Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teglagyari
ki ez az Atisz hogy neki mindenki magyarazattal tartozik 😄 mind1 😊

Szeretnek utolag gratulalni:
Colka Babynek a Rank 1-hez
Rudinak a rank 7-hez
Colka Babynek a rank 2-hoz
Gyogyitok Henek a rank 4-hez
es azoknak, kik az elso sigiljuket szereztek meg az iment!

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

Nem teljesen vágom, hogy miért tartozik Neked bárki magyarázattal Ati.<#fejvakaras>

Nefürgyé le!

Atisz
Pff na ezt aztán jól megkaptam... <#vigyor5>

Egy értelmes válasznak jobban örültem volna, de semmi gond, kb. ezt vártamm tõletek (tisztelet a kivételnek).

Azriel: Nem ti voltatok azok, akik azért váltatok ki a guild-bõl mert sokat játszottatok a WSS-sel és ott vannak ismerõseitek? Úgy látszik azóta megint változott a vélemény...

Azért ha eszetekbe jut egy épkézláb magyarázat, azt még írjátok le nyugodtan...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Teglagyari
csoki Breto 😊)

menem szoltal hamarabb, elpasszoltam a tradernek hogy ne foglaljon helyet😊

A sátán száma 😄 Tegnap mentünk 3 kört, annak az eredménye. Többre még nem volt idönk.
Szép kerek szám: 😊
666^th Pets Can Not Heal You Pet Eu 1046 3 0

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Szerintem senki nem tartozik magyarázattal, fõleg neked. De ha már így felhoztad a témát, légyszíves magyarázd meg itt mindenkinek, hogy annak idején miért nem tudtál a saját guildeddel (HunV) PvP-t játszani? Ha beléptél, max köszöntél, és mentél a dolgodra. Inkább random teamekkel nyomtad, mert õk is jobbak voltak nálunk, mi meg szenvedtünk. A vége felé már néha hajlandó is voltál játszani velünk, de akkor már mindegy volt. Vagy meséld el azt, hogyan lett megszüntetve a guilded, igaz nem te tetted, de szó nélkül nézted ahogy Noszi mindenkit kirugdal a guildböl magyarázat nélkül (min 20 ember). Ezeket nem csak én láttam így. Nem akartam felhozni ezt, és személyeskedni se akartam, de felhúztál ezzel a számonkérösdivel. Biztos nagyon jó magyarázatod van mindenre, de engem már az se érdekel.
Hermann ha belépett mindig megkérdezte hogy ki mit akart játszani, és ahoz igazította saját magát. Neki ez a játék a mindene, azért készült ki ennyire, és tudom nem sokat számít, de nagyon sajnálom. Nekem csak egy szórakozás ez a game, de azt minnél eredményesebben szeretném játszani, amit most ebben a formában látok megvalósulni, és ez az én döntésem.
Itt is jo a hangulat...
Fasz ki van én is Sigilt akarok....

[DC]

Miért beszélsz bele abba, amihez nem értesz?

Nefürgyé le!

Teglagyari

Atisz ha neked ennyi flem utan meg mindig magyarazni kell, probald meg atolvasni megegyszer az irottakat.

en az altalanos iskola 3. osztalyaban tanultam a halmazokrol. nem tudom te hany eves vagy, sem azt hogy hogyan boldogulsz a matematikaval, de amennyiben tovabbra sem erted az osszefuggeseket, jot tehet ha ezt is atnezed.

sigilekkel nem igazan kell sporolnunk, volt is jopar a csapatnal, meg esett is elso nap 9 a guildnek. azt nem is emlitve, ha valaki nem jatszik PvE-t vagy tesz a Fissure Armorra, a penznek nincs igazan szerepe, csak gyarapodik ahogy jonnek a sigilek...

Brigadeführer
Hagyd Ati! Felesleges, csak flém lesz belöle megint.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Mennyi most az OBSIDIAN és az ECTO piaci ára?

Atisz
Ha vki elfogadható választ tud arra adni hogy minek kell létrehozni egy új guildet 100%-ban azokkal a tagokkal akik a régiben voltak (értsd: a kivált játékosok mindegyike WSS tag volt). Mert ha vmi agytröszt, karizmatikus, rank 12-es bajnok csábította volna át a fél guildet, azt még meg lehetne érteni. Abba nem gondoltatok bele hogyha mind itt maradtatok volna, ugyanúgy együtt lehetnétek, élvezhetnétek egymás társaságát, pvp-zhetnétek + még 1 sigilt is megspórolhattatok volna magatoknak? <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
remélem a Factions is dobozban jön ki, rühellem a slim tokos full gémeket.

