Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guren
én pont, hogy 80 elõtt nem költöttem semmire. olyan gyorsan lehet fejlõdni, hogy nem láttam értelmét. zöld cuccokban jártam végig a térképet

Ezt az oldalt ismerem, hátha segít: gw2armor
Sziasztok! Megválnék Accomtól, de digitális ebben az esetben, hogy tudnám eladni? akit érdekel irjon! köszi

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Lépj be mistsbe és a ruhásszekrényben nézegesd meg õket.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

WhiteStar
van valakinek egy jó kis tippje weboldalhoz, ahol faján össze van gyûjtve mindenféle igazán "badass" armor kinézete? leginkább heavy male nornhoz keresgélnék ritka fajtákat 😊

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

kastil
ez melyik armor?

kastil
Na akkor lökjed 😊

Sigilekre, armor/fegyver skinekre például.

Az 1v1-tõl nem tudom miért lenne több troll. Szerintem egy pvp orientált játékba simán belefér az 1v1 arena, vagy a duel, elvileg lesz is. Lehet, hogy a gw csapatjáték, de kicsit idegesítõ állandóan a pugokkal szerencsétlenkedni, premadet/rated teamet pedig 40+ felett lehetetlen szinte találni. Néha jó az, ha az ember kipróbálja, egyedül mennyit ér.

Sir Quno Jedi
Há lehet, hogy 80-nál már engem sem fog érdekelni, mer akkor már mire költeném?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

80 felett már annyira azért nem nehéz, matik eladása, wvw meg cof farm runokból jön rendesen. Bár nekem most összesen ha 3 arany van a mainemnél kb, engem nem érdekel ebben a játékban pénz 😊

A Cultural az tényleg drága, de nem is kötelezõ megvenni az összes darabját <#vigyor0> Tegnap végre elmentem erre a Karka telepre (eddig elmaradt a látogatás), és az új storys fickó elkapásáért adott +1 aranyat, az azért nem esett rosszul.

X

Sir Quno Jedi
Köszi az infót srácok, azóta máshonnan is kaptam belõle. 😄

Lényeg a lényeg, hogy nem is olyan könnyû itt pénzt szerválni. Legalábbis 80 alatt pláne nem. Pedig pont akkor lenne jó a píz, hogy megvedd ami tetszik. Egy tier2-es full armor set is iszonyat drága a vendoroknál pl., hogy mást ne mondjak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tisztán wvwvwbõl elõzõ hetem mérlege +10g, ez a bevezetett rank/ládával nõni fog, ráadásul még jódarabig duplán jönnek😊

maffi
ez nagyon komoly <#eljen>

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Eszembe nem jutott volna a Tron, de amúgy meg tényleg olyan <#taps>

Valamiért a Tron c. film jutott eszembe 😄

Ez meg a gyûrûk urában a tündékre, nagyon baba 😄

Gondoltam én is villogok már a két karimmal <#nevetes1>

kiserik
Pénzt annyira nem tudsz normálisan szerezni. Be kell szerezniu egy malacot, ami kitúr neked egy precursort. Én eladok minden kék/zöld cuccot vendornak. 67-es szinten már csinálhatod a World Bossokat, azok minden nap dobnak garantált rare itemet (40-es szint fölött) ami megint elég jó pénz, 75-ös szint fölött már ectot is dob, ha szétszeded, de simán AH-ban eladva is jó pénzt lehet belõlük csinálni.

😉
A wowos dobozaim szebbek <#zavart1>

Fú de sok mindent tudnék írni +- igaziból 100 szónak is az a vége ,hogy annyira szeretném szeretni ezt a játékot és 1xüen képtelen lekötni 2 percnél tovább már. régen napokat ültem elõtte,de mind1 polcon elfér jó ,hogy megvan. nagyon tényleg briliánsan szép a doboza! 8)
Megfogtál <#eljen>

"Kérdés: Storyról nem sokat tudok, skippelgettem, mi történt az elmúlt párszáz évben UW/Fow-al? Hová lettek?"

Elmentek a zistenek azt most nincs aki beengedjen oda 😛

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

kastil
...elképzelhetetlen, hogy annyiféle contenttel jöjjön ki egy új játék...

Még jó, hogy volt elsõ része, benne volt minden, amitõl "sikeres" volt és lehetett volna ez is, még az engine is azonos... Miért ne lehetne tele annyiféle tartalommal? Olyan rohadtul adottak voltak a dolgok.

Kérdés: Storyról nem sokat tudok, skippelgettem, mi történt az elmúlt párszáz évben UW/Fow-al? Hová lettek?

Mc Wolfy
isten ments a mounttól és az 1v1tõl. fõleg pve részben. semmi kedvem a vérpistikék trollkodásához. gw mindig is a csapatról szólt. amit hiányolok az mondjuk death match, king of the hill, relic run, priest kill...

