Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
X
Lényeg a lényeg, hogy nem is olyan könnyû itt pénzt szerválni. Legalábbis 80 alatt pláne nem. Pedig pont akkor lenne jó a píz, hogy megvedd ami tetszik. Egy tier2-es full armor set is iszonyat drága a vendoroknál pl., hogy mást ne mondjak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Valamiért a Tron c. film jutott eszembe 😄
Ez meg a gyûrûk urában a tündékre, nagyon baba 😄
Elmentek a zistenek azt most nincs aki beengedjen oda 😛
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Még jó, hogy volt elsõ része, benne volt minden, amitõl "sikeres" volt és lehetett volna ez is, még az engine is azonos... Miért ne lehetne tele annyiféle tartalommal? Olyan rohadtul adottak voltak a dolgok.
Kérdés: Storyról nem sokat tudok, skippelgettem, mi történt az elmúlt párszáz évben UW/Fow-al? Hová lettek?
Never underestimate the power of the dork side!
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Challenge - fractals
Scenariók - event chainek, mert ezek 80-on is látogathatók (mondjuk a balance nem tökéletes, de WoW-ban se sok kihívás van a PvE-ben...)
Normális achi-k - nem tudom, én nem vagyok egy nagy achi-gyûjtõ, szóval errõl annyira nemtudok nyilatkozni, de azért nem csak ilyen ölj meg 10 ellenfelet achik vannak
Class küldik - itt meg pl. fajonként eltérõ és több útvonalas story küldik vannak
Pet battle system, Kertészkedés - na igen, ez tényleg ízlések és pofonok, de itt meg pl. vannak jumping puzzle-ök
A PvP-hez annyit, hogy ne méregessük már centiméterre pontosan hol mennyi van. A WoW azért mégiscsak 8 éves, elképzelhetetlen, hogy annyiféle contenttel jöjjön ki egy új játék. Itt is van "aréna" (5vs5), "world pvp" (WvW), az már ízlés kérdése, hogy bejön-e valakinek, hogy külön van választva a PvP, nyilván azoknak nem, akik abban élik ki magukat, hogy low-leveleket gankelnek PvP-szerveren
PvE aréna - na ezt én se tudom micsoda, de GW2-ben ott vannak pl. a guild mission-ök
Gear update lehetõség - na ez az, amiben totál eltér a két játék. A WoW-ban farmolnod KELL a geart, hogy ne maradj le a többiektõl, én ezt nem lehetõségnek nevezem, hanem kötelezõnek. A GW2-ben DIREKT nem ez van. Alapvetõ dolog, hogy itt nincs gearkülönbség. Nekem az POZITÍVUM, hogy nem szögez oda a monitor elé annyira a játék, hogy napi x órát fixen játszanom kelljen...
LFG rendszer (aki azt mondja hogy ilyen nem kell egy MMO-ba az hazudik) - nem igaz, nekem pl. egyáltlán nem hiányzik. WoW-ban sem használtam, mert undorító community-je volt, csak arra volt jó, hogy az ember elb*ssza az idõt és felb*ssza magát az idiótákon/bunkókon. Ja, és még szükségem se volt rá (ahogy most sincs), mert a bandázásra való a guild.
Mountok (ezeknek a rare változatainak megszerzése pl instákból) - na ezzel viszont nem ellenkezem, a mountok hangulatosak lennének, ahogy azzal is egyetértek, hogy frankó achikat lehetne hozzájuk kitalálni...😊
---
Egyébként arra a kérdésre, hogy megéri-e visszajönni, az a válasz, hogy be kell logolni, itt ugyanis bármikor megteheted. Épp ezért a kérdésnek sincs sok értelme, mi az hogy "megéri-e"...?
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Festéket nem érdemes bontogatni. Én a fõkarimnak kb 150 darab festéket nyitottam ki, ezt szorozd be a mai 16s árral.. Ja és ebbõl a 150-bõl egyiket sem használom, mert ami igazából kellett a designhoz az nem esett, hanem azt megvettem TP-n. A többinek semmi értelme nem volt, csak ott virít a palettán. Azóta minden festéket eladok. 😛
dyeokat meg matikat eladom, szakma mint sokan írják felesleges, csak legendarynak van értelme. az meg igencsak odébb van, egyelõre legyen meg egy alap 80as cucc, ráérek majd akkor szenvedni szakmákkal, legalább lesz vmi endgame pve 😄
no meg persze nem akarok 1x szintet lépni kraftolással sem, mert van elég event/heart
unid dyeokat meg azért szórom el, mert elég csekély az esély, hogy valami normális/értékes lesz benne, jelenleg használok 2 színt, mindkettõt 1-1 silver áron vettem. többi totál felesleges, inkább pénz. Idõvel eprsze szeretném majd mindet megszerezni, ha leköt addig a játék, de jelenleg 2 színt használok össz vissz, szal nekem nem elsõdleges.
valamint unidentified dyeokat jópézér el lehet passzolni, én legalábbis eladom õket 80ig, utanna majd gyüjtögetem.
minden nap megcsináloma jumping puzzleket, valamint a world bossokat, nézd meg wikin pl a bonus chesteket, ezek X champik leölésére járnak, ezt sem árt letudni
bonus chest kicsit lentebb
akkor van egy rakat "barlang" ahol nincs event, viszont van chest, én ezeket szoktam
na szóval biztosan vannak ezerszer jobb és gyorsabb lehetõségek de én mint kezdõ (utánad kezdtem pár nappal) ezekre jöttem rá eddig. ja meg ahogy néztem fõzéshez a matik marha jó áron mennek el, szóval napi szinten le kell azt is tolni legalább kezdõhelyeken, ha nem vagy rest akkor altkarival is.
ha esetleg ezek ratyi megoldások, akkor elnézést
Már ha van ilyen.
az meg hogy wowhoz hasonlítjuk és abból emelünk ki példákat talán azért van, mert sok éve már a legsikeresebb mmorpg, akár milyen is
A GW2 nem rossz játék, csak 2 hónap után nulla a tartalom annak, aki nem szereti a wvw-t. De ettõl megéri az árát, ezt is írtam. A Mass Effect 1-2-3 is jó játékok, de végigjátszás után már nem nyújt szinte semmit.
[/cserf][/fülünyúl]