Én nem elmosolyodtam hanem, egy jót röhögtem mert nagyon tetszett, sõt lehet hogy majd alkalmazom is! 😄

méghozzá örömmel ^^

Brigadeführer
Utolára szólnék hozzá a témához amit én indítottam, és le is zárnám ha lehet.

Harmadszor és utoljára mondom el, hogy amikor a témaindító hozzászólásomat írtam, nem voltam beszámítható állapotban. Alább már bocsánatot is kértem érte és mindent visszavontam. De úgy látszik ezt a részt valahogy mindig sikerült átugranotok.

Természetesen nem vagyok tökéletes, mint ahogy senki sem az. Nekem is vannak hibáim, sokat elkövettem a Guild vezetése során is, nem tagadom. Remélem, hogy ebböl az esetbõl sokat tanultam, és azt gyakorlatban is hasznosítani tudom a jövõben.

Igen Oriza, nem próbáltuk meg visszahúzni, mert mint azt már más is megjegyezte, ti sem sûrün igyekeztetek visszatenni a lábatokat amikor a "láma" csapatnak volt szüksége emberre. De ezt is leírtam már, hogy nics ezzel semmi probléma, más szinten játszotok.

Mindenkivel egyesével megbeszéltétek, csak engem állítottak az érintettek kész tények elé a végén.

Juan: Sajnálom, hogy ez történt veletek, így viszont ti talán át tudjátok érezni min mentem keresztül, és milyen indulatok kavarogtak bennem. Nekem a WSS a gyermek...

Igen az IWAY képet ezért tettem fel. Mert elõre kell néznünk, de a múltat nem szabad felednünk... És elõre szólok, ha esetleg valaki Heroes Ascentben WSS IWAY csapatot látna, az nem biztos, hogy káprázat, mert a kezdõ PvP-seknek is ismerniük kell azt a buildet is belülrõl, hogy tudják hogyan mûködik, és hogyan lehet megfogni. Sokkal jobban megmarad így mintha simán elmagyarázná nekik bárki. Kezdõdik a kiképzés...

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Kata
<#vigyor>

[/cserf][/fülünyúl]

Pózváltás?? mivan?<#wow1>
Azért ez a fórumot a fiatalabb korosztály is olvassa...<#law>

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Ok<#eljen>

Nefürgyé le!

Kata
Én jót vigyorogtam rajta, és vágom a témát. Mondjuk azt, hogy váltjuk a pózokat. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Bocsi. Az tegnapi állás volt...
Ez a mai:

A Ch(T) a Thaivani guild jelölése. A "Ch" az Kínát jelöli...politikai cucc ne is kérdezzétek...hosszú...naon hosszú....

besunnyogtak, ennyit róluk ^^

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Nem sokára jönnek a taivaniak???
Lol Gaile megint össze-vissza beszél....már itt vannak...
A ladderen van is 1 Taivani guild. (és 2 japán guild).

Szal már késõ elrohanni...úgy megjöttek, hogy észre se vettük 😛

Szerintem semmilyen, ez jutott rögtön eszembe errõl a csíkos repülõrõl és már így is elég morcos itt a hangulat, gondoltam leírom. Hátha vki elmosolyodik rajta vagy vmi, esetleg oldódik a feszültség is. De ha nem, hát nem<#confused>

Nefürgyé le!

Kata
ööö... ez beugratós kérdés? <#vigyor>

[/cserf][/fülünyúl]

Melyikünk a csík, és melyikünk a repülõ?<#vigyor2>

Nefürgyé le!

azthiszem tégla ugy váltunk el hogy nincs harag én egy szóval sem bántottam se itt se sehol közületek senkit tiszteletben tartom a döntéseteket és nincs ugyebár harag,erre ilyeneket írsz rólam.Nemtudom mi ebben a jó részemrõl továbbra sincs harag csak érthetetlen számomra ez a dolog na mindegy nem fontos.
Teglagyari
hehe, ijen ájvéjes kepeim meg nekem is vannak 😄

WSS IWAY 2005.09.10.WSS IWAY 2005.09.11.

