboz fölött a linkeknél van a Guildek pont, oda katt és válogass kedvedre :) -
Kryon #58928 A legtöbb magyar pikenen van, de deson is sokan vannak. Főképp a wvw kockák mentek oda, akiknek piken már nem elég ilyen szempontból. -
Padmah #58927 Lehet buta kérdés, a Variance ügyebár akkor 1 guild ,valószínű fogok keresni 1 kin-t, ami nálam pozitív ha az emberekék használnak ts-t akkor is fent vannak ha nem feltétlenül csapatoznak együtt. Deso servert írták nekem asszem hogy ott van a legtöbb magyar,ha igen ott keresnék guildet majd. -
t0xikus #58926 azért az ottan nagy guildek egy részének még mindig megfelel ez a game is:D (red guard, tainted, VII) -
MaRee #58925 Inkább az lenne f2p, mekkora gém volt :D -
Robe77 #58924 Régi szép idők. :) -
Conqvistador #58923 Mondjuk tényleg király lenne, ha fel tudná a védelem tartóztatni az ellent.
Guard és Warri elől csépelne mögöttük egy sor necro, thief és mérnök hátulról meg az ele ranger mesmer szórja rájuk az igét :D -
Conqvistador #58922 Ki mint vet úgy arat :D -
t0xikus #58921 na igen, de kapu csak egy volt:) -
#58920 Úgy rémlik, hogy ezt "nerfelték" azzal, hogy több feljárót csináltak a keepekhez és így már nem volt olyan hatásos. -
Dach #58919 Szia. Jól vagy? ( szerintem ez értelmes ) -
#58918 na, megjött az eheti "beböfögő" most takarodj a sarokba értelmezni, aztán holnap gyere vissza írj valami értelmeset.
basszátok meg mindegyik engem ugat orrba szájba de melyik kurvakirály (nem)fanboy írt AKÁRMI értelmeset a témához? ja, nyád -
#58917 de ugye! a berontó tömeget megtartja egy maroknyi hős guardian, míg a rangerek, elék hátulról hülyére lövik a masszát! :D -
#58916 én fanboy vagyok, mellesleg összejöttem egy zavaróan hosszúcombú szőkével is játékban.
-
t0xikus #58915 "amit hiányolok, az a régi, jó öreg body block :)" asszem WHO megalggjaihoz elég rendesen hozzájárult ez a feature:) mondjuk tényleg fasza,h pl keep kapuban tényleg pajzzsal meg embertömeggel lehetett blockolni az ellent:) -
#58914 Imádom ezt a topicot, mindig van egy-két önjelölt hős, aki minden héten elmondja, hogy mennyire rossz ez a játék, és hogy aki nem ért vele egyet az fanboy. Szerencse, hogy léteznek ezek a hősök, nem is tudják mennyit szoktam röhögni rajtuk. kastil, grat az sPvP témakört bemutató magvas gondolatokért... -
Esmodeus #58913 FIgyelj:
"Közel sincsen HIGH END PC-m és mégis elfut a WvW MED beállításokon és nekem az teljesen elég! Nem szép és nem is csúnya a grafika!"
Én arra írtam azt hogy "nem szép és nem is csúnya a grafika": MEDIUM beállításokon.
-
TomStorm #58912 Karakter limit,nem a grafikát írtam -
#58911 gw2höz elég egy közepes gép, picit jobb grafikus kártyával és gyors merevlemezzel. wvwn se te lagzol jó esetben, hanem egyszerűen a szerver nem tud mit kezdeni azzal az 500 emberrel, aki egyszerre akar 1500 félét csinálni 20 méteren belül. 200 ember alatt már nem is szokott érezhető lenni a probléma.
amit hiányolok, az a régi, jó öreg body block :) bár az még egy hatalmas adag erőforrás lenne számolni. viszont döbbenetes lenne úgy wvw :) -
Conqvistador #58910 Hát wvw re meg pont lényegtelen a grafika amikor a lag mentes hentelés a lényeg :D
Ezért nyilván nem vennék másik gépet főleg ha a Skyrim és a Crysis 2 is korrektül elfut a gépen.
Pedig azért az elég erőforrásigényes, igaz főleg VGA ból dolgozik. -
TomStorm #58909 Sokkal jobban működik i5-el a WvW.Most én is Amd használom de tervezem lecserélni i7-re.
I5-el anno tehettem high-ra a limitet most csak low.
Pve és spvp simán jó bármelyik phenom,bull,FX de WvW i5 nálam sokkal jobban teljesített. -
Kryon #58908 Én se, ezért nem is tudom pontosan mi az oka annak, hogy így csinálják :D
Vagy valami olyan van a motorban ami nem jól párhuzamosítható, tehát ha akarnák se tudnák másképp csinálni. Vagy csak így egyszerűbb, gyorsabb megírni aztán úgy vannak vele a játékos majd vesz alá vasat ami bírja. Szerintem is-is. -
Conqvistador #58907 Mondjuk én nem vagyok programozó :D
Jó pár programot meg pici játékot én is írtam már az ősídőkben, c64 re meg 486oshoz turbo pascallal de 2013ban elvárható lenne a mai játékszoftver gyártótktól hogy olyan 4-16 magig bezárólag is rendesen ki lehessen aknázni az architektúrákban lévő lehetőséget.
