Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Te figy EmThor...nem te vagy az ArenaNet közép-európai promóciós részlegének a manager-e? <#nevetes1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
viszont jó 5let, hogy a pvp a kissé fantáziátlan nevû battle isle-ekre költözött, 2 alacsony aréna meg kóstolónak jó!

mea culpa a törpe, mint választahtó faj miatt, nem jött be 😛

EmThor
gw meg elég gáz szerintem, hogy ha 3 óra játék után hullik egy zöld tárgy, van 100k-m, ha eladtam, és megvehetem a legullossabb cuccokat 😞

EmThor

EmThor
lényeget mondom jó? amúgy promózza a cuccot, õ az arenanet társ alapítója egyébként!

Lényeg, hogy 2003ban megígérték, hogy új formát hoznak az MMO-k világába, meg is tették! 2 játék, szûk 1 éven belül!

Alap filozófiájuk, hogy minden fejezetnek másnak kell lennie, tehát nem ugyanazt akarják eladni megint, csak még többet, hanem sok újdonságot is!!!

A régi motor marad, de fejlesztették a grafikát + új zenék is lesznek. A grafika kihat az alap gw-re is, ha minden igaz!

Valós idejû, globális területi harcokat hoz magával az új Szövetséges rendszer (Alliance, azaz Céhek szövetségérõl van szó), ami közelebb hozza az rpg és a pvp játékosokat.

A szövetségbe tömörült céhek (2?) harcolnak más Frakciók ellen, új területeket szerezve meg maguknak (városok elite küldijei elérhetõek lesznek, ha minden igaz).

200 éve Cantha Császárát megölte a testõre, Shiro Tagachi. Cantha délre lesz, ázsia ihlette földrész. Karik utazhatnak, a 2 földrész között. Szóval amikor ez a testõr meghalt (kinyírták 😛), megkövesítette az erdõket, és a tengert jádévá változtatta. A lelke viszont valahogy visszatért (lehet a Tombs is ezért lett ilyen??) és a játékosoknak kell legyalázni!

3 Frakció van Cantha-n

Canthaiak, akiket a xunlai agentek képviselnek most is Tyria földjén. Kereskedõk, császáruk apjától örökölte a címet.

Kurzicks: vallásos mûvészek és mesteremberek, a megkövült fákon laknak, nemesemberek.

Luxons: a valaha tengeri nép a jade tenger-t bányászta meg, ott él, mágia hajtotta gépekkel közlekednek a felszínen (nagy pókszerû/?/ lépegetõk). Nomád, barbár szerû nép, nem a harciasság, hanem az eccerûség értelmében.

Ja az angolul kevésbé tudók kedvéért, pls fordítsd le!

Fantos
Most magyarul is😛

EmThor
How important is Factions to Guild Wars, and how do you expect it to improve the Guild Wars experience?

Jeff Strain: We think Factions is a pivotal campaign for Guild Wars. When we announced Guild Wars back in early 2003, we made a promise to gamers that we were going to change the online RPG industry by offering a global online game that did not require subscription fees of any kind, but that was supported with new content in excess of what was delivered by traditional MMOs. In other words, you get more (much more) for your money. With the release of Factions this spring, and additional campaigns that will follow roughly twice a year, we will be fulfilling that promise.

We are also excited about the Factions campaign because it gives us a chance to improve on the Prophecies campaign (the original Guild Wars release) in all areas. It will certainly have improved graphics and music, but perhaps more importantly, the game will offer entirely new play mechanics. One of our core philosophies is that each new Guild Wars campaign should not simply offer "more of the same," but should instead offer completely new ways to play the game. We want Guild Wars to evolve and stay fresh over time, and the combination of our on-demand streaming technology and regular releases of new campaigns allows us to do that.

The alliance and factions features in Factions add new real-time, global territory conquest mechanics to the game, which we believe will bring the PvP and role-playing communities together in new ways. There are also many new types of role-playing and PvP areas in the game, including Faction Battles, in which allied guilds battle against the opposing faction to conquer new territory; Alliance Missions, in which players co-operate to take ownership of public towns for their alliance; and Elite Missions that provide the ultimate co-operative challenge.

