63345
  • Dach
    dalily Tab-nál keresd.minden nap van 1 queen's jubilee achi attól lesz meg a 16.
  • DarkBlade
    Tárgytalan az előző hsz -em, utazni kellet 1x a hőlégballonon. xD
  • DarkBlade
    Queen's Jubilee Completionist 15/16, minden achi kész azon a lapon, mi a 16. -ik?
  • Mc Wolfy
    mindig kell egy csapat :)
  • Conqvistador
    Megmondom én mi a baj.

Egyedül játszol?
    Nálam ugyan ezek a tünetek mutatkoznak. Nagyszerű játék imádom, de ha 1 óránál tovább bolyongok egyedül vagy át kell lépnem másik karakterre vagy ki a játékból.
    De amint 2-3 fős partyban játszok és szépen zökkenőmentesen tudunk haladni esetleg még közben beszélgetni is, van hogy még inni is elfelejtek több órán át :D
    Valahogy úgy van elkészítve a játék hogy egyedül játszva felvágd az ereidet eg yidő után mert társaság függő játéknak lett készítve. :D
  • Esmodeus
    Azt nem értem, hogy akárhányszor kezdem el a Guild Wars 2-t mindig megunom.
    Sokszor van az hogy, eltervezem a karakteremet. aztán mikor arra kerül a sor hogy játszok egyszerűen, elszáll minden lelkesedésem és amikor abbahagyom, kilépek mindig előjön hogy miért, miért nem játszok.
    A másik hogy a Guild Wars 2 az az egyetlen MMO ami sok-sok ideig lekötött három hónap
    ennyi ideig egy MMO-nál sem ragadtam le.
    Ha egyszerűen nem érdekelne a játék... és nem tetszene akkor, nem foglalkoznék vele ennyit, hanem elfelejteném. Szerintem...velem az a probléma hogy, nincsen kitartásom, mindig mást akarok
    egyszerre akarok mindent és ez a valóságban is így van.
    pl WoW-ban is ez volt, hogy mindent egyszerre akartam, feladtam... még idő előtt, stb.
    Én úgy gondolom ha ezen tudok változtatni
    akkor megfogom szeretni a GW2-t.
    most is szeretem... csak... fogalmam sincs :(
  • Conqvistador
    Na ez tényleg jól sikerült :D
    Divatbemutató a GW ben? :D
    A Mobok lehidalnak...
  • FNightWalker
    Kár hogy Fractalokra nem csináltak ilyen rendszert.
  • FNightWalker
    Tehát ha mondjuk megyek AC P1, CM P1, COE P1, TA P1 ez körül-belül hány arany? Meglehet/megtudod mondani?
  • Mc Wolfy
    végülis jó. ha nem cof p1 farmolni akarsz, akkor nagyon jó. ha először csinálsz meg egy utat, akkor sokat kapsz. szóval ha midnenféle dungeont csinálsz, akkor sokkal többet kapsz. jó ötlet.
  • Robe77
    Ez jobb. :) :)
  • Kata
    Régen raktam kariképet, amúgy meg szépítgettem, úgyhogy ismét aktuálissá vált :)
  • Strayhand
    Mit gondolsz, norn thieffel mekkora motiváció a legendary rövid íj, vagy pisztoly?:)
  • kastil
    mit lehet farmolni/eladni vagy mi a pálya most?
  • FNightWalker
    Milyen az új Dungeon jutalmazási rendszer?
  • Mc Wolfy
    igen, sokan kérdezték, szerintem te is. szintezés: 1 szakma 10 szint. 1 dungeonban 1 kör 3/4 szint.
  • tegla
    Ne haragudj de sosem értettem az ilyen kérdéseket...
    Úgy szintezz ahogy akarsz;ha úgy gondoltad,hogy 5.szinten átmész human területre akkor tedd azt.
    Mi értelme számodra ennek a játéknak ha nem "játszol"?
    Te találd ki mit akarsz csinálni ne más játékát másold le(buildek,etc.).A legtöbb casual játékossal ez a legnagyobb probléma,hogy insta lvl 80-t akar(minek az ég szerelmére?)és egy olyan buildet/kasztot ami mindenre jó.
    Neked azt ajánlom vegyél egy olyan accountot amin van minimum egy db lvl 80-s kari és max 2 hét után megy kukába a játék mert "nincs endgame" és aztán lehet nyivákolni a fórumokon,hogy ez mekkora fos...
  • FNightWalker
    Lehet már kérdeztem vagy kérdezték előttem vagy ötszázan.
    De felteszem a kérdést.
    Asura Guardiannal hogyan szintezzek? Én arra gondoltam hogy 5. szinten átmegyek Human területre és eventekkel fogok fejlődni mellette meg szíveket csinálok. A lényeg az volna hogy minél hamarabb legyek 80. szintű.
