Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiserik
Én EZT használom. Helyzettõl függõen cserélem a warhorn-t shieldre, a signet of fury-t meg egy shoutra.. Kicsit öszvér, de nekem bevált.

Warinak én nem signet buildet, hanem shout healert használok, szerintem nagyon hasznos, fõleg dungeon-be, de szólózással sincs gondom.

Traitek: Tactics/Vigorous Shouts/Lung Capacity,Empowered, Defense/Adrenal Health/Embrace the Pain, Strength/Berserker Power, Discipline/Signet Mastery/Fast Hands.

Skillek: Healing Signet, For Great Justice, On My Mark, Shake it Off, Signet of Rage.

Armorban 6x Superior Rune of the Soldier, jól illik a buildbe az extra condiszedés minden shoutnál.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

kastil
Én elkezdtem húzni egy warriort pár napja, hogy legyen amivel csak akkor tolom, ha asszonnyal játszok.

Azóta kezdtem még1 warriort, hogy legyen amivel akkor is játszok, amikor asszony nincs 😄

Nekem nagyon megtetszett, még a GS skillek is - elõtte guardiannal játszottam, az is faja, nemtom mér érzed gs-t papírnak - dodgehealcombo vicc, justice blind meg renewed justice meg mégúgy. Bár mittomén mi a fain pvere guardiannak, csak magam csináltam.

Fegyó meg szerintem GSen kívül semmi nincs neki amit megérné, tényleg max csak a scepter.

Warriba mi nem tetszett? Nekem nagyon bejön, csak egy bajom van vele; axe+warhorn, GS, LB, axe/axe, ezt mindet szeretném használni 😄 LB is vicc vele, kutyám végigmegy a billentyûzeten és az átlag mob fekszik is. Külön élem, hogy most nem rusholok, elolvasom a lelírásokat, nem skippelgetek, komótosan haladok

Ami még bajom, hogy signet builden kívül nem igen tudok mást elképzelni magamnak, olyan ratyik az utilityk (legalábbis guardianhoz képest szerintem).

Más, tegnap bementem WvW-re, jó volt meg minden, de valami rohadtul nem értettem semmit, csak mentem a commander után, valakinek lenne kedve egy pár mondatos összefoglalót írni?😄

Sir Quno Jedi
Az az elején jónak tûnik és champ-ok és boss-ok ellen késõbb is jó. Ámde írtani a gs jó, mert iszonyat a dps-e (bár állítólag a sima kard + fáklya jobb számszakilag, de nekem hosszú távra nem jött be és sok a tûzálló genya), viszont ezt tömegekre tolja, ha körülvesznek. Még a mögötted állót is sebzi. Sokat behúzol, ez kihúz a szarból pár körben ható skill-el (teleport tûzzel, tûzfal stb.). Szóval ahol nagyon letámadnak oda jó a gs, én mindig azzal nyomulok és amúgy kard+pajzs, vagy kard+fáklya, vagy fókusz és csakk boss-oknál teszem át a scepter-t már. Ha a kard, gs, meg a teleportos gyújtós skill bent van, akkor 3 skilled is van, amivel oda tudsz menni az ellenfélhez azonnal (ugrás, meg a két teleport), igen hasznos az ám...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JaSoN HuNTeR
Scepter+shield

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Guardiannak milyen setupot ajanlanatok fejlodni? Greagsword vagy Hammer vagy mace + shield. Greatsword eleg papir hammer meg nem egy nagy dps. 😉 lehet marad a Greasword es hatha aGuradian jobban fog tetszeni mi t a warrior bar tobbszor haltam meg eddig vele mint a warriorral valaha is.(kepletesen ertettem) 😉
ja, van vmi gebasz

variance blogon láttam, hogy másik is panaszkodnak a desolation lag miatt, nem nálad van a hiba

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

kastil
Köszi mindkettõtöknek, akkor indulásnak megfelel.

Más; egész eddig nem volt lagg, csak délelõtt kicsit. Most viszont megint másodperces delayek vannak, más is tapasztalja? Desolation szero

Mc Wolfy
ez egy elég papír build, de ahogy tanult kollegám írta, egyszerû és hatékony.

Never underestimate the power of the dork side!

