Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Te jó ég mi folyik itt. A WvW-s és egyéb szakértõk igen csak komolyan mondják itt a magukét, kár, hogy éppen csak ahhoz nem értenek, amirõl írnak.
Nagyon szórakoztató, hogy azok, akik ekkorát csalódtak ebbe a játékban és már hónapok óta ezt sulykolják, még mindig feljárnak ide és mondják az okosságot, remélem öt év múlva is itt fogjátok tépni a szátokat srácok. Elgondolkoztató, hogy milyen mentális problémával küszködhetnek azok, akik bejárnak ide nap mint nap és hirdetik az igét nekünk pogányoknak, hogy mennyire rossz ez a játék. S könyörgöm ne gyertek azzal a dumával, mert hogy a játék tényleg rossz, meg, hogy jogotok van elmondani, mert ez tényleg igaz, csak már totál nem érdekel senkit 😊

Az én klánom meg pl. idõvel gyarapodott, most akkor melyikünk klánja reprezentálja a teljes GW2 közösséget...? Ne abból indulj ki, amit csak te látsz. Amikor egy éve otthagytam a WoW-ot, a szerverem (Arathor, ami az egyik nagy aktív magyar szerver volt régebben) szinte totál kihalt volt, mindenki ment onnan, haltak ki a klánok, stb. Akkor most biztos a WoW is kihalt már - ja nem, még 8 millióan játszanak vele.
OFF:
Ok, akkor értsd úgy hogy nem mindenkit szórakoztat az, hogy belogol napi pár kattintásra, hogy beállítsa a skilljeit, aztán majd fél év múlva meg is tanulja végül azokat. Nem mindenkinek jön be ez a click & wait játékstílus.
A GW2-t az összes ismerõsöm abbahagyta, a klán is felbomlott inaktivitás miatt. nem hinném hogy elszigetelt eset lenne ez.

Az általános igazság, hogy az az MMO amiben nincs endgame az szép lassan elnéptelenedik. Ez van most a GW2-vel is.

Azt meg felesleges ellenpéldaként felhozni, hogy a wowból is vándorolnak el. De annak még mindig 8-10 millió elõfizetõje van.

JaSoN HuNTeR
Hát igaz h vannak hiányosságokat a GW2be de A PVP/WvW nagyon király. Igazából nekem csak a mount/ellenséges frakciók hiányoznak a játékból, ja meg egy LFG rendszer de az hamarosan lesz.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

EVE-ban az a jó hogy nagyon sok dolgot csinálhatsz! Ha éppen fúrni akarsz akkor fúrsz, ha éppen ügynökösködni akkor ügynökösködsz... és így tovább... ami idõigényes lehet az EVE-ben az a PVP... de az sem annyira hogy 5-6 órákat kelljen a gép elõtt ülni. Nem hülyeségbõl mondom azt hogy nem idõigényes! olyanok mondták akik munka mellett játszanak vele.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Eddig akit kérdeztem mindenki azt mondta hogy az EVE nem az a játék ami ... idõigényes volna. Idõigényes max. fejlõdési szempontból. De mint mondtam az EVE-ban valós idejû a képességek fejlesztése. Tehát akkor is telik az idõ ha offline vagy nem kell onlinenak lenned. Nem idõigényes annyira mint a WoW mert pl a WoW-nak nem volna elég napi 1-2-3 óra... míg az EVE Online-nak elég ha csak annyit áldozol bele naponta... és ugyanúgy ki lehet vele kapcsolódni munka után mint egy agyonkönnyített MMO-val.