Ez nem egy uj dolog lehet h volt már rola szo itt sg-n de én ma találtam meg és nagyon tetszett^^ Töltsétek le a guild wars songot erröl az oldalrol: http://www.guilddg.com/
Kata
Nehogy már a csík tolja a repülõt. Pont te döntöttél úgy, hogy pvponly leszel, nem én. Loál. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Kúl.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
Lyana Kyja, Gardan De Thor, pár + tagunk lesz, meg formálódunk de a 5-6 aktív játékos egyenlõre megvan (régi céhbõl cimbiket + jól játszó arcokat csábítok még), szeretnék név-változtatást explorers society-re vagy vmi hasonlóra, de nem valószínû, + még ehhez palást csere.

Nagyobb valószínû egy saját weboldal fórummal (már megvan), hírekkel + fordításokkal!! ezen dolgozom

Carlos
Elérhetöségük?

Þór vígi þessi rúnar

Most holvagy?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

EmThor
gw panorama intro music letöltöm

gw panorama screensaver, need install + xvid codec, 55 mega letöltöm

EmThor
A Neowin Game Podcast szerint nem lesz új Character Slot a GW: Factions-ben!!

=> remélem kacsa!

Mivel a GW: Factions "lehet" hogy külön futtatható lesz, ott lesz a 4 slot szabadon... na de mi van velünk, akiknek megvan a Chapter 1 is?! wtf?!

mind1, én hiszek Gaile-nek, miszerint 4+X kari slot lesz, szal nyugi!

Frog Talk 30-1-2006 => Summa (én személy szerint szeretnék egy repülõ pet-et 😄 ha vki látja Gaile-t monnya meg neki plíz + a skill preset-et thx)

- lesznek új istenek valószínû!
- lesz vmi guild alliance 😉 => alliance csaták!!!
- nemsokára új event, szerintem már Cantha följén, oh yes <#eljen>, nem csak a battle isle-okon leszünk
- lesz tréning meccs, gondolom céhen belül. 1 vs 1 amúgy még kérdéses.
- guild hall upgrades -> 100%
- új fegyverek is lesznek természetesen. Gun-ok ötletén jót nevettek 😊 természetesen olyan nem lesz :]
- The Frog likes Mosquito Wing Pizza 😊
- trader improvements coming
- emotion-okból is lesz több
- faction kicsit változni fog de még no details
- nemsokára jönnek a taiwani gémerek is a japók után

tényleg vannak ilyen fanatikusok... a guildemben vannak olyan arcok, akik a weekend alatti 2-3 napon (nem tudom pontosan mennyi volt) majd az egész assasin skill listát unlockolták, + a fontosabb dagger upgradeket is...

Szerintem is ígylessz, elég arra gondolni h 2 óra GvG után legalább 1szer elkell menni unlockolni, tehát több mint 10k gyülik össze.
Nemhinném h unlockolás miatt valaki pve-zni fog, ha nemszeret.
-Hozzáteszem, én biztos h inditok egy Ritualistot.

Jó majd üzenek, hogy mennyi idõ alatt sikerült<#vigyor2>
Nagyon kedves tõled, hogy letiltanád nálam a PvE részt és még az arckifejezésemen is vigyorognál, de azt hiszem egyelõre ezt még nem te döntöd el, hogy melyik résszel játszom, hanem én<#vigyor>
De amúgy jó poén volt...

Nefürgyé le!

Kata
Na persze. Megnézném én azt... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Szerintem az elvakultabb pvp fanatikusok majd 1 hét alatt unlockolják az összes új skillt és egyéb dolgokat, nem fognak pve-re kényszerülni.

