Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigadeführer
tcpip2 aláírásában ott van mind a három karakterének a neve...😊 Neked is csak azért van a szemed, hogy csípje a szappan mi?<#idiota>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Carlos
Na igen.
Amúgy én esténként vagyok fent, mert ugye melózom.
Valszeg pont elkerüljük egymást! Mi a karaktered neve? (ha nem publikus, jöhet privátba)

Þór vígi þessi rúnar

Ha jól sejtem keepre gondolsz... szombaton reggel csináltuk. Pénteken ki is lett hirdetve. Erre szombat délután kérdezi valaki, keepben ki segit...

Egy kicsit bosszantó az ilyen.

Ja és még valami: a normál tagoktól is kérnék némi segitökészséget, mert szinte csak a régi begesek + Medvéék segitenek mindenkinek, de lényegében ritkán látok új arcot valaki más küldetésében

Carlos
Álltalában igy szoktam kérdezni:
"Tudtok segiteni a (...) küldetésben?"
Aztán erre jön a:
"Sry, UW."
vagy
"Bocsi, most nem."

Amúgy teljesen okés, elvagyok. Csak kicsit leakadtam a tüzsziget elötti Mission-ben.

Þór vígi þessi rúnar

emote-okra?
http://blackeagles.atw.hu/
ott hasznos-emote parancsok

Jaj nem arra a billentyû parancsokra gondoltam!Hanem arra amikor be írjuk per jellel és pl elkezd táncolni
EmThor
hehe, milyen igazad van, köszi ^^

Amikor fellépek, megkérdezem, kell-e segiteni valakinek. 3-4 napja ezután viszonylag hamar le is lépek, mert NEM szól soha senki, hogy kellenél ide vagy oda. (PvP kivételével, amihez mostanában nagyon nincs kedvem)

Keepet csináltunk valakinek szombaton, stb... tehát nem igaz amit mondasz. Csak annyi a trükkje, hogy ELÖRE IS szólj, mikor és mit szeretnél megcsinálni. Nem baj ha egy nappal elötte szólsz, de legalább egy fél órával elötte mindenképp. A "most azonnal gyertek küldibe" nem müködik. Az "este keepet segitsetek megcsinálni" viszont jó szokott lenni.

Amúgy te is segithetsz másnak is... én pl. biztos vagyok benne, hogy többet segitettem másnak, mint amennyit nekem segitettek, (anyagilag és küldiben is) és nem tudom, miért viselkedtek úgy, mintha ezért kapnám a nem megérdemelt fizetésemet...

Options-ben alul van egy Control Setup gomb, ott.

Emthor, egyetlen szót hagytál ki: "remains" vagyis marad.

Sziasztok!Hol találom meg azt hogy milyen billentyû parancsok vannak a guild warsba?milyen oldalon?
Carlos
Ciki van!
Beg-es vagyok, de eddig 4-böl 4-szer azt kaptam, hogy most nem ér rá senki (FoW, UW, PvP, GvG, etc).
Ok. Nem gáz... Csak azért mégis egy kicsit.
Egyedül a régi FgF-esek akik átmentek segitettek (Papa Maci, Spike)

(Ey Lindi)

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
akkor loß és csinálj jobbat! 😊

nem azert de milyen tre mar hogy a guildwars.com ilyen tok csicsa lett, de ha raklikkelsz a ladderra meg mindig a regidesign fogad😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

EmThor
héten remélem bejelentik az új BWE-t...

Sok ilyen klán van... gondolom 😛

Ha gondolod, gyere közénk (Black Eagles (BEG) klán) és eldöntöd, tetszik-e itt...

Keress engem. Ha épp nem lennék fenn, itt megnézheted a tiszteket, akiket nyaggatni lehet/érdemes a felvétellel kapcsolatban:

http://blackeagles.atw.hu/
(és ott taglista)

Carlos
Lenne kérdésem.
Magyar PvE orientált klán-t keresek. Van itt valaki akinek ilyen Guild-je van vagy ismer ilyen klánt?

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
Gaile: (1/21/2006) -> "The gold standard remains across all of Tyria, the world." hoppá! itt az aranyra utal? új pénz lesz? bár nem hiszem...

Videók

Itt igen sokfajta videól vannak, rajongói gyûjteménye a gwonline.net-nek, böngészhetsz kedvedre.

Carlos
Súlyosak!
Van még ilyen?

Þór vígi þessi rúnar

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zack's Music Videos

Mesterien megkomponált GW-s táncmozik!!!!!