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

meddõ*
ûrharc*
amely*

That\'s All Folk\'s

Pro és kontra jönnek az érvek játékok melett/ellen, de ez eddõ vita emberek, gondolom tudjátok.
Én is wowoztam, aztán próbáltam Conant, Warhammert, Lotrot de egyik sem kötött le igazán már annyira. Aztán Eve-t is, de azt is hamar meguntam. Az ûrharc része volt baromi monoton, számomra üres volt az a része, ami igazán érdekelt volna. Ezt a részt viszont megtaláltam Star Trek Online-ban, ahol egész élvezetes az ûrhar, ellenben a földi harc lett brutál pocsék. Fél játék az is, de legalább az a fél szórakoztat.. 😊 Nem mellesleg pakolják tele tartalommal azt is.
Szóval tökéletes játék szerintem már nincs, de mindben van valami amit szivesen látnánk egybegyúrva... talán van egy fejlesztõcsapat valahol egy garázs mélyén, aki hasonlóképp vélekedik 😊

That\'s All Folk\'s

Mc Wolfy
ha csak úgy bemész valamivel wvwre, akkor nem lesz könnyû dolgod. 😊 bizony oda sok gyakorlás kell, mert könnyen a joystick másik oldalára kerülhetsz! csak a ranged mûködik? miért van az összes jelentõsebb commander akkor közelharci, tankolósra beállva? gyertek velünk, gyertek TS-re, vagy a saját szerveretek TSére.

Never underestimate the power of the dork side!

Unknow
Tudod, az a helyzet,hogy ez a "gyerekeknek való" ez mindig a gyerekektõl jön. Azért mert a gyerekeknek még van idejük az ilyen dolgokra, a felnõtteknek meg csak kikapcsolódás kell. Én pl szívesebben ülök le egyszerû, ámbár szórakoztató játékhoz mint valamihez amihez teljes odafigyelés és stb szükségeltetik.

Az EVE online pedig szerintem is kegyetlenül idõigényes, és rohadtul nem "casual" barát. Pedig alapjáratban a játék marha jó, de már nem mernék belekezdeni. Holott tényleg rohadtul szeretnék ilyen ûrhajós mmo-val játszani.
Ez az ezt nem értem.....Tényleg egy jó játék lenne ,de most mi adott egy MMORPG ami nem igazán PVE raidelésrõl szól és ez nem is baj ,de a PVP része meg nulla? Akkor mi a jó?
Ami WvW-n folyik az olyan mint ami a szennyvíz csatornában is. 😊

De srácok akkor vetítsétek le ,hogy miért jó az ami WvW-n folyik. Most ne wowt vegyük meg rift meg Eve hanem pl a warhammert. Ahol ugyan úgy voltak csaták és emgvotl a szereped pl kngihttal védted a ragedeket vagy healekert de volt melee aki igen is jó volt emgvolt oldva. Itt mindenki ranged még a warriro si és abból áll ,hogy szaladsz szaladsz és lõsz. Taktikai alapja esküszöm nicsnen enneka jateknak csak pl mint a mostanie set ,hgoy egyik serverrõl bejön 300 ember amásikon meg van 20 és így átrohannak rajtad befoglalják a pointot és ennyi. Most hiába van 3 játékból MMORPG-bõl tapasztalatot eséyled nicnsen semmit se csinálni mert kb mondjuk pl. jön egy mesmer egy warlock meg egy mage sé 3 sec voltál vagy a még le nem jár az a killed ami mondjuk sbezhetelenséget add. semmi logika nincs benne. Azon röhögtem pont ma. viccbõl beléptem a warriorral wipe fest. van egy 24-es Guardianaom bementem vele egyszer nem haltam meg úgy ,hog ymég viccbõl oda ugrottam greatsworddel. Ebbe mia jó most komolyan? Erre úgy válaszolj mintha semmilyen más játék nem létezne csak a GW 2 se elõte se utána. Ezt miylen logikai alapokra fektetve találta ki bárki is?
Nem, a rétegjáték pont a tömegjáték ellentéte...

