Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos beléptek multiple accal és ráfeküdtek a mínusz gombra mert nem tetszettek a kommentek 😊

kastil
na már te is lenyitogatós vagy 😄

Még belépési és kisebb gondokat se képesek megcsinálni.Könyörögni kell hetekig.
"Van egy elképzelésük hogy milyen legyen a játék, milyenek legyenek a kasztok, és olyanra csinálják. Magasról leszarják hogy a játékosok mit akarnak."

Ez sajnos minden mmora jellemzõ.

"Meddig kellett sírni egy rohadt view opció miatt AH-ban?"

Jogos

"Mennyi ideje kérik az LFG rendszert? Basznak rá, elintézik azzal hogy majd jön egyszer ha jön. Olyan dolgok, amik már minden más MMO-ban alap dolognak számítanak."

Mégpedig azért, mert a wowhuszárok mindenütt kisírják maguknak, itt sem lesz ez másképp...

"Player housingról meg inkább nem is beszélek."

Nagy bánatom nekem is, talán majd kiegben.

"Amikor rangerrel toltam, olvastam a fórumokat bõszen, és ezer meg egy post született hogy csináljanak már valamit a petekkel mert döglenek pillanatok alatt instában az aoe miatt."

Van egy olyan tippem, hogy pvp miatt nem változtatnak rajta, de elég hamar döglenek az tény.

"A traitek jó része vagy nem mûködik, vagy nem úgy mûködik ahogy kéne."

Mire gondolsz pontosan?

"Szarnak az endgame pve tartalom frissítésére"

Nem frissítik azt ami szerinted nincs is, ajajj 😊
Guild challenge, living story, fractals, eventek azok mik?
(szerintem kiegre a raidet is kisírjátok)

" de arra van energia meg kapacitás hogy a legendary íj pónikat lövöldözzön, meg a plüss hátizsákra."

Erre van igény (sajnos), ezt veszik, Anet meg ugyebár pénzt szeretne keresni a játékával (ki hinné...) A konkurenciához képest még így is visszafogják magukat. Nézd meg pl. hogy az swtor cartel marketbe mennyi szemetet bepakolnak. De ilyenek wowban is vannak, miközben ott még havidíjat is fizetsz.

Supportal nem volt dolgom eddig, így arról nem nyilatkozom.

Sajnos lehetetlen olyan achi rendszert beletenni mint pl a wowba. Ott taktikus harcokért is jár, pl valamelyik sárkányt addokkal együtt leölni (amiért mount is jár) stb. De a GW2-ben az idióta szerepkör mentesség miatt az insták minden taktikát nélkülöznek, csak csapkodsz és ugrálsz mint a bolond. Emiatt a hülyeség miatt nem is lehet achi-hoz kötni semmi ilyesmit.

kastil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja és van mégegy, ami nagyon el lett baszva, pedig gw1-ben rohadt jól mûködött, az a merchantok által meghatározott, playerek által viszonyt minimálisan befolyásolható árak. hiába volt csak 1 ecto vagy bd vagy akármi más mati a játékban playerkézben, fix ára volt +-x, és hiába volt sok is. ár ugyan az volt.

más

There are 415 dyes available in the game.

WTF? minimum, minden 50. common, 20. uncommon és 3. rare dyér reward járjon, ha már telebaszták ennyi felesleges moslék színnel. mittomén, valami tényleg ritka, máshol nem megszerezhetõ character bound weapon skin vagy iylesmi. és ez csak egy oldal, meg ha már megölök 1k akármit, azér is adjon valamit, igen, adjon valamit. csak kapkodom sokszor a fejem, hogy na már megint milyen egy idióta acsit kaptam.. ja, megöltem 1k grawlot, amindenit, dejóvagyok fel se tûnt.

talán lehetne az a szám 20k és járna érte valami, accwise acsirendszer is rettenet.

na ezek még így hirtelen negatívnak

Miért nem logoltál be? Nincs miért?

Just kidding 😊

kastil
No, csak nem téged is megcsapott az igazság szele....

