Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2 leszûrt dologgal kapcsolatban:
1. nekem a PvE tényleg alsóbbrendû dolog mint a PvP, még akkor is ha 8 guildtag megy együtt.
2. bizonyára tényleg kilógott a lábunk a guildbõl, de senki sem próbálta meg visszahúzni.
Az új guild pedig azért alakult, mert átbeszéltük, hogy az utóbbi idõben akkor ment a legjobban a game, amikor a whisperes backup társaság együtt játszott. Ezért mi négyen (Nestric, Conjurer, Tégla és én) úgy gondoltuk megpróbáljuk megint együtt. Számításba vettük, hogy kik jöhetnek még szóba és egyenként megbeszéltük velük, hogy akarják-e, mielõtt belefogtunk az egészbe.
Más: Úgy gondoltuk, hogy a guild hallt olyan sigilbõl vesszük, amit közösen nyerünk, ez tegnap meg is történt, 3 HoH gyõzelem után bevásároltunk.<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
Tégla: Tudom, hogy más szinten nyomjátok, megértem, és nem vagyok büszke arra amiket lejjebb mondtam, de akkor nem voltam önmagam. Tudok Warbarrnak ezen próbálkozásairól, de ezt is megbeszéltük vele. A nem tombozást, pedig más is modta, vagy ha nem mondta akkor csak csinálta, ugyanazon okokból...
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Warbarra meg igazan buszke lehetsz, o egy olyan officer, aki a CoD kuparol visszaterve kijelentette hogy guild csapattal nem hajlando tombozni! (magyar betyarekkal viszont szemmel lathatoan hajlando) azota tobbunket kert, hogy legalabb probaidore vegyuk be a guildbe...
Reszemrol ez a tema le van zarva, amit akartam ezzel kapcsolatban mar elmondtam...
Talan ha ti is tomboztatok volna farmolas helyett gyakorlatot es tapasztalatot gyujtve, mai napig egy szinten lennenk es nem kellett volna mas megoldasokat fontolora venni egyikunknek sem!
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
Külön ki kell emelnem Warbart, akit bár sokan nem szerettek a stílusa miatt, de most igazán példát mutatott, pedig tegnap még én is mondtam Neki, hogy menjen Õ is, jobb lesz neki, nekem már mindegy.
Téged is köszönet illet részemrõl Ati, mert bár tényleg semi közöd a dologhoz, mégis kiálltál mellettem, pedig alig ismersz.
Pontosítás: 5 ember ment el végül. Rudit sajnálom a legjobban, rá mindig, mindenben lehetett számítani, és mivel ismerem a hátteret, rá egy fikarcnyit sem haragudtam még akkor sem amikor a legmélyebben voltam. Sok sikert Rudi!
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
A vers: Kíírtam magamból a feszültség egy részét, ami arra volt elég, hogy ne a munkahelyen omoljak össze, hanem csak itthon. Gondolkoztam, hogy odabiggyeszem-e elé a magyarázatot, de akkor még nem voltam olyan állapotban, hogy bárkinek is magyarázkodjak. Most megteszem. Mivel sík ideg voltam némely szó nem tükrözi korrektül amit akkor gondoltam, de a rím miatt azt tettem oda, nem sokat gondolkodtam.