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Az EVE Online pont az a játék ami még 12 órázás mellett is*

Azért ezen a hozzászólásodon nagyot nevettem! Az EVE Online pont az a játék ami 12 órázás mellett is ugyanúgy játszható és nem kell 5-6 órákat elõtte ülnöd naponta hanem elég 2-3 órát is! Mellesleg a képességeket valós idõben tanulod és az egész EVE Online majdnem hogy a képesség rendszerre épít. Ugyanis ha fogalmazhatok így az EVE Onlineban még ahhoz is képesség kell hogy sz*rj. Az EVE Online nem überkocka játék... az überkocka játék az a WoW és társai! Itt 0.0 SEC-ben sem kell 5-6 órákat játszanod hanem elég 1-2-3 órát is! De ha utána olvasnál akkor tudnád hogy nem így van! EVE Online a legjobb játék azoknak akik kikapcsolódásra vágynak munka után.

Én éppen ezért szerettem meg az EVE Online "világát".
Tetszik benne hogy összetett nem csak játékmenetileg hanem történetileg is. Normálisan ki vannak dolgozva a frakciók azoknak a úgymond "fajai" illetve hajói.
A térkép sem "piskóta". Tessék megnézni:

Mindegyik pötty egy rendszert jelöl. Már a térkép elárulja azt hogy a játék nem csak bizonyos részeiben összetett. A képességrendszer is nagyon jól van megoldva. Valós idõben történik a képességek tanulása/fejlesztése. Bár nincsen akkora játékostábora mint a többi MMORPG-nek (50.000 játékos van állandóan ONLINE)... de még mindig B2P és még mindig él és nem haldoklik mint a WoW és a többi MMO. És a 10. vagy 11. ingyen kiegészítõt adták ki hozzá most 4.-én. Az meg külön öröm az egészben hogy a játékban nincsenek kisgyerekek és hogy szükséges az élõhangos kommunikáció és a csapatjáték. Különben semmit sem ér az ember 0.0 security zónában.

Vagy csak egyszerûen nem mindenkinek jön be, hogy az EVE ilyen überkocka játék, mivel van aki könnyed kikapcsolódásra vágyik a napi meló után, nem egy második munkára, ahol nem lehet hibázni. Nem mindenkinek a bonyolult játékok jönnek be. Én ma már nehezen állok neki egy összetett játéknak, mert tudom, hogy lehet nem lesz idõm rendesen játszani vele, félbehagyni meg nem akarom ha már egyszer elkezdtem. Ha idõmilliomos lennék, akinek nem kell dolgoznia, talán én is megnézném az EVE-et, de így maradok inkább a kevés szabadidõvel is élvezhetõ játékoknál...
Az EVE Online teljesen más tészta. Ott nélkülözhetetlen a kommunikáció. Mára ott tartunk, hogy az MMO-kat inkább gyerekeknek csinálják. Elég csak megnézni a készülõ Wildstar nevû borzalmat.

A GW2 is inkább a gyerekeknek való. Az EVE Online a felnõttek játéka, ott nincsenek 12 éves vér pistikék. Az EVE nagyon bonyolult és összetett, csapat nélkül nincs lehetõség semmire. Fõleg 0.0-ban. Ha ott nem tartozol valahová, instant pukkansz amint a rendszerbe érsz. A WOW is elment a gyerek kategória irányába a cuki pandákkal. Jó, van benne tartalom, de vitathatatlan hogy a fiatalabb korosztály a célközönség. A GW2-ben is.

Azt hittem a rétegjáték = a tömegjátékkal, csak ki így ki úgy hívja 😊

Az EVE a "legrétegjátékabb" MMO.. a rétegjáték nem azt jelenti, hogy nem egyedi, sõt, a legtöbb rétegjáték épp azért rétegjáték, mert nem illik bele a konvenciókba ezért vagy azért... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Azért nem mindegyik még kis túlzással sem. Van olyan játék (MMO) ami egyedi. Elég csak megnézni az EVE Online-t. Arra aztán nem mondhatja senki sem hogy rétegjáték.

