Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Júni 12-tõl ingyenes és baromi sok tartalom van benne. Endgame is.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Lehet hagynod kellene ezt a Warrior témát mert mintha az vette volna el a kedved úgy vettem észre.
Kell Alt.karakterekkel játszani különbözõ sztorira rámenni mondjuk én még Spvp-n ennyi idõ után is tuti jól elvagyok.Persze addig még a Lag el nem veszi a kedvem.
Ezt a játékot pihentetni lehet de abbahagyni nem.
Most mi van más ami ingyenes MMO?Tehát nem demo f2p hanem ilyesmi mint GW2,szerintem nincs is:/
Azt viszont nem tudom miért állt le Anet,lehet nincs pénz fejlesztésre vagy betartják itt is a minimum 1 éves várakozást kiegészítõkre.
Holnaptól mondjuk indul megint valami event amirõl még semmit nem tudok de most utánaolvasok.
Köszi mindent by GW 2. sziasztok
Never underestimate the power of the dork side!
ami viszont remélem, hogy sose lesz, az a mount. gw nem mountos játék, vannak waypointok, pillanat alatt ott lehet lenni bárhol. egyedül amit el tudnék képzelni, az mondjuk wvwn egy kvázi eszköz, mint a siege golem, csak nem az. lóhátról nyilazás, nehézlovas roham... fú, mekkora lenne 😄 meg a lándzsák is kikerülhetnének a vízbõl. sün formáció, miegymás.
esetleg pár taktika, amit utilyti skillként lehetne használni. annál jobban érvényesül, minnél többen használják ugyanazt a közeledben. máris kevesebb lenne az agyatlan rohangálás.
Never underestimate the power of the dork side!
A fúrás is jó módja a pénzszerzésnek, 0.0-ban fõleg, de az se túl izgalmas. A beltezés vagy az anomáliák már jobb, de azt is úgy lesz érdemes hogy amit lõsz, azt salvage-eled is, ez sem az izgalmas katagória. Ott a pvp ami jó móka, én azt sosem szerettem. A fent említett dolgokon kívül ott sincs endgame pve. Ezen kívül 0.0-ban még a saját területeteken sem érdemes egyedül mászkálni. Nagyon jó és összetett játék az EVE, de semmiképp nem casual barát.
A shout warrior a kedvencem, halom toughnessel és egy raklapnyi HP-val. Kétkezes kard vagy hammer és axe/axe vagy kard/axe, vagy kard/horn vagy axe/horn, ahogy tetszik. Berontani a tömegbe, ledobni magadról és a társakról a kondit+healelni és közben osztani a sebzést, mindezt úgy, hogy nem papírból vagy közben.
A guardian népszerûbb, sokan jobban is szeretik, ezt megértem, de a warrior sokoldalúbb. Ha lenne GvG, ami sajnos nincs, biztos vagyok benne, hogy egyiket sem tudnám nélkülözni a csapatból.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem te egy kicsit túl komolyan veszed a gw2-õt am ...próbálj meg szigorúan legalább 1-2 lehetõleg személyes haverral játszani naponta pár órát, vagy párnaponta. és ne azért, hogy egymás pöcsé huzogassátok közben, hanem valami nehéz szopós jumping puzzlet letolni youtube nélkül, pár eventre becsekkolni stb.
Én mikor asszonnyal tolom NEM használunk wp-t, csak ha world boss spawn van. szinte minden agro mobot levágunk, minden lyukba benézünk, egymás közt marhaságokat mondunk npcknek, és 2 órát elbaszunk asura kezdõhelyes jumping puzzlevel, mire rájövünk mi a fenét kell csinálni 😄
ÍGY tudom élvezni, de mint komolyabb mmoplayer, aki szeret hajtani is, gearelõdni kicsikét, kitûnni a tömegbõl... hát, változtatnom kell a hozzáállásomon, mert ahhoz nagyon kevés a game.
de pl régi régen sokat toltam l2-vel, igazság szerint elsõ és leghuzamosabb ideig tartó mmom volt, szóval véremben van a grindelés - így hát imádok akár 30-40es banditatábort is farmolni azért a kis tatyóér, ami 1 ezüstöt ér.. vagy éppen grawlokat a bone shard és totemjeikér. így lett 50g-m is úgy, hogy 80at még el se értem 😛
Pl minden második napi "bevételt" unid dyeokra költök, tegnap 12-õt nyitottam ki, semmi nem volt benne, multhéten egyszerre 35öt, 1 szros silver dye volt csak. csúnyán tele van a játék szerencsejátékokkal amugy 😄 szal ez is addiktív sztem.
na remélem most senki nem esik a torkomnak próbáltam csak jót írni
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Teljesen más világ,ne csodálkozz ha kapsz kis oltást ez miatt
"Én most sem bömbölök. Csak leírom a véleményemet meg azt amit szeretnék..."
igaz, ez kõkemény havibajos hisztinek tûnik😄
Gondolkozzál el azon vajon miért csengett le a lelkesedésem! Azért mert rájöttem... immáron kétszer is hogy a GW2 egy olyan játék amiben nincs mit csinálni egy-két dolgon kívül.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Ebben az a sz*r hogy egyáltalán nem kell kockának lenni hozzá... és nem kell leélned elõtte az életed HA akarod benne vinni valamire. Ez egy jó nagy hülyeség.