Amikor elment egy pár tapasztalt játékos, vagyis inkább abbahagyta a GW-t és inaktív lett akkor jött az az idöszak, hogy általában nem tudtunk összeszedni 8 embert, mert nem volt online. Akkor kezdödött a válság, és akkor kezdödtek a kényszerfelvételek, amit akkor ugye jobb ötlet híjján mindenki elfogadott, csak éppen senkinek nem volt kedve és türelme betanítani az újakat az alapokra, szal ez megbukott és így duzzadt fel a guild létszám. És ezután hiába volt fent 10-15 ember is akár ha abból ugyanaz a 5-7 akart PvP-zni de nem az újakkal, mert az szívás. Vagyis nem oldottunk meg semmit csak eggyel több feszültségforrás keletkezett. Aztán nagy nehezen kezdett valami formálódni, ladderen is szépen haladtunk, lett backup guildünk is (amit ugyan elleneztem, de hagytam magam meggyözni, mert az jó...) Viszont közben megint fogyott a PvP létszám és bekövetkezett amiért nem akartam backupot, nevezetesen a backup guild 5 tagja, szépen el is távolodott a többiektöl. És így szépen eljutottunk oda, hogy Nestric, Conjurer és Matrica kiléptek... Kb erre az idöszakra tehetö amikor Warbar is elég inaktív lett a CoD kupa vagy mi miatt, vagy egy kicsit korábban. Ekkor oszlott fel a HunV és megérkezett Subás, Juan, Tündér és Hattori, aztán még egy páran átszállingóztak. Kellettek is, hogy legyen PvP létszám. Oriza és Tégla elvoltak ott 2-en, és amikor feloszlattam a backupot, vissza sem akartak jönni. Épp amikor oda jutottam, hogy nem fogok könyörögni, akkor mégis meggondolták magukat. Azonban így se volt jó mert más színvonalhoz szoktak Nestric-kel és Ehreniával, ezért amikor Az újakkal jöttek tombozni néhány kör után elfogyott a türelem. Egy idö után nem is jöttek, hiába írkáltunk guild chatbe, hogy kéne ember, nem hagyták ott a jól menö csapatot. Ezzel nincs is semmi gond, kicsit késöbb visszatérek erre a momentumra... A pontosság kedvéért meg kell jegyeznem, hogy Oriza azért idönként jött, és próbált tanítani, de a néhány körös türelemlimit azért ott is megvolt. Mindenesetre ezért a néhány körért is hálás voltam/vagyok.
Eljött a nagy hétvége. Mindenki buzgón belevetette magát az újdonságokba, PvP sziget elöször, aztán kiderült, hogy új zöld cuccok vannak a tombban akkor kitört a zöldláz. Igen guild csapat 8fõ, vagy guild csapat7fõ és conjurer is két napon keresztül. PvP fanatikusoknak ez maga volt a rémálom. Mindenki farmol... Igen még azok is akik azóta elmentek! Söt pont velük voltunk 8-an a tombban amikor a tombcsapatból elment egy ember és Orizáék kiléptek a guildbõl, (most térnék vissza arra a bizonyos momentumra) mert mi az hogy nem ugrik ki valaki a guilcsapatból tombból, trappelni PvP-n... Ebböl két dolog szürhetö le szerintem.
1. a PvE valamiféle alsóbbrendû dolog, még akkor is ha 8 guildtag megy együtt, és azonnal ott kell hagynia valakinek a másik 7 embert, akár többórás menet közepén is, ha PvP-re kell egy ember.
2. Ez semmi több nem volt mint ürügy. Pedig nem volt rá szükség. Mindenki érezte, hogy kilóg a lábuk a guildbõl, még azok is akik éppen tombot farmoltak...
