Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Amúgy én esténként vagyok fent, mert ugye melózom.
Valszeg pont elkerüljük egymást! Mi a karaktered neve? (ha nem publikus, jöhet privátba)
Þór vígi þessi rúnar
Egy kicsit bosszantó az ilyen.
Ja és még valami: a normál tagoktól is kérnék némi segitökészséget, mert szinte csak a régi begesek + Medvéék segitenek mindenkinek, de lényegében ritkán látok új arcot valaki más küldetésében
"Tudtok segiteni a (...) küldetésben?"
Aztán erre jön a:
"Sry, UW."
vagy
"Bocsi, most nem."
Amúgy teljesen okés, elvagyok. Csak kicsit leakadtam a tüzsziget elötti Mission-ben.
Þór vígi þessi rúnar
http://blackeagles.atw.hu/
ott hasznos-emote parancsok
Keepet csináltunk valakinek szombaton, stb... tehát nem igaz amit mondasz. Csak annyi a trükkje, hogy ELÖRE IS szólj, mikor és mit szeretnél megcsinálni. Nem baj ha egy nappal elötte szólsz, de legalább egy fél órával elötte mindenképp. A "most azonnal gyertek küldibe" nem müködik. Az "este keepet segitsetek megcsinálni" viszont jó szokott lenni.
Amúgy te is segithetsz másnak is... én pl. biztos vagyok benne, hogy többet segitettem másnak, mint amennyit nekem segitettek, (anyagilag és küldiben is) és nem tudom, miért viselkedtek úgy, mintha ezért kapnám a nem megérdemelt fizetésemet...
Emthor, egyetlen szót hagytál ki: "remains" vagyis marad.
Beg-es vagyok, de eddig 4-böl 4-szer azt kaptam, hogy most nem ér rá senki (FoW, UW, PvP, GvG, etc).
Ok. Nem gáz... Csak azért mégis egy kicsit.
Egyedül a régi FgF-esek akik átmentek segitettek (Papa Maci, Spike)
(Ey Lindi)
Þór vígi þessi rúnar
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Ha gondolod, gyere közénk (Black Eagles (BEG) klán) és eldöntöd, tetszik-e itt...
Keress engem. Ha épp nem lennék fenn, itt megnézheted a tiszteket, akiket nyaggatni lehet/érdemes a felvétellel kapcsolatban:
http://blackeagles.atw.hu/
(és ott taglista)
Magyar PvE orientált klán-t keresek. Van itt valaki akinek ilyen Guild-je van vagy ismer ilyen klánt?
Þór vígi þessi rúnar
Itt igen sokfajta videól vannak, rajongói gyûjteménye a gwonline.net-nek, böngészhetsz kedvedre.
Zack's Music Videos
Mesterien megkomponált GW-s táncmozik!!!!!
Assassinnak a kombói csábítóak
assasin meg übertápkombó!!!
http://files.filefront.com/Guild_Walksmp3/;4726048;;/fileinfo.html
A Jesus Walks címû szám GW-s változata...úgy látszik, a csávóknak nagyon bökheti a csõrüket, hogy nem lehet ugrani, minden alkotásukban megemlítik😊
cirka 8 ropi lesz, de lesz még 1 hétvége, péntek, szombat, vasárnap, amikor ki leht ingyen próbálni!!
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
2 új kaszt, 100 új szörny, 50 új terület, 300 új skill, stbstb, szal szebb lesz és jobb...Emthor pár hsz-szel lejjebb összefoglalta az újdonságokat.
hírek lehet saját oldalamon lesznek 😊 de majd még kiderül... szó szerint egész szövegeket nincs erõm lefordítani, remélem elég, ha összefoglalót kaptok + véleményt...
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Laetitia Dorien: Rank1
Lord Iv/Lord Sytyx: Rank1
Elenor Eversaint: Rank 2
Hattori Ken: Rank6
Csak így tovább!
A történet amúgy így elõzetesben jól hangzik, remélem valóban is jó lesz.
Ha van olyan jó mint a gw-é akkor már megéri!