"Faki:
Annyira édi, ahogy rajongva tapsikolsz most egy másik MMO-ért. Aztán készülj fel arra, hogy az EVE forumon is bömbizni fogsz, amint lecseng a lelkesedésed"
Én most sem bömbölök. Csak leírom a véleményemet meg azt amit szeretnék...
t0xikus:
Ne keverjél már össze saját magaddal, hülye gyerek.
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Imádom az elder scrolls játékokat, pont mert hogy sp játékok és senki sem fossa össze nekem. (coop hiányzik belõlük)
A legnagyobb hiba amit elkövetnek szerintem nem az, hogy ezt TES néven is adják ki. Kurva nagy zuhanás lesz belõle. Bár ne legyen így.
Titant meg... egy videót linkeljen már róla valaki pls, lehetõleg gameplayt, mert az, hogy blizzard, nekem nagyon messze áll a kézpénztõl
10 év múlva már GW3, GW4 lesz. Nem gyakori az olyan hosszú életciklus mint wow vagy EVE esetében. Kiadnak 2-3 kieget, aztán a következõ játékot, nem kell ezen meglepõdni. Azt azért kétlem, hogy 2 év múlva bezárnák, eddig eléggé sikeres, hiába mantrázzák a haterek az ellenkezõjét. Nézz meg pl. egy Conant hol van, mégse zárják be. GW2 meg most úgy tudom wow után a 2.
Már leírtam korábban, hogy Titan-ig csodát nem kell várni. Nem havidíjas játéknak teljesen jó GW2, aki meg nem szereti wvw-t ne játszon vele. Aki meg már abbahagyta minek írja le ide 101x, hogy neki nem tetszik. Dühöngje ki magát, ha már itt akarja kiadni a feszültséget, aztán menjen máshová. Hagyjatok minket békén végre.
(most majd úgyis átmentek mind TESO-ba (indulna már el, nyugtunk lenne végre), aztán ott is ez lesz pár hónappal indulás után, ti ezt élvezitek... 😊
Jobb lett volna elsõ részhez még kiegészítõt adni az legalább futott mindenki gépén normálisan.Ahoz is lehetett volna Wpvp-t készíteni.
Annyi,hogy nem volt ugrálás meg 1/4 percenként bukfenc,nem is tudom mi lenne nélküle de én elvoltam.Ennyien meg ott is voltak simán mint itt most.
Aztán az volt a corpg ez meg MMO és ilyenkor nevetek😊
Annyi jó az egészben,hogy ingyenes meg jó az Spvp és thief+Guard jól sikerült igaz többi meg visszafejlõdött de mind1😊)
Amióta kijött a GW2 (féléve?) több panasz érkezett a játékra mint a WoW-ra az évek alatt. Mellesleg hol lesz a GW2 mondjuk 10 év múlva ?! Sehol... ezt a játékot két év múlva úgy bezárják ahogy illik. Az egyetlen dolog ami hosszútávra lekötné az embert az a WvW de az is annyira kritikán aluli hogy még azt is kár volna rá mondani hogy sz*r mert annál is lejjebb van.
Mellesleg az EVE Online a százezres elõfizetõ táborával már a 10. ingyenes kiegészítõt adták ki ... e-hónap 4.-én. És felkészültek a köv. 10 évre... a GW2 10 év múlva sehol nem lesz...
Jó lehet Guard-ot jobban érzem és közben rájöttem,hogy Thief+Guard mellé Warrior már tök felesleges,lehet ez a gond csak😊
@Monkey,
Igen, nincs miért. Egykarakteres játékos vagyok, azzal megcsináltam egyelõre mindent ami érdekelt, a guildes programokra logolok még be amikor olyan kedvem van. És? Amikor van olyasmi, ami érdekel, belogolok, amikor nincs kedvem, nem. Csinálok helyette mást amihez nagyobb kedvem van, mert ez csak egy játék. Ettõl függetlenül nem csak én játszom vele, hanem rajtam kívül még egy csomóan, akik elvannak nap mint nap.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
engem sokkal inkább az bánt, hogy köze sincs a gw1hez a játéknak. assassins creed 2 is ac 2 lett, nem pedig prince of persia alapvetõ hasonlóságokkal, jatekstilus és körnbyezetébõl adódóan. persze vannak újítások amik kifejezetten tetszenek de ha megváltoztatják a neveket, kiveszik a charrokat, akkor az életbe nem gondolnám hogy ez gw