Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez majd meg még lejebb is.
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
Dátum valószínû hogy 1 éves évforduló lesz, de persze ANet-é a döntõ szó, szóval addig semmit se elhinni és Gaile azt mondta nem terveznek pre-be bármiféle plusz itemet belerakni, szóval valószínû hogy early access miatt lesz pre-orderes is.
Igerem megrpobalok hetvegere osszerakni egy ether paklit es akkor tolhatnank is valamennyit😊
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Ha csak olvasni szoktad a fórumot akkor nem vagy aktív tagja a közösségnek, vagyis feljössz rezignáltan elolvasod a legutolsó hozzászólásokat és lelépsz.
Nagyon helyes.
Aztán egyszer csak gondolosz egyet és megpróbálsz "aktív" taggá válni...(de minek..?)..most mondjam hogy elb*sztad?..áá sztem tod ezt magagdtól is. Az a baj hogy az elsõ hozzászólásodra érkezõ válaszok után már a büszkeséged nem engedte, hogy befogd a szád és ezzel valamilyen formában meghunyázkodj...
Szánalmas...de te akartad...
Kicsit emlékeztecc 1 a guildwars.hu-n ugyanilyen belépõvel megjelent arc-ra...Kamikazee ha valaki emlékszik még rá....
Persze az is lehet hogy régóta irogacc is ide, csak nem volt bátorságod felvállalni a hozzászólásod a saját neved alatt... akkor minek irtál?
Na mind1...
A fõ témához nem fûznék hozzá semmit...mert nem vagyok kompetens a témában (<----látjátok mindenkinek így kéne).
Viszont kérném az összes érintett guild taglistáját (ezzel is lehetne tisztázni pár dolgot) még péntek elött, ugyanis péntek este és szombat hajnalban van a frissítés...
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
necro g: a hozzaszolasaiddal csak azt bizonyitottad eddig, h teged tavolrol elkerult az evolucio szele, azt tanacsolom vegyel peldat emthortol, ugyanaz a velemenye mint neked megis elo tudta adni kulturalt hangnemben...
azt hittem a 1337 spe4k terén már mindent tudok, de fingom sincs mit jelent a "sif".. valaki föl tud homályosítani? 😊
1. Nem vagyok lama es senki mas sem. Sajnalom hogy ilyen elhamarkodottan leszolsz masokat, nem esik jol senkinek hidd el.
2. A vita engem nem idegesit es ugy fest masokat sem. Ugy fest erdekel nehany embert. Nem tudom ez mekkora resze a forum olvasotaboranak, lehet hogy nem olyan nagyresze, de egy-ketten legalabb vagyunk.
3. A forum "kisajatitasarol": ez itt egy guild warshoz kapcsolodo forum es szerintem egy guild wars klan valamint az azt erinto tortenesek + erintett szemelyek velemeny erdeklodesre tarthatnak (es tartanak) szamot.
Szoval bocs hogy ezt mondom, de sztem ez egyaltalan nem off. Es engem spec jobban zavar amikor valaki beleirogat egy temaba, csak azert mert ot nem erdekli es azt mondogatja hogy ez senkit nem erdekel (ami nyilvanvaloan nem igaz). Ez csak azt mutatja hogy az illeto arra sem kepes hogy atscrollozza az ot nem erdeklo hozzaszolasokat.
Probalj meg jozan esszel belegondolni: ha mindenki csak egyszer szolna hozza egy temahoz (ami nem erdekli) ugy hogy: "total off, nem erdekel, hagyjatok mar abba", akkor milyen ertelmes tartalom lenne a forumon? Hadd mondjak egy peldat: volt ez a pve vs pvp vita (bar nem kene vitanak lennie😊, de szted ha minden pvps beirna hogy "bazze hagyjatok mar abba a zold item araknak a megbeszeleset, mert ez SENKIT nem erdekel" vagy a pvesek azt irnak "tokom mar a tombba meg gvg postokba, ez SENKIT nem erdekel", az hova vezetne? Legyunk kicsit toleransabbak ha minket nem erdekel valami. Nem kerul semmibe nem elolvasni ami nem erdekel
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Nefürgyé le!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Valószínûleg azért nem játszottunk 7-8-an folyamatosan pvp-t, mert nem tudtunk, ilyen-olyan okok miatt, vagy ha igen, akkor nem túl sok eredménnyel. Hidd el Kata, eleget vártam arra, hogy megfelelõ csapattal, sikeresen játszhassak velük, de elfogyott a türelmem.
