Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bakker... tomb 2. szint végéig bírtuk... 30 percig vitatkoztak egy eldobott half moon-on, mert vki felkapta lol 😄
Gondolom nem kell magyarázni, hogy ugyanabból az attribute-ból származó rúnák nem adódnak össze (non-stacking), de a fejen lévõ cuccból hozzáadódik (stacking), vagyis most már látod, hogy mi adódik össze és mi nem.
Aryl-t is tudom javasolni, általában 13+ a fent lévõ tagok száma. Vegyes életkorral, tapasztalattal, de PvP és PvE egyaránt TS kommunikációval.
Meg "csakazértis".
Meg "csakazértis".
ruhákban írja ki a rúnáknál és egyéb attrib növelõ cuccoknál, hogy Staking, vagy Non-stacking...ez mit jelent? mindkét esetben növeli az attribot, szal azt nem jelentheti....vki tudja, mit jelent itt?
Közben megnéztem a gw.com-on, böven elég!
Srácok nem tudjátok hogy mi a gw rendszerkövetelménye? Hétvégére most hazautaztam de itthon egy 1.2-es pIII van 64 mb vidkarival és 512 rammal, szerintetek ezen elfut vhogy? Baromira nem tudok magammal mit csinálni és öszintén szólva hiányzik a játék.
Béla az Kata és voltam már vele egy guildban sajna sokat együtt nem tudtunk játszani, de jó fej és értelmes. Ha õ is úgy gondolja és jön a guildbe, akkor én csak támogatni tudom!
Sry, sajna nem gondoltam át, amúgy meg én sem szeretem az iway-t, de tegnap olyan helyzetbe kerültem hogy baromira akartam pvp-zni és 3 óra után sem volt csapatom, gondoltam akkor kipróbálom az iway-t. Akkor rájöttem hogy nem csak iway ellen hanem iway-ben sem jó lenni, de legalább tudtam játszani, szal ha nincs guild csapat, és nincs egyébb csapat sem akkor szerintem azért néha eljárok. Sajna negyed olyan jó élmény sincs az iway mint egy balanced build, de legalább nem unatkozom a játékon belül, tudod rank4-es embert ritkán keresnek csak, és túl jól nem is tudok angolul, ill amit írnak, meg mondanak megértem de válaszolni már kevésbé tudok. Sajna így alakult.
Nem, egyelõre egy 2 személyes guildben vagyok Téglával, de most készülünk bõvíteni rajta, egy kifejezetten PvP orientált guild létrehozásával. Szerintem a napokban le is zajlik a folyamat, úgy tudom a guild már megvan (Pets Can Not Heal You néven), most lépkedünk át mindannyian, akik be vannak szervezve.
Nefürgyé le!
Jóóóóóó reggelt Vi... izé... vagyok.😊
"Béla": Szívesen elviszünk egy-két köre PvP és PvE is, jöhetsz a guildba is, aztán idövel meglátod, hogy megfelel-e neked a társaság és vica-versa. Örülök, hogy többen is ajánlottak minket, ez azt jelenti, hogy nincs olyan rossz hírünk. Bár mi balanced guild vagyunk, ezért a pro PvP-sek zöme elhagyott minket, mivel a PvE-t is szeretjük, és valljuk, hogy van élet Heroe's Ascenten és a Guild Hallon kívül is... (Azért PvP-zni visszajárnak, ha nincs más csapatuk...😊)
Victo's blade: Nincs olyan, hogy legjobb fegyver. Buildfüggõ, hogy milyen fegyver a legjobb hozzá. Jó kard bár frenzy-s vagy tiger fury-s warriornak lehet jobb egy zealous sword. Tegnap még 50k körül volt az ára, de megy ez lejjebb is. Bulwark valóban jó párja, én is már csak azért járok tombba farmolni, mert az az egy hiányzik a készletbõl...😉 13. menetem következik, s mint tudjuk az egy tök szerencsés szám, hátha...