Kata
Akkor szólok, hogy mi is a WSS-hez csatlakoztunk. Én is igényelem a pve-t és a farmolásokat is a pvp mellett, ne aggódj. Ezt mondtam is nekik.
Itt sok elvakulttal ellenben nekem mindegy mit játszom, a lényeg, hogy jó csapattal, ismerõsökkel játszom és elütöm vele az idõmet úgy, hogy jól érzem magam közben. Egyáltalán nem értem ezt a pve-pvp rangsorolást, szerintem oltári nagy baromság. Tény hogy ki ezt, ki azt szereti jobban, de hogy rangsort is állítsunk, ez már nevetséges. A pve-knek ugyanúgy megvan a maga érdekessége, szépsége, még ha kiszámíthatóak is a mobok - ennek ellenére mégis elõfordul, hogy megszívja a csapat, hiába ismerik oda-vissza a mob skill listáját. A farmolás meg egy olyan dolog, hogy szükséges rossz. Ha az ember szeretne pénzt, vagy akármilyen jobb tárgyat, bizony rákényszerül, ha valamire is jutni akar a karakterével majd pvp-n. Egy jó társasággal, folyamatos poénkodással a chaten vagy a ventrin ott is ellensúlyozni lehet a farmolás monotonitását és az ember észre sem veszi mennyi ideje csinálja. Tény, hogy a pvp jelenti a legnagyobb kihívást, mert nem AI ellen megy az ember.
Én a játék megjelenése óta játszom, a legelsõ magyar HoH gyõzelem partyjában ott voltam az akkori scog-osok között. Rengeteget pvp-ztünk, pedig akkor se rank, se faction pont, semmi ilyesmi nem volt (ezért is alacsony nekem mindkettõ), de emellett mentünk pve-zni, felhúztuk a kis karaktereket szó nélkül, farmoltunk magunknak, sõt az egész guildnek is tárgyakat, rúnákat. Senki nem mondta akkoriban, hogy a pve sux és csak a pvp-ért él. Szóval nem értem ezt a megkülönböztetést.
Kíváncsi leszek ellenben, hogy mit fognak csinálni a most csak pvp-zni hajlandó emberek, ha kiegészítõben rá lesznek kényszerülve a pve-re ha haladni akarnak... Szívem szerint letiltanám náluk, mint alsóbbrendû dolgot és jókat vigyorognék az arckifejezéseiken. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Szerintem, további vitának nincs értelme, akik elmentek azok elmentek nincs mit tenni. Sok szerencsét nekik, én nem haragszom senkire. Az más dolog hogy régi ismeröseim húztak el, akiket hiányolni fogok mert jókat lehetett velük játszani.
Téglát és Orizát nem annyira ismertem, Conjurert és Nestricet meg még kevésbe. Én is szerettem/szeretnék fejlödni, de sokszor emlékszem hogy volt olyan hogy hívtunk titeket, de nem jöttetek, pedig pvp-zni mentünk. Ettöl függetlenül senkire se m haragszom, nem is haragudhatok, mert nincs miért. Szerintem a beszélõ viszony és a jó barátság megmaradhatna ettõl a kis botlástól még, mert pl én még szívesen játszanék Junnal meg Chaos Tündérrel, valamint Subassal, Krahennel és mindenkivel aki elment. Pl életem egyik legjobb hoh-ja, pont olyan teamhez kötõdik amiben Oriza és Tégla is benne volt a felsoroltakkal egyetemben.
Attól hogy elmentek, számomra nem omlik össze a világ, se a guild. Igaz nehezebb lesz, és hiányozni fognak (legalábbis a számomra). Ha nincs emberetek, nyugodtan hívjatok, bár valószínü hogy nem fogtok, mert egy kicsivel tényleg elmaradok tõletek, bár már voltunk együtt a hoh-ban. Remélem azért továbbiakban senki nem haragszik senkire, és további jó játékot mindenkinek.
Üdvözlettel:
Mort Svengar
WSS tag

EmThor
hungarian darkness

Erre az azt kívánom hogy élje át mindenki azt amit te, csak annyit mondok, hogy mi a nejemmel éltünk át ennél szörnyûbb dolgot is, egy gyerek majdnem elvesztése lehet hogy kicsit keményebb, viszont azt nem kívánom senkinek. Mégegyszer bocs az offért.
Ez így igaz, amikor épp semmilyen dolgom sincs, akkor valóban szoktam pve-zni ^^
Jó a pve is, csak nem annyira, mint a ... , de igazad van, nem dumálok többet 😊

Carlos
Szerintem meg maradat!
És szerintem ez nem off!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az a vicces, hogy a mi Guild-unk is széthullott.
Mindenki elment egy másik guildbe.

Úgyhogy lassan énis Guildet keresek. Mondjuk én inkább PvE Guild-et keresnék, ha van egyáltalán ilyen guild.

Þór vígi þessi rúnar

Jogos!

Nefürgyé le!