63345
-
Robe77 #58971 Nem lehet tovább farmolni a goldot mint eddig. OH GOD!.. Mi lesz most? :D -
Conqvistador #58970 Jól van :D
megnyugodva látom más sem érti ezt a Gear hajhászós dolgot.
Tény egy átlagos szintű profi cucc mindneképpen szükséges de hónapoikat kínódni csak azért, hogy utána még hónapokat kínlódhass a mégjobbért, tényleg értelmetlennek tűnik.
-
Strayhand #58969 Tényleg jobban szeretnél egy darab instát farmolni egész nap, mint hogy változatosabban kelljen megszerezni a pénzt? Bár nem tudom, honnan veszed, hogy sokszor annyi idő lesz, de nem mindegy, hogy x vagy x+2 nap alatt van meg egy skin? Vagy ezt a játékot csak úgy érdemes játszani, ha bizonyos skinekben vagy? De ha már megszerezted a skint, akkor kevesebb teendőd lesz, szóval miért lesz több értelme játszani...? Próbálom megérteni ezt a kifacsart logikát... Jó, én mondjuk a WoW-ot sem a gear miatt játszottam, szóval valószínűleg sose fogom megérteni ezt a gearközpontú gondolkodást. -
Ackronikon #58968 Én csak kapkodom a fejem ennyi hónap kihagyás után :) van mit csinálni -
#58967 ezt butaságnak tartom, de hát te tudod. mondjuk ha neked az jelenti a célt, hogy egy bizonyos skint megszerezz, akkor megértem, bár még nem tudjuk mi lesz ez az új dungi jutalmazási rendszer. lehet összességében több pénz fog jönni. -
Esmodeus #58966 Úgy tűnik. Most hogy így el... a dungeonból való pénz szerzési lehetőséget 500x annyi idő lenne mire megszerezném a T3-mat. Én meg nem fogok fél évet kockulni egy szettért. -
Conqvistador #58965 Nocsak.
Hogyhogy eladod a game-t? meguntad végleg? -
Esmodeus #58964 Guild Wars 2 accountom eladó!
Van rajta egy 80-as Human Guardian és pár kisebb szintű karakter. Az accounton van 10-11 arany is a karakterek között szétszórva.
Az accounthoz megvan minden. Külön lett hozzá regisztrálva e-mail cím is. Az account ára megegyezés alapján (Én egy olyan 7.000Ft-re gondoltam). -
#58963 Hirtelen autofutas helyett amokfutast olvastam... -_-" Gondoltam gazra amokfutas... stimmel... :DD -
#58962 srácok, moderáljátok magatokat, mert én fogom tenni -
Conqvistador #58961 Fussatok bolondok :D
ja ez nem az a játék :D -
Esmodeus #58960 Itt úgysem jössz át. -
#58959 ahogy érzed, de gondoltam ha ő a 3 hszében személyeskedhet akk én is megtehetem, az ilyen hszek meg amugy kurvára érdekelnek -
t0xikus #58958 olyan cukin kenegeted magad fekáliával és még élvezed is:D -
#58957 jól van, hülyegyerek -
#58956 Conqvistador: De én vagyok az. :)
kastil: Az, hogy az utóbbi időben keveset szólalok meg itt, az pont az ilyen arcoknak köszönhető, mint amilyen Te vagy, aki képtelen egy mondatot úgy leírni (ez szintén a szellemi szintjének mélységeit mutatja meg), hogy abban ne legyen minimum egy szarozás...
De akkor tessék, megcáfolom az egyik hozzá nemértő dolgodat. "Nincs end game/kihívás nélküli". Aham... Mit értesz end game alatt. Nos én azt, hogy ha elértem a max szintet, akkor van-e olyan tartalom, ami a játékban tart. Itt kéthetente jön az utóbbi időben annyi tartalom, hogy nekem (gyanítom másnak is) néha már-már sok, nem tudok mindent kimaxolni.
Az, hogy ez neked nem számít end gamenek mert más játékban mást szoktál meg, az már más tészta, itt ez van, és ez nekem jobban tetszik, mint hónapokon ugyanazt az instát/dungeont/stb nyúzni. Ha ez neked nem tetszik, akkor lehet arréb menni. (Bár megtennéd!)