áá feltételezem munka/suli/gyerek

kastil
pont nrm érdekel, hogy te mennyire élvezed, vagyis inkább örülök neki.

szeretnélek megkérni, hogy holnap gyere fel, és írd le nekünk, hogy milyen jó napod volt, mi történt veled gw2ben, milyen újabb sikerélményed volt, vagy bármi. érdekelne, tényleg

amig valaki nem hoz fel egy értelmes, hosszan tartó beszélgetéshez vezetõ témát, addig nem lesz más, csak a flame

szótagolni nem fogom, bocs. szarkazmust meg nem szeretem, általában egyértelmûen megmondom, hogy hülyegyerek vagy, nem burkolok

ha neked nem tetszik a jelenlegi rendszer, akkor változtass rajta, de sírni kár

De amúgy nem fogok tudni neked mostanában élményekrõl beszámolni, mert ahogy írtam, már vagy egy hete nem logoltam be, akkora nagy fanboy vagyok.
Ok, akkor légyszi ne írj össze-vissza, vagy fogalmazz érthetõbben, mert ha közvetlenül egymás után olvasok ilyen mondatokat, hogy:

"pont nrm érdekel, hogy te mennyire élvezed..." és

"szeretnélek megkérni, hogy holnap gyere fel, és írd le nekünk"

Akkor mégis honnan találjam ki, hogy most mit akarsz, és amit utána írtál, az nem szarkazmus?
kastil
pont akartam írni, hogy néhányaknak itt túl kellene már nézni sgn és felkukkantani hivatalosra is. olyan szinten fosnak az ember szájába, mint sehol máshol.

meg lehet nézni devtrackert, mi témákhoz szólnak hozzá?😄 egy jelentõsebb problémában sem nyilatkoznak, mennyi dc, crash, bsod, lag ésatöbbi techthread van sokszáz hszel, jó ha felében van egy levél gailetõl amiben bövebb infót kér, vagyis kért 2 hónapja, de azóta se változás se semmi 😄

"egyébként értelek ám, mint a halottról, vagy jót vagy semmit... "

<#nevetes1> CRIT

kastil
Kéretik már tenni valamit a házigazdaüggyel kapcsolatban és egy spoilergombot betenni, thx

értelmezni még mindig luxus. jason hszén is látszik, hogy bejött utolsó 4 hszbe beleolvasott kicsit aztán mielõtt kiment volna fingott egy jó nagyot..

egy szóval sem írtam, hogy te írtál ilyeneket, épp ellenkezõleg

szeretnélek megkérni, hogy holnap gyere fel, és írd le nekünk, hogy milyen jó napod volt, mi történt veled gw2ben, milyen újabb sikerélményed volt, vagy bármi. érdekelne, tényleg

Talán nem hülyéztelek volna le, ha azt írod, hogy "szerintem nem haldoklik PONT (ezt a témát hanyagolhatod is, mert pont ennyi volt tõlem a negatív) - és igen, szerintem is még elég sok contentet belepakolhatnak a közeljövõben" ehelyett nekemjöttél úgy, mintha 2k karakter helyett csak 20at írtam volna. hát ne haragudj de nem fogom fényesre nyalni a segged 😄

egyébként értelek ám, mint a halottról, vagy jót vagy semmit...

Bocs Jason hunternek akartam címezni

Support? Milyen support? Még a hivatalos fórumokon se reagálnak a legtöbb esetben. Van egy elképzelésük hogy milyen legyen a játék, milyenek legyenek a kasztok, és olyanra csinálják. Magasról leszarják hogy a játékosok mit akarnak. Meddig kellett sírni egy rohadt view opció miatt AH-ban? Mennyi ideje kérik az LFG rendszert? Basznak rá, elintézik azzal hogy majd jön egyszer ha jön. Olyan dolgok, amik már minden más MMO-ban alap dolognak számítanak. Player housingról meg inkább nem is beszélek.
Amikor rangerrel toltam, olvastam a fórumokat bõszen, és ezer meg egy post született hogy csináljanak már valamit a petekkel mert döglenek pillanatok alatt instában az aoe miatt. A Rift-ben és a WoW-ban is megcsinálták, aoe dmg reduction címen. Itt meg szarnak bele. Ugyanitt hányszor kérték hogy a ranged pet az ranged legyen már, ne 5 méterrõl lövöldözzön, hanem kb onnan ahol te állsz max távolságról, hiszen ez a lényege hogy ranged. De nem, a ranged pet bemászik közel melee távra stb…
A traitek jó része vagy nem mûködik, vagy nem úgy mûködik ahogy kéne. Szarnak az endgame pve tartalom frissítésére, de arra van energia meg kapacitás hogy a legendary íj pónikat lövöldözzön, meg a plüss hátizsákra.

