Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
A törlések miatt.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Kicsit hibás a topic mert nekem kint csak 10030-at jelez amikor 10-el több van.
Az sg-n is van bugreport?

Szaruman
Mondom e😄 Közbe becsavarodok a levezetési tételektõl😄

LoL...

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Szaruman
Jaj, ne offolj😄

Ti hülyék vagytok....mind😛😛😛
(gordon, árpi, lego)

Szaruman
Igeeeeeeeeeeeen<#taps>

Talan mert tegnap nem voltam😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Szaruman
Nem is õ az edzõ. Mirõ beszélsz he? Gyuree, néha nekem is szenvedés, de tegnap nem volt az <#gonosz2> rád bízom, h miért<#fejvakaras>

EmThor
ezt élvezettel olvastam <#eljen>

ne feledjétek: holnap weapon contest gyõztes hirdetés + lehet elindul a cape contest + reméljük infó is fog potyogni, legalább a kövi event hétvégével kapcsolatban... hívjuk úgy mint régen, mert az maradt: BWE

Komolyan toltam mi?😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Ugywan Eddzõbáá!!!!!!

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Ismet van mondandom, meg magam is meglepem magamat ma😊

Solonnak az utolso bekezdesevel totalisan egyetertek: ez egy jatek es az embernek muszaj szem elott tartania hogy jol erezze magat. Ez velem ugy volt, hogy pve guildben kezdtunk aciddal egyutt, a langolo legioban. Jo arcok voltak, meg jo sokan voltunk, volt duma allandoan😊 de aztan kb 3 honap utan meguntam a pve-t es majdnem abbahagytam a jatekot. Mar nem volt kedvem feljarni pve miatt, a klan meg nem pvpzett semmit. Majdnem abbahagytam.

Hosszas ragodas utan atpattantam egy pvp klanba, a crazy rebelsbe ahol eleg sok gvg ment, viszont nem sokan voltak es egyre ritkabbak lettek a meccsek. Gyakran 3-4 orat alltam a tombba hogy egy normalis csapatot talaljak magamnak. Mivel munkahelyem van, ezert a munka utani par ora joval ertekesebb nekem annal hogy meresszem a kepernyore a szemem es azt uvoltozzem "prot monk lfg" orakig. Szoval mar itt is eleg szenvedes volt a jatek es itt is majdnem abbahagytam.

Ugyhogy becseleztem magamat az XP-be😊 Most Szarumannak vagyok a klantarsa: hat igy is eleg szenvedes a jatek, gondolkodom is hogy abbahagyom:-))))))) A nem (=abba azert nem hagyom, a tobbi igaz:->>>😉.

Ezzel csak azt akarom erzekeltetni hogy a gw is csak egy jatek es ha mar nem erzed jol magad az adott helyzetben, akkor mindenkeppen valtani kell kulonben szenvedesse meg idopocsekolassa valik az egesz.

Es itt jon a kepbe amit a gw-nel vettem eszre (ez az elso MMORPG amivel jatszom): mivel itt valodi emberekkel (tobbnyire😉 jatszol egyutt, ezert a reakciok + elvarasok kb azonosak mint a valos eletben. Tobbe nem lehet megtenni hogy a jatek csak jatek, azt lekapcsolod ha unod. Ha lekapcsolod a gepet tomb kozben mert unod, akkor a tobbiek szijat hasitanak a hatadbol😊 Es itt jon be hogy a jatek tobbe nem csak jatek -> kotelezettseg is (mar ha az ember ad valamennyire tobbiekkel valo jo viszonyra😊. Es a kotelezettseg nem mindig kellemes egy kikapcsolodasra tervezett elfoglaltsagban, es az ebbol fakado nezetkulonbsegek bizony sertodeshez vezetnek.

Ha belegondolsz, azert ez mar kemeny: jatszol egy jatekkal, de kozben x mas emberrel kell egyuttmukodnod (kulonosen gw-ben), ami azert nem olyan konnyu, ha az ember nem olyan termeszet, nincs olyan hangulatban stb. Sertodesek vannak, alkalmazkodni kell. Ezek azert eddig nem voltak meg semmilyen jateknak a reszei es nem mindig megy olyan konnyen.

Na, mit is akartam irni...? Jah, megvan😊 hogy a jatek csak jatek, es nem kene az amugy is stresszel teli eletunket meg ezzel a plusz idegeskedessel megfejelni😊 (huu de szep volt, nem?) Szoval mindenki bocsasson meg a masiknak es az elet menjen tovabb😊 (predikatornak is elmehetnek😊

Brigadeführer
Én is annak szántam Smoke. Meg apró célzás, hogy aki esetleg még akar "OFF"-olni az ott még folytathatja, én már nem fogom.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Solon: A fõ témához nem fûznék hozzá semmit...mert nem vagyok kompetens a témában
Tusy: - mi is a fõ téma? Ki miért hagyott ott egy guildet egy másik kedvéért? Pedig van errõl is tapasztalatod ami szerintem érdekelhet másokat is
- amúgy mi van a ride-el? Meg hogy kerültél az IL-be? Átcsábítottak? 😊 Engem pl. ezek is érdekelnének legalább egy-egy mondat erejéig (akár privátban is)

Látom még mindig haragszol és még mindig szerecc kötözködni...de hát te mindig is ilyen voltál, és amint látom ilyen is maradsz..de np, hátha mást is érdekel...

Kezdjük az elején... Szóval amint az láccik Tusy a mai napig nem tudta megbocsátani nekem hogy annakidején kiléptem a TMT-bõl. Akkor elmondom itt is. (mert ugye ez itt arról szól, hogy 34242évvel ezelötti dolgokat vesézzünk ki...)
A TMT az legjobb guild a mai napig is. (<--aki mást gondol az nem érdekel...ennyi.) Viszont én és még páran nagyon ráuntunk a PvE-re ezért nekiálltunk PvP-re buzdítani a népet. De ez nem pont úgy sült el, ahogy szerettük volna. Heti PvP jött össze és ez nagyon kevés nekünk (nem királyi többes...csak mint mondtam nem voltam vele egyedül. Mielött drága barátom ebbe is belekötne: Deosil, Col, Manitu, Anphalas.). Persze elvileg meg lett a PvP mag, csak sose 1szerre voltak fenn... Egyre jobban kezdtem kifelé kacsintgatni. De több mint 2 hónapig még TMT-ben maradtam. (Általában Lego-nak panaszkodtam, szal õ a megmondhatója...)
Mivel a privikbõl ugy jött le, hogy csak 1 guild szenvedett kóros emberhiányban, így lett a RiDe. Szinte a teljes a TMT elfogadta és megértette a döntésünket...kivéve pár embert...ugye Tusy...?
Majd belsõ viszályok miatt a RiDe-ból kilépett Vadász 😞, és jópáran inkább WoW-ozni mentek mint hogy GW-zenek, így az aktív tagok száma erõteljesen lecsökkent...Ebben az idõben többet GvG-ztem IL-ellel mint bárhol máshol. Majd a "Bazz megyek át hozzátok" poénok egyre komolyabbak kezdtek lenni.
Ebben az idõben a RiDe-ot Mad Pig vezette, de õ is mint mindenki ilyen helyzetben tehetlen volt, és a guild jövõjét érintõ kérdések alól meg elég gyakran kitért. Ladder reset elött már végképp meguntam és kérdõre vontam Pig-et ...Sajnos õ is ugyanarra jutott mint én, hogy így ennek nincs értelme. Pig úgy döntött hogy addig nem lép ki a RiDe-ból még mindenkinek nem sikerült új guildet találnia...ekkor kiderült, hogy már a teljes guild nézett magának másik helyet...kivéve Pig-et (bár róla mindenki tudta, hogy oda veszik fel ahova csak jelentkezik).
Így én mentem IL-be, Pig-el és Col-al.

Ennyi...

Tusy nagyon szeretném ha többször már kéne ugyanezt elmondanom. Ez asszem már a 3. vagy 4. alkalom. Igaiból senkinek sem tartozom elszámolással (ne lepõdj meg neked sem!), így nincs is jogod bármit számonkérned rajtam...

Ha már így sikerült kisséfelbasznod az agyam, így fozzászólnék a "fõ témához" ami már ugye OFF.

Senkinek sem címzem, de mindenkinek érdemes elgondolkodnia ezen:
A GW egy játék és mint minden játéknak ennek is az a célja hogy este kikapcsoljon és szórakoztasson. Ezt mindenki másban másképp találja meg (mint ahogy bélyeget sem gyüjt mindenki). Szóval mindenkiben kell hogy legyen annyi önzõség, hogy azt nézze neki mi a jó.
Persze 1 guild elhagyása nem mindig az egyetlen módszer és ha az akkor azt is többféle képpen lehet bemutatni...én is mutattam már be erre jó és rossz példát is...

Na télleg ennyi...menstruáljon más is...

Szerintem itt zárjuk le mert ez mindent takar!

Én is akatam de sajnos lemaradtam, nem hittem voléna hogy pár óra alatt produkáltok vmi 25-28 hozzászólást!

Szaruman
Elkéstél<#action>

Kata
Magyar bó'tnál még nem lehet elõrendelni valahol?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Rohattö!!!4 Én akartam!!44 <#duhos2>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
<#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

Brigadeführer
A WSS-ben nemrégiben történt változásokról és a jövöbeni tervekrõl "hivatalos" közlemény itt.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

nemigazmar, ez az egesz satan szama kerdes total OFF, ami SENKIT nem erdekel:-)))))

(mielott az uj olvasok koveznek, csak trefalok, par hozzaszolassal lejjebb a referencia😊

Így van Lego, a hibás fordításokról nem is beszélve, a Latin nyelvû Voluga és az elsõ Angol verzió tartalmazza azt a bizonyos Lucifer-t is , ami téves fordítás. Lucifer mint a Sátán neve nem létezik.Eredeti héber nyelvû bibliában az a rész egy Babiloni uralkodóról szól és nem az ördögrõl,sátánról,gonoszról.
dougO
maradjunk annyiban h 1-el mész 😉

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

sorry: churchofsatan.com
Amúgy http://scythe.hu , http://churchofsatan.hu
Tusi a sátán száma hivatalosan 9, mivel az egó száma= sátán száma és az egó száma 9. Hogy miért? Mert akármennyivel megszorzod és a végeredmény számjegyeinek összegét ha összeadod akkor mindíg visszatér önmagához. Példa: 9x2=18 1+8 = 9 és ez így megy a végtelenségig.
dougO
plusz postaköltség, ami +3-4k, akkoriban sokat gondolkodtam, hogy megrendeljem-e külföldrõl, de kivártam és megérte. pre-orderes GW 7990-ért 😊 tuti lesz ch2 is, fõleg h látták az elsõ rész sikerét. hajrá automex 😊 no postaköltség és para h mikor érkezik. kár h CE nincs egybõl 😞
emléxem mircen volt egy arc aki egész nap fent lógott és május elején mondogatta h dejjoo már csak 10 nap és megjön az elõrendelt CE, mi meg már rég játszottunk 😄DD

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Szaruman
Hah, én vagyok a legnagyobb téker😄

Nemloptam, deezt mindenki tudja, aki akkoriban járt IRC-re.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

De eza Bilia dolog nemfexik nekem, igazából semmiben nemtartom kompetensnek, mert többször írták át mint ...... -xal soxor 😄

Atisz
Miért Lego? Csak nem azt akarod mondani hogy te loptad? <#banplz>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sztem inkább a Jelenések Könyvében, de azt sztem János írta 😄

dougO
<#mf2> erre én pályáztam Árpád, de XP forumon elment az idõ <#mf1>
na majd a 20000 az enyém lesz...<#nyes>

- fejbõl nem tudom idézni a bibliából de valakinek a látomásaiban (talán János?) szerepel ez az ominózus Sátán száma (amirõl beazonosítható majdan az antikrisztus)
- amúgy a horror filmek (Ómen 1-3 rlz) elég sokat tettek a nem létezõ Sátán számának a köztudatba vitelével... vagyis létezõvé tették (pláne hogy mindenki hallot már róla)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

dougO
Engem érdekel. 😊
Mivel nem állok perpill GWvel napi kapcsolatban, innen tájékozódom a magyar GWsekrõl. 😊
Az tényleg kicsit sok, h többen ugyanazt szajkozzák, de ugy érzem még pont nem vitték tulzásba, ennyire van igényem pont. 😊)

8k-nál több nemlessz, nemlenne logikus.
Még februárba Hellxékkel sokat számoltuk h érdemes e külföldröl hozatni:
az angol boltokban 11900 volt
valami német cuccban pedig 14ezevalamennyi.
Ennek ellenére én itthon a megjelenéskor 7990HUF(ez nemigaz,d e eztirom)-ért megvettem.

Átléptük a 10000. mérföldkövet.
Atisz
Na ez az amit senki se csináljon.
Mielõtt az USA-ban megjelent a Diablo 2, mindenki eszét vesztve rohant hogy elõrendelhesse. Ez akkor úgy nézett ki, hogy: "Ödönke, igaz hogy $ 10-ral többe fog neked kerülni a Diabóló 2, de ellentétben a szomszéd Pistikével, te már a megjelenés napján átjuthasz a Chapter 2-be, neki meg nem is lesz meg a játék mivel a boltokban pillanatok alatt elkapkodják".
A Blizzard beidította a marketing gépezetet (ott nem ritka, hogy az ember bemegy egy moziba és a film elõtt számítógépes játék elõzetest kap a képébe (!!!)) + ehhez jött még a hihetetlenül birka amerikai fogyasztótársadalom.
Természetesen a megjelenés napján minden szofterver bolt dugig volt a Diablo 2-vel, ami úgy nézett ki hogy a helységek térfogatának kb. a felét Diablo 2 dobozok tették ki...mondanom sem kell hogy igen jelentõs mennyiség rájukrohadt.
A Blizzard ennek ellenére gyõztesen jött ki ebbõl is, mivel a jócskán 1 millió (!!!) felett járó elõrendelõk mindegyikétõl + $ 10-t zsebelt be az amúgy is borsos $ 49.99 mellé...
Elnézést a szájmenésért és hogy kissé elkanyarodtam a témától csak bepillantást szerettem volna nyújtani nektek a preorder rejtelmeibe. <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

szemét, énis erre hajtottam 😄

Nincs olyan h Sátán száma, ez így helyes. -Szimbólumkutatás RULEZ <#banplz>

Szaruman
TÉK

Szaruman
Flém😄

És nem szó nélkül rugdostam az embereket, Ati mondá hogy nem szeretné semmiképp meghagyni a guildet mert ha elkezdenek játszanni bemocskolnák a HunV nevét..Nem akarta hogy rossz kezekbe kerüljön. Akik 1 hete nem voltak fennt azokat kirugdaltuk akik még aznap kb. éjfélig feljöttek azoknak elmondtunk mindent. Én megértem Orizáékat, amikor éretlen almákat raknak az érett almák mellé az nem passzol.
Tévedés a sátán száma nem 666 . A sátán száma kilenc.
Atisz
Kata mindent leírt amit még meg akartam kérdezni, szóval nem is szaporítom tovább a szót.
Azért érdekel ennyire a WSS sorsa, mert nem akarom hogy úgy járjon mint a HunV. Szerencsére Hermann jobb vezetõ, mint én és nem oszlatta fel a guildet.
Tégla, nekem nem az a bajom hogy létrehoztál egy másik guildet, hanem az hogy ezt (majdnem) tönkretettétek. Ott voltam amikor kiléptetek, nem volt éppen szép a mód ahogy ezt megtettétek. Aztán az a burkolt felhívás, hogy "akkor jöjjenek azok az emberek át akikkel ezt korábban megbeszéltük" sem volt túl szép. Azt a pár embert akit áthívtatok az Alyr-ból, át lehetett volna hívni a WSS-be is. Mindegy, mostmár megtörtént a dolog és tudom, ez csak egy játék. Mindenesetre azért remélem az életben nem vagytok ilyen köpönyegforgatók.

A fõ témához nem fûznék hozzá semmit...mert nem vagyok kompetens a témában
- mi is a fõ téma? Ki miért hagyott ott egy guildet egy másik kedvéért? Pedig van errõl is tapasztalatod ami szerintem érdekelhet másokat is
- amúgy mi van a ride-el? Meg hogy kerültél az IL-be? Átcsábítottak? 😊 Engem pl. ezek is érdekelnének legalább egy-egy mondat erejéig (akár privátban is)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Atisz
Hogy pontosabbak legyünk, NCSoft-é a végsõ szó... <#vigyor3>
A Guild Wars ára USA-ban $ 39.99 volt, nálunk ez akkor 7999-Ft-ot jelentett. Ha ezt a tendenciát követik akkor hasonló árfekvésre lehet számítani a kiegészítõ esetében is. Azt sem szabad azonban elfelejteni hogy nálunk ez az ár az áfa csökkentés miatt még alacsonyabb is lehet.
A megjelenés napján illetve másnap garantáltan jut belõle mindenkinek elõrendelés nélkül (legalábbis az elsõ résszel még így volt).
A Media Markt-ban a jelenlegi helyzet szerint senkinek sem ajánlom hogy ott vásárolja meg, mert kiderült hogy náluk elég érdekesen képzik az árakat és a szoftverek nagy része az áfa csökkenés ellenére drágult (!!!). Szerencsére a fogyasztóvédelem elkezdett mozgolódni, gratula nekik.

EmThor
a pre-order mindig drágább, 8 rudi körül lesz no para