Never underestimate the power of the dork side!

Persze, tény hogy nem 2 hete tolom, de amikor 80 lettem akkor is bõven megvolt a 20 gold. 😊

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Sorry, hogy a befejezés után válaszolok, de nagyon megszaladt a topik nekem meg nem volt idõm korábban. Lássuk mi minden nincs a GW2-ben:

Challenge - fractals

Scenariók - event chainek, mert ezek 80-on is látogathatók (mondjuk a balance nem tökéletes, de WoW-ban se sok kihívás van a PvE-ben...)

Normális achi-k - nem tudom, én nem vagyok egy nagy achi-gyûjtõ, szóval errõl annyira nemtudok nyilatkozni, de azért nem csak ilyen ölj meg 10 ellenfelet achik vannak

Class küldik - itt meg pl. fajonként eltérõ és több útvonalas story küldik vannak

Pet battle system, Kertészkedés - na igen, ez tényleg ízlések és pofonok, de itt meg pl. vannak jumping puzzle-ök

A PvP-hez annyit, hogy ne méregessük már centiméterre pontosan hol mennyi van. A WoW azért mégiscsak 8 éves, elképzelhetetlen, hogy annyiféle contenttel jöjjön ki egy új játék. Itt is van "aréna" (5vs5), "world pvp" (WvW), az már ízlés kérdése, hogy bejön-e valakinek, hogy külön van választva a PvP, nyilván azoknak nem, akik abban élik ki magukat, hogy low-leveleket gankelnek PvP-szerveren

PvE aréna - na ezt én se tudom micsoda, de GW2-ben ott vannak pl. a guild mission-ök

Gear update lehetõség - na ez az, amiben totál eltér a két játék. A WoW-ban farmolnod KELL a geart, hogy ne maradj le a többiektõl, én ezt nem lehetõségnek nevezem, hanem kötelezõnek. A GW2-ben DIREKT nem ez van. Alapvetõ dolog, hogy itt nincs gearkülönbség. Nekem az POZITÍVUM, hogy nem szögez oda a monitor elé annyira a játék, hogy napi x órát fixen játszanom kelljen...

LFG rendszer (aki azt mondja hogy ilyen nem kell egy MMO-ba az hazudik) - nem igaz, nekem pl. egyáltlán nem hiányzik. WoW-ban sem használtam, mert undorító community-je volt, csak arra volt jó, hogy az ember elb*ssza az idõt és felb*ssza magát az idiótákon/bunkókon. Ja, és még szükségem se volt rá (ahogy most sincs), mert a bandázásra való a guild.

Mountok (ezeknek a rare változatainak megszerzése pl instákból) - na ezzel viszont nem ellenkezem, a mountok hangulatosak lennének, ahogy azzal is egyetértek, hogy frankó achikat lehetne hozzájuk kitalálni...😊

---
Egyébként arra a kérdésre, hogy megéri-e visszajönni, az a válasz, hogy be kell logolni, itt ugyanis bármikor megteheted. Épp ezért a kérdésnek sincs sok értelme, mi az hogy "megéri-e"...?
kastil
de te gondolom nem is 2 hete tolod 😊 nekünk még a pár silver is pénz

Én nem adom el a dye-okat, ha megvannak akkor forge. A matikból is van bõven, 370+ ecto, 500+ ori 1000+ mitril. Platinumból is van egy rakat. És ezek még csak az ércek. Mégis 370 goldom van. Ha kiüríteném a bankjaim még több lenne. 😛

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

na pont erre gondoltam én is, csak gyorsabban leírtad 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Ha semmit nem adsz el, ne csodálkozz hogy nincs pénzed. Matikat nagyon is érdemes eladni. Ha van konkrét cél, amihez gyûjteni kell, akkor azt ne add el, de a többit igen.

Festéket nem érdemes bontogatni. Én a fõkarimnak kb 150 darab festéket nyitottam ki, ezt szorozd be a mai 16s árral.. Ja és ebbõl a 150-bõl egyiket sem használom, mert ami igazából kellett a designhoz az nem esett, hanem azt megvettem TP-n. A többinek semmi értelme nem volt, csak ott virít a palettán. Azóta minden festéket eladok. 😛

kastil
gazolásra gondoltam, répa pl 80copper atm.

dyeokat meg matikat eladom, szakma mint sokan írják felesleges, csak legendarynak van értelme. az meg igencsak odébb van, egyelõre legyen meg egy alap 80as cucc, ráérek majd akkor szenvedni szakmákkal, legalább lesz vmi endgame pve 😄

no meg persze nem akarok 1x szintet lépni kraftolással sem, mert van elég event/heart

unid dyeokat meg azért szórom el, mert elég csekély az esély, hogy valami normális/értékes lesz benne, jelenleg használok 2 színt, mindkettõt 1-1 silver áron vettem. többi totál felesleges, inkább pénz. Idõvel eprsze szeretném majd mindet megszerezni, ha leköt addig a játék, de jelenleg 2 színt használok össz vissz, szal nekem nem elsõdleges.

kaszálod a zõccséget

Sir Quno Jedi
Amúgy ezt a fõzõs letolás kezdõhelyen dolgot napi szinten hogy érted?

