Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Kiváncsi vagyok hogy a balance mit változtat az assassin és a ritualist skilleken.
Top magyar guildek szövetségre lépnek remélhetõleg. 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
- ha jól értem lesz egy "we'll have a full Events team" tehát lesz egy csapatuk, akik a szezonális és az ingame eseményekért felelõsek
- a szövetségek több Céhbõl állhatnak, pvp, pve, stb nem kötelezõ csatlakozni, de érdemes
- megjelenési idõpont megvan. vmi infó órákon belül kiderül
- hónap vége elõtt skill balance
- megjelenés elõtt még lesz lehetõség Rt vagy A, skillek unlock-jára => BWE nemsokára bejelentve
- kövi Event rpg ill coop orientáltabb lesz!!
- A és Rt táncok kész vannak
- hét végéig be lesz jelentve az új event!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
ch2-wallpaper
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Vajon az igazi... vagy csak egy kamu? 😊
ja és mondom: tombs, ghost rider, ecto!
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
A követelmény a következõképpen mûködik:
- Amíg nincs meg a szükséges, akkor egy 5ös követelményû fegyver sebzésével rendelkezik
- Pajzsnál 25%kal kevesebbet véd
- Fókusznál +3 vagy +5 energia
Ez általánnoságban igaz, lehet eltérés.
Ha az adott tulajdonságba 12 pont van, akkor 100%os a fegyver sebzése, vagyis pl kard esetén 15-22 közötti.
Megpróbálom megkeresni, hogy hány % tartozik a belefektetett pontokhoz, mert hirtelen nem találom.
Olvasd át szerintem sok info van benne ami segítségedre lehet.
Egyébként, meg felállsz a közepére, akkor elkezdenek a kapcsolók villogni, és a villanások sorrendjét kell megjegyezni, majd abban a sorrendben kapcsolgatni öket.
A magas req....sztem marhaság fegyvereken.
Fókusz cuccokon esetleg fontosabb lehet az alacsony req.
-Egy páncélon a Reduce Damage az mennyi sebzést vesz le és a reduce-ok összeadódnak?
-Miért gáz a magas Req. egy fegyverné???
Þór vígi þessi rúnar
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Saint of Underworld N/Me
[/cserf][/fülünyúl]
elmégy egy runnerrel v hencsekkel 😊 augury rockba, onnan el kell menned
-dunes of despair
-elona reach
-thirsty river
nevü mission helyekre (runnerrel egyszerü)
elsö 2 missiont runnerek pénzért megcsinálják a 3. az nehezebb, de meg lehet azt is csinálni
utána elmégy auguryba, beszélsz pappal v kivel aki a város közepén van, ráböksz h yes (tovább mégy a történetben ?!) utána eldob augury mellé, ott lesz 3 kõ rámégy mindre ha már kész a 3 mission, majd le kell gyürnöd a doppelgangeredet (100%os klónod) , ami 1000 hps k*rva erõs stb..stb... ua skilleket használja mint te, szal tegyél be életáldozós skilleket vagy ha W vagy akkor frenzyt pl 😊 távolságra 60 körül sebez közelre olyan 10et + spelleid nyomja. Én necro életáldozós skillekkel 7 sec alatt lenyomtam 😛PP.
Ja és ha healing breezet teszel be v más healinges spellt akkor azt nem fogja használni! bug ?! 😊 enjoy
The Amnoon Oasis-nál járok...Onnan honnan tovább ? Azt hiszem teleportálni kell...De hogy? irjatok le alaposan ,gondosan pls!
Thx
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
na most hogy lesz CE is C2-vel egy idõben azt jelenti, hogy automexnél pl nem kell várni külön 2 hetet CE-re? mint tavaly május elején? thx
jó de nekem sima C1-em van és "lehet", hogy akkor CE C2 lesz 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Azt is mondta, hogy sima és CE ugyanakkortól lesz kapható, nem úgy mint a C1nél és idõben megrendelhetõ lesz, ettõl senki se féljen. Mondtam már hogy csak várni kell?
Ha CE-s C1ed van és ahhoz csatolod hozzá a Factionst akkor a divine aurát megkapja a ritualist és assasssin is.
Még valami, csak ki kell várni 😊
専用アダプタ
専用アダプタ
Collectors Edition Contents:
* 2 CDs
* PlayNC catalogue
* Guild Wars: Factions Manual
* Guild Wars: Factions Quick Ref Guide
* Plastic Collectable Security/Activation Card
* Ritualist Cloth Picture
* Guild Wars: Factions Desk Calendar
* Guild Wars: Factions Mouse Mat