Azért 4 exWSS-rõl beszéltem, mert mi négyen találtuk ki az új guild létrehozását, a többieket pedig hívtuk, de mint említettem, nem csak WSS-bõl, hanem máshonnan is, igaz legtöbben a WSS-bõl fogadták el a meghívást, azt hiszem heten, ez gondolom nem az én hibám lehet, és nem rajtam múlt, tehát ezért inkább ne engem vonjatok felelõsségre. Én személy szerint olyan 4-5-re számítottam, aki jön, de 7 lett belõle.
Bocsi Necro...<#wow3>#wow3>
Nefürgyé le!
És igen Béla! Tényleg tegnap regisztráltam magam, mivel nem tudom elviselni, hogy bizonyos topic-okat bizonyos emberek "kisajátítanak" maguknak. Mivel én általában olvasgatom a fórumokat (infót gyûjtök), ezért nem mindenhol regisztálom magam, csak ha mondanivalóm is van. Az SG fórum csak egy a sok közül, és nem reg-eztem volna magam, ha nem idegesítene ez a vita, mint szerintem mindenki mást!
Én is most írok itt utoljára, mivel utálok lámákkal vitatkozni!
Nem gondoltam volna hogy hozzaszolok ehhez a topichoz, de most megis megteszem.
Az az igazsag hogy engem igenis erdekel mi tortenik/tortent a WSS-el es a jelenlegi/volt tagokkal. Tehat cafolni szeretnem az alabbi hozzaszolast, miszerint ez nem erdekelhet masokat az erintetteken kivul.
Nestriccel es Orizaval idonkent szoktam jatszani tombba, igy termeszetesen erdekel hogy mi tortenik veluk es pl. jatekban utolag mar nem olyan konnyu megtudni a reszleteket chaten. Plusz igazsagszerint ugy altalaban is erdekel hogy ki mint eli meg az ilyen helyzeteket, mert az ilyesmibol lehet hogy mas klanok profitalhatnak, hasonlo helyzetben hogy kezeljek a dolgokat.
Szerintem ez a forum egy lazan kotodo kozosseget takar ahol egyesek szorosabb kapcsolatot apolnak a masikkal, masok erintolegesen ismerik egymast es neha beszelgetnek, es megint masok nem tartoznak sehogysem egyesekhez vagy nem erzik magukat erintettnek.
Necro G, ha te ebben a kerdesben ugy erzed nem erint teged, azert meg ne feltetelezd hogy senki mast nem erdekel csak azert mert nem szol hozza vagy nem hangoskodik. Es kerlek ha legkozelebb hasonloan erzel, azt ne ilyen penetrans stilusban kozold, mert ez sztem inkabb felhaborito, mint hogy pl. a WSS ugyben erintettek itt beszelik meg a tortenteket (a te hozzaszolasodnal meg mindig joval kulturaltabban).
Különösebben engen nem igazán érdekel a dolog, csak mivel Ati kérdését lehurrogtátok, gondoltam közzé teszem, hogy talán miért merülhetett fel ez a kérdés. Sokunknak feleslegesnek tûnt ez a kilépés és új céh alapítása, ha úgyis egy partynyi emberrõl volt szó. Sõt, akár azt a 3-4 pvp-s embert a más céhekbõl át lehetett volna hívni a wss-be is, aztán ugyanúgy pvp-zhettetek volna függetlenül másoktól. Szerintem nem sok embert zavart volna, legalábbis engem nem. (Legfeljebb kérdezgettem volna taktikákat, buildeket, tapasztalatokat, mert én szeretek pve-zni és pvp-zni egyaránt.)
Szóval ezért érzem én is azt, hogy egy kicsit mondvacsinált okok miatt történt ez a nagy csinadrattával való kilépés és új pvp céh alapítás. Persze lehet, hogy nem tudok mindenrõl a témával kapcsolatosan, csak mint külsõ szemlélõnek ez jön le.