Egy komplett könyvet olvasgatok éppen, 300 oldalas... leírások, történetek, ismertetõk vannak benne az EVE-rõl. 😊

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Kipróbáltam, de úgy láttam, hogy elég összetett és sok órát bele kell ölnie az embernek ahhoz, hogy komolyabban érvényesülhessen benne. Sajnos a GW2 és egyéb okok miatt nem lenne sok idõm játszani vele, de amennyit láttam belõle, az tetszett. Szerintem egy próbát megér 😊
Akkor érdemes, ha van idõd/energiád a tanuláshoz. Nem egy egyszerû játék... nagyon összetett. Éppen ezért is jó. Viszont nem akarok itt beszélgetni az EVE-rõl. Ha van kérdésed akkor írj PÜ-t.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Talán az Eve-t nem próbáltam még ki az Mmo-k közül,lehet itt az ideje nekem is😊
Igen, csak voltak. Aztán rájöttem, hogy nem az én játékom ez. Már másodjára jövök rá erre, azt hittem most leköt majd, de nem így lett. Inkább EVE Onlineozok. Ott mindig van mit csinálni, végtelenségig fejleszthetõ karakterek, stb.

kiserik
Ez egy teljesen jó build. Berserkeres felszereléssel egyszerû, mint a faék, és lehet vele haladni, mint kés a vajban. A Deep Strike trait az egyik legalapabb a warrior szintezéséhez, a többi szinte csak ráadás.

kastil
Ez gyakorlatban is ok, vagy inkább hanyagoljam? Leveling és Eventekre kellene egyelõre.

kastil
Pedig mekkora terveid voltak...<#taps>

Guild Wars 2 dobozos account eladó (minden tartozékával) 7,000Ft-ért.

Nem a neteddel van a baj, nekem is laggol mostanában nagyon.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

kastil
CSáó!

Deso szerveren más is észrevesz kurvanagy laggokat? netem korrekt, fiber power. 3 gép van 2 acc, egymás mellett ülünk és játszunk, egyik gépen semmi baj nincs másikon meg 1-2seces delayek loot/skillekre. van hogy én ütöm ütöm aztán egyszer csak minden halott.

speedtesten néztem 5ms pingem van.

nem szaggatás, mivel 50stabil fps. ismétlem, csak az egyik gépen csinálja, de akkor is, ha másik gép ki van lõve. pár napja kezdte el. ötlet?

Én használok TS-et csak nem GW2-t 8) 😉 mumblet meg skypeot 8)
Mc Wolfy
mia desolationon csináltunk egy pvx guildet. napi szinten megy minden. srácok is pillanatnyilag dungeonokkal ökörködnek, délelõtt meg wvwn aláztuk a gaz ellent 😊 már 130-an vagyunk, aktív, jó kedvû társaság.

egyébként akik sírnak, hogy soha, senki nem játszik velük, azok valószínûleg nem használnak TS-t. alap, hogy az ember fölmegy, hívja többieket is. sokkal könnyebb és személyesebb a dolog.

Whysper:

A GW2-ben nem fogsz tudni külön hílelgetni, mert nincs szükség healerre a dungeonokben olyan módon, ahogy megszoktad a többi MMO-ban.

Goldért gemet a gem store-ban tudsz venni (ingame O betü), felülrõl a második fül a currency exchange, itt pedig magától értetõdõen trade gold for GEMS. Kb 16-17 gold lesz 500 gem, számold ki mennyi kell a transferhez, nem lesz olcsó. De egyébként guest-ként átmehetsz bármelyik szerverre pár napra szétnézni.

Csapatot mindig lehet találni a gw2lfg.com oldalon szinte bármire egy perc alatt.

Whisper.5803 figyu Én guardiant húzok ,de van egy 80-as warrirom és abbol is szívesen csinálnék Hammeres warrirot ,de ahhoz kellene item. Szóval ,ah insta farm kell akkor vegyél fel aztán ,ah fent vagyok mehetünk!
Hja igen figyu azt megtudjátok mondani ,hogy goldért mennyi kb és hol tudok olyan transzferes gemet venni?
Nem tudom Én,ha nekem írod Én nem hasonlítom wow-hoz!

MaRee. Mindig ilyen healares voltam megpróbálom egy Guardiannal milyen lesz a játék! Aztán el leszek TESO-ig ,ha nem jön be akkor csere ,ha tetszik akkor marad!