<#nevetes1><#nevetes2>

EmThor
"Dwayna show me the way couse Grenth's gonna break me down 😊"

Nekem is Ritualist, a Restoration skilljei igen táposak lesznek. Kedvencem a Spirit Destroyosak.
Assassinnak a kombói csábítóak

EmThor
ez kegyetlendurva!!! <#vigyor3>

EmThor
ritualist jobban bejött, mint assasin, eddig warriorral játszottam, meg elõre üt, szal jólesett, a ritualist hátulról támogató lelkeivel életszívós dolgai!

assasin meg übertápkombó!!!

Melyik a kedvenc karakteretek?és miért?<#wilting>
Még senkisem tudja..bárcsak itt lenne már!

EmThor
nyugodtan... még nem tudni.. egy hétvége már volt, amikor 3 napig a 2 új kasztot, az orgyilkost, meg a ritualistát ki lehetett próbálni PvP-ben, várhatóan ugyanez lesz + 1-2 térkép szörnyek ellen 😊

Bocsi h megkérdzem de mikor lesz az a hvége?<#confused><#shakehead>
😄D
http://files.filefront.com/Guild_Walksmp3/;4726048;;/fileinfo.html

A Jesus Walks címû szám GW-s változata...úgy látszik, a csávóknak nagyon bökheti a csõrüket, hogy nem lehet ugrani, minden alkotásukban megemlítik😊

EmThor
ápr 28 ill kb az elõtt fog megjelenni, 2006 tavasza!

cirka 8 ropi lesz, de lesz még 1 hétvége, péntek, szombat, vasárnap, amikor ki leht ingyen próbálni!!

Áprilisban fog megjelenni...még nem lehet elõrendelni

Lehet már vhol kapni a Guild Wars Faction-t?!És ha igen,akkor mennyiért és hol?<#help><#help>
rezes
nagyobb logot hasznalhatsz😊

Fonok.Ki az a corporation?

Brigadeführer
Najóvanna... Rosszul emlékeztem. Akkor mondjuk, hogy megelõlegeztem, amúgy is csak pár fame kérdése...😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Köszönöm a választ!És a VIP forumozás mire jó?Vagy mi?😊
A Factions a GW következõ része:
2 új kaszt, 100 új szörny, 50 új terület, 300 új skill, stbstb, szal szebb lesz és jobb...Emthor pár hsz-szel lejjebb összefoglalta az újdonságokat.

Sziasztok!Miben más a guild wars factions mint a sima guild wars?És mi ez a VIP forumozás??😊
Kata
Helyesbítenék: Laetitia Dorien Rank 0

[/cserf][/fülünyúl]

Brigadeführer
Mert a honlapszerkesztõk élete nem csak játék és mese...<#buck>

EmThor
grat!

hírek lehet saját oldalamon lesznek 😊 de majd még kiderül... szó szerint egész szövegeket nincs erõm lefordítani, remélem elég, ha összefoglalót kaptok + véleményt...

Utálni fogom a skill balance-t (750 skill), amikor majd javítani kell a leírást.

Na én is grat bár én a tegnapi builban nem tudtam részt venni!

Grat a WSS-nek
300 új skill , mennyi új build lesz 😊
Jaja grat mindannyitoknak😊 Hajra tovabb😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Brigadeführer
Ezúton is gratulálnék az új WSS nemzedék tagjainak, az elmúlt napokban elért eredményeikhez:

Laetitia Dorien: Rank1
Lord Iv/Lord Sytyx: Rank1
Elenor Eversaint: Rank 2
Hattori Ken: Rank6

Csak így tovább!

Ja múgy atis kérdése eléggé jogos. Legalább a gw.hu csapatában benne vagy? Ha nem, akkor jelentkezz, mert ott elég ritkák a hírek, te meg szinte napi 1-et dobsz ide.

Az egész jól hangzik, sõtt több mint amire számítottam. Viszont afrakciók nem tetszenek. Kicsit hülyén hangzik minda 3, én vmi istenek közötti pártállásra gondoltam vagy vmi ilyesmire. Legalábbis erre számítottam. Mondjuk hiba a játékról úgy nyilatkozni hogy még nem is láttam. Ezek frakciók, fán laknak meg ilyesmi, szerintem kicsit hülyén néznek ki, eddig a leírás alapján a xunlai agentek tünnek a legjobbnak. Ha lenne vmi változtatás a frakciók leírásában, mondjuk hogy miért vannak egymás ellen az kicsit érdekesebbé tehetné számomra!
A történet amúgy így elõzetesben jól hangzik, remélem valóban is jó lesz.
Ha van olyan jó mint a gw-é akkor már megéri!

EmThor
még nem 😊 de bármi megeshet 😊 <#eljen>

ja FAQ-ot frissítették fõoldalon! tisztább a kép kicsit küldik, meg alliance meg területfoglalás ügyileg, de fáradt vagyok, szal majd holnap... 😄