Aztán jött a nagy este. Délután SG-t olvasom, látom alakul az új PvP guild és hogy az érintetteknek szóltak. Nekem nem szólt senki, tehát nem vagyok érintett. Örülök is, hogy lesz egy új magyar PvP guild azokból akik eddig szétszóródtak. Start GW, mit csináljunk? PvP, GvG, FoW-ba elsegíteni egy tagot armorért? Szórványos vegyes válaszok, korán is van még, akko rmenjünk le armorért, guildcsapattal 1,5-2 óra, aztán PvP. Okés lemegyünk, megvan a cucc, akkor hogy állunk? Valakinek mennie kell fél óra múlva, másnak meg azonnal. Létszám alakul, akkor szavazás. Megint nem egyértelmû, akkor maradjunk fél órát, aztán ha elmegy a másik ember is akkor megyünk PvP. Tellik az idö, csak nem megy akinek kéne, jön egy privi, hogy menyjek már egy ventriszobával feljebb. Jó akkor szünet. Kapom a bejelentést, hogy akkor 5-en kilépnek és átmennek az új guildba... Sokk... Mi van?!? Gondolkodom, kétségbeesve próbálok mindenkinek kielégítö megoldást találni. Ekkor mondtam azt amit Tégla lejjeb leírt, de mint látom nem ment át 100%-ban, mert nem egészen így ajánlottam. Konkrétan:
Ne tölünk menjenek el az emberek, hanem ez a guild legyen a PvP, és akit a többség nem talál odavalónak (tehát nem én) azokat kirugom. De! Nem egyszerüen kirúgom hanem kapnak egy új guildot aminek a költségeit és a sigilt a hallra (tudom nem nagy összeg) én állom, plusz azt a kellemetlen feladatot is, hogy kirakni öket, és elmagyarázni miért is. Nagyon leegyszerûsítve, én adtam volna a csomagolást és egy olyan nevet aminek azért van némi híre (ha nem is sok) a tartalmat pedig a Nestric, Conjurer, stb csapat. A kiesõknek pedig egy új guildet. Abban maradtunk, hogy másnapra kiderül mi lesz, és hogy nekik jobb lenne ha a WSS lenne az új PvP guild több okból is. Szünet vége, 6-an kitakarítjuk FoW-ot, közben kiderül , hogy FoW-ban nem müködik a guild chat valamiért... Feljövünk, látom, hogy Subás búcsúzkodik, privizek neki, akkor látom, hogy egy officerrel már kevesebb van... aztán végül 4 emberrel... Mint örült nézem a friendlistet, Nestric online végre. Privi.. másfél órán át, de mintha a falnak beszélnék... RageLogout. Egy óra falbámulás, teljes sokk. Eljátszottam a gondolattal, hogy az accountomat passwordel felteszem ide aztán uninstall game... Szerencsére még volt annyi önuralmam, hogy ne tegyem. Melo után GW, megkérdem változott-e valami, hát nem. SG... Hihetetlen nehezen fogtam vissza magam, aztán már nem tudtam de akkor már nem írtam, és nem is beszéltem. Összetört egy álom. De legalább lenyugodtam. Kitisztult az agyam. Így józanul már örülök neki, hogy nem mentek bele az ajánlatomba. Most van egy új álmom és maradt három hûséges régi tag valamint számos új, akikkel ma közösen megbeszéltük a jövöre vonatkozó terveket, és segítenek felépíteni. És mielõtt belekötnétek nem az az álom, hogy a WSS legyen a No1 farm guild...
Most hogy ezt is leírtam, már belátom, hogy némely része erõs volt annak amit írtam, bár akkori lelkiállapotomban nagyon kevésnek éreztem azt is. Megkövetek mindenkit akit megbántottam, visszavonok mindent, csak azt kívánom, hogy egyszer éljenek át egy olyan napot, amilyet nekem okoztak...
Ja nekem is van egy régi képem...😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
"The winners of the Design-A-Weapon Contest will be announced on Thursday. Man, we had a lot of entries, and a lot of good entries, I have to say. It was a grueling experience, like one of those "All you can eat" buffets where you'd like to choose everything but have only so much capacity. 😊
I think you'll love the winners, and I bet you'll be pleased to read about special considerations for the future, too. *adopts mysterious air*Look for the update afternoon/evening Pacific Time.
Nagyon sajnálom, hogy ilyeneket kellett itt olvasnom. Nem hiszem, hogy rászolgáltam volna arra, hogy elátkozzanak vagy (ilyen szinten) elmarasztaljanak. Bár nem lehet könnyû külsõ szemlélõként, esetleg rövid ideje belsösként megitélni az aktuális helyzetet...