Tudom hogy a játék mellett írtál, ettõl függetlenül az, hogy haldoklik, még mindig baromság. Kifejezetten erre reagáltam, a többirõl nem beszéltem, nem tudom, ezen mi nem volt érthetõ... Egyébként én hol lelkendeztem és untattalak a GW2-es élményeimmel? Hol írtam ilyeneket? A hozzászólásod stílusa alapján nem én vagyok az, akinek elborult az agya...
JaSoN HuNTeR
Írd meg a supportnak a próblémáidat, javasolj jó dolgokat.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Akkor jár a piros pont Meki bácsi miatt <#taps>

kastil
ja egyébként sp, természetesen

Kastil ezeket írta:

„gw2 haldoklik valóban, de még van mit tenni ellene, egyetlen kieg sem jött még ki. gw1 pve része is factionsnél indult be. prophecies csak egy single player kampány volt ott is. aztán jött ab a pveseknek”

„asszonnyal esténként kurva jókat játszunk, le se szarjuk pvpt... ha meg megleszünk 80 és nincs mit tenni, hát kezdünk valami más karit, mindegyik érdekel, meg biztos jön is majd még uj kaszt is. ritu mondjuk rohadtul hiányzik...”

Ebben milyen hater dumát meg sírást láttál?
Lefordítva ez annyi, hogy tényleg elég nulla most az egész, de majd jön kieg ahogy az elsõhöz is, ettõl függetlenül játszik vele. Ebbe miért kell belekötni meg köpködni?

kastil
inkább spoilerbe, nehogy valakinek csessze a szemét

azért lettél lehülyegyerekezve, mert szinte csak mellette írtam, csak te azt már basztad elolvasni, vagy inkább felfogni, mert elborult az agyad amikor 3 negatív szó is elhagyta számat a kis drágaszágoddal kapcsolatban. pont nrm érdekel, hogy te mennyire élvezed, vagyis inkább örülök neki.

amig valaki nem hoz fel egy értelmes, hosszan tartó beszélgetéshez vezetõ témát, addig nem lesz más, csak a flame, és ez nem gw topik, hanem sg sajátosság, kár ezen sírni. 2 hónap alatt blee lehet szokni

mégis mi másér járna ide az ember, megkérdeztelek titeket õskövület gw2 palyereket, hogy minek vesz egy ember egy látszólag teljesen értéktelen lvl5 gearbõl többszáz darabot merchant 2x áron, senki sem reagált.

proci/vga témában szintén nem írt sennki, és nem is fog, mert már mélyen van, nem azzal fog foglalkozni senki. pedig biztos vagyok benne, hogy valamit azért konyítotok a témához, vagy van klántársatok, akinek vannak/voltak ilyesmi gondjai, fõleg, hogy ilyen "sokan" játszátok

ti is csak vernyákolni jöttök ide, csak ti a másik oldalon álltok. vissza lehet nézni arra a részre, amikor csak gw1 duma ment itt, 10x ennyi, témával kapcsolatos hsz volt naponta, mert volt mirõl beszélni, mert JÁTSZOTTÁK a játékot, és akkor még ott is volt a másik fele, aki játszott, de nem járt sg-re, most van 5 ember, aki aktívan olvas/ír, másik 5 meg 2hetente beböfög egy huzz a picsába dumát, biztos a gecinagy playerbase miatt.