Azért ez nem lehet annyira bonyolult. De ha csak 8 magig oldanák meg az se gond, nincs olyan sok atom gép gondolom nálunk se. :D -
Kryon #58906 Ezért nem is írtam, hogy az AMD rossz lenne. Nagyon is jó olyan programok futtatására melyek kihasználják a 8 magot és/vagy kifejezetten az általuk kifejlesztett szokatlan architektúrára íródtak.
A baj a programokkal van, ugyanis az mmok manapság se igen használnak ki 2 magnál többet. Tehát olyan processzor kell, ami 1-2 szálon erős mert a +magok úgysincsenek kihasználva. -
Conqvistador #58905 "Nem szép és nem is csúnya a grafika!"
Nálam ez kb azt jelenti hogy átlagos. :D
De szerintem sok Crysis kekec is azt mondaná, hogy ejha ez komoly. -
#58904 Ott a pont testvérem. x) -
Esmodeus #58903 Egy szóval nem mondtam azt hogy a GW2 grafikája nem szép. -
Conqvistador #58902 Nem feltétlen értek egyet.
Általában az Intel - AMd harc is oylan mint a wow-gw2 a fradi-ute a Vettel -Alonso.
Egyiknek sincs igaza és mindkettőn igaza van bizonyos esetekben.
Nagyon korrektűl teljesítenek a 4-8 magos AMD processzorok és még árban is kedvezőbbek.
Nem kell hanyattesni az I szériától se. Erős az tény de az AMD se kutya. -
Conqvistador #58901 Mi sem bizonyítja jobban eddig megközelítőleg 400! screenshotot készítettem a játékról 9 nap alatt. :D Mind a háttér/táj/térképek/karakterek kidolgozása elsőosztályú.
Ha nem lenne benen más csak végigmászkálnám akkor is tetszene a játék :D -
Conqvistador #58900 Na nem olvastam tovább a 13.38asnál még de neked akkor súlyos ízlésficamod leeht ha a grafika nem szép.
Nem tudok mást írni rá de Kiba..ott szép a grafika fullon normális nappali megvilágításban (a játékbeli napközben) felveszi a versenyt a Skyrim grafikájával vagy a Crysis éval. :D
-
Kryon #58899 Az szép -
constellus #58898 Alienware:P mellesleg vágom h nem használ 8at, de akkor is nevetséges hogy ennyit nembir -
Kryon #58897 Hiába a 8 mag, nem használja ki a játék (többi se). FX? Nincs bajom az AMD-vel, sokmindenben évekre előzi a konkurenseket, 1-2 év múlva már talán CPU magokban is odaveri az Intelt, de ehhez a játékhoz (meg úgy általában mmokhoz) jobban jártál volna egy i5-el. -
constellus #58896 utolsó bejegyzésedre igazat mondok. 8 mag nembirta ma behemothot 50 emberrel medium grafon. 1 fps kb és targetolni nemtudtam..
van amikor meg 60 fpsre kivan akadva -
Esmodeus #58895 Seafarer's Rest szerveren játszik valaki? -
#58894 ettől függetlenül még nem 10 méter, vagyis nem tökéletes, a téma pedig az volt, hogy tökéletes e vagy sem, avagy mihez képest. nem pedig az, hogy jobb e a masiknal, amre szinten leirtam, hogy sok olyat nyujt, amit mas nem, viszont masik tobbi meg olyat nyujt, amit ez nem. termeszetesen megint csak az lett eszreveve, ami negativ, hiaba volt ott pozitiv is. meg mindig csak annyit tudok mondani, hogy megkerdezte, en valaszoltam neki, te nem irtad le neki, sőt senki sem, hogy nem laggol, jol fut egy atlag gepen, mert te is tudod, hogy bs
semmi baj nincs azzal hogy szar a balance, semmi baj nincs a bugokkal, meg az idonkenti lagot is elnezi az ember, meg a fossanerfelest is, mert ezek valoban mindenhol ott vannak, de ha keszitunk egy jatekot, aminek ALAPJA hogy sokszaz ember egyszerre legyen a kepernyon es ott csepeljek egymast, viszont erre sem gep, sem engine sem pedig szerver nincs, akkor az mar problema, de nem is kell sokszaz ember, eleg 50 egy world bosson,
#58851 a tökéletes mmot kereste, amvel tisztaban volt, hogy nincs, en csak helyeseltem
-
#58893 De ha az altalad optimalisnak velt dolog csak papiron/tervezo asztalon letezik, vagy ott sem, akkor a nincs mese, a legjobb a rosszak kozott a legjobb, nem? Hiaba mondod, hogy 10 metert kell ugrania egy rudugronak az Olimpian, ha senki sem kepes erre, akkor a legjobb teljesitmenyt, a 8.2m-t ugrot fogjak unnepelni. Ami ugyebar nem 10 metert, de ez ok vajon arra, hogy szidd es elkuldd az anyjaba? Nem epp, hogy orulni kellene, hogy vegre 8,2 korul jar valaki? Vagy a felig tehi pohar mar nem fer bele a vialgkepedbe, csak a felig ures? -
Kryon #58892 Hát nem tudom, szeretem a dolgokat egymáshoz viszonyítva szemlélni. Nem várom el egy játéktól (mástól sem) hogy tökéletes legyen, mert annak csalódás a vége és már rég valamely következő megváltó mmo topikjában várnám a csodát mint a sok mmonomád szokta sg-n. Én megelégszem azzal, ha valamiben jobb mint a többi.