Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Traitek: Tactics/Vigorous Shouts/Lung Capacity,Empowered, Defense/Adrenal Health/Embrace the Pain, Strength/Berserker Power, Discipline/Signet Mastery/Fast Hands.
Skillek: Healing Signet, For Great Justice, On My Mark, Shake it Off, Signet of Rage.
Armorban 6x Superior Rune of the Soldier, jól illik a buildbe az extra condiszedés minden shoutnál.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Azóta kezdtem még1 warriort, hogy legyen amivel akkor is játszok, amikor asszony nincs 😄
Nekem nagyon megtetszett, még a GS skillek is - elõtte guardiannal játszottam, az is faja, nemtom mér érzed gs-t papírnak - dodgehealcombo vicc, justice blind meg renewed justice meg mégúgy. Bár mittomén mi a fain pvere guardiannak, csak magam csináltam.
Fegyó meg szerintem GSen kívül semmi nincs neki amit megérné, tényleg max csak a scepter.
Warriba mi nem tetszett? Nekem nagyon bejön, csak egy bajom van vele; axe+warhorn, GS, LB, axe/axe, ezt mindet szeretném használni 😄 LB is vicc vele, kutyám végigmegy a billentyûzeten és az átlag mob fekszik is. Külön élem, hogy most nem rusholok, elolvasom a lelírásokat, nem skippelgetek, komótosan haladok
Ami még bajom, hogy signet builden kívül nem igen tudok mást elképzelni magamnak, olyan ratyik az utilityk (legalábbis guardianhoz képest szerintem).
Más, tegnap bementem WvW-re, jó volt meg minden, de valami rohadtul nem értettem semmit, csak mentem a commander után, valakinek lenne kedve egy pár mondatos összefoglalót írni?😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Más; egész eddig nem volt lagg, csak délelõtt kicsit. Most viszont megint másodperces delayek vannak, más is tapasztalja? Desolation szero
Never underestimate the power of the dork side!
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Deso szerveren más is észrevesz kurvanagy laggokat? netem korrekt, fiber power. 3 gép van 2 acc, egymás mellett ülünk és játszunk, egyik gépen semmi baj nincs másikon meg 1-2seces delayek loot/skillekre. van hogy én ütöm ütöm aztán egyszer csak minden halott.
speedtesten néztem 5ms pingem van.
nem szaggatás, mivel 50stabil fps. ismétlem, csak az egyik gépen csinálja, de akkor is, ha másik gép ki van lõve. pár napja kezdte el. ötlet?
egyébként akik sírnak, hogy soha, senki nem játszik velük, azok valószínûleg nem használnak TS-t. alap, hogy az ember fölmegy, hívja többieket is. sokkal könnyebb és személyesebb a dolog.
A GW2-ben nem fogsz tudni külön hílelgetni, mert nincs szükség healerre a dungeonokben olyan módon, ahogy megszoktad a többi MMO-ban.
Goldért gemet a gem store-ban tudsz venni (ingame O betü), felülrõl a második fül a currency exchange, itt pedig magától értetõdõen trade gold for GEMS. Kb 16-17 gold lesz 500 gem, számold ki mennyi kell a transferhez, nem lesz olcsó. De egyébként guest-ként átmehetsz bármelyik szerverre pár napra szétnézni.
Csapatot mindig lehet találni a gw2lfg.com oldalon szinte bármire egy perc alatt.
MaRee. Mindig ilyen healares voltam megpróbálom egy Guardiannal milyen lesz a játék! Aztán el leszek TESO-ig ,ha nem jön be akkor csere ,ha tetszik akkor marad!
Kb négy hónapja vettem meg kicsit megkésve a játékot, kettõ gondosan kimunkált 80-as karakterem van, egy ranger és egy necro (ha va idõm akkor képes vagyok egfolytában játszani). Mindkettõnél már csak a dungeonok látogatása lenne hátra (eddig nem jött össze), többek között e célból is keresek guildet. Ha megérné, szívesen váltok szervert is emiatt, jelenleg két klánban vagyok, de egyik halott, a másikban meg már akkora 'ászok' vannak, akik nem hajlandóak lealacsonyodni holmi alacsony szintû dungeonok látogatásához (egyedül ugye hiába megyek le a dungeonokbe), a játékukat csak az jellemzi, hogy lenyomják a napi rutint, a sárkányokat meg néhány ládás bosst, és fintorognak hogy nem csurrant elég sárga (mindig mondom, hogy ezért kell eleget inni).