érdekes megjelenés elõtt pár hónappal pörgött a topik nem kicsit, most meg lófasz nincs, gondolom mindenkivel olyan kurva sok dolog történik amit megoszthatna másokkal. "á letoltam ma a napikat vazza jumping puzzle x random mob, egy kis gathering, fuckyeah" esetleg megint autoattackoltál valamit a lagfestben, neked is annyit, mesélj valamit, oszd meg tapasztalataid, jó kedved okát

jó ötletek, szarul megvalósítva, szarrá nerfelve. pl. nincs idõd sokat farmolni, gemet veszel, ezért megy a levesbe az éppen aktuális spot

Igen megvan benne a potenciál és mellette még nagyon szép is. A kasztokban is megvan a lehetõség, csak egy félkész game tele pocsék ötletekkel.

Plusz semmit nem foglalkoznak a PVE résszel (a mini sztori meg efféle balfaszságok nem tartoznak ide). Én is szeretném szeretni.

Ja, csak pont az lett lehülyegyerekezve a nagy megmondó által, aki nem küldött el senkit sehova... Vicces, hogy én vagyok fanboynak kikiáltva, mert én elfogadom olyannak a játékot, amilyen (még akár úgy is, hogy nem logolok be már egy hete), míg ti olyanra akarjátok formálni, ami nektek tetszik, mert mindenáron tovább akartok játszani vele, vagy mi. Sose mondtam, hogy ez a világ legjobb játéka, mindenki eldöntheti, hogy neki tetszik-e vagy sem, pont azt mondom, hogy nincs értelme erõltetni, ha nem tetszik.
Magam sem fogalmazhattam volna meg tényszerûbben.
Mi még senkit nem küldtünk el az anyjába más vélemény miatt.

Ha ez az MKAY onnan származik ahonnan sejtem, akkor még egy piros pont <#taps>

kastil
#58055 ne viccelj, vita akkor lenne, ha képes(ek) lennének értelmesen is hozzászólni, nem csak a "huzz a picsába" duma jönne

biztos 50 reggel baszakodott csak h leszavazzon. mkay, inkább csak pont olyan értelmesen szólsz hozzá máshol is mint itt.

én szeretek vitatkozni, attól függetlenül, hogy jól szórakozok a játékkal, látom, hogy tele van fatális hibákkal, félbehagyott, szarul megvalósított ötletekkel, és nem létezõ supporttal. miért ne írhatnám ezt le a negatív véleményem egy forumon egy gw2 topikban, anélkül, hogy 2-3 fanboy elküldene anyámba? szerintem nem velem van a baj, de ez biztos az önteltségem miatt van.

kicsit visszaolvastam és az elmúlt 9 napban nemhogy témával kapcsolatban, de semmit nem írtál, erre idejössz, és elküldessz minket a picsába anélkül, hogy érvelnél. - persze szíved joga

ennyi erõvel neked kéne eltakarodnod, mert pont nem neked szól a hszem, és pont le se szarom a véleményed. (nyugodtan szard le te is az enyémet, csak ne is mond meg, hogy mit csináljak, hova menjek)

itt igazából mindenki csak babusgatni képes a jatekot, meg foggal körömmel védeni, (javaslom írjatok sg supportnak hogy vezessenek be vmi true fanboy filtert, s aki nem megy át rajta az permaban) ha hyper nem jönne ide néhanapján beböfögni, a topik már rég a sülylesztõben lenne

