63345
  • FNightWalker
    Hááát istenem ennél viccesebbet sem láttam még! Asura Guardian with Hammer. Be... poén.
  • FNightWalker
    gw2crafts.net amúgy nincs sok haszna egyik szakmának se... egyelőre.
  • Conqvistador
    A főzés mennyi pénzből jönne ki és mi lenen a gyakorlati haszna ha elkészül?
  • kastil
    teljesen, automatikusan frissit, szinte mindig az aktualis TP arakat irja, en mindig ezt hasznalom. arra vigyazz, ha belekezdessz egy szakmaba, akkor ne frissits ra mert valtozhat, valamikor tlejesen mas dolgokat ir, mindig az adott kategorianak/araknak megfelelot.

en ugy szoktam, hogy kivasarolok mindent TPbol aztan utanna 10 perc alatt megvan a szakma, de ha igy csinalod akkor tenyleg ne frissits ra szakma kozbe
  • FNightWalker
    Itt a link ha nem jönne be a kép http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-1jXHXEeEbl8/Tm-MdW2pOnI/AAAAAAAAAVQ/sGnSkUvG024/s1600/GuildWars2_GuardianWallpaper01_1600x1200.jpg&imgrefurl=http://kaneblogpicz.blogspot.com/2003/02/wallpaper-asura.html&h=1200&w=1600&sz=888&tbnid=FqGvDQ9NgsA1IM:&tbnh=95&tbnw=126&zoom=1&usg=__iVeiyQmf3jgNoLy91YjPz5-t_VM=&docid=iGh9QZxhulPSGM&sa=X&ei=c8f_UYCbMc3NswbSsoCwCw&ved=0CDQQ9QEwAQ&dur=500
  • FNightWalker
    Kinéztem magamnak egy oldalt ami guidekkel foglalkozik.
    http://gw2crafts.net/
    Ezen az oldalon belül pedig: Fast Guides.
    Ezek a szakmákat szeretném felhúzni:
    Chef, Arti, Huntsman, Leatherworking, Tailoring, Armorcrafting, Jewelcrafting. Ha jól számoltam akkor körül-belül 60-65 aranyra van szükségem arra hogy a karakterem 1. szintről elérjen szakmákkal 70. szintig. Utána majd Story questekkel folytatom a szintezést. Annyit akarok kérdezni hogy ez az oldal amit fentebb linkeltem mennyire megbízható?
    Illetve néztem magamnak Tier 3-mat Asura karakterre:

Ezen a képen milyen színösszeállításban látható az armor ? Meg még annyit hogy Asura Guardianként lehetek hátrányban a többi fajhoz képest? Gondolok itt a Human, Norn, Charr, Sylvari Guardianokra.
  • FNightWalker
    60 arany elég arra hogy 1. szintről 70. szintre felhúzzam a karakterem? Szakmákkal.
  • FNightWalker
    Ha már Guardian a kaszt neve legyen is halhatatlan. :)
  • MaRee
    Én nem nagyon wvw-zek, viszont spvp-ben sírtam már párszor az egy-két másodperces halálok miatt :D
  • Strayhand
    Viszont nem WvW-zek. Csak PvE-ben tapasztalom, ahogy a WvW-n portyázó thiefek miatti sírás okán nerfelgetik a dolgokat, amiknek általában sokkal nagyobb impactjuk van általában PvE-re, mint PvP-re...
  • MaRee
    Gondoltam, hogy thief vagy.
  • Mc Wolfy
    a probléma az, hogy azok se nyírják ki a thiefet, csak túlélik. a kis rugó fogja magát, eltűnik és elsétál.
    a rechargban pedig igazad van. egy normálisan megépített thief buildnek folyamatosan lesz pontja nyomni mindent.
  • Strayhand
    Jaj, mert más classokról nincsenek ilyen 1vsX videók, csak thiefekről... Egyébként reklamáljatok az Anetnél. Ez az egyetlen "játékmód", amiben a thief ilyen jó, magányos portyázás - WvW-ben... Az aoe fegyverét, a shortbow-t meg általában nerfelik, pedig az PvE-ben is az egyik legjobb support fegyver lenne. Egyébként csak megjegyzem, hogy a dagger/pistol nem egy új dolog, mindig is ilyen volt. A nerfek miatt, amik a dagger/dagger kombót jobban érintették, lett ilyen népszerű. Most minden thief ezzel próbálkozik, hogy majd ő lesz a jani. De ha egy kis csapat tudja is, mire valók a skilljei, azok nem fognak bekerülni egy ilyen 1vsX videóba, hanem kinyírják a thiefet és mennek tovább. Az meg, hogy 1vs1 erős a thief, még talán a kaszt leírásában is szerepel. Az persze senkit nem zavar, hogy guardiannal tizedére csökken bármely PvE fight nehézsége, mintha az istenek küldötte szállt volna le a halandók közé.:)

