Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Beírtam a moderálásba hogy ezt a hszólást ne töröljék, ill. oda be is copyztam, de az op törölte onnan is, és innen is, nekem megvolt paste-ben, ezért beírtam ide, persze kiegészítve azzal, hogy az op elrontotta a munkáját, ill. h eredetileg kinek a hozzászólása volt, de ezt kiszedte belõle....
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Level 20 + 2 Attribpontot adó küldi = Mennyi AP ?
Þór vígi þessi rúnar
Vanyival gondom van!
Megvan a három városos küldi. Visszamentem vanyihoz, megcsináltam az átkasztolós küldit, leadtam, de vanyi nem adja meg a Heros Challenge-et.
Mit tegyek?
Þór vígi þessi rúnar
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Carlos: egyik a sivatagban van. Egy kigyószerû izé adja. A másikat sanyi adja dorknárban (vagy vanyi). Elõtte meg kell csinálni azt a questet, h bemész mindegyik sivatagi kis helyre.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Úgy hallottam, hogy van két quest amin lehet Attribute pontokat kapni rewardként. Melyek ezek és hol lehet öket felvenni?
Þór vígi þessi rúnar
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
Magyarul; szeretnénk látni 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Gorla: csak a lényeget, csak nektek, csak most, és minél hamarabb!! 😊
FPE = Factions Preview Event
- magas szintû Rt, vagy A-val indulhatunk NÉGY, nem kettõ, nem három, hanem NÉGY mission-re, a Factions kampány közepébe... jó vagy nem jó, megnézem mire adom ki a pénzem!
- csak új karikkal tolhatjuk, storage sem lesz
- nincs új karihely, szal pvp karikat törlöm, unlock úgyis megmarad! de magadnak is küldhecc meghívót!!!
- ha most megcsinálod a küldiket, mire megveszed a játékot, természetesen azokat újra meg kell csinálni, YES!
- karik megmaradnak, de a boltba kerüléskor visszaesnek 1. szintre, no skills, no hold, stb.
[/cserf][/fülünyúl]
Én inkább megveszem majd a dobozt a megjelenés napján, ha kiderül mi lesz a CE-ben és nem lesznek lámák mint tavaly, azaz lesz a megjelenés napján lesz CE is... automex meg nem tom költözött e tavaly április óta, de az a szt. lászló téri hely elég putri volt...
2006-03-24!!! - Pre-Order 2006-02-28
-> aktív GW playerek jácchatnak + 3 barátot hívhatnak meg
-> + pre-order-esek jácchatnak még
-> pre order = pre order cd, beta key, friend key, 14napos 10 órás kulcs gw-hez, taktiaki útmutató, gyors ismeretetõ kis papíros, unique tárgy rt-nek és a-nak + 24 órával korábban jácchatnak a full gémmel majd tavasszal
=> városi mapok?? ownz!
- Kurzicks: olyan gótikus stílusú épületekben lakik, amit a hivatalos oldalról már ismerünk
- Luxons: “kalózoknak néznek ki”
- faction-t kell gyûjtened Luxon/Kurzick oldalnak küldetések által
- ha elég faction-t összegyüjtöttél az adott oldalnak, akkor csatlakozhatsz hozzájuk
- a végsõ küzdelemben, valószínûleg az utolsó küldetésben, mindkét oldalnak együtt kell harcolnia (egy 8 emberes Luxon és egy 8 emberes Kurzick csapat => 16 játékos)
- egy szövetség max 10 céhbõl állhat
- a legtöbb faction ponttal rendelkezõ szövetségek területeket fognak tartani (=> terület betöltéskor egy üzenet jelenik meg “Ez a terület a Luxon-okhoz és “XY” szövetséghez tartozik")
- ha “XY” szövetség tagja vagy, a helyi NPC-k segítenek (pl. varázslók védenek stb, kereskedõknél jobb árak lesznek)
- a legjobb szövetség fogja tartani a fõvárost és minden területhez és helyhez lesz hozzáférhetõsége, amik mások számára tiltottak (pl. egy speciális erkély ahonnan lenézhetsz)
- hogyan szerezzünk faction Luxon/Kurzick oldalnak? (pl. küldetés cuccokat viszünk Luxon vagy Kurzick NPC-nek vagy 16vs16 PvP térképeken, amik több céllal rendelkeznek)
- egy speciális “hold the altar” térképen, a Gamestar emberei játszottak ANet-nél, nincs halálbüntetés
- Cantha legfontosabb kikötõvárosa “Seitung Harbor”
- Tyria-i karakterek ezt el tudják érni a Lion’s Arch-i kikötõn keresztül
- Cantha nagy része egy óriási város lesz – a térkép északnyugati része (különbözõ területekkel: katakomba, nyomornegyed, utak, luxus negyed)
- Gamestar emberei meglesték a Chapter 3-at, ami teljesen máshogy fog kinézni, megint
- GW:Factions készenléte => 90%
- megjelenés (ha Gamestar jól tudja) március 31.
Thx to Gorani (on GWOnline.Net)