Oriza: Örülök, hogy nincs harag, bár nem is úgy ismertelek mint aki haragtartó. Megértem miért mentetek el, csak nem gondoltam, hogy így fog megtörténni...😞
"Béla": Szívesen elviszünk egy-két köre PvP és PvE is, jöhetsz a guildba is, aztán idövel meglátod, hogy megfelel-e neked a társaság és vica-versa. Örülök, hogy többen is ajánlottak minket, ez azt jelenti, hogy nincs olyan rossz hírünk. Bár mi balanced guild vagyunk, ezért a pro PvP-sek zöme elhagyott minket, mivel a PvE-t is szeretjük, és valljuk, hogy van élet Heroe's Ascenten és a Guild Hallon kívül is... (Azért PvP-zni visszajárnak, ha nincs más csapatuk...😊)
Victo's blade: Nincs olyan, hogy legjobb fegyver. Buildfüggõ, hogy milyen fegyver a legjobb hozzá. Jó kard bár frenzy-s vagy tiger fury-s warriornak lehet jobb egy zealous sword. Tegnap még 50k körül volt az ára, de megy ez lejjebb is. Bulwark valóban jó párja, én is már csak azért járok tombba farmolni, mert az az egy hiányzik a készletbõl...😉 13. menetem következik, s mint tudjuk az egy tök szerencsés szám, hátha...
Oriza: Örülök, hogy nincs harag, bár nem is úgy ismertelek mint aki haragtartó. Megértem miért mentetek el, csak nem gondoltam, hogy így fog megtörténni...😞
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
OMG, Te iwayezni tanítod itt az embereket?? <#banplz>#banplz>
Nefürgyé le!
Én is csak javasolni tudom a WSS-t. Jó a társaság, tapasztalt játékosokkal, PvP is akad, PvE is, UW/FoW farm is. Sõt ventri és ts is van, tehát olyan a guild, amit leírtál. Én sajnos a napokban kiváltam tõlük, de ez nem jelenti azt, hogy harag van. Beszélj a Führer-rel...<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
szerintem nincs nagyon jobb kard, nem véletlenül zõdek 😊 + kiegészíted mana adó cuccal vagy pajzzsal...
Kössz, már megvolt, szerencsére csak kicsit ki vagyok száradva, de más bajom nincs.
Vigyél lehetöleg axe-os warriort, charm animal skillel, meg eviscerate-el, meg executioner strike-al, distrupting chop sem árt, kell még 1 rez signet, i will avenge you, tigers furry, és még egy tetszöleges spirit, de a csapat úgy is megmondja mit hozz!
Vigyél lehetöleg axe-os warriort, charm animal skillel, meg eviscerate-el, meg executioner strike-al, distrupting chop sem árt, kell még 1 rez signet, i will avenge you, tigers furry, és még egy tetszöleges spirit, de a csapat úgy is megmondja mit hozz!
Keresd meg Brigadeführert, játékban asszem Hermann von Salza, és gyere a wss-be, mi itt szoktunk egyaránt pve és pvp-zni, nem mindig van bent 2 csapatnnyi tag, de azért elég sokan vagyunk. Örülnék ha az sp után újra egy guildban lennénk. Remélem hermann is felvesz, ja és ati is itt van nálunk!
Just a friendly reminder that the GWOGuild will be hosting a Winter-een-mas event all day on January 28th in International District 1 (and others if that district becomes full) of Yak's Bend. Everyone is welcome to come and join in the fun!
Ja és jó van Ventri vagy TS, illetve valami honlap, ahol lehet üzenetet hagyni, ill. játékon kívül megbeszélni dolgokat.
[/cserf][/fülünyúl]
Céhet keresek! Lehetõleg olyat, ahol sok aktív tag van (akár két teljes partynyi online egy idõben), pve és pvp egyaránt van kb. egyforma arányban, illetve uw-fow-os farmolás is mûködik.
[/cserf][/fülünyúl]
Ha lemész w/r-el, akkor több mint valószínü hogy elgalább 1 iway csapat megintvitál és máris tud játsznai az illetö pvp-t, nekem ma mutatták meg hogy kell, és amikor nem tudok guildal menni és unatkozom délelött valszeg meygek, majd iway-el. Most amúgy nagyon rtészeg vagyok, az iway továbbra sem tetszik de jobb mint a semmit tevés, holnap lehet más lesz a véleményerm!, de nem valószínü ezen a jelenelegi állapotom nem sokat változtat, az a baj hoghy sajna ilyenkor csak az iway van, ne enyi, bye!