Azért mert sokaknak nem tetszik. Mert különbözõek az emberek igényei. És ez teljesen természetes... Ne várdd, hogy 10 millió elõfizetõje legyen, mint a WoW-nak, olyan már sose lesz egyik játék se, mivel ma már sokféle MMO van, és mindenkinek más fog tetszeni, így egy játékot sose fognak annyian játszani. Kis túlzással ma már minden MMO rétegjáték.
De most komolyan egy kérdés. Minek hagyja abba mindenki vagy legalábbis nagyon sokat az egy év alatt, ha annyira tökéletes a rendszer? Jó játék a GW 2,de nem lett eltalálva. olyan mintha egy csodálatos grafikával fél kész lenne.. min egy csodálatos autó félkész motorral!
És nekem nem a játékkal van a bajom hanem magával a warriorral. egyszerûen a többi kaszt színesebb WvW-ben meg akár isntába is és Én csak ezt sajnálom. rangedet emg minek ,ha lövöldözni akarnék a warriroral akkor Rangert csinálok 8) Nekem konkrétan a warriroral van a bajom és nem a WOW GW2 összehasoníltásokkal....Nagyon jó ez a GW 2 csak Én szerintem a warrior nagyon erõs PVe-be de inkább vinnék már WvW-be mint egy warrior és ez a problémám csak vele. Minek vigyek egy warriort ,ha védekezni jobb egy guardian a többihez meg jobb egy ranged 8) Néha kiugrok egy warrior és megöl talán egy valakit? AZtán addig a többi emgölt vagy 5t vagy állj meg farmolni 1v1-be? egy world pvpben? 8)
Nem tûnt fel ,hogy ÉN nem a játék szarságát írom és nem elõzõkre válaszként írtam hanem csak azt ,hogy konkrétan a warriorral mi a bajom. Nem hiába fog telejs ráncfelvarrást kapni mert egy xar. nagyon erõs PVE-be szinte need ,de pvpbe meg annyira vicce mint amennyire erõs PVE-be.. CSak azzal ne gyere majd ,hogy hjaj az Én ahverom atom táp és láttam már durva pvp warriort.
JaSoN HuNTeR
Ember!!! Neked ennyi idõd van? 😄 Tényleg ne itt kampányolj a GW2 ellen mert nem ezért van ez a fórum...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Tudom hogy mit mondtál, csak nem értek egyet. Mi a különbség, hogy az elmúlt 5 évet nevezem nem érdemesnek, vagy a következõ 5 évet? Miért ne lenne érdemes most elkezdeni egy játékot, amivel még akár 5 évet is el tud szórakozni az ember...?
Úgy látszik mégsem érted! Nem azt mondtam... hogy aki eddig WoW-ozott az idõt pocsékolt volna. Én azt mondtam NEM ÉRDEMES már elkezdeni. Egy szóval nem mondtam azt hogy aki beleölt X évet az elpocsékolta az idejét.

Ez most hogy jön ide? Mi köze a warrior WvW szerepének ahhoz, hogy unalmas-e a GW2 vagy sem?

Amúgy a témához annyit, hogy ott a lényeg Probatbicol hozzászólásában. Ez nem egy WoW-klón, ez egy másfajta játék. Mondjuk aki éveket WoW-ozott, az már nyilván mindent ahhoz hasonlít, mert úgy érzi, nem elég tartalmas egy játék ha nem köti le annyira, ezzel manapság nekem is gondajim vannak, szóval a saját példámon látom. De azért az ilyen aranyköpések, ment pl. ez:

"Nem mellesleg aki most akarja elkezdeni a WoW-ot annak elõre mondom NEM érdemes. Miért ? Van még három-négy esetleg öt éve és befuccsol az egész... ugyanis jön a TITAN."

Tehát ha nem tudunk egy játékkal 5 évnél többet játszani, akkor abba már bele sem érdemes kezdeni? Én pl. csak 5 évig WoW-oztam, akkor ezek szerint az tök felesleges idõpocsékolás volt, hiába szórakoztam jól. Értem...

