Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnek utolag gratulalni:
Colka Babynek a Rank 1-hez
Rudinak a rank 7-hez
Colka Babynek a rank 2-hoz
Gyogyitok Henek a rank 4-hez
es azoknak, kik az elso sigiljuket szereztek meg az iment!
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
Nefürgyé le!
Egy értelmes válasznak jobban örültem volna, de semmi gond, kb. ezt vártamm tõletek (tisztelet a kivételnek).
Azriel: Nem ti voltatok azok, akik azért váltatok ki a guild-bõl mert sokat játszottatok a WSS-sel és ott vannak ismerõseitek? Úgy látszik azóta megint változott a vélemény...
Azért ha eszetekbe jut egy épkézláb magyarázat, azt még írjátok le nyugodtan...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
menem szoltal hamarabb, elpasszoltam a tradernek hogy ne foglaljon helyet😊
666^th Pets Can Not Heal You Pet Eu 1046 3 0
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Hermann ha belépett mindig megkérdezte hogy ki mit akart játszani, és ahoz igazította saját magát. Neki ez a játék a mindene, azért készült ki ennyire, és tudom nem sokat számít, de nagyon sajnálom. Nekem csak egy szórakozás ez a game, de azt minnél eredményesebben szeretném játszani, amit most ebben a formában látok megvalósulni, és ez az én döntésem.
Fasz ki van én is Sigilt akarok....
[DC]
Nefürgyé le!
Atisz ha neked ennyi flem utan meg mindig magyarazni kell, probald meg atolvasni megegyszer az irottakat.
en az altalanos iskola 3. osztalyaban tanultam a halmazokrol. nem tudom te hany eves vagy, sem azt hogy hogyan boldogulsz a matematikaval, de amennyiben tovabbra sem erted az osszefuggeseket, jot tehet ha ezt is atnezed.
sigilekkel nem igazan kell sporolnunk, volt is jopar a csapatnal, meg esett is elso nap 9 a guildnek. azt nem is emlitve, ha valaki nem jatszik PvE-t vagy tesz a Fissure Armorra, a penznek nincs igazan szerepe, csak gyarapodik ahogy jonnek a sigilek...
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Harmadszor és utoljára mondom el, hogy amikor a témaindító hozzászólásomat írtam, nem voltam beszámítható állapotban. Alább már bocsánatot is kértem érte és mindent visszavontam. De úgy látszik ezt a részt valahogy mindig sikerült átugranotok.
Természetesen nem vagyok tökéletes, mint ahogy senki sem az. Nekem is vannak hibáim, sokat elkövettem a Guild vezetése során is, nem tagadom. Remélem, hogy ebböl az esetbõl sokat tanultam, és azt gyakorlatban is hasznosítani tudom a jövõben.
Igen Oriza, nem próbáltuk meg visszahúzni, mert mint azt már más is megjegyezte, ti sem sûrün igyekeztetek visszatenni a lábatokat amikor a "láma" csapatnak volt szüksége emberre. De ezt is leírtam már, hogy nics ezzel semmi probléma, más szinten játszotok.
Mindenkivel egyesével megbeszéltétek, csak engem állítottak az érintettek kész tények elé a végén.
Juan: Sajnálom, hogy ez történt veletek, így viszont ti talán át tudjátok érezni min mentem keresztül, és milyen indulatok kavarogtak bennem. Nekem a WSS a gyermek...
Igen az IWAY képet ezért tettem fel. Mert elõre kell néznünk, de a múltat nem szabad felednünk... És elõre szólok, ha esetleg valaki Heroes Ascentben WSS IWAY csapatot látna, az nem biztos, hogy káprázat, mert a kezdõ PvP-seknek is ismerniük kell azt a buildet is belülrõl, hogy tudják hogyan mûködik, és hogyan lehet megfogni. Sokkal jobban megmarad így mintha simán elmagyarázná nekik bárki. Kezdõdik a kiképzés...
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Azért ez a fórumot a fiatalabb korosztály is olvassa...<#law>#law>
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
Nefürgyé le!
[/cserf][/fülünyúl]
Ez a mai:
A Ch(T) a Thaivani guild jelölése. A "Ch" az Kínát jelöli...politikai cucc ne is kérdezzétek...hosszú...naon hosszú....
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Lol Gaile megint össze-vissza beszél....már itt vannak...
A ladderen van is 1 Taivani guild. (és 2 japán guild).
Szal már késõ elrohanni...úgy megjöttek, hogy észre se vettük 😛
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
[/cserf][/fülünyúl]
Nagyobb valószínû egy saját weboldal fórummal (már megvan), hírekkel + fordításokkal!! ezen dolgozom
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
=> remélem kacsa!
Mivel a GW: Factions "lehet" hogy külön futtatható lesz, ott lesz a 4 slot szabadon... na de mi van velünk, akiknek megvan a Chapter 1 is?! wtf?!
mind1, én hiszek Gaile-nek, miszerint 4+X kari slot lesz, szal nyugi!
Frog Talk 30-1-2006 => Summa (én személy szerint szeretnék egy repülõ pet-et 😄 ha vki látja Gaile-t monnya meg neki plíz + a skill preset-et thx)
- lesznek új istenek valószínû!
