Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
nem volt durva semennyire, csak hosszú

dougO
Mennyire lehetett már durva, ha kimoderálták...látott már ez a forum durva dolgokat..mégis bent maradt...vagy csak valaki tulbuzgó volt tegnap este? 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

panther112
Tudom de tegnap a mod letörölte azt is.
Beírtam a moderálásba hogy ezt a hszólást ne töröljék, ill. oda be is copyztam, de az op törölte onnan is, és innen is, nekem megvolt paste-ben, ezért beírtam ide, persze kiegészítve azzal, hogy az op elrontotta a munkáját, ill. h eredetileg kinek a hozzászólása volt, de ezt kiszedte belõle....

Kata
Vagy fórumbug, vagy szeret klasszikusokat idézni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

miért, mirõl volt szó?

1ébként kb. 200 hozzászólás lett moderálva.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

mert csak a monknak van élesztése.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

ezt én írtam, de mind1.

Carlos
ok. Megvan...Régebben már megcsináltam... 😊
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem sokaknak nincsenek meg a skillek, és unlockolgatják õket.

Miért van az, hogy mostanság a PvE karakterek 90% második prof.-ként Monkot vesz fel? Legalábbis tegnap a partik felépítése ilyen jellegû volt. És nem is használják.

Szaruman
200

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Carlos
Ha leveszek minden tulajdonságról minden pontot, akkor mennyi AP-mnak kell lenni?
Level 20 + 2 Attribpontot adó küldi = Mennyi AP ?

Þór vígi þessi rúnar

hmmm, fura

Carlos
Na egyik megvan.
Vanyival gondom van!

Megvan a három városos küldi. Visszamentem vanyihoz, megcsináltam az átkasztolós küldit, leadtam, de vanyi nem adja meg a Heros Challenge-et.
Mit tegyek?

Þór vígi þessi rúnar

Meg meg kell csinálni az egyik path küldit is hogy vanyi odaadhassa az atrrib küldit.

Szaruman
Utána volt valami durvább😊

dougO
Én tegnap 22:20-ig olvastam el kb. Addig nem volt vészes..történt utána vmi durvább? <#wow2>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Szaruman
Hû, moderálva lett a topic😄
Carlos: egyik a sivatagban van. Egy kigyószerû izé adja. A másikat sanyi adja dorknárban (vagy vanyi). Elõtte meg kell csinálni azt a questet, h bemész mindegyik sivatagi kis helyre.

Carlos
Lámer kérdés:
Úgy hallottam, hogy van két quest amin lehet Attribute pontokat kapni rewardként. Melyek ezek és hol lehet öket felvenni?

Þór vígi þessi rúnar

Nem még nem tudunk róla semmi 😞

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

panther112
A magyar srác pályázatáról, amit az anet elismerésre méltónak talált, tudunk már valamit?
Magyarul; szeretnénk látni 😊

Krezga
<#idiota>uff
loooooooooooooooool

EmThor
<#vigyor3>

"... on the weekend of March 24."

EmThor
márc 24-25-26 gondolom

Ez a preview márc24-én lesz?

szerintem az alsó nílusi nem megfelelõ, a felsõt könyebb megtanulni, de ez csak az én véleményem! Bocsássuk szavazásra, elvégre demokráciában élünk!

Atisz
Én támogatnám a magyar-lengyel-finn nagykoalíciót, márcsak a nemzeteink közötti barátságos viszonyra való tekintettel is. A közös nyelv az óegyiptomi lenne, alsó-nílusi nyelvjárással. Szinte már elképzelem magam ahogy a Valandor-nak asszisztolok 1 W/Me-rel... <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
EmThor
Kata: legközelebb hírforrást is írok 😛

Gorla: csak a lényeget, csak nektek, csak most, és minél hamarabb!! 😊

hát az azért elég lol!!!

jah, és kifelejövet a raktárból, ahonnan a gammát felvettem, nem tudtam kijönni, mert idõközben kulcsrazárták az ajtót...

én is 20 percig kerestem a bejáratot...

Ahogy látom, EmThor-nak nem volt kedve lefordítani az FPE faq-ját (meg is értem) csak a lényeget írta, de megtalálod a hivatalos oldalon itt.

Kata
Ez szerintem kamu. Legalábbis nagyon remélem.

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
mondja!

Fantos
Le vagyok maradva mint csiga a nyúltol vagy simán nem értetem meg egy két dolgot

EmThor
OMG

FPE = Factions Preview Event

- magas szintû Rt, vagy A-val indulhatunk NÉGY, nem kettõ, nem három, hanem NÉGY mission-re, a Factions kampány közepébe... jó vagy nem jó, megnézem mire adom ki a pénzem!

- csak új karikkal tolhatjuk, storage sem lesz

- nincs új karihely, szal pvp karikat törlöm, unlock úgyis megmarad! de magadnak is küldhecc meghívót!!!

- ha most megcsinálod a küldiket, mire megveszed a játékot, természetesen azokat újra meg kell csinálni, YES!