A GW2 direkt nem olyan, mint a WoW. Azt nem értem, hogy aki megunta a WoW-ot, az miért akar pl. raidelést látni a GW2-ben, miért akarja, hogy olyan legyen a GW2, mint az a játék, amit megunt... Nekem pl. továbbra is pozitívum, hogy nem kell egész este a gép elõtt ülnöm az "izgalmas" raidekben, hanem mást is tudok csinálni az életben a játékban lévõ progressen kívül... GW2-be pl. mostanában nem nagyon logolok be, a hétvégi guildes eseményekre azért belépek mert jó móka, éppen ezért nem is jutott még eszembe, hogy uninstalláljam. Heti kétszer 3 órácskát játszom vele azt' foglalja a helyet a gépemen?? Omg, mekkora istenkáromlás! Fogjátok már fel, hogy ez egy egyszer megvevõs online játék, senki nem mondta, hogy napi 4 órát kell elõtte görnyedni, több köze van pl. a TF2-höz, mint a WoW-hoz. Online TPS-ként fogjátok fel, mert az MMO fogalomhoz már túl sok mindent erõszakosan hozzátársított az agyatok, pl. hogy napi x órát kell vele folyamatosan játszani évekig, különben szar játék. Aki WoW-ozni akar, az WoW-ozzon, ott lehet órákat napizni a gearért, aztán menni kétnaponta 4 órákat rotation-t tolni a boss segge mögé, ha az hiányzik...
Jó de akkro azt mondjátok meg nekem. Megértem ,hogy nagyon jó a WvW nem si ezzel van bajom ,de bemegyek van bent 50 ember abból 3 warrior és abból egy Én vagyok és egy warriroral puskával kell lövöldöznöm érted. Nem az a baj ,hogy puskázhat. csinálja,de amikor van 100 millió fegyver nem a játékban akkor miért kell 100% lövöldöznöm szóval képtelen vagyok másik fegyverzettel menni emrt csak ,ha nem kapok el valakit a mezõ közepén akkor esélytelen ,hogy ne ranged fegyverrel lövöldözgessek. Jó felfogtam warriro legnagyobb dmg el ne mondjátok még1x, de PVE-ben és ne mondjátok ,hogy ezt cask Én problémám mivel 50 emberbõl 3 játszik WvW-n warriroral ez azért elgé vicces sz.tem és csak azt látod ,hogy a mesmer warlock ranger guardian futkorászik minden fele 8) Nekem egészbe ez az egyeteln fájó pont ,hogy full atom inbalanced értelemtlen káosz a 1-2 karakter skilljeinek használhatósága! Nem WOW mellett beszélek,de a RIFT-ben meg a Warhammerben se votl ennyire olyan ajáték ,hogy egy klasz valamelyik téren ennyire használhatatlan legyen! Érted Warhammerben a Kngihtommal atom jó volt ez a support téma nagyon jó volt
Számomra az furcsa, hogy képtelen vagy megérteni, hogy mást meg a raidelés nem érdekel sem hc sem casual módban egyáltalán. Ugyanúgy ahogy téged nem érdekel pl. a WvW, más meg azt élvezi.
Vagy jelentsük ki, hogy a wow 1 hónapi élvezhetõ, mert nem lehet benne monumentális pályákon több száz játékossal együtt várostromokban részt venni? A GW2-ben legalább megvan ez a lehetõség, tolhatod a WvW-t hc vagy casual formában.

Nem vagyunk egyformák. Az az idegesítõ benned, hogy a saját véleményedet és igényeidet akarod egyetemes igazságnak beállítani.
Running
Itt is próbálkozhatsz: Link

90%-ban egyetértek veled.

De pont ahogy itt hosszan elemzted, a wowban lehetsz HC raider is ha van kedved hozzá (sokaknak van). Tehát HC módban nyomhatod a raideket, ami nagyon nem egyszerû ám. És van a casual LFR, ami ennek jócskán gyengített verziója. De legalább VAN lehetõséged ha ehhez van kedved. A GW2-ben lehetõséged sincs még ha szeretnéd sem.