[/cserf][/fülünyúl]
Jaj te szegény rendszeres fórumlátogató, úgy sajnállak, hogy téged ez olyan hosszú ideje zavar, és olyan sok más, hasznos dologról értekeztél már itt a többiekkel, de egyesek most ebben meggátoltak. <#nevetes1>#nevetes1><#lama>#lama>
[/cserf][/fülünyúl]
Megértettük Necro G. Egyébként ha csak ilyen tuskó-paraszt stílusban tudsz írni akkor te sem vagy ide való, szóval ne írogass ide többé <#eplus2>#eplus2>
Nefürgyé le!
A faszom kivan a WSS ill. volt WSS tagok belügyeivel! Nem mennétek el a picsába máshol vitatkozni? Beszéljétek meg TS-en vagy Ventrin, aztán le van tudva. Szerintetek érdekel ez még valakit? Ez a topic nem 10-15 embernek készült! És az lesz köztetek a gyenge elméjû, aki EZT nem érti meg! Szóval ne irogassatok többé ide!
"Az új guild pedig azért alakult, mert átbeszéltük, hogy az utóbbi idõben akkor ment a legjobban a game, amikor a whisperes backup társaság együtt játszott. Ezért mi négyen (Nestric, Conjurer, Tégla és én) úgy gondoltuk megpróbáljuk megint együtt. Számításba vettük, hogy kik jöhetnek még szóba és egyenként megbeszéltük velük, hogy akarják-e, mielõtt belefogtunk az egészbe."
Magyarul ez azt jelenti, hogy vagyunk mi 4-en és hívtunk még néhány embert különbözõ guildekbõl (nem csak a WSS-bõl!), akikrõl úgy gondoltuk, hogy szeretnénk velük együtt játszani minél többet nyerni és minél jobb eredményeket elérni gvg és a "fos tomb" terén. Voltak akik nem fogadták el a meghívást, mert jól érzik magukat a jelenlegi guildjükben, de többen voltak azok, akik elfogadták. Vannak még néhányan, akiknek az ajtó mindíg nyitva lesz, és vannak olyanok, akiknek sohasem fog kinyílni.
Megelégszel ennyi magyarázattal és elfogadod?
Nefürgyé le!
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Abban a guildben ahol elõzõleg voltam is volt egy magas rank-û játékos aki normálisan el tudta mondani miért hagyja el a guildet és más, profi német játékosokhoz csatlakozott (nvezetesen a PnH-be). A gyûjtõguild teljesen természetes dolog, de az hogy vki majdnem ugyanazon emberekkel létrehoz egy másik guildet, az hogy is mondjam... ÉRDEKES, de ha úgy tetszene és sértegetni akarnálak akár ABNORMÁLIS-nak is nevezhetném. Természetesen ezt nem teszem.
Egyébként ezt nem csak én nem értem. De tényleg nem fontos válaszolni, ha úgy érzed.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
kezdesz szanalmas lenni ezzel az ertetlenkedeseddel...
::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
cserébe, OFF 😄
n the well
Gandalf: "OMG! noob!"
Merry: "d'oh"
**The fellowship hears the ork drums
Boromir: "***?"
Aragorn: "***?"
Frodo: "..."
Gandalf: "Oh ffs >.<"
**the fellowhip shores up the doors as the orks come
Boromir: "TEAMS FFS!"
Aragorn ork
Gimli ork
Legolas ork
Aragorn ork
Aragorn ork
Boromir ork
Gimli ork
Gimli ork
ork: "OMG! h4x!"
Gimli: "pwned"!
Legolas ork
Legolas ork
Legolas: "lol!!"
Boromir ork
Gimli ork
Gimli: "Foos!"
Legolas ork
ork: "ffs, wallhax!"
**The cavetroll enters the chambers destroying the doors
Gandalf: "Oh ffs!"
Boromir: "Omg, its teh boss!"
Aragorn: "Sif noob, we're not at teh end yet!"
**Cavetroll slams Boromir and Aragorn out of the way, and then skewers Frodo
Sam: "OMG!"
Gandalf: "OMG!"
Aragorn: "omg, pwn!"
**Legolas jumps on the cavetroll and shoots arrows down into its head
Legolas cavetroll
Ork: "OMG! PWNED!"
Gimli: "LOLOOLOL! noobs"
**The fellowship then runs through Moria, chased the whole way by a horde of orks
Boromir: "FFS! Teams, foos!"
**A flaming shadow starts to follow them, and the orks withdraw
Aragorn: "Now THIS is teh boss!"
Gandalf: "OMG!"
**The fellowship take to long flights of stairs that are starting to crumble and fall. Orks shoot at them with arrows.
Legolas: "LOL, noobs. Chex0r this out!1!"
Legolas ork
Legolas ork
ork: "AIMBOT!"
ork: "turn it off!"
Legolas: "lolol!"
**The fellowship crosses a bridge, Gandalf stops to confront the balrog
Gandalf: "joo shall not pass!"
Balrog: "***?"
Gandalf: "JOO SHALL NOT PASS!"
Balrog: "Sif, noob"
**Gandalf strikes the bridge with his staff, cracking it and causing it to break under the Balrog's weight
Balrog: "ZOMG! PWNED!"
Frodo: "OMG! Gandalf!"
**The Balrog falls and in a last act of defiance strikes out with its whip, entangling Gandalf
Gandalf: "D'oh"
Frodo: "OMG, joo foo!"
Gandalf: "fly u foos, fly!"
**Gandalf lets go and follows the Balrog into the crevass
Gandalf has left the server
Balrog has disconnected
**The fellowship rests, and in the night Frodo speaks with Galadriel
Galadriel: "For a noob, u r teh leet!"
Frodo: "Sif. I don't want teh ringz0r. Do u want teh ringz0r?"
Galadriel: "******! SIF I want teh ringz0r. I have enough h4x of my own!1"
Saurman: "ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!"
uruk hai: "leet!"
**Frodo goes off looking for firewood, Boromir follows and confronts him
Boromir: "Gimmie teh ringz0r so ** hax can fight teh boss!"
Frodo: "Sif, foo. Punkbuster will pwn joo!"
Boromir: "Naw, we play on non-pb servers"
Frodo: "STFU noob"
Frodo has left the server
Boromir: "***! FRODO! Bring teh ringz0r back, faghat!"
**A group of Uruk Hai encounter Boromir
Boromir: "OH FFS, TEAMS!!"
Uruk Hai Boromir
Uruk Hai Boromir
Uruk Hai Boromir
Uruk Hai Boromir
Uruk Hai Boromir
Uruk Hai Boromir
Uruk Hai Boromir
Uruk Hai Boromir
Boromir: "****ing campers"
**Aragorn comes across the battle
Aragorn: "Boromir joo noob! ***!"
Uruk Hai: "Hah, pwn!"
Aragorn Uruk Hai
Aragorn: "I bring joo teh pwn!"
**Aragorn goes to Boromir
Boromir: "Damn lag!"
Warning: Connection problems detected
Boromir has disconnected
Aragorn: "FFS!"
Sam: "Frodo! ***! Invisibility h4x!"
Frodo has connected to the server
Frodo: "Sam, STFU and FOAD!"
Sam: "Sif!"
Frodo: "Oh, ffs n00b!"
3Nd!!!!11
Köszi a tippeket!
Þór vígi þessi rúnar
flame flame 😄
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
ja pve rulez! 😊
najo csak kiruccanásként 400 gvg meccs után 😊
Tomb idegesítõ lehet mivel nem mindig a saját csapatod hibái miatt esel ki...
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Most egy friss XP telepités után az történik, hogy a GW-ban a textúrák nincsenek összemosva. Tehát frankó kockákban látom a textúrákat és a széleik pedig tök élesen vannak egymás mellett (mint egy szines sakktábla).
Az az érdekes, hogy ha nyomok egy ALT+TAB-ot, akkor megjavul a dolog. Screenshoton sem látszódik a dolog.
Valakinek van valami ötlete?
3Ghz, 1Gb, 6600Gt, Detonator: 81.85
Þór vígi þessi rúnar
R P: Én jobban szeretek tombozni mint gvg-zni, de szerintem ezt már tudtad.
Azért majd megyünk gvg-t is szerintem sokat. Tegnap 3-ra futotta az idõbõl<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!