63345
  • CortezK2
    Mire vagy kíváncsi? Van Elém, játszottam is vele elég sokat, de attól még nem tudom mennyire számít ez beható ismeretnek :D
  • Conqvistador
    Van köztetek olyan aki behatóan ismeri és ért az Elementalistához?
  • Mc Wolfy
    most pl épp megy spvp. nézd meg historyban, hogy mikor szoktak járni.
  • TomStorm
    Na mi történt?Még ott voltam nem vettem észre semmi rosszat.Csak nem volt team,Spvp-re általában mikor én értem rá.
  • Mc Wolfy
    ma kiraktunk 3 embert guildből... ideje megtisztítani a csapatot már az aljától.
  • Mc Wolfy
    nem voltam képes megcsinálni a térképezést társaságban. egyszerűen hiába szép helyek, vannak érdekesen megközelíthető visták, engem annyira nem ez vonz, hogy szenvedtem... nem tudtam mást elviselni magam mellett. más meg minden karijával megcsinálja, mert ő szereti. én ma levezettem a térképezést 2 sörrel, aztán egy kis sfr (vagy vizu?) mészárlással
  • Conqvistador
    na majd megnézem egyszer :D
  • Esmodeus
    Warrior-al lehet a leggyorsabban fejlődni. Legalábbis... ezt tapasztaltam.
  • Conqvistador
    Mi köze a kasztnak ehhez?
  • Esmodeus
    Én volt hogy egy nap alatt megcsináltam 30 szintet. Igaz, az Warrior-al volt.
  • Conqvistador
    És biztos lehet pikk pakk is szinteket lépni de mondjuk 100% os explorációt véghez vinni biztos jó lehet és azt is érdemes partyba tolni.
  • Conqvistador
    De még senki nem váálaszolt, lenne e kedve party ban fejlődni...
  • Esmodeus
    Guild Wars 2 olyan mint a sötét oldal... egyfolytában hívogat. :) Pedig hányszor leszóltam már és hányszor hagytam abba. :) De valahogy mindig azt érzem, hogy játszanom kell vele mert .... jó a hibái ellenére is.
  • denevérember
    Nos igen,ott ez megvalósítható... Viszont annak se a világa,se ez a havidíjas rendszere nem tetszik.... (tudom sokat problémázok.... :) GW2 ben ez viszont nagyon szimpatikus,hogy egyszeri kifizetés után teljes értékű játékosként játszhatsz... Nem tudom mi legyen. Úgy tudom szokott lenni ilyen FREE Weekend,csak nem tudom mikor... Akkor rápróbálnék.
  • Kryon
    Itt szerencsére nem lehet egymást leütni csak wvw-ben vagy spvp-ben. Így nincs gankelés. Ha neked hiányzik, akkor olyan játékokat keress ahol ellenséges frakciók vannak és menj pvp szerverre. Ilyen pl wow és swtor is.
  • denevérember
    Hasonlítani=valósítani
  • denevérember
    Köszi a válaszokat! Igazából én szeretem a játékok PVE részét is,de semmi bajom nincs a PVP-vel sem. Biztosan jól van kialakítva a GW2-ben ez a dolog. Sajnos mivel nincs trial része így nem bírom kipróbálni,és még mindig viszonylag drága a játék,úgy hogy lehet nem fog tetszeni amikor kipróbálom. PVP-ben viszont nekem még mindig a Lineage2 a legjobb.(Nem akarok háborút kirobbantani,és nem a GW2 höz hasonlítom!) Mindössze annyi,hogy ott a questelés,bossolás,akármi közben,ha valakinek nem tetszik hogy elfoglalják a "spot"-ját leüthettük. Itt viszont még ki sem lehet hívni duelre.. De ettől függetlenül lehet ez egy szuper játék. Voltaképpen már L2-vel sem nagyon foglalkozom amióta bejött ez a GOD-os baromság. Olyan MMO-t keresek ahol ezt a fajta pvp-t meg lehetne hasonlítani... Valamelyikőtök az Aion 4.0-át ajánlotta de ahogy tudom az sem teljesen ingyenes,de lehet arra ránézek majd...
  • Oriza
    Üdv Neked is, igen előkerültem, de a henteléstől még messze vagyok :) Előbb szétnézek, felfedezek, ismerkedem a dolgokkal, mit hogy merre, stb. Jó lenne az spvp-be is beletanulni, meg a wvw-be is, majd meglátom, hogy melyik jön be jobban. Szóval még noob vagyok, de hódítani akarok
  • Mc Wolfy
    nálunk van most pillanatnyilag tudtommal legtöbb aktív pvp-s, ha össze tudsz szedni egy teamet, akkor hajrá. mondjuk én csak koca pvpzős vagyok, jobban szeretem wvwt.
  • Shaenis
    Üdv Oriza, jó látni, hogy előkerülnek a régi ismerősök. :) Szóval a Desón hentelsz? Haha bocs a szójátékért, nemrég kikaptuk ellenfélnek Desót és porba lettünk döngölve. (Piken szerveren vagyok.) A nyári inaktivitás valamint a Forsaken eltranszferelése érezhető nyomot hagyott itt a teljesítményen.
  • Shaenis
    low levelek gankelése csak a nooboknak okozhat kielégülést, olyanoknak nem csak a gw2-t, de semmilyen mmo-t nem ajánlanék
  • Strayhand
    Ha gankelni szeretsz low leveleket, akkor ez nem a te játékod. Itt csak az PvP-zik, aki akar, a PvE küldizésnél/szintezésnél csak segíteni lehet egymást, hátráltatni nem nagyon. De keress rá youtube-on arra hogy guildwars 2 1vsX, esetleg Yishis thief videóira, és láthatod, hogy miket lehet mókázni WvW-n ebben a témában. Egy háburú zajlik 4 nagy térképen, és azokon lehet portyázni elkóborolt magányos embereket vagy kis csapatokat keresve.
  • Shaenis
    ha neked korlátlan open world pvp kell, akkor aion 4.0, ott az új területeken még a warehouse is pvp zóna, persze ehhez át kell jutni az ellenségnek az őrökön :)