Is there a storyline for Factions? If so, what is it, what are players caught up in and what are they aiming to achieve?

Jeff Strain: The Factions campaign takes place on the continent of Cantha, to the south of Tyria, which was the setting for the Prophecies campaign. Two hundred years ago, the Emperor of Cantha was slain by his closest bodyguard - a man by the name of Shiro Tagachi. When this bodyguard was finally brought to justice (read: killed), his death wail was so powerful and full of hatred that it petrified the forest and turned the sea to jade, forever changing the landscape of Cantha and its neighboring nations. In the current day, Shiro's spirit has returned to Cantha to cause havoc, and it is up to the players to stop him. There are three nations on the continent of Cantha:

Canthans: Players were introduced to the Canthans in the first release. The Xunlai Agents (account storage NPCs) are from this nation. They are generally wealthy merchants and traders. As a group, Canthans are very cosmopolitan and worldly. Their country is lead by an emperor, who inherited the title from his father.

Kurzicks: Highly religious and made up of talented crafters and artisans, this culture resides in a petrified forest (the result of Shiro's death wail 200 years ago). Their buildings are highly ornate and masterfully crafted out of the gigantic fossilized trees. In general, these people respect artisans, titles of nobility, and the established order of things.

Luxons: Once a seafaring nation, this nation has had to adapt since the sea has been turned to jade (the result of Shiro's death wail 200 years ago). They travel across the petrified water using huge magical walking machines. Because of this transition, they have become a mostly nomadic culture, using easily portable materials to make shelter able to be picked up and moved at a moment's notice. As a group, this culture respects strength above all else.

a többi itt, de ez a lényeg amit bemásoltam

Szaruman
Hm, akkor alulinformált vagyok.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

😄

De ér, mivel a kóddal lehet törölni a hozzá tartozó accountot 😊

hát jah... zöldbõl mindig túlkínálat van, csak az a baj, hogy a törvény bünteti.... vagy itt másmilyen zöldrõl beszéltek? ^^

Szaruman
És a kóddal mit csináljunk, nem mondanád meg?😛 Ha tartozik hozzá account, szart sem ér, vagy akkor az accountot próbáld meg eladni.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Elado GW kod. ara: 5 rugo.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

EmThor
jade tenger, tudod mint a drágakõ.... magic hatására ilyen lett a tenger, oszt ottéldegélnek, meg termelik ki a cuccot.

elhiszem hogy anetesek kisebb gondja is nagyobb, mint az árak... de vmit majd kell alkotni...

kereslet kínálatot vágom, végül is 2odszorra meglett a közgáz szigorlatom 😄

Ja igazad van a 100k hülyeség, amúgy ha senki sem venné 100k-ért akkor lejjebb menne, tudod kereslet kínálat, ha vki 100k-ért is keresi akkor fogják is kínálni 100k-ért. Amúgy ha kurv@ fissure armor nem lenne ilyen g.ci drága, akkor hidd el kevesebb pénzbe kerülne sok minden!

Az automextöl le lehet tölteni megrendelö lapot

na úgy könnyedén megszerezheted, pusztán 8k kérdése az egész

Biztos fenn van valahol, de nem érsz vele semmit, mert kód kell hozzá....vedd meg, más lehetõség nincs

Srácok honnan tölthetném le ezt a remek játékot ?
Ez a tengerbõl emelkedett ki, vagy mi? vagy mi megyünk víz alá? bár ott az ég, szal...
az alja teljesen úgy néz ki, mintha víz alatt lenne.

EmThor
hoppá mit találtam!! (jade) seabed!

szinte biztos, hogy jádével lehet majd kereskedni akkor!