Mephike
Srácok, higgadjunk le egy kicsit. Ez a topic a gw2-rõl szól, de itt már inkább csak szájkarate megy. Ide elsõsorban azok járnak (járnának), akik szeretik a játékot. Jogod van elmondani, ha nem tetszik a játék, de naponta bejönni ide és ezt elsírni, nem kicsit sérült emberrõl tesz tanúbizonyságot. Én pl nem szeretem a CoD-ot ezer elképzelésem van arról, hogy mitõl lehetne jobb. Látsz Te engem odajárni és ott osztani az észt? Nem, mert tudom, hogy másoknak így tetszik a játék, és nem örülnének ha én napi szinten szórnám a bölcsesség magvait számukra.
Haldoklik a játék? Hozzánk a hétvégén jött három új tag, akik nemrég vették meg a játékot... Fogy a játékos állomány egy MMO-ban? Mutass egyet, ahol nem ez van hosszútávon.
Biztos vagyok benne, hogy a köv kieg majd meghozza a várt újítások egy részét. Remélem akkor majd egy kicsit elégedettebbek lesztek Ti is, viszont addig nem kellene, hogy véleményt formáljatok, mert nincs újdonság tartalma a mondanivalótoknak, egy szóval unalmas már a sok sírás.
Részemrõl a téma lezárva, ha ezt nem tudjátok elfogadni, akkor Tiétek a "gyõzelem" sírjatok még ezer éven keresztül, én nem fogok ide járni, mert nincs kedvem egyfolytában ugyanattól a pár embertõl ugyanazt olvasni. Fõleg úgy nem, hogy nem is értenek a témához.

Ha én mondok valamit (pl hogy nincs endgame ami tény) és jön a fanboy-ok válasza, akkor arra én is reagálni fogok ugyanúgy, ahogy a fanboy reagált rám. Így megy ez, szépen egymás postjaira reagálva, de nem anyázással, ahogy te tetted most (tõlem is kaptál egy mínusz jelet, remélem sikerül ledolgoznod).

A vita az ha halad valamerre a dolog és van vége, de ez ami hetek óta megy lószar nem vita és jó lenne már ha befejeznétek. Elmondtad, hogy nem tetszik pont, akkor miért érdekel annyira mégis, hogy lehúzd másoknak?
Nem trollkodtam csak épp egy retardáltnak nem tetszett a véleményem és multiple accountal ráfeküdt a mínuszra.

1. Csak vita megy semmi több. Ha tolják itt hogy milyen isten, másnak lehet még másféle véleménye.

2. Le kell nyitni a kommentedet. Te nagyon rossz kisfiú voltál valamikor. Csak nem trollkodtál? <#eplus2>

Komolyan nem unjátok a szart tolni ide folyamatosan? Húzzatok már el a vérbe, a kutyát nem érdekli a nyávogásotok meg a légbõl kapott "haldoklik" dumátok. A fasz ki van már, nem tetszik elhúzol letörlöd szarok rá de ne próbáld már itt eltemetni meg lehúzni a játékot a buta agyaddal naponta 25 postban ugyanazt szajkózva azoknak akik szeretik és játsszák.

<#eljen>

kastil
oké hülyegyerek, este gyere vissza, olvasd végig, értelmezd. igaza van hypernek hogy csak szavakon lovagolsz. fanboyalert

Amit a GW2-vel tenni kéne, hogy tenni bele normális instákat, esetleg raidet. Ez a „nincs dedikált szerepkör” dolog a legnagyobb ökörség amit valaha láttam, Az összes insta taktika nélküli agyatlan káosz, ami arról szól, hogy valahogy a boss HP-ja elõbb elfogyjon mint a tiétek. Nyilván minden MMO-ban ez a cél, de máshol ezt a dolgot meg lehet oldani érdekes harcokkal, taktikákkal. A GW2-ben nem lehet, egy fos káosz az egész. Fõleg addoknál vagy trashnél, ahol 5-10 mob üt egy clottyost, és még csak nem is tehet ellene érdemben semmit mert nincs aggró.

Nem kellene ennyire a szavakon lovagolni, köztudott és egyértelmû, hogy egy MMO-t az endgame tartja a piacon. Ehhez nem kell diploma.

Az FPS pedig "Firts Person Shooter" pedig lehet benne késsel szúrni is nem? Nem a rövidítés a lényeg, hanem a játékosok igényei.