- lesz vmi guild alliance 😉 => alliance csaták!!!
- nemsokára új event, szerintem már Cantha följén, oh yes <#eljen>#eljen>, nem csak a battle isle-okon leszünk
- lesz tréning meccs, gondolom céhen belül. 1 vs 1 amúgy még kérdéses.
- guild hall upgrades -> 100%
- új fegyverek is lesznek természetesen. Gun-ok ötletén jót nevettek 😊 természetesen olyan nem lesz :]
- The Frog likes Mosquito Wing Pizza 😊
- trader improvements coming
- emotion-okból is lesz több
- faction kicsit változni fog de még no details
- nemsokára jönnek a taiwani gémerek is a japók után
Nemhinném h unlockolás miatt valaki pve-zni fog, ha nemszeret.
-Hozzáteszem, én biztos h inditok egy Ritualistot.
Nagyon kedves tõled, hogy letiltanád nálam a PvE részt és még az arckifejezésemen is vigyorognál, de azt hiszem egyelõre ezt még nem te döntöd el, hogy melyik résszel játszom, hanem én<#vigyor>#vigyor>
De amúgy jó poén volt...
Nefürgyé le!
Itt sok elvakulttal ellenben nekem mindegy mit játszom, a lényeg, hogy jó csapattal, ismerõsökkel játszom és elütöm vele az idõmet úgy, hogy jól érzem magam közben. Egyáltalán nem értem ezt a pve-pvp rangsorolást, szerintem oltári nagy baromság. Tény hogy ki ezt, ki azt szereti jobban, de hogy rangsort is állítsunk, ez már nevetséges. A pve-knek ugyanúgy megvan a maga érdekessége, szépsége, még ha kiszámíthatóak is a mobok - ennek ellenére mégis elõfordul, hogy megszívja a csapat, hiába ismerik oda-vissza a mob skill listáját. A farmolás meg egy olyan dolog, hogy szükséges rossz. Ha az ember szeretne pénzt, vagy akármilyen jobb tárgyat, bizony rákényszerül, ha valamire is jutni akar a karakterével majd pvp-n. Egy jó társasággal, folyamatos poénkodással a chaten vagy a ventrin ott is ellensúlyozni lehet a farmolás monotonitását és az ember észre sem veszi mennyi ideje csinálja. Tény, hogy a pvp jelenti a legnagyobb kihívást, mert nem AI ellen megy az ember.
Én a játék megjelenése óta játszom, a legelsõ magyar HoH gyõzelem partyjában ott voltam az akkori scog-osok között. Rengeteget pvp-ztünk, pedig akkor se rank, se faction pont, semmi ilyesmi nem volt (ezért is alacsony nekem mindkettõ), de emellett mentünk pve-zni, felhúztuk a kis karaktereket szó nélkül, farmoltunk magunknak, sõt az egész guildnek is tárgyakat, rúnákat. Senki nem mondta akkoriban, hogy a pve sux és csak a pvp-ért él. Szóval nem értem ezt a megkülönböztetést.
Kíváncsi leszek ellenben, hogy mit fognak csinálni a most csak pvp-zni hajlandó emberek, ha kiegészítõben rá lesznek kényszerülve a pve-re ha haladni akarnak... Szívem szerint letiltanám náluk, mint alsóbbrendû dolgot és jókat vigyorognék az arckifejezéseiken. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Téglát és Orizát nem annyira ismertem, Conjurert és Nestricet meg még kevésbe. Én is szerettem/szeretnék fejlödni, de sokszor emlékszem hogy volt olyan hogy hívtunk titeket, de nem jöttetek, pedig pvp-zni mentünk. Ettöl függetlenül senkire se m haragszom, nem is haragudhatok, mert nincs miért. Szerintem a beszélõ viszony és a jó barátság megmaradhatna ettõl a kis botlástól még, mert pl én még szívesen játszanék Junnal meg Chaos Tündérrel, valamint Subassal, Krahennel és mindenkivel aki elment. Pl életem egyik legjobb hoh-ja, pont olyan teamhez kötõdik amiben Oriza és Tégla is benne volt a felsoroltakkal egyetemben.
Attól hogy elmentek, számomra nem omlik össze a világ, se a guild. Igaz nehezebb lesz, és hiányozni fognak (legalábbis a számomra). Ha nincs emberetek, nyugodtan hívjatok, bár valószínü hogy nem fogtok, mert egy kicsivel tényleg elmaradok tõletek, bár már voltunk együtt a hoh-ban. Remélem azért továbbiakban senki nem haragszik senkire, és további jó játékot mindenkinek.
Üdvözlettel:
Mort Svengar
WSS tag
Jó a pve is, csak nem annyira, mint a ... , de igazad van, nem dumálok többet 😊
Mindenki elment egy másik guildbe.
Úgyhogy lassan énis Guildet keresek. Mondjuk én inkább PvE Guild-et keresnék, ha van egyáltalán ilyen guild.
Þór vígi þessi rúnar
Nefürgyé le!