- karik megmaradnak, de a boltba kerüléskor visszaesnek 1. szintre, no skills, no hold, stb.

EmThor
menten magam alá hugyozok! láttátok az új GW oldalt? mármint új kép van kinn, olyan feltehetõleg warrior páncéllal, hogy ránzéztem és menten 5 évet öregedtem 😄

Hehe annyit szenvedtem ott mire betaláltam hogy honnan kell bemenni... mondjuk az is hozzájárult hogy recepciós sehol sem volt, szal nagyon eltévedtem, remélem elköltöztek onnan vmi közelebbi helyre!

Kata
Én is támogatnám a magyar céhek összetartását minden személyes ellentétet félretéve (legfeljebb nem játszanak egy partyban na bumm...), és tekintet nélkül a pve/pvp preferációra.

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
idén ahogy rebesgették a többiek, valószínû nem kell külföldrõl elõrendelni és szenvedni + többet fizetni, várhatóan magyar cégnél is fog menni a dolog majd...

Én inkább megveszem majd a dobozt a megjelenés napján, ha kiderül mi lesz a CE-ben és nem lesznek lámák mint tavaly, azaz lesz a megjelenés napján lesz CE is... automex meg nem tom költözött e tavaly április óta, de az a szt. lászló téri hely elég putri volt...

És hol lehet pre ordert szerezni? Vagy ez a pre order dolog hogy müködik?

EmThor
Breaking News![/szin]

2006-03-24!!! - Pre-Order 2006-02-28

-> aktív GW playerek jácchatnak + 3 barátot hívhatnak meg

-> + pre-order-esek jácchatnak még

-> pre order = pre order cd, beta key, friend key, 14napos 10 órás kulcs gw-hez, taktiaki útmutató, gyors ismeretetõ kis papíros, unique tárgy rt-nek és a-nak + 24 órával korábban jácchatnak a full gémmel majd tavasszal

EmThor
"- Cantha nagy része egy óriási város lesz – a térkép északnyugati része (különbözõ területekkel: katakomba, nyomornegyed, utak, luxus negyed)"

=> városi mapok?? ownz!

dougO
Ha kívánhatnék, akkor én magyar céheket (nem az egykét fõsökre gondolok) szeretnék egy szövetségbe, akik azért konyítanak is a játékhoz (Lenne 10 olyan??<#confused>)és valami jellegzetesen magyar névvel. Közös magyar nyelvû szövetség chat....hm...fincsi mi.<#eljen>. És akkor mindenki orrba-szájba PvE-zhetne és PvP-zhetne, ahogy neki tetszik, csak nem lenne emberhiány sehol. 😊

A legutóbbi német Gamestar-ban a GW: Factions-rõl van cikk, ennek rövid ismertetése:

- Kurzicks: olyan gótikus stílusú épületekben lakik, amit a hivatalos oldalról már ismerünk
- Luxons: “kalózoknak néznek ki”
- faction-t kell gyûjtened Luxon/Kurzick oldalnak küldetések által
- ha elég faction-t összegyüjtöttél az adott oldalnak, akkor csatlakozhatsz hozzájuk
- a végsõ küzdelemben, valószínûleg az utolsó küldetésben, mindkét oldalnak együtt kell harcolnia (egy 8 emberes Luxon és egy 8 emberes Kurzick csapat => 16 játékos)
- egy szövetség max 10 céhbõl állhat
- a legtöbb faction ponttal rendelkezõ szövetségek területeket fognak tartani (=> terület betöltéskor egy üzenet jelenik meg “Ez a terület a Luxon-okhoz és “XY” szövetséghez tartozik")
- ha “XY” szövetség tagja vagy, a helyi NPC-k segítenek (pl. varázslók védenek stb, kereskedõknél jobb árak lesznek)
- a legjobb szövetség fogja tartani a fõvárost és minden területhez és helyhez lesz hozzáférhetõsége, amik mások számára tiltottak (pl. egy speciális erkély ahonnan lenézhetsz)
- hogyan szerezzünk faction Luxon/Kurzick oldalnak? (pl. küldetés cuccokat viszünk Luxon vagy Kurzick NPC-nek vagy 16vs16 PvP térképeken, amik több céllal rendelkeznek)
- egy speciális “hold the altar” térképen, a Gamestar emberei játszottak ANet-nél, nincs halálbüntetés
- Cantha legfontosabb kikötõvárosa “Seitung Harbor”
- Tyria-i karakterek ezt el tudják érni a Lion’s Arch-i kikötõn keresztül
- Cantha nagy része egy óriási város lesz – a térkép északnyugati része (különbözõ területekkel: katakomba, nyomornegyed, utak, luxus negyed)
- Gamestar emberei meglesték a Chapter 3-at, ami teljesen máshogy fog kinézni, megint
- GW:Factions készenléte => 90%
- megjelenés (ha Gamestar jól tudja) március 31.

Thx to Gorani (on GWOnline.Net)