Hagyjuk már ezt a haldoklik dumát. WoW-ról évek óta szajkózzák az elégedetlenkedõk, hogy haldoklik. Ma már csak röhögni lehet az ilyeneken. Ezek szerint gondolom a WAR meg a Conan azok már halottak is. Szólj már légyszi azoknak, akik még mindig elvannak velük, mert nem vették észre. Az EVE is halott akkor a párszázezer elõfizetõvel.
Abban, hogy "Massively Mutiplayer Online" hol van az, hogy milyen endgame-nek kell benne lennie?
kastil
szerintem meg már halott, mert én még csak egy videot sem tudtam végignézni róla.

gw2 haldoklik valóban, de még van mit tenni ellene, egyetlen kieg sem jött még ki. gw1 pve része is factionsnél indult be. prophecies csak egy single player kampány volt ott is. aztán jött ab a pveseknek (me lássuk be az inkább a pveseknek készült, nem pedig a hc pvptábornak).. urgoz, deep, azért sok sok sok honapig lehetett "farmolni" õket. aztán a franc emlkékszik már mikor jött a hm, aztán ugye a többi kieg a dungeonokkel ilyen olyan amolyan armorokkal amikér lehetett farmolni ezerrel, grindfest titlek stb.

uw/fowot meg már ne is említsem, jatek elejétõl a végéig folyamatosan szarrá volt farmolva
a problema, hogy nincsenek igazán drága cuccok amiért megérné hajtani, csakk a legendaryk.
gw1 tele volt rohadt költséges dolgokkal mint skinek, minik, titlek, modok. közös ah-t volt nagy kár betenni szerintem, nincs olyan amit ne találnék meg benne 1000+ számmal. így nem csoda, hogy ára sincs semminek.

(ezzel kapcsolatban valaki mondja már meg pls, hogy PL egy lvl5os medium akármibõl miért akar EGY ember 100+ darabot venni merchant 2x áron? rengeteg ilyet látok, de mit kezdenek vele? ami salvageolva ad az olcsobb...)

ott se volt minden egybõl, balance meg soha, csak a nerfek párhavonta más buildre kényszerítették az embert.

-

asszonnyal esténként kurva jókat játszunk, le se szarjuk pvpt... ha meg megleszünk 80 és nincs mit tenni, hát kezdünk valami más karit, mindegyik érdekel, meg biztos jön is majd még uj kaszt is. ritu mondjuk rohadtul hiányzik...

csak ez a kurva lagg idegel szarrá, valamit nagyon kezdhetnének vele, de még a többszáz panaszra sem reagálnak a ribancok.

van itt valaki, aki egy gyenge, e6600-féle 2 magos prockóval tolja? ha igen, milyen vgat tett mellé pve-re hogy elfogadható mediumon fusson? jelenleg másik gépben van egy ilyen, de csak egy hd3650 ami nagyon fog, felbontás eszi leginkább (há meg persze shader ésatöbbi vgat igénylõ dolog... gondolkodom rajta h vegyek mellé egy 4850est mert az olcso de kéne vélemény elõtte)

Igen nem kicsit elferdíted amit írtam. Látsz valahol olyat hogy én vagy bárki olyat írt volna hogy elmekóc aki még tolja?
Szó sincs errõl. Mindössze arról van szó, hogy bevallottan nincs endgame, csak a wvw ami a legtöbb játékosnak elégtelen tartalom. Egyéb endgame dolog nincs benne. Van aki kocka raider, van aki nem. De itt még az esélye sincs meg hogy bármit tudj csinálni lvl80-on a wvw-n kívül, ami amúgy is 1000 sebbõl vérzik. Ettõl még van aki szereti, de ez MMO-nak lett eladva pedig nem az. Ennyi.

@t0xikus: Mert néger vagy, azért 😊

ez EVE online is haldoklik, kipróbáltam a trialt, 1-2napot játszottam vele, meguntam és le is töröltem. nem jött be nekem, tehát szar játék. ráadásul 1 ismerõsöm tuti van, aki ugyan ezt csinálta és õ is abbahagyta. szóval mivel én ezt látom, azt kell mondjam haldoklik a game és mindenki abbahagyja😄

Te hol látod a játékot elhagyók számát? Ahogy mondtam, ilyen alapon már évek óta nincs rendben valami pl. a WoW-val. Amúgy nem értem, miért nincs rendben szerinted az, hogy valaki megvesz egy játékot, aztán nem tetszik neki. Erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Nyilván nem fog mindenkinek tetszeni, aki kipróbálja...