Nekem azt kellett eldöntenem majdhogynem, hogy akarok-e még egyáltalán gwzni, és itt inkább nem személyeskedek, hogy miért...
És azok akiket igazán sajnáltam otthagyni a guildben, most tüzet okádnak rám...
Talán mégis jól döntöttem, függetlenül attól, hogy most kikkel játszom.... sajnos...
Elküldve: Szer. Jan. 25, 2006 7:42 pm
--------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok!
Remelem nem erez senki ellenszenvet irantunk a tegnap tortentek miatt... Akikkel egyutt jatszottunk a guildbol szerintem tudjak hogy ez mar reg ota erlelodott bennunk.
Ha jol szamolom olyan 5 honappal ezelott leptunk be a guildbe Orizaval ketto het mindennapos tomb utan (akkoriban ennyi volt a probaido) egyetlen cellal: PvP-zni szerettunk volna. Mindketten rank 0-k voltunk, de akkorra mar fejenkent 3-4 karival vegigtoltuk a PvE reszt es nem lattunk benne igazi kihivast a kiszamithato mozgasu es viselkedesu ellenfelek miatt, akik nem latnak ki az agro-korbol, es a nevuk lattan fujtuk a skillbar-jukat is.
Azota sok dolog tortent a guild eleteben, nehany tapasztalt, jo jatekos elhagyta a guildet, ujak leptek be szinte heti rendszeresseggel es az erosnek erzett jol osszeszokott PvP mag lassan a multe lett. Az i-re szerintem a Global Free-For-All PvP Weekend-en nyujtott guild-teljesitmeny tette fel a pontot. Guildunk teljes letszammal a 'Zöd Tomb'-ot valasztotta...
Dolgok valtoznak, mas dolgok nem... mi tovabbra is PvP-zni szeretnenk, a Wild Slayer Squad viszont egyre inkabb egy PvE farm guildre kezd hasonlitani.
Sok sikert sracok es have fun!
nem tudom mi itt az elarulas es megalazas Hermann, egyszeruen engem nem boldogit a penz es a zold cucc farmolas legyen az sorrows vagy 'zold tomb', en ezt unom, es biztos vagyok benne hogy Oriza is igy van ezzel. Wini jol fogalmazta meg a dolgot, kulonboznek a celjaink, mas szorakoztat minket...
ha jol tevedek, de javits ki kerlek ha nem igy van, az ajanlatod az volt, hogy mindannyian, kik a...minimális kompromisszummal módosított ajánlatomat elutasították...
vegezetul egy kis szosszenet a guild eletebol, szerintem sok mindent elarul...
jo szorakozast!
ui: ma vasapnap van, a [Pet} guild elso kozos tombozasanak napja volt a mai. az eredmeny 9 sigil a guildnek, gratula a tagoknak! (zarojelben megjegyzem hogy nem emlexem mar idejere sem mikor nyert 3 HoH-ot egymas utan a wss)
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
Nefürgyé le!
>neokill hun<
専用アダプタ
ha valaki nem érzi jól magát egy guildben, akkor ott helye nincs. (ez az én véleményem, lehet, mégha szélsõséges is)
Elõször volt ugye a "magas rank láz", amikor is ugye az ember megkapja a tigrisét/farkasát és lelép szeretett guildjébõl, mert úgy érzi túlnött rajta és többet érdemel, elfeledve azt, hogy sokat köszönhet a guildnek és hogy ez már egy baráti társaság is, nem csak 1 pvp guild.
Pár ember elhagyta a WSS-t, talán bele sem gondolva hogy ezzel természetesen egy láncreakciót indít el. Elhagyni egy guildet mindenkinek a szuverén joga, ez szórakozás, semmi komoly. Érdekes módon mégis minõsíti az illetõket ezen lépésük.
Ezután jött természetesen a 2. hullám (pont abban az órában amikor én is beléptewm a guildbe). Nem éppen világos kifogások hallatszottak a kilépés okai felõl. Szerintem ha vki kilép egy guildbõl, akkor legalább egy normális köszönés és a kilépés okainak tisztázása elvárható.