Hozá kell tennem, szerintem a WvW és a PVE szétválasztása teljesen korrekt a GW2ben, de a wvw térképekre ráférne már egy redesign.
  • TomStorm
    Van esetleg Deso-n olyan Guild akiknek napi szinten megy Spvp?Nem pár meccs 3 játékossal hanem akár több,csapatokra osztva?
    Másik szerveren?Ha kell tudok transfer-t is
  • PiszkosFred
    "Nem kicsit meleg van az irodában. Az imént jött két hobbit, és behajítottak egy gyűrűt."
  • t0xikus
    mondjuk én most bármire azt mondom,h "mind itthalunk, g*cimeleg van". ha azt kérdezik, mi volt az ebéd, akkor is:D
  • PiszkosFred
    Mert jó magyar népszokás szerint ha megkérdeznek valamiről, akkor sose a pozitív élményekről és jó dolgokról beszélsz, hanem panaszkodsz és panaszkodsz, szidva valakit vagy valamit :) (sajnos ilyen nép vagyunk, sose tudunk örülni semminek sem, a legboldogabb óráinkban is mindig keresünk magunknak egy "Mohácsot", de ez nem a fórumozó hibája, a népünk ilyen)

De ezek után ne csodálkozz, ha valaki végigolvassa az elmúlt 1-2 oldal kommentjeit, és ezt a következtetést vonja le. Természetesen tévesen, hiszen egész jól elvan a GW2.
  • Mc Wolfy
    deson föladta az ellen. már 2 napja. egyszerűen megyünk 10 emberrel és a 40-50 fős zerg fogja magát és elfut. remélem jövő héten nem vizut és más franciákat kapunk, de azért valami jobb csatát fogunk ki.
  • Robe77
    Lol! Nem akarok trollkodni, de miből vontad le azt, hogy haldoklik a játék? :D
  • t0xikus
    *EB-n
  • t0xikus
    deson hova tűnt az enemy?:) 7en bevettük sm-et majd egyre jobban duzzadó csapattal minimális ellenállás mellett full kodash területet
  • Mc Wolfy
    azt kell tudnod sg fórumról, hogy az összes negatív arc idetalál :D szóval a pár ezer magyar játékosból kb ők ketten azok akiknek bajuk van :)
    ha az aréna rendszer és a wvw nem érdekel mint pvp, hanem csak orv módon akarsz gyanutlan játékosokra támadni, akkor valóban nem a te játékod, de a játék se nem haldoklik, se nem lehet mondani, hogy nincs endgame. szerintem 80 előtt unalmas inkább egy kicsit.
  • Oriza
    Nyugi, én hasonló cipőben voltam 6-7 évvel ezelőtt a GW1 esetében. Csak ott állandó PvP vs. PvE vita volt. Én pl. sehogy se értettem, hogy mások mi a rákot élveznek a folyamatos dungeon pucolásban, céltalan farmolásban, szebb páncél, szebb fegyver, meg hasonló, számomra teljesen értéktelen vackok (világító kesztyű, meg ilyesmi) és a sok-sok title megszerzésében. Mi meg közben egész jó eredményekkel toltuk a GvG-t és HA-t , de ha néha leírtam ezt a véleményem akkor természetesen én lettem a végére a büdös gyökér PvP-s, aki feljebbvalónak képzeli magát a többieknél :D Utáltak is emiatt néhányan szerintem.
    Most meg ott tartok, hogy tegnap beköltöztem itt a Desolation szerverre, Wolfy beengedett a guildjükbe és egyelőre szépen elvagyok a PvE tartalommal is, meglátjuk persze, hogy mire lesz elég, de hát van még itt mit csinálnom bőven, amiket az előbb felsoroltak sokan. Gyanítom idővel nekem is majd céltalan lesz...
  • denevérember
    Nos ahogy olvastam a válaszaitokat eléggé úgytűnik hogy "haldoklik" a játék? Unalmas endgame? Értelmetlen időkitöltő questek,dungeonok? :(