EmThor
jó oké, de nonszensz, ekkora magas árak... ha lenne ilyesmi kereskedõnél, vagy összekraftolhatna vmit a gémer, akkor azt mondja: "oké, Te 100k-ért árulod, de én egy kis kraftolással, utánajárással megveszem/csinálom negyedannyiért"... erre lemennének az árak, így a fejlesztõk valahogy tudnának hatni a piacra...

egyébként aki 100k-t ad az se normális szvsz

Figy ha 100e-ért kínálja vki a kenyeret akkor hülye leszek megvenni inkább elmegyek külfödre mert uti költséggel együtt is olcsóbb lesz! Mondom nem kötelezö megvenni a cuccokat, max nem lesz majd farmolsz 1-et vmikor. És azért mert vkinek 600e a fizetése attól még nem vesz 100e-ért kenyeret. Amúgy aki ilyen cuccokat ad el az gyorsan akar meggazdagodni, aki meg megveszi sokért és utánna háborog az meg hülye, komolyan nem tudok erre mást mondani. Persze ezzel senkit sem szeretnék bántani, de komolyan ez a helyzet, ha tényleg annyira kell akkor megéri neked az az ár, ha meg nem tudod megfizetni akkor meg farmolj rá pénzt vagy várd meg amíg olcsóbb lesz.

EmThor
Petíció, avagy a Magyar Játékosok mit szeretnének a GW-be!

- repülõ pet 😊
- skill preset lehetõség
- csináljunk vmit kereskedelemmel -> aukciós ház megoldja a dolgot? /btw ez olyan mint a vatera vagy apronet? nem nagyon vágom... thx/

igen, én is 2 sárga pengét használok W-vel... de régen gonddal kellett upgrade-olgatni, fejlesztgetni a holmit... ha maxost akartál, idöt/pénzt kellett rá foritani, ma meg 10 perc alatt veszel egyet, ami maxos 😞 Ezzel elvettek egy normális célt (minél jobb fegyvert összerakni) az ember elöl...

Az ember meg háborog, hogy csak 2 zöldet dobott Deldrimorban, aztán háborog, mert az sem ér semmit a túlkinálat miatt... lassan több zöld van, mint sárga

Szerintem is arany cuccok jobbak valamilyen szinten, nekem van egy stormbow-om (max dmg, 8as req. +15% stance alatt és +27 hp) szinte ezt használom mindig, zöldet csak spec esetben.
Na, meg ott van a monkom healing-es rod-ja (16/18) ami egy healing-es fókusszal (20/20) csodákra képes 😊

Régen Port Sledge-be lehetett farmolni jó íjjakat, elõsször esett egy maxos vampiric 20% os enchantal, majd egyik guildtársamnak egy Half moon +30 hp-s vampiric (!) és ami most van a rangeremnél is onnan származik. Half Moon 5/1 15-28 +6 Armor elementális sebzés ellen
Sztem nem minden esetben igaz, hogy a zöldek jobbak a sárgáknál...pl, a mostani íjam egy maxos arany sundering flatbow of fortitude, minden upgrade maxos, és akármennyire is néztem, egy zöld íj sem alázza le. Igaz, ott van Tarnok Vampiris Bow-ja, de az nem jó, mert nem abban a stílusban és olyan skilekkel játszom, hogy hasznát tudnám venni. Úgy vettem észre, íjakból még mindig az arany az, amelyik jobban fogy. Nem tudom, ez más kasztú fegyvereknél is így van-e.

EmThor
fehér->kék->lila->sárga->zöld->piros? tárgyak.. lehet még feljebb menni, de nincs nagyon értelme... kéket talán egy két upgrade miatt megéri, de kb fehérekkel 1 szintbe vannak.... lilák szódával, sárgák jók, zöldek mégjobbak, csak legyen kevesebb vagy nemtom... sigil dropi is 1rõl 3ra nõtt még jó régen, de így volt...

szvsz a zöldekkel szopatták be a tömeget... addig értek valamit az upgrade itemek is... lehetett néhány plat-ot kérni 1-2 kiegészitö holmiért, ma meg még zöldböl, maxos holmikból is túlkinálat van 😞

Atisz
Azt kifelejtetted hogy minden vezetõ politikusnak 15-20 milliós banki tartozása is van... LOÁL