Amúgy szerintem a thief úgy ahogy van nem illik a többi class mellé, egyszerűen a mechanikája jobb, élvezetesebb, mint a többié. Legalábbis én nem nagyon tudom más classal annyira élvezni a játékot, rohadtul zavaró és ráadásul életszerűtlen is, hogy CD-kre kell várni, amit ugye külön figyelned kell az action bar-on, így nem csoda, hogy a többi class lassabb a thiefhez képest. Nem is fogják tudni sose rendesen a többihez balanszolni, mindig fekete péter lesz.
  • CortezK2
    Ááááá, nem is szabad ezeket nézni..... Én meg pont mostanában látok egyre több ilyen tőr/pisztolyost. A gépem miatt igyekszem kerülni a nagyobb összeröffenéseket, így sokszor beleakadok ilyen egyedül kolbászoló gyilkológépekbe.
  • Mc Wolfy
    ha ilyen videót látok valami egy kicsit meghal bennem
  • Mc Wolfy
    egy időben láttam második fegyvernek thiefeknél, ma már nem nagyon jellemző.
  • JaSoN HuNTeR #58995
    Mindegyik kasztal lehet aprítani [pve/pvp/wvw-n] csak kell hozzá sok tapasztalat.
  • HyperMonkey
    És a két pisztolyos thief milyen?
    pvp-re és pve-re is kíváncsi vagyok.
  • MaRee
    Tény hogy bonyolult, de szerintem is az egyik legjobb és jelenleg legkeményebb kaszt a játékban. Én régen node defender engit nyomtam még guilddel, szinte megölhetetlen volt, a mostani két pisztolyos is nagyon király, tény, hogy szokni kell, és nem csak a Heartseekert nyomkodni :D
  • Mc Wolfy
    azért nem cserélték még le, mert dolgoznak a megoldáson. szerintem majd kap valami tokent, amit bármire beválthat, de ez csak az én magán agyszüleményem
  • Mephike
    Bár én nem raktam össze MF-os setet, de aki igen, az vajon bukja majd azt a ruhát? Vagy kap helyette fixen egy másik setet, aztán vagy jó lesz neki, vagy nem?
  • Mc Wolfy
    nyugi, nem volt halucinogén gomba a reggeli rántottádban
  • Mephike
    Az engi tényleg brutális tud lenni, és az is igaz, hogy kevesen játszák jól, de akik jók vele, azok iszonyat mit tudnak művelni.
    Jól emlékszem, hogy valami olyasmit írtak valamikor, hogy a magic findot kiszedik a statok közül? Vagy csak halucinálok korán reggel?
  • Mc Wolfy
    Ez szerint egy Super Hyperbeam Alpha
  • FNightWalker
    A videó elején milyen rifle van?
    http://www.youtube.com/watch?v=JWjsArR10w0
  • FNightWalker
    Uh, el nem tudom elképzelni mekkora AOE DMG-t tolhat le egy zerg közepén gránátokkal. :O
  • Mc Wolfy
    engi iszonyat controlt nyom. ha egyszer elkap valakit, az utána folyamatosan fekszik, repül, pattog :D
    pve-n nem tudom mit szoktak vele játszani, pvp-ben vagy ezt a control buildet, vagy spike. wvwn lángszóró és gránátok. egyik előnye, hogy falakról tud embereket lerántani.
  • FNightWalker
    Nem. :)
    Ott vannak a kitek! Van a lángszóró, gránátok, turretek.
  • Conqvistador
    Miben rejlik a mérnök eme előnye?
    A legkevesebb fegyvert tudja használni pl az nem hátrány?
  • Mc Wolfy
    engit és thiefet a legnehezebb tényleg jól játszani. thief pár óra alatt begyakorolható egy olyan szintre, hogy a saját szinteden lévő játékosoknál jobban teljesítesz, de egy idő után eléri a korlátait. engi pedig a legtechnikásabb az összes közül. talán ha 3-4 jó engit ismerek. de ha abban jó vagy akkor pillanatnyilag pvp szinten verhetetlen (majdnem)
  • FNightWalker
    Az Engineerrel való játékot még szoknom kell. kicsit idegennek érzem a gw2 világában.
  • Terawatt
    Én már be is ruháztam magic findos exokra,ascendedre a hallatán.(NO)
  • Mc Wolfy
    ne mondj ilyet, valaki komolyan veszi :D
  • Robe77
    Hülyeség... Mindenki tudja, hogy www-n a magic find set az alap.
  • Robe77
    Sehol. Azok az sPvP-s amulettek, onnan kapod a statokat.
  • Conqvistador
    Az remek.
    Én most 2órája nézek videókat leírásokat a Guardian -ről.

1 dolgot viszont nem értek.
    Láttam olyan amuletteket ahol 3 skillre is elég nagy +t adott pl +700 tough +600 vital +500 power ezeket hol lehet megszerezni? Hiszen nagyon sokat dobhat a karakteren.
  • Mc Wolfy
    invaider set az alap wvwn :) ha nem baszom el, én is hihetetlen mit ki nem bírok rangerrel.
  • Terawatt
    Szerencséd van, mert pont pár napja fejeztem be az engim. Tankos buildre raktam, vagyis power,toughness,vitality vegyítve egy pár berserk cuccal. A végeredmény wvwn nagyon brutális. Bemész lángszóróval a zergbe és nagyon sok lootal jössz ki belőle. Bukott teamfightból simán ki tudsz jönni és elfutni, addig se kapnak lootot belőled. Meg vagyok vele elégedve.
  • Tusy
    {off]végül Lenovo G580AH laptopot néztem ki magamnak ~140 000 Ft-ért, remélem jó lesz. :) Talán már fizetés után (jövő héten) meg is lesz[/off]
  • FNightWalker
    Engineerről mondanátok egy-két dolgot? Leginkább az érdekelne hogy milyen WvW-n és dungeönökben.