Én is EVE-eztem közel egy évig. Igaz hogy összetett és nagyon bonyolult, és nagyon élvezetes. De ha már komolyan tevékenykedsz 0.0-ban, akkor majd meglátod hogy sokkal jobban lesz egy második munkahely mint bármilyen más játék a világon 😊

Én már kétszer adtam esélyt a játéknak... mindkétszer meguntam. Elsõ alkalommal elvittem egy karaktert 80. szintre... majd játszottam vele 1,5-2 hónapot. Elértem azokat a célokat amiket kitûztem és onnantól kezdve csak a WvW és a PVP maradt. WvW egy ideig szórakoztató volt... el lehetett vele hülyéskedni 1-2 órát... aztán rájön az ember - a játékosok többsége - hogy semmi értelme nincs. Nincsen WvW-n jutalom, kihívás amiért érdemes volna 5-6 órákat a WvW térképeken eltölteni. A várfoglalásokon meg a többi foglaláson kívül nincsen semmi... az idióta zergelés a Commanderek után, akik legtöbbször azt sem tudják mit csinálnak... két hete adtam új esélyt a játéknak... megint meguntam. Pedig most csak egy 21. szintû karakterig jutottam, de elég is volt ennyi a játékból és már nem is tervezem azt hogy visszatérek valaha is. Amilyen nagy reményekkel kezdtem el játszani a játékkal... olyan nagy csalódással hagytam abba. WoW-nál is ugyanez volt a helyzet... meguntam. Lehet hogy van benne ENDGAME meg ezermás dolog ami lekötheti az embert... engem nem tudott. Az hogy naponta két órákat napizzak azért hogy legyen REPU szintem ahhoz hogy VALOR-ért itemeket vehessek a vendoroktól... A napizás is egy-két napig érdekes mert változatosak a küldetések de, amikor már a harmadik vagy negyedik alkalommal megy az ember akkor már dögunalom tud lenni. Persze vannak olyanok, akik élvezik a monotonitást. Ott is ha végigtolod a RAID-eket az éppen aktuális RAID-eket,megszerzed az itemeket amiket szeretnél, mountokat és stb... ott sincs nagyon mit csinálni. Sokan már HC Raidelni sem járnak mert minek ? Lemennek RF-el megölik a bossokat... HC-ban ugyanez várja õket, csak annyi hogy nehezebb meg komolyabb csapatmunkát igényel. WoW-ban a HC ahogy mondták már itt is... ha valaki HC Raider akar lenni akkor annak a WoW a 2. munkahelyévé válik.
A GW2/WoW számomra kifújt. Soha a büdös életbe vissza nem fogok térni egyikhez sem. Nem mellesleg aki most akarja elkezdeni a WoW-ot annak elõre mondom NEM érdemes. Miért ? Van még három-négy esetleg öt éve és befuccsol az egész... ugyanis jön a TITAN. Aki marad WoW-on mert úgy érzi nem tud elszakadni tõle, annak meg maradnak az új játékosok - a vérpistikék - akik a mikrotranzakció hallatán kezdenek el WoW-ozni. Én jelenleg az EVE Online-al játszom... kétszer olyan összetett és nehéz mint a GW2/WoW és kétszer több dolog van benne mint a GW2-ben vagy WoW-ban. Mellesleg az EVE Online nem fog a 2. munkahelyemmé válni, mert nem köteleznek benne senkit a fejlesztõk vagy éppen a klánja hogy játsszon éjjel-nappal. Mellesleg a karaktered fejlõdése valós idõben történik. Akkor is fejlõdik ha nem vagy ON. Aki szereti az összetett és nehéz játékokat az próbálja ki... fõleg azoknak érdemes akik szeretik az olyan játékokat amelyek a "Hideg Ûrben" játszódnak.

Rift-be mondjuk elég jó a raid meg a world raid. pvp is elég volt bár az nem annyira okés viszont pve része jó lett
hjaaj jó és ingyenes lesz
Bocs caps...

Jelenleg a Rift-et tolom, nagyon bejön. Nem vagyok 60-as de tudom hogy van endgame. A GW2-ben van 2 fullos karakterem és semmit nem tudok velük kezdeni. Ennyi.

jELENLEG NEM WOWOZOK. HEADSTART ÓTA TOLTAM (2005) ÉS 1 ÉVE HAGYTAM ABBA.