Viccet félretéve eddig tehát a pve rész ment, kellene most már egy jó kis guild, ahol az igazi többjátékos részt is megízlelném (persze mindig volt valaki akihez csapódtam, dungeonokbe is próbáltunk lemenni, de mindig volt ki kiszállt öt fõbõl, így inkább nem is próbálkozom egy ideje, csak dühítõ amikor az ember ideje elmegy feleslegesen.. én nagyon sokat segítettem pl nálam akacsonyabb szintû embereknek is, hogy felfedezzék a térképet, de nekem sose sikerült összehoznom egy dungeonozést, hogy ne akadjunk le bent az elsõ saroknál mert valaki lelépett. Persze én megértem, hogy aki már volt lent, annak uncsi, de aki még nem, az társak nélkül soha ne is fedezze fel? :/
Whiteside Ridge-n vagyok most, persze oda regeltem én is kérésre anno, amikor még a klánunknak voltak ambíciói.. ha valaki tud egy klánt, ahol normális emberek vannak, és szeretik a játékot, nem csak kényszerbõl vagy napi rutinból jönnek fel, akkor jelezzen nekem pls itt privátban akár. <#worship>#worship>
Én is most mentem vissza a MoP-ot 10 napra kipróbálni, és láss csodát full halott a szerverem amin kb 5 éve van a karakterem, a fõvárosokban meg egész pandarián 20-30 ember volt tegnap is, de ez nem a játék hibája, el kell költözni másik szerverre (amit a wowban ugye 6000 forint lecsengetése után lehet megtenni).
Látványban sztem a GW odaveri mindegyik általad említett játékot, de ez ízlés kérdése.
A többi dologra nem igazán tudok mit mondani, a guilden belül kit nem sikerül megtalálnod? Megnyitod a guild panelt, és fel vannak sorolva a játékosok, ugyan úgy mint wowban.
Ha a craftolás szerinted túl bagatel, akkor nem egy játékkal játszunk. A wowban berakod az alapanyagokat, rányomsz hogy craft, és csinálja. Itt te magad tudod kikisírletezni a recepteket mystic forgeban, sokkal bonyolultabb az egész, mint wowban, én elõször ezért utáltam meg.
Szerintem adj neki még egy esélyt.
Szóval inkább mással töltöm el a szabad idõmet aztán várok még esetleg TESO-ra!
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Warrior esetében a 2 kezes mace milyen fajta sebzésre kell gyúrni és Guardian esetében?
Ugyan ez a kérdésem mace + shield.
elõre is köszi
Bemész explorable-be, végigtolod, kapsz tokent, ha van elég tokened akkor kiváltod a darabokat Lion's Arch-ban. Nem kell a random droppra várni.
Am meg az én rangerem néz ki a legjobban. Ez tény! <#beka3>#beka3>
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
X
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
hát igen. twilight arbor viszi a prímet
ehhez cska az explorablet kell nyomatnom orrba szájba, és majd kiesik alapon kapom meg?
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Meg szeretem ha egységes a karim dizájnja. Rühellem a szedett-vedett páncélokat. Röhejesek, fõleg ez az armor of mending, majdnem fullra összeszedtem, aztán destroy, ez gáz volt, de nagyon.
Amúgy azért nem járok sárga armorban, mert azok szánalmasak guardianhoz. Pölö ami nekem kéne az ugye a gladiátorvért és kész röhej egy nemes hölgyre azt a homeless szart ráaggatni, égne a pofám. Viszont a crafted cucc az elég pofás. Nem olyan pofás, mint az elõzõ tieres set-em, de azé korrekt nagyon.
Sajnos nagyon gagyik a páncélok nagyrészt. Végignéztem az armoros oldalakat, de nekik kéne fizetniük, hogy ilyeneket aggassak a karimra (és akkor sem).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3