Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- smiley-val írta, hogy GW:chapter 3 még idén, nem jövõre
- ascended karik jönnek át factionsbe
- gw-hez lesz még pár update, de a Factions-re koncentrálnak
- /favor parancs jó lenne
- 1 hónapon belül indul a preorder a factions-re
- városi külön ruhák talán lesznek
- pet-nek: lehet lesz armor, vmi beast master weapon
- weapon design contest vége, cape contest most kezdõdik
- lesz egy hörcsög nem tudom melyik mapon a factionsben, ha jól olvastam 😄
- guild hall nagy fejlesztések
- guild co leader nem valószínû
- factions nem kieg, hanem standalone game!
- nem lesz soha havidíj!
Chapter 3 coming in this year 😊 + gw-hez lesz pár update, de inkább Factions-hoz, /favor jó lenne, guild hall újdonságok, 1hónapon belül preorder, town clothes talán,
skill
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Tök felesleges venni, mert úgyis normál drop lesz ha kijön Factions.
A kép eredeti, azt a lost strongbox-ot farmolják, olvastam külföldi fórumokon és HoH-ban is kaphatsz ilyet vagy jade gorget-et (ez egy armor (mint pl giant armor) vagyis rúna van benne), de ez mind átlag drop lesz, szóval felesleges törni magunkat most.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Felkeresik a hülyék, vagy mi?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Remélem mindenki látja a különbséget. Én pl elsöre észre se vettem a turpisságot, az a lényeg hogy mint kép jól megretusálták nem észrevehetö.

(megjegyzés: henchekkel sima ügy, mert azok a kijelölt célpontot támadják)
Ode to Thunderhead Keep
By Manitoba_Man, 01-25-2006
Have you heard the tale of the mission that many fail?
A place called Thunderhead Keep where many the meek,
meet their demise. But from the ranks a hero does rise,
and they called him Manitoba Man.
For battle he is eager though his party it be meager.
The henchies they all came and one living player by the name,
(a healer monk was he, the greatest ever you shall see!)
of Nowhere Monk. Enter mission they then pressed.
Fight fight fight with all of their might!
Die die die as if they hadn't tried,
at all. For the moment victory stalled,
but a new party they will form.
"Help me with Thunderhead!" Manitoba Man said.
Answering his call the Alliance stood tall,
"We will assist you and give you our best!"
Enter mission they then pressed.
They were mostly ranger and unafraid of danger.
Traps they did set but soon their fate was met,
in bloody chaos. The day was lost!
The Jade killed them all.
"Shall we try again?" Binkertell said.
But in utmost dismay Manitoba cried, "No way!"
He instead went to bed to rest his weary head.
For tomorrow was another day.
He had devised a way so that on that day,
they would succeed. But to do so they would need,
Memento, and his mighty mesmer. So,
Manitoba, Memento and Nowhere set off.
Enter mission they then pressed, and fought their very best!
They fought as a team and so it would seem,
the battle was won, but they weren't done!
In the confusion Memento took a bruisin'.
And died many a time.
All seemed lost but was not,
For Nowhere ressed and ressed.
And Manitoba trapped and trapped.
And Thunderhead Keep was beat!
So went the tale of the mission they failed,
two times, or twice, but not thrice.
Now my friends my poem has come to an end.
Go play some Guild Wars now.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1. Guild Wars - Factions
2. mert új fegyverek, 55 térképnyi bejárható terület /PvE/ (jade tenger, dinamikus térkép, ahogy PvP-ben nyernek a 2 frakció valamenyikét választó játékosok)... mi van ha sok jó klán egyik oldalra áll? ilyenkor jöhetne valami "bot" pl, hogy az éjszaka a másik fél bot lovassága vagy akármilye kiegyenlítette az erõviszonyokat... na lényeghez visszatérve: ezt a dinamikus térképet úgy képzelem le, mint az Emperor: Battle for Dune c. játékot, tudjátok, a 3D-s dûne stratégiai játék térképe volt ilyen, hogy ahogy haladtál elõre, választhattál melyik területet foglalod el legközelebb... na mind1, jó 5let ez a kinek áll a zászló, az mehet be adott városba dolog, összehozza pvp-t meg pve-t... lehet harcolni kell egy team meccset, és aki nyer bemehet?
3. képeken jól látható ismét földalatti helyszínek + sok sok új fegyver, a két új kaszt kínálta 628 féle új kombólehetõség 😊 stb... desing a weapon contest nemsokára zárul, design a cape contest nemsoká kezdõdik. Megjelenés elõtt, kb 6-8 hét múlva egy várhatóan PvE event is lesz...
4. Tomb of Primeval Kings marad örökre ilyen, monsztákkal teli + ott az UW is PvE-nek
5. Battle Isle-ekre költözött a PvP, Heroe's Ascension az új Hall of Heroes-hoz vezetõ hely neve. kivétel az ascalon aréna + a shiverpeak aréna, az maradt a régi helyén! Így jobb szerintem!
Van különbség a Chapter 2 és a Faction között? Vagy a kettõ ugyanaz? Hogy is van ez?
A kiegben ugye lesz új PvE terep, mert én nem igazán szeretem a PvP-t ill. a GvG-t.
Elõre is köszi a válaszokat!
Þór vígi þessi rúnar
Azért pre-order, mert valószínûleg lesz pre-release event és arra is ad kulcsot, vagyis 1-2 nappal már tudsz játszani megjelenés elõtt (aka early access mint C1-nél volt).
gondolkodtam a teknõsön, hogy kicsit furán néz ki... de indiában meg elefántokon lovagolnak 😄 magas "púp" hülyén néz ki kicsit, áramvonalasságot, vízben, ha mondjuk szállítási mód, akkor nem segíti, de lehet, hogy mélyebben vannak a tekik, szal a víznyomás miatt lett ilyen 😊
és ahogy mi ülünk Európában, és keleten ott vannak a keleti népek, így simán lehet Tyria meg Cantha is...
Remélem Arah-ról vagy Orr-ról kiderül vmi :]
Jáde-tenger ownz :]
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Van 1 pár eladó cuccom, akit érdekel vmelyik, az keressen játékban. (Alton Devir)