Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A mount NEM CSAK funkcionáis, lehet más értéke is. Rare mountok amik valami acsihoz köthetõk pl, vagy egyszeûen csak jól néznek ki. Pl a kéken gomolygó csontsárkány amit ha jól tévedek anno aréna rating-hez kötötgtek stb (de ebben a feltételben nem vagyok biztos)
Ha olyannal valaki megjelent akkor Dalaranban, azt megnézték. A GW2-ben mindenki ugyanolyan erõs, semmi státusz szimbólumra utaló dolog nincs benne, nem lehetsz egyedi, egy kis szürke senki vagy, olyan mint bárki más. Amikor kijött a warlock zöld tûz küldi, mentek a GZ mate whisperek mert nem egyszerû megcsinálni és hasonlók. A GW2-ben 2 hónap alatt mindenki kiszedhet mindent, pont ugyanolyan lehetsz mint bárki más, és bárki más ugyanolyan lehet mint te, nulla egyediség. A legendary skinek meg egy vicc. Fõleg a pónikat lövöldözõ legendary shortbow. Ha ilyet látok, nem elképedek és gratulálok hanem röhögök egyet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Emlékszel még az insta / raid kulcs küldetésekre? Onyxia, Black Temple, karazhan…?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert faszán néz ki, mert jó dolgokhoz lehet hozzákötni a megszerzését, mert nem kell (ha nem akarsz) külteni teleportra, mert lehet gyûjteni õket ha erre van igény (és sokaknál van), mert lehet extra rare amit csak azok kapnak meg akik valamit valamikor nagyon jól csináltak stb.
Ennyi ok elég?
2v2, 3v3, 5v5 aréna -> Custom Arena
A mount meg egyenesen vicc. Tele van a játék waypointtal. Akkor mégis minek bele mount?
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Lényeg, hogy kéne uw 😊
Egy MMO-ban a karaktered fejlesztése a lényeg, és ezt a GW2-ben nem kapod meg. Pontosabban 1-2 hónap alatt eléred a maxot, így nincs miért játszani.
A legtöbb embernek bevallottan az a baja, hogy nem tud jobb cuccokat szerezni, mint a többi játékos, és ezzel nem tud elõnybe kerülni. Hisz ugye még a nagyon drága és nehezen elkészíthetõ Legandary fegyverek is csak skinek, semmilyen elõnyhöz nem juttatják a gazdájukat. Ugye ez annyiban pozitívum, hogy szinte csak a skill számít, egy idõ után azonban "nincs miért játszani, mert nem lehetek jobb". Ez vagy bejön valakinek, vagy nem.
Scenariók
Normális achi-k (nem olyan hogy ölj meg 10 farkast, hanem fasza összetettek).
Class küldik (egyelõre csak pap meg hunter volt, most lock de tesznek még bele).
Pet battle system (van akinek bejön, van akinek nem de van)
Kertészkedés (van akinek bejön, van akinek nem de van).
Rated BG,
Aréna 2v2, 3v3, 5v5 ugye.
Open world pvp
PvE aréna (nem tudom már a nevét, a fõvárosokban jegy kell hozzá)
Gear update lehetõség
LFG rendszer (aki azt mondja hogy ilyen nem kell egy MMO-ba az hazudik)
Mountok (ezeknek a rare változatainak megszerzése pl instákból)
Hm?
Azért ez eléggé vicces. "Sok más dolog" Mire gondolsz ? Az agyfaszt okozó LFR-re ? vagy a dögunalmas napizásra/repuzásra ? 😄 vagy a PVP-re ami 99,9%-ban a gearrõl szól a maradék meg a skillrõl ?
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
A GW2-t próbálták pvp játéknak eladni, de van benne egy wvw meg egy spvp, lófasz jutalmazási rendszerrel. És bizony a wow ebben is többet nyújt annak ellenére, hogy a wow alapjában egy pve játék.