Visszaolvastam egy jó fél órányit, kár hogy megint a wow vs gw2 örökrangadó zajlik totál értelmetlenül..
Kb négy hónapja vettem meg kicsit megkésve a játékot, kettõ gondosan kimunkált 80-as karakterem van, egy ranger és egy necro (ha va idõm akkor képes vagyok egfolytában játszani). Mindkettõnél már csak a dungeonok látogatása lenne hátra (eddig nem jött össze), többek között e célból is keresek guildet. Ha megérné, szívesen váltok szervert is emiatt, jelenleg két klánban vagyok, de egyik halott, a másikban meg már akkora 'ászok' vannak, akik nem hajlandóak lealacsonyodni holmi alacsony szintû dungeonok látogatásához (egyedül ugye hiába megyek le a dungeonokbe), a játékukat csak az jellemzi, hogy lenyomják a napi rutint, a sárkányokat meg néhány ládás bosst, és fintorognak hogy nem csurrant elég sárga (mindig mondom, hogy ezért kell eleget inni).
Viccet félretéve eddig tehát a pve rész ment, kellene most már egy jó kis guild, ahol az igazi többjátékos részt is megízlelném (persze mindig volt valaki akihez csapódtam, dungeonokbe is próbáltunk lemenni, de mindig volt ki kiszállt öt fõbõl, így inkább nem is próbálkozom egy ideje, csak dühítõ amikor az ember ideje elmegy feleslegesen.. én nagyon sokat segítettem pl nálam akacsonyabb szintû embereknek is, hogy felfedezzék a térképet, de nekem sose sikerült összehoznom egy dungeonozést, hogy ne akadjunk le bent az elsõ saroknál mert valaki lelépett. Persze én megértem, hogy aki már volt lent, annak uncsi, de aki még nem, az társak nélkül soha ne is fedezze fel? :/
Whiteside Ridge-n vagyok most, persze oda regeltem én is kérésre anno, amikor még a klánunknak voltak ambíciói.. ha valaki tud egy klánt, ahol normális emberek vannak, és szeretik a játékot, nem csak kényszerbõl vagy napi rutinból jönnek fel, akkor jelezzen nekem pls itt privátban akár. <#worship>

Az 500 izé valószinüleg gem lesz. Gondolom Whiteside Ridge szerveren van a karaktered, ahova a legtöbb magyar ment elõször. Hónapokig ingyenes volt a karakter transzfer, amikor a Whiteside elkezdett elnéptelenedni, akkor még többen elmentek, mint pl én a Desolationre. Most már nem ingyenes a szerver transzfer, de játékbeli goldból is tudsz gemet venni.

Én is most mentem vissza a MoP-ot 10 napra kipróbálni, és láss csodát full halott a szerverem amin kb 5 éve van a karakterem, a fõvárosokban meg egész pandarián 20-30 ember volt tegnap is, de ez nem a játék hibája, el kell költözni másik szerverre (amit a wowban ugye 6000 forint lecsengetése után lehet megtenni).

Látványban sztem a GW odaveri mindegyik általad említett játékot, de ez ízlés kérdése.

A többi dologra nem igazán tudok mit mondani, a guilden belül kit nem sikerül megtalálnod? Megnyitod a guild panelt, és fel vannak sorolva a játékosok, ugyan úgy mint wowban.
Ha a craftolás szerinted túl bagatel, akkor nem egy játékkal játszunk. A wowban berakod az alapanyagokat, rányomsz hogy craft, és csinálja. Itt te magad tudod kikisírletezni a recepteket mystic forgeban, sokkal bonyolultabb az egész, mint wowban, én elõször ezért utáltam meg.

Szerintem adj neki még egy esélyt.

Én is nem rég kezdtem újra, kb. 3 napja. De, megint abbahagytam. Inkább mentem EVE Onlienozni. Aztán meg majd TESO.

Vagy talán a Destiny ,ha PC-re is jön úgy fest!
Bocsi a késõi elírásokért!
hamar? megvétel után 2 hónappal minden ismerõsöm abba hagyta. aztán most elõvettem újra ,de biztos Én hibám is vagy nem tudom de full káosz az egész nekem így és valami 500 izét kér amit azt se vágok hogy lehet ennyi idõ után megszerezni ,hogy oda menjek ahol magyarok vannak. szóval mind1. annyi idõm meg nincsen rá ,hogy full belemélyedjek. Amúgy nagyon szép játék tényleg mind addig amég nincsen egy nagy csata! szóval biztos akkor újítás van benne a többi játékhoz képest és lehet az is baj ,hogy mindig healer szerepet töltöttem be PVP-be ,de itt mikor elkezdõdik egy fight az iszonyatos mennyiségû villogó spell káosztól átvált szépbõl totál zavaróba a játék aztán meg idegesítõbe! Azt lehet az az oka ,hogy a warhammerben; riftben;wowban talán volt X grafika a világ és a karakterek és a spellek skillek meg egy kicsit eltérõ vizualizáció színek effektek volt a itt meg ugyan az mint a környezete és így összemosódik. Jelzem ez nekem probléma . másoknak biztos átláthatóbb és jobban élvezitek sajnos mint grafikus tényleg Én inkább a látványért játszok ezekkel a játékokkal és ezzel nem tudtam megbarátkozni bár a rendszer se nyerte meg a tetszésemet. Harc rendszer klassz nagyon jó !!! de a többi a beszélgetés mások megtalálása a guilden belül a vásárlások craftolások egyszerûen sz.tem túl bagatel lett a játék komolyságához mérten. olyan oximoron komolytalanul komolyat akartak tenni. Holott egy ilyen PVP orientált játéknak a PVP rendszerének kellene nagyon kidolgozottnak lennie és ezeket meg egyszerûsítve mégis célt adni neki!

Szóval inkább mással töltöm el a szabad idõmet aztán várok még esetleg TESO-ra!
Viszonylag hamar meguntad 😄

SZiasztok. úgy fest van 2 eladó GW 2-m egyik CD-s toksot vonós a másik online lett vásárolva!! Csodálatos nagy örömmel megszabadulnék ettõl a csodás sz..tól!!
Mc Wolfy
nem, kapsz tokeneket, a tokenekbõl tudod kiváltani Lions archban.

Na fent van. valami guildet tudtok ahova lehet menni vagy találjam fel magamat? 8)
Warrior1 nagyon ütõs lett !😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Mc Wolfy

Na kineka zászlaja lobogott megint SM-ben? 😊

Sziasztok két kérdésem lenne mert nem vágom a játékot.

Warrior esetében a 2 kezes mace milyen fajta sebzésre kell gyúrni és Guardian esetében?

Ugyan ez a kérdésem mace + shield.

elõre is köszi

kiserik
Ha már magamutogatás 😄

Warrioron ezeket váltogatom: warrior1, warrior2, illetve a színeket variálom, ami épp tetszik.

A thief meg még fejlõdik: thief.

"ehhez cska az explorablet kell nyomatnom orrba szájba, és majd kiesik alapon kapom meg?"

Bemész explorable-be, végigtolod, kapsz tokent, ha van elég tokened akkor kiváltod a darabokat Lion's Arch-ban. Nem kell a random droppra várni.

Am meg az én rangerem néz ki a legjobban. Ez tény! <#beka3>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Szerintem jobb mint a mindenhol lángoló, meg a bohóc sapkás <#kuss>

X

WhiteStar
a többi meg elég otromba 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

kastil
sztem ez durván gayish

kastil
Még jó, hogy a game orrba szájba adja a transmutation stonet... én lvl5 óta ugyan úgy nézek ki, 80ig így is fogok. Ja meg guardian.. én kb 10 szintenként cserélem le a fegyómat ahból vmi zöld szutyokra azt annyi, így is easymód. Armor meg ami esik arra és akkor.

WhiteStar
köcce!

hát igen. twilight arbor viszi a prímet

ehhez cska az explorablet kell nyomatnom orrba szájba, és majd kiesik alapon kapom meg?

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Sir Quno Jedi
Ez nem teljesen igaz, mivel zöld crafted setben járok mindég (+zöld fullos ékköves amulet, ringek, accessoryk) és csak a fõ fegyverem sárga mindig. Meg nem 5 szintenként, mivel az ugrás nem ott van. Pl. mostani full Valkyrie (full power+vitality+critical%) set-em 60-65 között szedhetõ össze, mert ennyire szét van húzva szint limitben a cuccos. Fegyóm meg tán 67-es sárga ogárölõ hozzá statban a armor+trinket set-tel egyezõ. Amúgy jóval olcsóbban szereztem ezt az egészet (pedig nem is alkudtam), mint amit pár szint alatt elköltök ugrálásra, meg javításra, így spóroltam vele, mert SOKKAL durvább a karim így (látványosan).

Meg szeretem ha egységes a karim dizájnja. Rühellem a szedett-vedett páncélokat. Röhejesek, fõleg ez az armor of mending, majdnem fullra összeszedtem, aztán destroy, ez gáz volt, de nagyon.

Amúgy azért nem járok sárga armorban, mert azok szánalmasak guardianhoz. Pölö ami nekem kéne az ugye a gladiátorvért és kész röhej egy nemes hölgyre azt a homeless szart ráaggatni, égne a pofám. Viszont a crafted cucc az elég pofás. Nem olyan pofás, mint az elõzõ tieres set-em, de azé korrekt nagyon.

Sajnos nagyon gagyik a páncélok nagyrészt. Végignéztem az armoros oldalakat, de nekik kéne fizetniük, hogy ilyeneket aggassak a karimra (és akkor sem).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mondjuk ez igaz, én 10 szintenként vettem fillérekért új cuccokat asszem a TP-ben, azt jó.

Kata
Én is állandóan ezt mondom neki, de õ 5 szintenként felszereli magát sárga holmikkal boltból. Ezért nincs egy vasa sem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]