Na ennyit mára, az PvP-ről írt hozzánemértésedről majd máskor beszélgetünk, nekem sincs annyi időm, hogy minden baromságodat tudjam kezelni. Jó éjt! -
Strayhand #58955 Megnéztem, nálam is ez van most, a játékba be tudok lépni, de az oldalra nem. -
#58954 email a név, ugye? az emailt írd be, amire athenticaltál -
hunterrop #58953 Amikor belépnék a gw fórumára, akkor beirom az adatokat, utána a mobil autentikátor kódját, de ezután visszadob h rossza a név vagy a jelszó:S Más is van így? Mit tudnék csinálni? (jó nevet és jó jelszót írok, különben az autentikátorig se léptetne be) -
#58952 Háááát. Tápot 2 hete cseréltem mert túlfeszültséget kapott. :D -
Conqvistador #58951 Csodálkozol? :D
Amikor Terawatt terhelést adsz a vga nak? :D -
#58950 az a sok gomba... :) -
#58949 Best screenshot eva méd of Gw2 ! Picit bugolt a grafkarim. :D
-
t0xikus #58948 tehát igen:D -
#58947 Vicces a gondolat, hogy dungeonbe majd a fékpedált fogom taposni mint egy hülyegyerek. Ha engem kérdezel akkor mókás. Chivalry-re (középkory kardozós játék) meg lehet hogy valami rúgást vagy alternatív vágást fogok rakni. :D -
Conqvistador #58946 És bevált? :D -
#58945 kényszer, hogy elolvasd, hiába nem neked ment, hiába van spoilerbe, és meg "kommentáld" is?
de ahogy érzed -
#58944 Poénból ráraktam a Logiteches kormányom gáz pedáljára az autofutást a fékre meg a dodge-t. :D -
t0xikus #58943 menzesz? -
#58942 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már nem emlékszem a kérdésekre, visszakeresni meg pont leszarom, viszont az biztos, hogy mindegyikre a jelenlegi helyzet alapjan valaszoltam, rajtam kivul senki, se pozitvan, se negativan... hozzátenném, én még pozitiv dolgot is irtam.
en keltenem az falemet? mivel? azzal hogy leirom a tényt? ugyan mar, ha ez siras volt, akkor nem tudom az mi, amit a tobbiek lerendeztek miatta. nem a jatek jol mukodo, forradalmi dolgat huztam le a faszba, hanem csak arra mondtam hogy szar, ami valoban szar. vagy neked esetleg tetszik a kihvas nelkuli pve "endgame"? esetleg a lag, no balance? sorolhatnam.
az meg hogy esetleg lelki serult vagyok nem sokat tesz azzal hogy a teny az teny marad. raadasul ket hozzászólásod volt mindkettő személyeskedés, meg ha burkolt is, bar inkabb nem, semmi témához kapcsolodo. de gondolom ez is engem és a lelki problémáimat minősíti...
mégegyszer; tény, nem pedig szarráfikázása annak, ami jó, jól működik, mert persze, hogy ilyen s van, irtam is. erre mondtam, hogy takarodj a faszomba, mert beirsz te is 2 heten egyszer, akkor is csak ennyit. és még én sírok. az meg nehogymar nem fanboysag hogy keptelenek egyesek belatni azt, amit minden hülye eszrevesz
felteszem neked is, mit kellett volna irnom? azt, hogy marha jo az endgame (ami nem mas mint wvw) esetleg hogy nem lagol? vagy hogy a gepigeny alacsony? esetleg hogy van barmifele balance? netan hogy a jatek barmely resze okos egy kis kihivast? persze, hifractal. gondolom ez lett volna a helyes, még ha hazugság is, mert a (nem)fanboyok szemét nem bassza a negativ velemeny(teny) a dragaszagrol
-
Conqvistador #58941 Off!
Mephi te véletlenül nem játszottál a The-West nevű online játékkal?
Mert onnan már találtam 2-3 ismerőst itt is. -
#58940 Nem fogok a szintedre lemenni, nem fogom egyik ősödet sem emlegetni, nem szeretném magam ennyire mélyen látni. Az, hogy lelkileg sérült vagy és képtelen vagy a mgad ásta gödörből kimászni az már nem az én bajom. Kérlek ne keverd össze az általad értelmesnek vélt üzenetedet azzal, amit valójában mások sírásnak vélnek.
Azon meg gondolkozz el, hogyha "mindegyik engem ugat orrba szájba" akkor lehet a Te készülékedben van a hiba. Ha pedig már én is szóvá teszem ezt, akkor pedig pláne gondolkozz el, mert veled ellentétben én nem túl gyakran szólok be itt bárkinek is. -
Padmah #58939 Jaja reggeltem a gw2 oldalán be is tudok lépni csak a játékba nem :(
-
Conqvistador #58938 Beregisztráltad magad a Gw2 honlapján?
Amúgy elvileg az email cím az -
Padmah #58937 vagy pont karbantartás van? -
Padmah #58936 az e-mail cím az acc name? -
Padmah #58935 Lent van csak nemn tudok belogolni bakker -
Robe77 #58934 Ja, lehet gamért is, azt hiszem 1800 gem ami most ~67g. -
Conqvistador #58933 Bár még új vagyok én is itt, de úgy tudom gem-ért lehet váltani amit játékbeli pénzből is megoldhatsz a későbbiekben. -
#58932 amíg nincs karaktered, vagy törlöd az előzőt, addig ingyenes