Sir Quno Jedi
na dye-okat és matikat nem jó ötlet eladni szvsz.

kastil
ja a bonus chest nem kifejezetten champ, hanem event - most olvastam csak el

kastil
biztos van ennél jobb, de én pl centaurokat meg norn kezdõhelyen son of svanirokat ölöm, esetleg banditák. dobálják ezerrel a tatyókat, vagy eladom õket úgy vagy kibontogatom és a matikat adom el "highest buyernek". így sikerült 61es guardianomnak összeszedni 17g-t (ezért sem értem, mit vernyákolnak emberek a pénzen)

valamint unidentified dyeokat jópézér el lehet passzolni, én legalábbis eladom õket 80ig, utanna majd gyüjtögetem.

minden nap megcsináloma jumping puzzleket, valamint a world bossokat, nézd meg wikin pl a bonus chesteket, ezek X champik leölésére járnak, ezt sem árt letudni
bonus chest kicsit lentebb

akkor van egy rakat "barlang" ahol nincs event, viszont van chest, én ezeket szoktam

na szóval biztosan vannak ezerszer jobb és gyorsabb lehetõségek de én mint kezdõ (utánad kezdtem pár nappal) ezekre jöttem rá eddig. ja meg ahogy néztem fõzéshez a matik marha jó áron mennek el, szóval napi szinten le kell azt is tolni legalább kezdõhelyeken, ha nem vagy rest akkor altkarival is.

ha esetleg ezek ratyi megoldások, akkor elnézést

Köszönöm.

Rendben, befejeztem.

Akkor mi a retket keresel itt és trollkodsz állandóan? x+ezredjére mondod el ugyanazt a marhaságot ami senkit nem érdekel, de csak spammolsz tovább...

Sir Quno Jedi
Gyárekök! Mondhatnátok pénzszerzési lehetõségket gw2-ben (most vagyok lev 67 human female guardian power+vitality greatsword build). Olyanokat amihez nem kell wp-zni, mer az drága, nem könnyû kipurcanni, mert az armor javítás is pénzbe kerül és egyedül is meg lehet szépen csinálni (szal. nem csoportos dungizás stb.), nagy cécó nélkül, mivel nyilván nem tudok ilyesmire társakat verbuválni. ja és nem kell kereskedni, pl. AH-ban, mer ahhoz semmi érzékem, én drágán veszek, olcsón adok.

Már ha van ilyen.

Nem vagyok wow huszár, de ami jobb az jobb. Ez tény és semmi több. Mind tartalomban, mind szavatosságban jobb a wow. Grafikában meg nem. De nem wowozok és nem is GW2-zök, ezek csak egyszerû tények <#hehe>

kastil
nagyon örülünk, már csak azt kellene észrevenned, hogy belátjuk a wow hibáit is, sõt, már nem is játszuk wowot, hanem gw2vel játszunk mi is (legalábbis én) de ettõl függetlenül a tény az tény marad. van, ami jobb itt -grafika, eventek(még ha hihetetlenül ismétlõdõek is, van, fun) aztán õõõõ, ja, fingom sincs, majd te elmondod

az meg hogy wowhoz hasonlítjuk és abból emelünk ki példákat talán azért van, mert sok éve már a legsikeresebb mmorpg, akár milyen is

ezek a wow huszárok mindig jókedvre derítenek😄

Csak reagáltam egy kérdésre hogy megéri-e visszajönni a GW2-be. Aztán jött az ide-oda véleményáradat.
A GW2 nem rossz játék, csak 2 hónap után nulla a tartalom annak, aki nem szereti a wvw-t. De ettõl megéri az árát, ezt is írtam. A Mass Effect 1-2-3 is jó játékok, de végigjátszás után már nem nyújt szinte semmit.

Kata
Ha ennyire nem szereted a GW2-t és ennyire nem találod meg benne azt, ami téged leköt, akkor egyszerûen játssz mással, arra pedig felesleges az idõdet pazarolni, hogy itt fikázod a játékot. Sokan vagyunk, akiknek bejött a játék és még endgame-en is szórakoztatónak tartjuk, pl. engem is le tud kötni ellenben a WoW-al és társaival. Mégsem vagyok a WoW topikban és gyõzködöm az embereket, hogy az mennyire unalmas, elavult és buta ötletekkel teli játék.

[/cserf][/fülünyúl]