Azt írná ki, hogy kinél van jelenleg a favor...
kiírná, hogy éppen kinél van a favor, azaz az istenek kegye, tudod, hogy ha nyer 5x európai guild a hall of heroes-ban, akkor alul kiírja a gyõzelmet zölddel a chat ablakban és szól, hogy a favor, a kegy, eu-nál van, azaz "aktívvá" válik a temple of the ages, ahonnan UW-ba is le lehet menni!
tangsa már régóta nem tombozik, megnyugtathatlak, õt már lehagytad ^^
Nagyon messzi vagyok még tõle, 5474 fame-m van. Nestric jóval elõttem halad, szerintem Matriarch is és Tangsa is.
Nefürgyé le!
Pre-orderként is a teljes játékot veszed meg, de mondok valamit: mindennek eljön a maga ideje, várj addig és meglátod.
rank 12 hogyhalad?
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
ütésre....
(Tiger's Fury)
De gvg-ben népszerûbbek a Gale-es warik.
(Tiger's Fury)
De gvg-ben népszerûbbek a Gale-es warik.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
pvp-re warrior rangerrel menj hidd el pillanatok alatt kapsz pár invitálást!!!
Szóval akkor a pre orderért nem kell fizetni?
A jó csapatok általában legalább egy, de általában 2 warriort használnak a gvg buildjükben...
Érdekes, nekünk minden tombos csapatunkban szokott lenni warrior.
Pl. egy pvp warriorral gyûjtöttem 4 skillpontot csak tombozással, mielött töröltem, mert mást kellett játszanom a csapatban. Szóval kell a warrior, nyugi<#vigyor2>#vigyor2>
A második dolog viszont igaz, tényleg rengeteg balfék (de szépen mondtam) <#hehe>#hehe>játékos van.
Pl. egy pvp warriorral gyûjtöttem 4 skillpontot csak tombozással, mielött töröltem, mert mást kellett játszanom a csapatban. Szóval kell a warrior, nyugi<#vigyor2>#vigyor2>
A második dolog viszont igaz, tényleg rengeteg balfék (de szépen mondtam) <#hehe>#hehe>játékos van.
Nefürgyé le!
Mennyi béna játékos van. Ma még egyszer sem sikerült kiirtani az elsõ terepet Tombban. Azért még próbálkozom, hátha...
[/cserf][/fülünyúl]
Csinálhatnának valamit a warrior kaszttal is, mert a kutyának se kellenek pvp, gvg és uw, fow csapatokba...
[/cserf][/fülünyúl]
EmThor, ritualist fegyvereket nyitható ládákból lehet szerezni (pre-be elég sok van), amik többségéhez kulcs kell, de van a régi kulcs nélküli, amit általában jó sok ellen véd (pl lost strongbox).
Carlos, EmThor által adott oldal linkjén menj alulra és ott van a pre-orderes cuccokhoz link.
Smoke, már leírtam a pre-order lényegét (#9757) vagyis itthon meg tudod rendelni és fogsz kapni egy kulcsot mailben, amivel tudsz játszani, majd ha megvan maga a játék akkor annak a kódjával véglegesíted (C1nél a pre kulcssal lehetett még ápr. 28-29én is játszani).
Carlos, EmThor által adott oldal linkjén menj alulra és ott van a pre-orderes cuccokhoz link.
Smoke, már leírtam a pre-order lényegét (#9757) vagyis itthon meg tudod rendelni és fogsz kapni egy kulcsot mailben, amivel tudsz játszani, majd ha megvan maga a játék akkor annak a kódjával véglegesíted (C1nél a pre kulcssal lehetett még ápr. 28-29én is játszani).
Asszem valami kristály izét kaptak, amit pajzs helyére lehetett berakni, és egy rakás pluszt adott (hp, mana, miegymás).
[/cserf][/fülünyúl]
Szóval akkor pre ordert, bankkártyával kell megvenni a kiadótól, és letöltöm a klienst, õk küldenek egy kódot amit használok a kliensen, és akkor 1 nappal elöbb tudok a factionsel játszani? elég bonyolult, lehet hogy nem kell pre order, bár bánom hogy lemaradtam a sima gw pre order cuccokról 😞