Videók alapján még tetszett... De ez hogy pvp-zni sem lehet csak adott területen,ez így lehet hogy nem az "én" világom..

De ha félre értettem javítsatok ki,és mindenesetre köszönöm a válaszokat! :)

Üdv, D.
  • kastil
    Ahogy érzed, doki
  • PiszkosFred
    Pont erről beszéltem.
  • kastil
    off
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Azt mondom, hogy nem lesz kieg, (és még csak nem is neki) nem azt írja, hogy lesz, hanem az LS-re probalja raerolteni, hogy kieg, persze annak veszi, aminek akarja, de ettől még nem az, közelében sincs. Provokál, így indÍt. Leírom még Mcwolfynak is teljesen normális hangnemben, hogy szerintem meg nincs értelme, legalábbis én nem találom, erre te meg idejössz, játékkal kapcsolatban egy kurva mondatot nem írsz, csak engem oktatsz.

attól hogy időnként élvezetes, jó szórakozás, még céltalan

Olvasni megint luxus, mellesleg szerintem ti veszitek nagyon a szíveteken, és kaptok dührohamot akárhányszor valaki olyat ír ami nem felel meg nektek.

Ja és most is ti kezditek fossáoffolni a topikot,érdekes amugy hogy akárhánysor valaki negatív véleménnyel van valamiről, sosem érveltek rendesen, mindig a lelki világ, sérülések, fogyaték, társadalom selejtje ésatöbbi személyeskedés megy. Most is kurva sokat tettél hozzá a témához, ahogy az eddigi hszeiddel is, Mephike sem csinált mást csak engem szídott, ahelyett hogy megcáfolta volna az állításom.

Ja és tudom, most megint én leszek a gyökér ésatöbbi, nempara
  • PiszkosFred
    Arról kellene már leszoknod, hogy a szíveden viseled és kontrollálni akarod mindenki más szórakozását. Ami számodra céltalan, másnak nem az. Ami számodra gagyi és fos, az másnap nem. Le kellene már arról szokni, hogy azonnal dührohamot és idegrángást kapsz minden nap, ha valaki neadj'sten szórakoztatót talál ebben a játékban. Ha így folytatod előbb vagy utóbb valaki rád ad egy muszájdzsekit, és onnantól nincs visszaút...
  • kastil
    erre most mit írjak? megint feleslegesen írsz, ráadásul már az első mondatoddal provokálsz.
    azt hitem van annyi eszed, hogy magadtol is kitaláld fizetős, teljes értékű kiegről beszélünk, nem ilyen "két hét alatt farmold fossá az agyad különben soha többet nem mehetsz oda/teljesítheted" szarról.

#59089 miért, csapatban mi értelme van? lesz majd egyszer egy title 5 év mulva? esetleg resetelnek a fszba vmi hasraütött updatenél? talán +2% xp és társai? attól hogy időnként élvezetes, jó szórakozás, még céltalan
  • Conqvistador
    Még mielőtt nagyon belemerülnél újfent.
    5-10 rendes update kiad egy kieget vagy nem úgy gondolod?
    Főleg ha új map részletek is kerülnének bele valamikor.