Persze a wowot is meg lehet unni, én is meguntam, de közel nem tud annyit, és nem tud annyi ideig játékost lekötni a GW2 mint a wow. Mindkettõnek megvannak a rajongói. De ha van egy emberke aki egy MMO-t el akar kezdeni és hosszú távú elfoglaltságot keres, annak a wow való, mert a GW2 2 hónap alatt végigjátszható, utána ott a wvw ami egyetlen egy opció, és ennyi. A wowban ennél ezerszer több van.
l2õt toltam 2 évig, gw-t megvettem megjelenéskor, pár hónapja tettem le végleg. wow is ment vagy 2-3 évig, szóval szerintem egész jól bírom, tekintve hogy nem szólnak egy életre és senki sem kötelezhet arra, hogy tovább játszak
#57810 😄 értelem
Ez a longsword ez longbow vagy greatsword akart lenni?
Marksmanship: semmi
Skirmishing: VI - I
Wilderness: VI - VIII
Nature: semmi
Beastmastery: VI - VII - XII
Skillek: Healing spring, lightning reflexes, signet of the hunt, signet of the wild, entangle
Petek: Jaguár és farkas, jaguárt stealthben kell tartani mindig, mert nagyon nagyokat tud crittelni.
ajánlott felett van gépem. szóval nincs pvp, legalábbis élvezhetetlen. még jó, hogy worldbosson autoattackolok és elemgyek közbe szarni, mire visszajövök meg nyithatom chestet. acsik meg, szedj ki x matit, ölj meg x mobot, kraftolj x hulladékot, szóval elég buták, inkább csak kapod õket arra, amit amugy is csinálnál. pvp acsik amik talán (bár bevallom annyira nem merültem bele az átolvasásukba, de nem tûnik túl kreatívnak)
túl nagy volt a hype, de nem baj, megérte az árát, wildstarig pont jó
A leszintezett területeken is a valódi szintednek megfelelõ lootot kapsz többnyire, de becsúszhat pár alacsonabb szintû fegyver/páncél drop is, valamint a material és salvage item dropok mindig alacsony szintûek.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Plusz a ranged pet is közel megy a targethez. Én max range-rõl tudom lõni a gaz ellent, de a ranged pet sokkal elõrébb megy, nem tud onnan támadni ahol én vagyok. Ezen kívül ha arrébb csusszanok mert aoe baj van, a pet nem jön hanem ott áll, üt/lõ és beledöglik.
olyan ez mint a nõ, a legjobb nõt is megunod és az újdonság miatt beéred egy kevésbé jóval
mellesleg köszönöm, akkor marad guardian.
másik, annó trial accon csináltam ugye karit, és most szeretném használni a nevét, van valami módszer annak törlésére? olvasgattam forumot hogy lehet, hogy honapok is mire ezeket törlik. accra nem emlékszem szóval support kicsukva.
másik, törlök egyik accomon egy karit, jakab istván néven, másik accon miért írja azt, hogy a jakab istván foglalt? az accon amin eredetileg volt, ujra adhatom a nevet, viszont a másik accon nem engedi. van neki pár napos átfutása, hogy nehogy lenyúlják a nevet vagy miez?
valamint, ha 80on visszamegyek egy 15ös zonaba, akkor milyen itemet fognak dobni a random mobok illetve chestek? 80 v a zonának megfelelõ? azt észrevettem h a worldbossok szintbe szórnak kb.
kastil téged meg nem zavar, hogy a gw2 kint van egy éve se, a wow meg 2004 óta? nyilván többen játsszák azt. Nem mondom, hogy a gw2-vel valaha is annyian fognak játszani mint a wow-val, de nem is kell. Számomra amúgy sem túl mérvadó, hogy ott 8 millió játékos pandázik, mert szerintem a Cata óta szar a játék.
warriornak örülnék legjobban, de csak ha van neki build ami gyakorlatban is megy, nem csak gw2build.comon. plussz élvezet lenne, hogy nomrális armort tehetnék rá, nem ilyen koszoruslanygöncöt
Kérdésedre válaszolva, a játékban nincs igazi íjász kaszt. Annyi, hogy a ranger tud longbow és shortbow fegyókat is használni, a warrior csak LB, thief csak SB. Iszonyatosan el van szeretkezve az íjászat a játékban.
rangert teljesen kihúztam szinte, nevetségesek a skilljei bowhoz szvsz... warrior longbow skilljei rangeresebbek
persze, gw2 casualbarát. wowban se nehéz raiden néha idefutni odafutni meg nyomkodni a jobb esetben is 5 gombos rotát.
pveben gw semmit nem nyújt, van egy szép single player része 80ig azt csõ, mennyé pévépézzé ha bírja géped.
Rendben?