  • Mc Wolfy
    oriból dugig vagyok :D sosem használtam semmire. az íj pedig sylvaris, megy majd a karakteremhez. utána lehet átöltözök majd cultural armorba is. egy élő saláta leszek

wvwn eléből a tankos megy. deson egyik legjobb kommander ele. full tank. de nézz föl official fórumra, ott folyton pörögnek ilyen buildeken. a lényeg, hogy legyenek combo fieldjeid és blast finisherjeid.
  • Mephike
    Wolfy, ugye nem azt a ronda hosszú íjat rakod össze majd? Amúgy van egy olyan érzésem, hogyha egyszer lesznek új legendás íj, akkor ezt a mostanit minden ranger a térdén fogja kettétörni :)
    Legendásnak én inkább fejszét kezdtem el összerakni. (Tényleg, nincs fölöslegbe 250 orichalcum ingots-od? :D)
  • FNightWalker
    Valaki játszik innen Elementalist-al? Olyan írjon, akinek 80-as karaktere van és aktívan játszik vele. Lenne egy-két kérdésem a kaszttal kapcsolatban... és hogy mely buildeket használják mostanában dungeönökre és WvW-re.
  • Mc Wolfy
    új event nagyon farmolós. érezték a srácok, hogy legendary kell
  • Mc Wolfy
    guardiannak első a staff. a mace meg healel, szóval ha tankolni akarsz, akkor az
  • FNightWalker
    Tanky Guardinnak a Sword+Shield milyen?
  • Mc Wolfy
    dungeon egy út: 3/4 szint. egy szakma: 10 szint
  • Conqvistador
    100% experience booster?
    Ezt hogy leeht szerezni venni vagy mittudom én?
    Ez enm egy rossz dolog :D
    Mesélnétek erről?
  • FNightWalker
    Az a baj hogy én nagyon de nagy lassan fejlődöm. Minden MMO-ban! Az első karakterem a GW2-ben egy hónap volt úgy hogy 3-4 órákat játszottam naponta.
    Sajnos nekem nem megy a gyors szintezés. Így a sokadik karakter után meg már kedvem sincsen hozzá. De találtam játékost aki megcsinálja. :) Örülök neki. Legalább tudok addig mással foglalkozni.
  • Mc Wolfy
    biztos szakmáznék. pár dungeon haverokkal, aztán máris megvan. nekem 3 nap volt
  • TomStorm
    Na ja,ennyi pénzből kapna vagy 4ezer gem-et ami kb 80 gold.Van 100%-os exp booster is aki ezzel nem tud felhúzni karaktert 1 hét alatt az tényleg bajos:)
    De nem is egy karaktert akár többet is..
    Még az account is biztonságba lenne
  • Szaruman
    Vagy veszel gemet, és abból aranyat?
  • FNightWalker
    Igazából már mindegy. Ugyanis aranyat vettem volna blackmarketről. De lebeszéltek róla! :) És most inkább olyan embert keresek aki felszintezne nekem egy karaktert!
  • Mc Wolfy
    ne használj fast craftot. pénzkidobás. kb 20 percet nyersz
  • FNightWalker
    Goldot akartam venni, de lebeszéltek róla mert bannolnának. Gold ára ugyanúgy 10.000Ft volna... szóval ez egyszerűbb és biztosabb.
  • FNightWalker
    Nincsen trükk. Nem kell mindig a rosszra gondolni. Garantálom hogy megfizetem. Megadom minden elérhetőségemet, telefonszám, etc.
    Lehet hogy a játék árával vetekszik, de nekem megér annyit hidd el! :)
  • Conqvistador
    Több, mint furcsa.
    Ráadásul kb a játék árával vetekszik.
    Hol a trükk?
    Ha komoly a dolog kellő motivációt jelenthet.
  • FNightWalker
    Volt már karakterem nem egy és nem kettő. :) Amit látnom kellett a területekből, storyból azt már láttam.
  • Cobra.
    Annak mi értelme, hogy a játék lényegét más játssza ki?
  • FNightWalker
    Olyan embert keresek, aki felszintezne nekem egy Asura Guardian-t, 1. szintről 80. szintre! Lehetőleg olyan jelentkezzen akinek van rá ideje és egy héten belül teljesítené. Továbbá: alapos játékosok jelentkezését várom! Ne féljen felfedezni a mappokat 100%-ra. :) 10.000Ft-re gondoltam fizetésképpen... további infókért PM.
  • FNightWalker
    Valaki vállalna karakter szintezést valós pénzért cserébe? Bővebb információkért érdeklődjetek PÜ-ben vagy itt.
  • Conqvistador
    Nagyobb a kalapács mint az asura mi? :D