Végül jött az utolsó, a "végzetes" hullám. Amikor olyan emberek mennek el, akikrõl az ember nem képzelné hogy lelépnek, illetve olyanok akik más céhet hagytak ott ezért a guildért.
Nézzenek magukba azok akik úgy érzik hogy ez a kis monológ hozzájuk szól és egy bocsánatkérés, illetve köszönés erejéig beszélgessenek el a klán vezetõjével.
Mivel én csak most léptem be a guild-be, lehet hogy nem kéne pattognom (meg tudom én nem értek semmit, mert hülye vagyok, nincs rálátásom a dolgokra, ez egy hosszú folyamat eredménye, meg az összes többi kamu...), de mivel a HunV-ben nagyon hasonló dolgok mentek végbe, ezért felhatalmaztam magam arra hogy hozzászóljak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ezúton szeretném megköszönni mindazoknak az érintetteknek, akik tegnap este ismét porig rombolták a WSS-t, hogy emellet megaláztak, elárultak és cserbenhagyták a guildet, kész tények elé állítva engem. Köszönöm, a többi érintettnek, (akik nagyobbrészt szintén a WSS-ben "nöttek fel"), hogy a helyükre került PvP-képes embereket is elcsábították, és minimális kompromisszummal módosított ajánlatomat elutasították, amelyböl egy új, régi nevénél is sokkal fényesebb guild lehetett volna. Köszönöm, hogy ezentúl nem kell egész nap azt várnom a munkahelyen, hogy mikor ülhetek a GW elé.
Ma egész nap azon gondolkoztam, hogy mit írjak, de végül is inkább csak meggköszönöm mindezt. Akiknek ennyit számít a hûség annak nincs is helye nálunk. Egy-két emberben hatalmasat csalódtam tegnap. Nem is ragozom tovább. Végezetül álljon itt egy vers ami délelötti munkaszünetben 10 perc alatt kifolyt a tollamból.
Voltak, vannak, lesznek,
Emberek kik könnyen felednek,
Kiknek Becsület, Hûség, Kitartás,
Nem más mint puszta hívság.
Egyszer fent és máskor lent,
szól a mondás, örök igazság.
Egységben az erõ, ez így van fent,
Ám mikor lent, eljõ a gazság.
A könnyebb út mindig vonzó,
Hát rálépnek a kárhozottak,
Az igazak (s vesztesek) lent maradnak
Árulók, legyetek átkozottak...
Hermann von Salza
2006 január 29.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
na majd kiderül, hogy az ex-blizzard dizájner pápák mit találtak ki nekünk! meg amúgy is Luxon ... már látom is a fórumos aláírásokat, nem csak a kari neve, hanem a választott frakció is benne lesz 😛
[/cserf][/fülünyúl]
Hameg nem, akkoris vanitt EW,iL,RUS,XP stb. 😄
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Hameg nem, akkoris vanitt EW,iL,RUS,XP stb. 😄
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Cities
0 Pre
5 Post
5 Total
Outposts
5 Pre
28 Post
33 Total
Missions
1 Pre (including The Academy)
25 Post (including Ascension/The Mesa)
26 Total
Explorable Areas
6 Pre
58 Post (including SF, UW, Tombs UW, and FoW)
64 Total
emperor battle for dune térképe, én így képzelem el a dolgot bár ennél biztos szinte, hogy jóval eccerûbb lesz..

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A terület szerzést csak bizzátok ránk <#violent>#violent>!
FLAME OFF...
SYL ]Immortal-Legio<&>&>Black-Legion[
Senkit nem fognak pvp-re kényszeríteni....PvP-zik majd az aki akar pvp-zni, ezzel jót azzal aki pve-zni akar...(vagyis pont úgy mint eddig.....)
Hol itt a problem?
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu