Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL Kendrick's story elég ütõs.
EmThor
isten verje meg a rohadt koszos fibenetes bandát, hogy gw-ben végre találok egy csapatot, jól megy, profik érted, le a tomb-ba, rangerek tolják a csapdákat, megyünk tovább, és 2 óra után ledob ez a fos disconnect-al, meg égig érõ laggal, mesében nincs ilyen, a kva életbe <#rinya>

thx az infót... lol lili frog ownz!!! :Ð

GWonline fórumában van egy Fan Art & Movie Forum rész, ott lehet csemegézni.
De sok idejük van egyeseknek: Lili Frog

Ok, megint bezsongtam😊 Ezek a srácok eszméletelen idióták😊))Pozitív értelemben^^

Engedelmetekkel, szeretném megosztani a Gorla által adott link rejtelmei közül egy kis csekélyke összeállítást a leendõ 2 új kaszt skilljeibõl:

Skills

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Kendrick's Storyját is mindenki töltse le a Gorla által megadott címrõl!!!😄DDDDDEz hülye....

😄DD A tobbi is nagyon durva!😄DDDDDLOOOL!

EmThor
lol hol találsz te ilyeneket 😄

Itt töltsétek le a Tattoo Merchant videót (aki nem tud angolul, annak felejtõs), én még mindig a hatása alatt vagyok 😊

Eladó GW van valakinek? Természetesen bolti ár alatt.
Eladó GW van valakinek? Természetesen bolti ár alatt.
EmThor
egyenlõre kifújt, pár héten belül új beta event

A Zaishen elite-k után van vmi új hely vagy ott kifújt?
Ja arra, de nekem se explorerrel se firefox-al nem jelenik meg, vmi hiba csúszott a rendszerbe.

EmThor

Szaruman
Ha a bannerra gondolsz, az nekem megjelenik.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nektek se mjelenik meg a kép amikor beléptek a topicba vagy ez csak egyedi probléma nálam?

Most miért is jó hogy bekerültünk?
Amúgy ha nagyon kitekerjük a témát nem volt offolás!

Szaruman
Hû, bekerültünk a legnépszerûbb témák közé. Hála az "OFFolásnak"😄 Szal fosom még a szót😄

Atisz
Te EmThor...nem akarsz csatlakozni 1 Guild Wars fan club-hoz? Véletlenül?<#nevetes1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

😄DD Ez a Gwen's Quest igen jó!^^ Vajon történik valami speckó, ha az összes piros virágot is összegyûjtöd mellé??

EmThor
milyen igaz! nem biztos hogy mind új amiket kiemeltem...

új 1

új 2

új 3

Érdemes megnézni az új oldalon a képeket, találtam olyanokat, amiket eddig még nem láttam, meg csak azért is érdemes mindent végignézni 😊

EmThor
Gwen's Quest - A Flash Game

-új háttérkép már beficcent asztalra 😉
-hát én mind2-t le akarom tolni 😊
-ütni fog a 2 meg sokat tanulnak, szal ha kész a ch2 akkor már lesz tapasztalatuk hogy kössék össze a chaptereket, szal beindulhat az ipari termelés 😄 😄 😄

1. Football Manager 2006
2. Battlefield 2
3. Tibia
4. Chelsea Fan Club
5. World of Warcraft
6. A Pc-s játékoknak leáldozott
7. Championship Manager 03/04
8. Guild Wars - MMORPG - és most nem is a viták miatt hála égnek...
9. Prince of Persia: The Two Thrones
10. Counter-Strike:Source

Király az új fõoldal!!
Remélem értelmesen megtudják oldani, hogy a Ch1-es karim is megtudja oldani az összes Ch2-õs questet! Érzem, a 2-es is ütni fog, talán még jobban is, mint az 1. Csak lenne már itt!

Az új Ritualistos wallpaper eléggé r0xxoRZzzzzZZ!!!!!

Szaruman
Nézzük: ha 2 karihely lesz, akkor egyikkel ezt, másikkal azt. De ha 1, akkor... szal sztem 2-t adnak😄

EmThor
készül a gw-s weboldalam, lehet faq-ot is csinálok, aztán oda lesznek kollektíven irányítva: olvassá nyúbi, olvassá 😄

ja, meg a "van tört szerver?" lál 😊

+ infó -> karialkotáskor választhacc, hogy a karid Tyria-ban vagy Cantha-ban szülessen, így elérhetõ, hogy az új karival told végig a Prophecies kampányt. Igen ám, de a 20as karikkal meg LA-bõl lehet majd elhajókázni Cantha-ba... és ott meg verem a 0. szintû monsztákat, 20as karival? hm...

Szerintem úgy oldották meg, hogy az a bizonyos kikötõ egy magas szintû area-hoz visz, természetesen ami a városon kívüli rész illeti, és innen lehet majd visszafele is menni, ha a kisebb küldiket is fel akarod fedezni? De visszafele gyakni meg gáz, egyre kisebb szinteket leverni... ha meg egy hegységgel kettéosztották, hogy akkor a new birth karik a kis zónákban tolják, a nagyok meg a kikötõbe megjõve tolhassák a másik részt, aminek egy része várhatóan a Factions háborúk miatt még 2 részre van osztva 😊 a kis karik meg letolják a kis küldiket és a hegyeken átteleportálva meg tolhatják a nagyküldiket... hát nem tudom, elég gáz.... de lehet, hogy mûxik... remélem Anetesek nem olyan körülményesek mint én 😄

Szaruman
Ja, ki is lehetett vele törölni😛
Mjad jön a ch2, és elárasztja a topicot a sok tahó a "honnan lehet letölteni" kérdéseivel. Már várom😄

EmThor
hát olyan kis könyv, mint a Prima Strategy Guide volt a Chapter 1-hez, x pénzért... benn van minden! a karik leírása, skillek leírása, collectorok hol vannak, milyen páncélok vannak, hol lehet kapni, mit tud, küldik, térképek, minden!!

miaza strategy guide?