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hát az jó lenne, mert ezért nincs pénzem. Ha eladok 1-2 sigil-t, akkor kapok csak nagyobb összeget. A zöldekbõl általában kóklereket kapok. Nincs kedvem Lion's-ban meg Droknar's-ban zombulni hogy WTS xyz...
WoW-ban beteszik az aukciós házba, másnap délutánra simán elment. Itt annyival lesz rosszabb a helyzet, hogy mindenki a full maxra törekszik (nekem pl jó a 18% enchantments last longer staff upgrade a 20 helyett), szóval itt nehezebb lesz eladni.
Erre a 100k + 10 ectós dologra meg azt mondom, hogy ezt mindig azok mondják akik eladtak vmit. Ilyenkor az ember azt mond, amit akar. Lehet hogy az a 100k valójában 50 k és kapott mellé 1 bónusz ectót...
Ha meg mégis úgy van, akkor meg Smoke-nak van igaza, jókor volt jó helyen (értsd: sok noob, sok pénzzel) <#vigyor3>

EmThor
de nem, figyelj, politikus fizetése 600e ft mondjuk és akkor legyen a kenyér 100e Ft, mert a max 600e FT?? érted...

Sztem ez még elég olcsó is amikor bejöttek az új zöld cuccok volt aki 100k+35 ekto meg ilyenekért adta el a cuccokat, erre persze csak azt tudom mondani, hogy hülye aki ennyiért megveszi!

Gaile mondta nemrég, mikor Froggal együtt voltak látogatóba, hogy Factionsben már kiforrottabb lesz a kereskedelem, szal már csak addig kell várni.

EmThor
hát meglássuk... ha lenne guild hall storage, líznigre, customize nélkül beraktam volna... na majd megdumáljuk!

gw gazdasági rendszerével kéne vmit csinálni, pénz meg az árak nem az igazi. új egyenértékes bevezezétse (ezüst pl.) felesleges de hogy zöld cuccokkal jön piftuka: wts xy 100k + 10 ecto, csak a szemem meresztem!

Jaja....bár a mostani íjamat nem elõzi meg, azért ez mégiscsak szebb😊

EmThor
28 a max sebzés + extra 15% + ha megcsináltatod, hogy csak a te nevedre azaz customize az még +20% sebzés 😄 -> 38 max sebzés

ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, most felcsigáztál😊 Játékban majd megbeszéljük az árát.

EmThor
Lyana itt az íj

Ezzel mondjuk egyetertek😊, amennyiben az illeto azert veszi meg az accot, hogy ne kelljen lenyomnia a jatekot (mert mondjuk nincs kedve😊. Ezt sztem sem tul jo😊

De ha mondjuk csak pvp-re akar venni egy masodlagos accot, akkor azert ertheto hogy nincs kedve otodjere-hatodjara is vegignyomnia a gamet😉

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Szvsz szánalmas az a hozzáállás, hogy valaki végigtolja a játékot, aztán én meg megveszem a "készet". Hová lesz akkor a játék, a felfedezés, a küszködés élménye?
Egyébként úgy tûnik, hogy van eladó GW, de azért jöhetnek ajánlatok. 😊
jaja, pont erre gondoltam😊 ha megunta, akkor az ebay-en siman eladhatja jo aron amennyiben a skillek, upgradek egy resze mar ki van unlockolva. Kereslet-kinalat, egy hasznalt accountot szte dragabban el lehet adni mint egy ujat😊 (itt nem ervenyes az amortizacio😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Hm, én úgy gondoltam, hogy valaki, aki MEGUNTA, és már csak áll neki a polcon, az eladja a bolti ár alatt. Felõlem törölheti az összes karakterét, meg mindenét, nekem csak egy használható játék kell, 7.990 Ft-nál olcsóbban. 😊
Halkan megjegyeznem😊 sztem olyan gw-t amivel mar jatszottak, nem a bolti ar alatt, hanem felett fogsz kapni csak, mert az illeto mar idot es energiat fektetett a skillek, runak, stb kiunlockolasaba -> nem hiszem hogy meg rafizetessel is akarna kidobni munkaja gyumolcset az ablakon.

Olcsobban szerintem csak akkor kapsz ha valaki nem is jatszott az accaval (de akkor minek vette meg;-)

EmThor
EmThor
grat domsodi zsolt a DaW contest honorable mention-ért!

No, népek, eladó GW? 😊
Jaja grat.

De vajon ki az a: Zsolt Domsodi, Hungary (Dömsödi Zsolt talán...)?
Valaki tudja ki az?

Mind 1, este kirakom gw.hu-ra....remélem azért kiderül ki az.

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Magyar remek
GRATULA NEKI!!