A szánalmas az, hogy így isteníted miközben nem játszottál vele, én viszont igen, elég sokáig.
Amit leírtam tapasztalat, nem találgatás. Cataclysm alatt hagytam abba, akkor már eléggé megrogyott a játék, amit átélni egész más hidd el, mint ámulni a sokmilliós statisztikán. Most lejjebb van már mint akkor, tehát gondolhatod...
A bányákat, herbet bot hordák farmolják, ahogy AH-t is uralják. LFG eleinte jó volt, aztán végül behozták LFR-t is és ezek szép lassan megölték a közösséget, amit már a 10 es és 25-ös raidek egybemosása is megtépázott rendesen (nagy 25ös guildek sorra széthullottak). Most azt mesélték akik még küzdenek, hogy transzferek mennek (pénzért, karakterenként), mert a szerverek többsége teljesen elnéptelenedik, de nem vonnak össze mert rosszul mutatna a részvényesek elõtt...
Endgame van, de LFR szintjén annyira le van butítva, hogy ha a fele végigalussza, a maradék akkor is leöli a bossokat, semmi kihívás. Guildes raid lehet a megoldás, de a guildek többsége haldoklik, a megmaradtak pedig tele vannak az "új generációs" hülyegyerekekkel, akikkel nem biztos hogy sokáig szeretnél egy közösségben lenni, ráadásul wowban HC raidernek lenni 2. munkahely, amit sokan nem tudnak, akik nem próbálták.

Nekem ezek után GW2 jobban tetszik, és nagyon is jól elvagyok vele. Nem érzem hiányát a raideknek, a szerveren pedig mintha egyre többen lennénk, pedig egy B2P játéknál teljesen normális lenne az idõszakos pangás.

LFG tool*

"aztán élvezd ahogy lassan kihalnak a szerverek (havonta több százezer játékos hagyja abba)"

Hahahahahahahaha... Nem wowozok és a GW2 nagyon is jó játék de csak 2 hónapig kb. De hogy a wowról mondja valaki a fent említett mondatot, az több mint szánalmas. A GW2-nek feleannyi össz játékosa nincs mint amennyien a wowot abbahagyják. A GW2 sehol nem lesz amikor a wow épp az x-edik kieggel jön ki.

A wowban legalább van endgame, a DW2-ben semmi. Ha van klán, mindkét játékban tudsz instázni. Ha nincs, a wowban ott az LGF tool, a GW2-ben meg böngészõ vagy kiabálsz LA-ban. Aha imba...

Akkor menj oda, ne itt kampányolj GW2 ellen, mert már unalmas. Vagy wow-ba ha az lett az új kedvenced, aztán élvezd ahogy lassan kihalnak a szerverek (havonta több százezer játékos hagyja abba) és gombnyomogató droiddá válsz, aki azt hiszi csapatban játszik miközben már köszönni sem divat a "csapatban". Single játék lett, ahol LFR dob melléd másik 24 droidot azt csá, lényegében egyedül játszol. Van ugyan még néhány mûködõképes raider guild, csatlakozhatsz oda is és beszállhatsz a "Kinek nagyobb az arca a semmire?" vetélkedõbe, ha épp ahhoz van kedved.

(most olvastam el az elmúlt 2 heti nyavajgást)

az baj ,hogy mindet mert a guildem mindet csinálja
Mephike
Neke ez volt az egyik kedvencem anno, de persze azt sem ártana tudni, hogy hol szeretnél warriorkodni. (PvE/PvP/WvW)

Tudnátok mondani olyan linket ahol megtudnám nézni mire gyúrjak hammer warriorhoz?
kép link

na ez a warrirom kár ,hogy se gearem se normális talentem nincsen hammer / mace+ shield
ez valami vicc. ide nem lehet rendeset tölteni a képfeltöltésrõl meg nem lehet ide linkelni
Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D