@Monkey,
igen erre mondtam én is, hogy nem feltétlenül MMO-ként kell felfogni, és az MMO-s normákat ráerõszakolni. Vannak nem MMO-k is, amikkel évekig játszanak az emberek, egy FPS is le tud kötni, ha bejön a játékmenete, vagy ott a Diablo, stb.

Majd ha túl kevesen lesznek, max összevonják a szervereket, de amíg overflow van LA-ban, meg órás várakozás WvW-re, kicsit vicces olvasni, hogy kihalt a játék.
Kicsit kifacsarod a mondatait nem gondolod?
Pusztán a játékot elhagyók száma viszonyítva a megjelenés óta eltelt idõvel tükrözheti, hogy valami nem stimmel a tartalommal.
Ha így közelíted meg, akkor képzeld úgy, hogy számodra más a fontos ebben a játékban, ami képes hosszabb ideig lekötni téged, mint a többieknek, akik ezt nem találják. Vagy mert nincs is, vagy mert eldugták a fejlesztõk. De akkor jól eldugták, mert sokan nem találják😊
Senki nem írta, hogy szellemileg rokkantak azok, akik naponta játszanak vele. Csupán alacsonyabb az igényküszöbük. Ha nem is nap mint nap, de mikor STO ban karbantartás van, megyek gw zni.. (vagy porszívózni) 😊

That\'s All Folk\'s

Mephike
Tehát akkor az olyan emberek, akik még nap mint nap feljárnak és továbbra sem unták meg a játékot, azok meg szellemileg rokkantak és fanboyok. Hiszen már rég meg kellett volna unniuk, mint nektek, hiszen Ti vagytok a bölcsesség forrása, és csak az lehet az elfogadott, amit Ti gondoltok. Jól mondom? Mert ha nem, akkor lehet fölöslegessé vált a mondanivalótok, nem igaz? Örültem, hogy írtatok ide, ha majd lesz új mondanivalótok a napi siránkozáson kívül (tudom, hogy van hibája a játéknak, csak én túl tudom tenni magam rajta), akkor majd szívesen látunk itt újból, addig is az ég áldjon Titeket!

Kicsit elbeszélünk egymás mellett. Senki nem mondja hogy a GW2 rossz játék, mert nem az. csak nem igazán MMO. Végig lehet játszani.

Egy igazi MMO-ban a karakter fejlesztése a lényeg. Ok lvl80-on ott a wvw. És abban hogy tudod mindig továbbfejleszteni a karaktert? Sehogy. Az olyan mint egy FPS game multi része.

Tehát a GW2 egy jó játék de nem olyan ami hosszabb távra leköti a legtöbb embert.

Aki hosszú távra keres MMO-t amiben folyamatosan tudja fejleszteni a karakterét, annak a wow vagy a rift való, a GW2 semmiképp.

speciel GW2-t nagyon élveztem felszintezni magam meg bóklászni felfedezni,de sajnos nálam fél év után kifulladt😛😞

ezért várjuk a WODO online-t is😛 ,mert ez a profi clg készíti és a 16-18 éven aluliak száma ott is 0-1% körûl fog mozogni😊

Smithwarden
Ize...de akkor miert jarsz ide? <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ma nekte is ilyen lagotok volt? Eges nap WvWztem semmi baj nem volt aztan bementu k egy dungeonba es atom allo kepes lag meg dc
JaSoN HuNTeR
PH-n tök normálisan elbeszélgetnek az emberek a GW2 topikba, csak itt van ez a felesleges témázgatás mint valami béna/idegesitõ teadélután.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Egyetértek veled. Ezek a kamu szakértõk menjenek már innen el vagy csináljanak egy off topicot és ott írják a soha véget nem érõ hülyeségüket. Ez ilyen intel vs AMD vagy PC vs Konzol témázásokhoz hasonlít amiket már nagyon unok.

Nyávognak össze-vissza h nekik ez nem jó meg az nem jó, ha nem tetszik ellehet menni nem kell tele szemetelni a topikot.