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

EmThor
Gaile beszélt! + lore book tartalma a neten

- a Factions nem kieg, hanem standalone game, a többi játékhoz hasonló ára lesz (tehát szerintem marad u.annyi)
- a VB után skill balance
- a Factions megvétele után 100%, hogy több, mint 4 karihely lesz 😊 (szerintem Chapter 1-ben is legalább 6 kellett volna...)
- http://66.132.217.189 /AJ, Reagen and Ron, THX for teh site/
- GW karik természetesen utazhatnak majd Cantha-ba, hajóval a 2 kontinens között
- több zene Jeremy Soule-tól... óh igen!
- este 21 órakor, CET lesz kihirdetve a weapon contest gyõztese+i /12:00pm PST/
- game endzsin maradt ugyanaz, de technikai tuning meglett
- új itemek a kiegben
- guild hall storage + improvements, kiegbe gondolom
- strategy guide-ot most õk maguk írják meg!
- vmi nem tiszta, armor set-ek tulajdonságai maradnak? tehát 80-85 armor marad a plafon? wtf?! level 20 is marad a plafon
- lesz CE!! -> full világ térkép, frog plüss, action figura, special köpeny 😊 😊 esetleg még egy póló 😄
- a kövi BWE vmi kvajó lesz!
- dolgoznak olyan dolgokon, amikre várni kell a Factions megjelenéséig ill. az utánig
- kész van 1 új tánc
- guild alliance: külön chat csatorna + egymás guild hall-jának meglátogatása
- standard edition, collectors edition, pre-order
- érdekes a sztori, ahogy Tyria történelmébe belekerül a Factions rész + Cantha
- új istenek + nagyon gonosz monszták (több mint 100 ez a fõoldalon volt 😄)
- egy céhen belül lehet Faction-ös meg nem Faction-ös gémer is
- lesznek helyek, ahol együtt vagy egymás ellen nyomhatjuk

Ez felert sztem egy melyutessel:-))))

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Ha jól tévedek qkac kicsit másrta gondolt 😛

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Szaruman
Hm, mennyiért menjek hozzátok? Mondjuk fizetsz 8235642854823582823858 aranyat, akkor megveszélhetjük. Persze egy accounton ez nem fér el, szal adsz accountokat is (amiket majd én szépen eladogatok, haha). Na, megbeszéltük?

EmThor
teh new zite iz w00t nubs <#vigyor3>

minnyá összefoglalom a tegnapi Gaile beszédet 😊

Kezdjük az elején... Szóval amint az láccik Tusy a mai napig nem tudta megbocsátani nekem hogy annakidején kiléptem a TMT-bõl. Akkor elmondom itt is. (mert ugye ez itt arról szól, hogy 34242évvel ezelötti dolgokat vesézzünk ki...)
- ez nem igaz, nem haragszom senkire se sajnálom, hogy ezt senki sem fogja nekem elhinni
- ha haragudnék nem érdekelne mi van veletek
- én itt fejezem be

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Omg ffs btw wtf is w00t?<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Es mit terveztek pontosan az XP-vel?😊

Naon gizda.

Bár a ladder.guildwars.com-ot is megcsinálhatták volna.....de télleg...

EmThor
OMFG w00t ownz 😊

spatz
Nézzétek meg a hivatalos honlapot, nagyon jó lett az új kinézetGW hivatalos honlap

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Lol.
7 emberes obsi spike...

(végülis ha jól nyumjuk, akkor 5 is elég....nem kell futó meg monk se)

Majd csattogtatok az ostorral! ohhohh...

Jah 1ébként az igazság az, hogy csakis azért "igazoltuk" le Solon-t, Col-t meg MadPig-et mert a RiDe túl jó volt az obsi spike-kal!
És veszélyeztették az egyeduralmunkat...

Mostmár csak az XP maradt mint potenciális ellenfél, szóval már dolgozunk a következõ projecten... <#gonosz2>

PLZ FLAME ME PLZ!
(Rank5-s vagyok lehetek a barátod?!)

Kösz, hogy gondtoltál rám is<#vigyor2>
Egyébként rámentünk a gvg-re is, eddig 9:3 az állás asszem, és olyan 450. hely környéke. Gondolom lesz ez még jobb is, de most 2-3 embernek gyûjtjük még a rank 9-et. Ezért (is) délutánonként tomb van.

Nefürgyé le!

Szaruman
Eh, oriza kedvéért 2 tomb között is😄

Szaruman
Mennyetek inkább trackmániázni. Mer szervezzünk a guildek közötti bajnokságot😄 Ideális 2 gvg között😛

Hat azert nem latod mert torlik:-)))))

Miket szoktak törölni? Itt eddig nem nagyon láttam durva dolgot amit törölni kéne!

SZEG007
gondolom nem jelzi a kinti számlálo a kimoderált trágár commenteket